- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Milestone2 #4099 üzenetére
Technikailag szivesen segitek, de persze a kockazatot nem tudom atvallalni. A rendeles, kommunikacio, adott esetben akar reklamalas stb. es akar sajat accountomon keresztuli vetelt tudom felajanlani (ez utobbi akkor erdekes, ha az elado nem all szoba uj ebayezokkel).
Nyilvanvalo csalasok ellen ved az ebay valamennyire, de a gond altalaban a hataresetekkel szokott lenni. -
axioma
veterán
válasz
Milestone2 #4097 üzenetére
Fene tudja, a digitizer-halottak neked pont jok ha jol ertem... nemet ebay-en egyszer mikor kerestem voltak ilyen allapotuak fillerekert, mondjuk posta mas kerdes, de akar 7-10 euron belul is van aki kovetve postaz. (Anno az usa ebay-n is lattam, csak ott ugye a belso fuggetlenites nelkul nem nyero.)
-
Milestone2
nagyúr
Nálam végül GGMPC haverja is panelhalált állapított meg... Úgyhogy anyagiak megfogyatkozása révén bizonyos, hogy más készülékem lesz...amit két éve még megengedhettem magamnak, azt ma már nem...nem hiszem hogy fillérekért pont most ráakadok egy MM2-re ami kívül törött, de belül pipec...
-
axioma
veterán
Na a szervizes nem hajlando a meglevo alkatreszt beepiteni, arat delutanra tud, es a hibaleiras alapjan cserelni akar.
Nem tudom, ha ilyen tobb mint 10e-es arat mond (nem is tudom, mintha irt volna mar valaki korabban hogy mennyi lett), akkor inkabb hanyagolom... vagy ha nem talalok vallalkozobb kedvu szervizest erre a feladatra (hozott anyagost - tutko hogy a tobbseg azt epiti be, nyilvan nem mindenki), akkor megkeresem azt a leszigetelos videot. Es eloszor a D2G-t szedem szet, hogy hogyan fernek ahhoz hozza, aztan azon akkor mar bevallalok egy SK cseret... es eldontom, bele merek-e vagni az MM2 gyogyitasaba. Sajnos ahogy elneztem itt, mar nem nagyon van kereslet erre a telefonra, hiaba szuper, igy annyit penzben mar nem olnek bele, hogy eladhato legyen, hogy a vegen kideruljon, hogy megsem viszik el. -
axioma
veterán
válasz
ugyeletes #4094 üzenetére
Hm, azt mondod, lehet hogy szerviz, de nem fog kelleni a vacsiuj digitizer hozza? Hiheto, hogy egy ilyen gondot mint mellektermeket megold a digitizer csere. Az is jo lenne, akkor lehet hogy raszannam magam a Droid2 felelesztesere... mert az erzeketlen, az gondolom tuti dig. hiba.
-
ugyeletes
tag
utanaolvastam mindenfele forumon a dolgoknak es:
a fantom nyomkodas az azert van, mert a kepernyo es a telefon kozotti madzagok szigetelese kampec, es igy ossze-vissza adja az inputot a szerencsetlen telefonnak a kijelzo.
lattam hogy valaki szetszedi es leszigeteli, ezzel megoldodott a problemaja. tehat HARDVERES problema!viszont arra nincs otletem, hogy ha a kepernyo jobb szeletol szamitott kb 1 centi erzeketlen, igy nyitott bill-lel (ugye akkor fenn lesz ez a jobb szel) a status bart nem tudod lehuzni... :S s a kereses "hw" gomb se mukodik emiatt.
ez vajon kesobbi teljes digitizer halalt jelent majd? tapasztalt valaki mar ilyet? -
Zsolto
őstag
Cö-ccö, láttam én már karón varnyút!
Másrészt úgyis visszahúz majd a szíved a bandához, akámilyen telót is használsz majd. Én is állandóan ott szimatolok az X10i topicban, hiába nincs már olyan telóm.
Használd egészséggel a szifont, és lássunk még, ha másért nem, hogy időnként helyre tégy egy-két tévelygő fórumtársat
Zs -
axioma
veterán
Koszi szepen! Azert fura, ezek szerint digitizer hiba, amit valahogy me'gis szoftveres dolgok is elohoznak, pedig nem latszik osszefugges. En is CM10-zel nyomulok, mondjuk teny, hogy idonkent par progi fc-zik, amit eddig elviseltem, lehet ujra kene rakni... de akkor ha van a hardverhez is koze, akkor tisztabb csereltetni. (Mondjuk a Droid 4 eseten is el kene ezt adni, en meg ilyen hibaval ugyse hirdetem meg, vayg hibasnak.)
-
-
dtz_72
csendes tag
A fantom nyomkodást az én telefonomon a digitizer csere megoldotta. Nekem sem konstans csinálta, néha napokig nem, aztán volt olyan nap, hogy csak az újraindítás szüntette meg egy órára a problémát. A csere óta jó, de én is meghirdetem, jön a tavasz és motorral fogok közlekedni amin már tavaly sem volt nyerő, de még lelkes voltam.
-
GGMPC
őstag
-
GGMPC
őstag
Vegleg elengedtem a Motorola ceg kezet! (androidugyileg)
Holnaptol iPhone 4S es visszavonulok par evre...
-
axioma
veterán
Direkt kulon hsz, inkabb kivartam az 5 percet...
Na szoval beijedve, hogy esetleg masik telefon kell, es a photon q ugy latszik nem eselyes, gyakorlatilag egy olyan qwerty telefon maradt, amelyik hozza a mai minimumot (szamomra): a droid 4. Tele van vele az ebay, de mind beleirja, hgoy Verizon lock-os. Nagy ritkan van horror aron unlocked.
Ellenben ma ezt olvastam az egyik eladonal, aki unlocked for overseas only hirdeti:
Droid 4 comes factory unlock for overseas only, Verizon put a special provision on droid 4 where you can't use in the USA with other GSM carrier but if you go outside USA it works without a hitch I sold to gentleman in Germany you was very pleased and left me a positive feedbackVajon ez igaz lehet?
A Droid 2-nel az volt a felallas, hogy a sim lock is rajta volt, meg a radio band lock, tehat egyreszt nem fogadott el barmilyen sim-et (jol fizeto Verizon ugyfeleknek ke're'sre ingyen unlock kodot adtak - ami vegleg kikodolta, de amugy viszont utanatoltak a telefonnak az unlock kod frissiteset... merthogy kikerult egy kezdeti algoritmus, es soknal az mar nem mukodott); valamint ezen felul olyan radio firmware volt benne, ami az EU frekiket engedelyezte, az USA frekiket nem. Ez utobbit hackelt radio firmware-rel oldottak meg.
Namarmost az lehetseges, hogy ha sikerult a radio fw cserejet meggatolniuk, akkor sim lock-kal mar nem szorakoztak. De ezt honnan lehetne biztosan megtudni?Tudom, hogy off, de hatha mas is gondolkozik felfele cseren, es ha megis igaz lenne, hogy eu-ra eleve unlock-olt, akkor eleg jo aron be lehetne most mar szerezni (kint mar ezeket is cserelgetik le). Ne'melyik afa-ztatva is mege'rne'...
-
axioma
veterán
Volt itt valaki a forumon, aki arra panaszkodott, hogy nem az a baja a telefonnak, hogy nem erzekel egyes helyeken, hanem hogy - nem csak toltes kozben! - magatol nyomogatja.
Mult heten az enyem is ilyen allapotba kerult, mar ra is szantam magam, hogy a multkor ebay-rol beszerzett digitizert belerakatom. Erre allt egy fel napot, es meggyogyulni latszott tole.
Aztan megint hulyeskedett de csak kicsit, aztan megint jo volt.A vicc az, hogy nem derult ki, hogy mikor mitol bolondul meg. Most a legutobbi tippem a full gyari asztali dock + gyari sajat kabele, szamitogepre kotve. Vagy maga a gep (EEEPC, szoktam a dock-ot rarakni a nyitott gepre is) csinal vele valamit, az se szazas mar. Illetve kb. egyidoben azzal, hgoy szarakodik az erintopanel, azota baromira merul is idonkent. En arra tippeltem, hogy azert mert nyomogatja, adott esetben olyat is ami energiaigenyes (pl. egy idoben nyomkodta a bluetooth be/ki gyorsbillentyut). De az is lehet, hogy az akku a kuka, ha az is tehet ilyen hulyeseget - mivelhogy amikor leveszem, akkor is kepes me'g utana nyomkodni sajat magat. Ugy tunik, mintha idovel elvesztene a problemat okozo allapotot, gyengul majd megszunik.
Vegulis a szervizig nem jutottam el, mert megjavulni latszott, de most hogy - ha sokkal gyengebben is, de ujra es ujra elojon - vagy ki kene iktatni az okozojat, vagy egyaltalan, hogy mitol lehet. Akinek ilyen nyomkodos volt, az mit csinalt vele? Csereltetnem a digitizert siman, ha biztos lennek benne, hogy az megoldja, de most valahogy nem az az erzesem. Plane hogy a nyomkodas teljesen random helyeken jon elo, nem is egyforman ket egymas utani esetnel sem, ill. van hogy egyszerre ket pont is aktivkodni latszik. De ennel tobb nem, fix pontokra szall ra ilyen allapotaban.
Minden tanacsot meghallgatok!
-
GGMPC
őstag
válasz
Milestone2 #4067 üzenetére
Azt irjad inkabb, hogy most mi lesz es hol lesz!?.
Az aksidat meg valami szantasba dobtad vagy olyan kupi van otthon, hogy nem talalsz meg egy aksit se?
pfff
-
Milestone2
nagyúr
Most dobtam el mérgemben az akksit, olyan ügyesen, hopgy nem is találom...nem is lenne mit töltenem...komolyra fordítva a szót Zsebob és Sethdobaloah komoly segítséget ígértek, és ha bebizonyosodik, hogy tényleg az akkumulátor miatt nem indul a bootloader mód, ha újra működőképessé válik a telefon, akkor érdekel bármi tartozék...
Hálózati töltő? (mert olyanom van) Vagy kimondottan telefonból kiszedett csak akku töltő?
-
axioma
veterán
Most tunt fel, hogy egy ideje hiba van amikor telepiteni akarok alkalmazasokat (igazan nem is uj telepites, hanem regiek frissulese). Nem vagyok egy app halmozo, a beallitasok szerint mindossze 441MB foglalt a 6.5 belso memoriabol.
Az remlik, hogy elofordulhat hogy valami beragadt dolgok vannak (volt par elete mar), es ha kell utana olvasok, de hatha fejbol is tudja valaki, hogy mi ilyenkor a tuti modszer. TB van, CM10 igy recovery is, szoval csak ismernem kene az eszkoztarat, hogy hasznalni tudjam. Esetleg valami ki tudja tutira mutatni, hogy ilyen hiba van? Portal modban tobbet latnek?
Nem hiszem, hogy koze van hozza, utoljara a maxthon me'g felment, mintha azota nem stimmelne. -
Zsolto
őstag
válasz
Milestone2 #4059 üzenetére
Figy, én a Budagyöngyénél lakom és dolgozom, és bár holnap nap közben el kell mennem egy kis időre, ha jó neked, kora délelőtt vagy mondjuk délután kettőtől én is itt vagyok egy akksipróbára. De annál többet sajnos nem tudok segíteni, nem értek az egyéb varázslásokhoz.
Írok privit a számommal.Axioma:
A megszólítás meg csak udvariassági paródia vót -
axioma
veterán
válasz
Milestone2 #4059 üzenetére
Jaja, onnan, Szentendrei + rakpart. OK, szolj ha aktualis lesz.
-
Milestone2
nagyúr
Én is reménykedtem Gellérthegyben (nekem az lenne legköuzelebb), de nincs válasz, remélem, holnap délelőtt a munkában majd jobb híreket kapok.
Kedves Axioma. Én reggelente 6-tól a III. erületben dolgozom, mintha azt írtad volna valamerről arrafelől jönnre befele a férjed... beszéljünk holnap, ha nem jelez vissza a mogulok közül senki...
Köszi
szépen.
-
axioma
veterán
válasz
Milestone2 #4054 üzenetére
En csak azt tudom ajanlani, hogy az akkut megkapod. En se ertek hozza, ugyhogy azzal se ernel sokat, de en nem megyek be Bp-re csak a ferjem. Ha ez jo, hogy o elviszi, akkor irok reszleteket priviben. Eddig ugy tunt, talalsz olyat aki egybol segiteni is tud a talpraallitasban.
-
GGMPC
őstag
válasz
Milestone2 #4053 üzenetére
Akkor ott ugy kezdesz, hogy megveszed a sractol az aksit, de megkered, hogy bontsa ki es toltse fel neked!
Illetve a szervizes mutatvanyhoz lehet, hogy nem is kell aksi!?.
De ezt majd megbeszelitek...
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #4054 üzenetére
ha jövő héten nem oldódik meg, akkor szombaton elvileg tudok segíteni.
-
bolvar
senior tag
Segítenék én szívesen de én szegeden lakok
-
GGMPC
őstag
Na most mi van? Randizik valaki a pingvin sraccal vagy magara maradt a jegtablak tetejen?
Velem ha randizik, akkor az azt jelenti, hogy veletek (fozott romtrutyimesterek) beszakadt a jegtablaja amin acsorgott...
-
Milestone2
nagyúr
Drága jóakaróim. Tegnap sokan megírtátok, ki merre lakik, mert addig nem szeretnék venni egy új akksit amíg ki nem derül, hogy a telcsim új akkuval még működne. Minek vegyek egy halott vashoz akkut? Mivel azzal biztattok, hogy a vas még menthető, így kérem szépen, aki hajlandó segíteni az írjon egy privátot, hogy hol tudjuk és mikor tudjuk megejteni a próbát egy feltöltött akksival. Hozzáértő kezeitekbe adom telefonomat, kérem aki tud segítsen...
Egyébként mérgemben olyan messze hajítottam a mostani akksimat, hogy nem találom...így is-úgy is kelleni fog akksi, ha bebizonyosodott, hogy az a hiba okozója...
Köszönöm. Várom a privátokat, aki van olyan kedves...
V.
-
axioma
veterán
Hm, en ugy ertettem, hogy fel volt toltve, es kikapcsoltam a keszuleket, de magatol is merul az ido haladtaval, ezert kene gondolom tolteni. Nem lemerulessel lett elrakva, ha igy erted. Bar teny, hogy erre nem gondoltam ugy alapbol magamtol, de ez most veletlen igy is volt.
Zsolto, ne akarj OTP lenni, ezt a megszolitast eddig meg csak naluk lattam, foleg magamra
-
Zsolto
őstag
Axioma Kolléga Úrhölgy, GGMPC Kolléga Úr,
köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosakat mondtatok.
Azt biztosan elrontottam volna, hogy az új kártyára a gépemben tömtem volna vissza a cuccokat. Akkor marad a 16-os kártya.
Ha oda jutok, bexámolok a tapasazalatokról.Szép vasárnapot!
Zs
-
axioma
veterán
válasz
Milestone2 #4033 üzenetére
Nekem van a D2G-mben egy akkum most pluszban mivel vegul nem alltam neki a digitizer cserenek, en ugyan pomaz-budakalasz, de a ferjemet a Lagymanyosi hidnal elered kb. munkaidoben. De szolj elore ha ez kell, mert jelenleg nincs feltoltott allapotban, akkor elozo nap megtoltom.
-
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4039 üzenetére
ok. probáld meg a Cam+hangero le+ power verziot. az se?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #4040 üzenetére
teljesen mind1. Gondolom nem egy fali töltő volt (mert akkor nem kellett volna mókolnod
), hanem a telóhoz való töltő. A megfelelő töltési ciklusról a telefonod elektronikája gondoskodik, a "töltő" amit bedugsz a telóba csak fix feszt ad. Szóval ez nem kifejezetten volt akkubarát megmozdulás. Ha érdekel, nyugodtan olvass utána a lipoli akksik lelkivilágának.
-
Milestone2
nagyúr
Nekem a Gellért hegy a legközelebb...
Akksi be.
Billenytyű kitol
Fel kurzor nyomva tart.
Bekapcs gomb.
Eddig ezzel indult a bootloader...
Nem én fogom csinálni.
Majd megkérlek szépen...
Egyébként számítógépet szedek szét, javítok, rakok össze. De mennyire más ez.
Vagy csaak mennyire nem értek ehhez.
Illetve mennyire ahhoz...
-
Zsebob
senior tag
Ez igen...A FÓRUM
-
GGMPC
őstag
válasz
Haverom Budaorson lakik es van neki elteve egy aksi amit egyszer feltoltott a biztonsag kedveert, szerintem legyen o a donorod!?.
Ha muxik, akkor azt tedd el, adjal neki 4 forintot (persze csak ha szukseged van az aksira a segitsegnyujtas utan is) es en elhozom neki azt az egyet ami meg van a szervizes haveromnak!
Nah?
Viszont ne te csinald a muveletet ha lehet!?.
Meg a vegen hazavagod a mosogepedet is! (ezt nem hagyhattam ki)Szolj ha menjen privibe a kontakt (aksi)!?.
(Fot)
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #4031 üzenetére
azt mondjuk tegyük hozzá, hogy USB-ről 5V-al megküldve direktbe az akksit, azt sok mindennek lehet nevezni, de szépen töltésnek biztosan nem
Egyébként meg egzotikus esetekben tönkre lehet tenni az M2-őt szoftveresen. Mondjuk, ha egy fastbootos verzióra rátolsz egy normál romot, az életbe nem hozod vissza működőképesre.
(XV. ker)
-
Zsebob
senior tag
válasz
Gellérthegy
Hogy próbálod indítani a bootloadert?
-
Milestone2
nagyúr
És hogy ne buheráljak.
ki tud felajánlani egy próba erejéig egy feltöltött akkut?
Aki fel tud ajánlani, merre lakik?
Aztán, ha bebizonyosodik, hogy feltöltött akkuval indul-e a bootloader vagy sem...
-
GGMPC
őstag
A fenenek kell buzeralni egy aksit ilyen neandervolgyi modon!?.
Ha az aksi a gond en meg tudok 1db original BP6X aksit 4forintert...
-
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4023 üzenetére
Na ezt tisztázzuk:
A szabályozatlan töltés után égetett a telefonon kívül, vagy a hideg akku lett forró amikor beraktad a telefonba?
Vagy mi? -
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4018 üzenetére
Igen.
Feltöltött akkuval bootloader mód ( 3 gomb egyszerre )
Utána kövesd drax2gma -át, ne a nyulat. -
GGMPC
őstag
Nekem is egyszer megmakkant egy M2 telcsim es a Cordonnal a srac megbikazta szoftveresen egy nemet szerverrol elesben! (rsd es tarsai nem is tudtak kizokkenteni a keszuleket fagyott allapotabol - amaz meg elsore...)
Az egy Used in Singapore matricas telefon volt retail letere es valamilye utkozott a gb retail szofttal ezert komazott be - aztan megjavult!
Ez sem fog igy maradni!
-
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4016 üzenetére
Mennyire volt forró?
RSD-el, vagy ROM telepítéssel nemigen lehet HW hibát csinálni.
Rendellenesen töltött akkuval inkább ( de ez sem túl valószínű )
Mint olvastad, Pocok telefonja, ugyanazokat produkálta, mint a tiéd.
Mondhatni a két szitu tökugyanaz.
A nyomorult szervizes már kidobta volna.Ui: ettől még lehet alaplapi hiba, de szvsz nincs összefüggésben a szoftverezéssel.
Ui2: Miért írsz nagybetűvel? -
Milestone2
nagyúr
A fentieket drax2gma mondta.
A reményemet az adja, hogy mikor feldugtam "halottnak tűnő állapotban" a Windows egyből megpróbálta telepíteni a drivereket. Ebből remélem, hogy nem halott hardveresen a vas.
Próbálom majd követni, a weboldalon találhatókat, amit most Zsebob küldött.
Aztán meglátjuk.
De például már az elejét nem értem: hogyan flasheljek, ha még a bootloader mód sem indul el? Dugjam a telefont a számítógépre (megfelelő driverek és RSD Lite telepítve) és a telefon bekapcsolásas nélkül (mert ugye nekem az a nagy bajom, hogy hiába van feltöltve az akku, nem indulel a vas) dugjam fel, és ha az RSDLite "látja" nyomassam rá a flasht?
-
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4015 üzenetére
Ámen.
Amúgy az RSD flesselés a legmagasabb szintű hozzáférés a telefonhoz ( nem szerviz körülmények között )
Azt tudod már csinálni.Tehát toppon vagy.
Sd-ről ROM telepítés? Smafu...Itt a fórumon 3 kolléga ért a legjobban az M2-höz.
Norvik
Drax2gma
Helikopter
Amit Ők mondanak/írtak az referencia.Szervizesek:
GGMPC embere
a többi elmehet a p...ba! -
Milestone2
nagyúr
És a másik fontos, MI ITT LE VOLT ÍRVA:
"...Szerintem a Milestone2-t szoftveresen képtelenség meggyilkolni, csak tudni kell, hogy melyik stock rom működik rajta. Legrosszabb esetben próbálgatással kiderül rsd-vel. ja akku töltöttségre mindig odafigyelni!..."
Van némi félelmem hogy az enyém nem szoftveresen lett megölve, hanem amikor kurva forró volt -nem tudom mitől- gyorsan leszedtem ugyan az akksit, de azóta halott, remélem tévedek, hogy ez inkább hardverhalál...
-
Milestone2
nagyúr
-
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4013 üzenetére
Nem hiszem, hogy a fórumban való kereséshez olyan különösebben kell érteni...
Lehet nem egyértelmű, a megoldásod a #2793) drax2gma
de olvasd az elejétől a végéig. -
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4010 üzenetére
Már egyszer leírtam, hogy a megoldás itt van leírva.
De akkor ha máshogy nem megy kikerestem Neked, kb. 10 másodperc volt használni a fórum keresőjét:
http://prohardver.hu/tema/re_motorola_milestone_2_a_lenyeg_belul_van/hsz_2751-2800.htmlCsak én látom úgy, hogy kísérteties a hasonlóság a két eset között?
-
GGMPC
őstag
válasz
Milestone2 #4009 üzenetére
Hàt pont Öt!
Aztan ha sehogyan sem megy a feltamasztas... na akkor jovok en, de azt csak privibe!
-
Zsebob
senior tag
válasz
Milestone2 #4007 üzenetére
Naaaaaaaa! Ki mondja, hogy alaplapos? Egy szerviz?
Mert ilyet már láttunk, hogy a MOTO szerviz azt állította hogy alaplap, aztán azóta is használja a tulaja! -
Milestone2
nagyúr
Béke poraira!
+++
Köszönöm a segítségeket.
Az alaplap feladta.
Reméltem az akksi, de nem.
Eddig volt egy -motorola milestone2 telefonom.
+++
R.I.P.
-
GGMPC
őstag
Na akoor mondanam!
Kartya kivesz - kompletten lemasolod a gepedre!Semmit nem raksz vissza! Hanem leformazod az uj kartyat es meztelenul berakod a teloba, majd bekapcsolod!
Ekkor a keszulek megcsinalja a szukseges mappakat magatol.
Ezutan a kepeidet, videoidat visszapakolod a kartyara de ugy hogy teljesen uj Music, Video, Pictures mappakat csinalsz!Semmit ne tegyel vissza elesbe es ami a legfontosabb, hogy a DCIM mappat veletlen se!
Maximum a tartalmat szetszorod a kep vagy video mappakba! Miert?
Mert az uj kartyanal amikor elkeszited az elso fotot/videot akkor akar majd krealni egy DCIM mappat amit ha elozoleg odateszel akkor utkozes lesz es osszecsinalja magat a rendszer!Ha minden okes, akkor torolheted.is a szamitogepre mentett cuccokat!
Jah es 16GB-t javasolnam, mert ha 32 meg van pakolva akkor lassulas is elofordulhat!
-
bolvar
senior tag
válasz
Milestone2 #4001 üzenetére
Én se tudtam belépni a recovery-be
.Kiderült mert menetközben változtatják a módják.próbáld simán mikor bejön a logó a volume - és a kamera gomb 1x lenyomását.ha bekapcsol a telefon és kéken kivillan a led akkor a volume - lenyomását
.több opció is van
-
axioma
veterán
En a kartyat se nevezgettem at emlekeim szerint... tartalom masol, azt jonapot. Sot, ezt Blade-ben is megcsinaltam, ott a progik egy resze is a kartyan volt. Az viszont, hogy a Droid2Global-ban attolom az app-okat arra a kartyara, amit beteszek az MM2-be, nem mukodott, felteszem a telefon valami egyedi azonositojat is taroljak. Par jatekeredmenyt es beallitast vesztettem csak, mert TB a root hianya miatt nem volt lehetoseg.
-
Zsolto
őstag
Kedveseim, bocs, hogy megszakítom ezt a hosszú threadet, de lenne egy kérdésem.
Szituáció:
Kicserélném az M2-ben lévő 8 gigás kártyámat egy nagyobbra.Első kérdés: Lehet 32-es is, vagy maradjak a "csak" 16-osnál? (Lassulás, egyéb problémák?)
Második kérdés: Hogy csinálom a cserét? A progik ugye az M2-n a saját, 8 gigás belső memóriájában vannak, a kártyámon elvileg csak pár program adatai vannak (navi, fotók, mittomén).Én így gondolnám a cserét:
1. Teló kikapcs
2. 8 gigás kártyát kiveszem
3. A tartalmát rámásolom az új, nagyobb kártyára,
4. Az új kártyának ugyanazt a nevet adom, mint a régié volt
5. Új kártyát beteszem a telóba
6. Teló bekapcs
7. Öröm és bódottá...Vagy koppanás?
-
rKrisi
csendes tag
válasz
Milestone2 #4001 üzenetére
De ha abba a háromszögbe belépsz akkor biztos a recovery már
Nem biztos hogy @ próbálgasd végig a többi gombot is... -
Milestone2
nagyúr
Most hazamegyek és megint megpróbálom úgy tölteni, mint tegnap. Ugyanis most legutoljára a Te romoddal Finished-et írt ki, remélem lesz belőle valami.
Az amit legjobban nem értek, hogy mindenki azt mondta, hogy x-et nyomvatartva beindítani és amikor a felkiáltójel (igaz nekem a felkiáltójel egy fehér 3szögben volt és mellette egy robot állt) megjeleni nyomjak @-ot és akkor ott a recovery menü, de nekem ilyen soha nem jött elő... csak a háromszöges kép a robottal, vagy a nagy piros animált Motorola logo...szóval itt valami nagyon nem stimm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest