Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Java SDK tuti nem kell, az fejlesztoknek szukseges. Szerintem valami 6-os JRE (java runtime environment) kellhet hozza. Teny, abbol is van 32 meg 64-esre valo (utobbira felmegy az elobbi is), es akar az is lehet, hogy windows alatt a tokeletes mukodeshez kellhet az is hogy kulon meglegyenek (szerk. marmint nem a progihoz, csak ugy ertve hogy van java-d, de nem az a verzio, amivel futni tud): nezd meg, hogy a sima Program Files mellett a Program Files (x86)-on belul is megvan-e Java/jre6/... strukturad). Ha valamelyik hianyzik, toltsd le a sun-tol a megfelelo bitszamu valtozatot, es megoldodhat a problemad.
-
törölt tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
hozzáteszem, nekem sosem volt erre szükségem. Fenn van a java nyilván, de semmi speckó verzió. ÉS simán megy win 64 biten, mindenféle trükközés nélkül

-
FireFox1996
őstag
válasz
amanoba
üzenetére
Itt van egy leírás róla. Érvényes 32 bitre is.
-
amanoba
őstag
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nah, ez a fenti leírás nem vonatkozik rád, mert te csak gyári ROM-ot akarod flash-elni. Ahhoz meg elég a Motorola driverét feltenned. Amit írtam ahhoz kell, ha root-olni akarod a gépedet utána...

-
FireFox1996
őstag
válasz
amanoba
üzenetére
igen, bekapcs+joy fel-el!
Viszont vigyázz, hogy ha win7 64 biten vagy!!!! Mert én eddig 4 win 7-es gépen próbáltam, és sosem megy nekem 64 biten, csak 32 bitesen megy. De itt már írta vki, hogy neki 64 biten is megy... csak nekem nem !
Előbb a java SDK (6-os ?!)
Aztán Google SDK, és itt még futtatni is kellaz SDK manager-t, hogy letöltse 1-2 cuccot
Aztán Motorola USB DriverAztán jöhet a flash...
-
amanoba
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
FireFox1996
őstag
válasz
amanoba
üzenetére
Mit szeretnél ?
- Bekapcsoló gomb + Joystick felfelé: ezzel flash módba lépsz, így tudod RSD Lite-vel flashelni az SBF-s fájlokat... (pl. gyári ROM)
- Bekapcsoló gomb + X: mejelenik egy zöld robot, eztán a Volume le/felfelé: ezzel beléphetsz gyári Recovery-be
- Ha rootolt a ROM-od, és fent van vmi móddolt Recovery, akkor újra indításnál, amikor a LED-ek világítanak a jobb felső sarkán, akkor nyomhatod a VOLUME lefelé gombot, ezzel beléphetsz a móddolt Recovery-be, és itt tudsz telepíteni főzött ROM-okat, vagy a backup-okat visszaállítani... -
amanoba
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
köszi, akkor neki is látok...majd beszámolok ha sikerült, ha nem, akkor meg jövők nyígni.

-
törölt tag
válasz
amanoba
üzenetére
1-es opció: elviszed egy motorola szervizbe, és megcsinálják neked.
2-es opció:
-felrakod a motorola usb drivert a gépedre
-feltelepíted az RSD lite egy friss verzióját
-letöltesz innen egy gyári rom-ot
-majd egy tetszőleges tutoriált követve, felteszed a letöltött rom-otkb ennyi.
-
amanoba
őstag
beruháztam, m2 tulaj lettem.
viszont asia retail, 2.2-n segítséget szeretnék kérni gyári 2.3 update-hez.

-
GGMPC
őstag
Pfuuuj! Mi ez? Tutti-Frutti fórum - haladóknak?
"Akik fecsegnek, nem tudnak - akik tudnak, nem fecsegnek..." ezt mondta Dr. Justice- nak mestere (a Kockàs képregényújsàgban) amikor felkészítette öt!
Úgy làtszik nem olvasatàtok, mert mire odaértetek szüleitekkel az ujsàgoshoz - addigra csak a Ha-ho-ta könyvecskét tudtàtok kézhez kapni!?.
;-b
-
-
norvik
aktív tag
MIUI-s tapasztalatok, 3 hét után. A véleményem nem sokat változott, alapjából nem rossz. Először a 2.4.2-es verzió lett feltéve. Ennél kiírta egy-kér nap után, hogy nincs több hely a belső tárhelyen. Frissítettem a legújabb verzióra, ez a hiba megmaradt. Letakarítottam, tiszta telepítést csináltam, rengeteg ilyen-olyan wipe, factory reset. Felpakoltam rá az általam használt progikat. A belső tárhelyből hamarosan 1.3 GB hely foglalt lett. Csináltam róla egy bekapot, amibe már bele tudtam nézni, jó nagy adag szenét volt benne, gőzöm sincs róla, honnan szedte össze. Ezt a méretet nagyjából két hét alatt érte el, úgy, hogy csak az itt egymásnak ajánlgatott appok közül tettem fel párat. A valós, szükséges méret valahol 350-400 mega között kellett volna legyen, mint ez utólag kiderült. Közben kiderült, hogy a Wi-Fi nem tökéletes. A b, g, n módok közül, ha lehetséges az n-t részesítem előnyben, a hatósugara nagyjából kétszerese a b-nek, és a g-nek. Mivel vannak régebbi cuccaim is, amelyek nem ismerik az n-t, ezért a routerem vegyes módra volt beállítva. Zavaró volt, hogy a hálószobában elég gyenge volt a jel, ami korábban nem fordult elő a CM7-nél. Ezért átállítottam a routert n üzemmódra. Meglepetésemre a teló csak látta a hálózatot, de nem tudott rá csatlakozni. Kicsit utána olvastam a dolgoknak. Az eredménye az lett, hogy a MIUI-rom-ban megkerestem a system\etc\wifi\tiwlan.ini fájlt, és átírtam benne a következőt: HT_Enable = 0 HT_Enable = 1. Az ilyenképpen módosított MIUI már gond nélül felmegy az n módos Wifire. Ha jól emlékszem, ugyanez a hiba a gyári 2.3.4-ben is megtalálható.
Telepítés után, miután minden beállítás megcsináltam, illetve felpakoltam az általam használt alkalmazásokat, készítettem egy bekapot. Csodák csodája, kissebb, mint 400 mega. Ha a belső tárhelyen lévő foglalt hely újra meghízna, csak visszaállítom az eredeti állapotot, az egész nem több, mint egy negyedóra. Őszintén szólva elegem van a sok állítgatásból, szóval remélem, hogy itt horgonyt vethetek. -
GGMPC
őstag
Szerinten tök alap egy reset a frissités elött - nem is értem, hogy igazàbòl miért fàznak töle annyian...
Viszont egy nyamvadt update kellene ennek a telefonnak, hogy igazàn jòìzü legyen az a gyömbéres kenyér amit sütöget!
De ezek annyira jòfejek, hogy még a sorsfordìtò mérföldkövüket is lesz...àk!
Sajnos... :-( -
válasz
szupcsijo
üzenetére
Van valaki aki feltette a 2.3.4et? Van valakinek valami infója arról,h megéri e ráfrissíteni?
Bocs, egy kicsit elkéstem a válasszal, de nekem nagyon jó tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, sok dologban szinte "megtáltosodott" a mobil. Tehát mindenképpen megéri frissíteni, de a resetelés erősen javasolt, enélkül a frissítés után kicsit megzavarodott néhány funkció, sőt még a belső memóriát is lefoglalta valahogy. Aztán - ahogy a fórumosok előtte is mondták - egy resetelés megoldotta a dolgokat...
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Köszi a részletes leirást. Jelenleg is CM7 em van, de nem ez. A V1.0 verzio.
-
törölt tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
hát a kínai rádióval tuti lesz gond itthon
legalábbis Pesten eldobálja a hálózatot, a metróban pedig egyáltalán nincs.... -
FireFox1996
őstag
Itt az CM7-Endless 2011.12.15-ös build. Nem mai, de nem kell megijedni

Ott van részletes how-to install...
Ha gyári 2.3.4-ről telepíted, akkor kb ezek a lépések:
1) CM7 ROM-ot felmásolni SD kártyára
2) rootolás SuperOneClick-kel
3) Droid 2 Recovery Bootstrap v1.0.0.5.apk, aztán futtatás, Revocery-be bootolás
4) Revocery-ben kiválasztani, hogy kártyáról telepíted...
5) Wipe minden féle...factory reset-ig
6) Reboot
...Ha fél óra alatt nem bootol be, akkor Ezt a Fixed-sbf-et tedd fel RSD Lite-vel, aztán már kapsz egy CM7-et

Ebben a ROM-ban kínai baseband-ként van beállítva, beállítás menüben vhol lehet EU-s baseband-ra átállítani... (de csak akkor szükséges, ha térerő/3G-s gondod van) -
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Tudnál küldeni egy linket a Te CM7 ROM-odhoz?
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Koszonom. Nektek melyik verzio van fent a Miui bol?
-
FireFox1996
őstag
válasz
üzenetére
Nem annyira szájbarágós...! Korábban már csatoltam egy linket a downgrade-ról, hogy hogyan kell áttérni MIUI-ra... Összesen 2 db SBF-s fájlt kell feltenni (egyenként kb 9 MB-os fájl), ez kb 1-2 perc alatt meglenne, aztán felteheted a MIUI-t...
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Gyári fali töltővel és gyári dokkolóval is azt csinálja néha, hogy érzi, hogy töltőn van ( akkufesz alacsony üzenetet eltünteti ) de a töltésjelzés nem indul és csökken a fesz.
Sorozatos fel le után megindul. Nem gondolom, hogy csati hiba, mert kikapcsolt állapotban mindig tölt. -
GGMPC
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Furcsalkodtam is, hogy bluetoothon en mar Skype-oltam es Vibereztem aztan az M2-n egyszercsak nem ment mar...
Ma meglett a megfejtes! (mert nem emlekeztem)
Az iPhonon ment mindketto es megy most is - ma kiprobaltam!Sajnos az Androidon nem... :-(((
A Skype-nal ha hivok valakit a csengest is hallom es a beszelgetest is (BT-n)!
Viberen a csenges csak a telefonon megy viszont a kapcsolat letrejottekor a beszelgetes mar a bluetooth eszkozon megy vegbe!
Jo lenne ha a gugli tisztaba tenne magat mielott a 826. szendvicset csomagolna!
Ezt csak azert irtam ide, hogy tudja mindenki - nem minden platform inaktiv eme szolgaltatasok fele!
:-)
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Köszi az infót. Nekem is jó a CM7, de újabban azt csinálja, hogy nem mindig tölt, ha rádugom a töltőt. Erre valami ötlet?
-
FireFox1996
őstag
a camera miatt tettem fel, mert utoljára nekem nem ment... még mindig jobban kötödöm a CM7-hez, mint bármi más ROM-hoz
jah, az ICS4-ben nem működik még tökéletesen a keyboard light
, sötétben csak akkor világít, ha piszkálod a kijelző fényerősségét...
(a CM7-re visszaállás nekem párc perc az egész, recovery-be, system + data restore, és visszakapom a complett CM7-et
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
OK, köszi.
Ha már Neked nincs fent, nem lehetett túl jó... -
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Upppsz! Mikor én próbáltam, még nagyon bogaras volt. Megtennéd, hogy megnézed a következőket?:
- 3G megosztás stabil-e wifin
- Youtube
- Flash a browserben
- Frekvenciák korrekt EU-sok, térerő?Köszi az infót!
-
szupcsijo
csendes tag
Bocsánat...
-
törölt tag
a legjobb dolog ebben a fórumban, hogy majdnem mindig lesz valaki, aki hajlandó válaszolni azoknak is, akik arra se veszik a fáradságot, hogy legalább az utolsó 50-100 hozzászólást elolvassák, ha már a keresőt használni túl nagy luxus.
-
szupcsijo
csendes tag
Sziasztok!
Van valaki aki feltette a 2.3.4et? Van valakinek valami infója arról,h megéri e ráfrissíteni? Erre akkor pakolhatok főzőtt romokat is? Előre is köszönöm a válaszokat! -
FireFox1996
őstag
csak halkan mondom, hogy jun.02-óta kint van az CyanogenMod 9 v4.0.4 (ICS 4) ROM, kipróbáltam, nagyjából a szükséges funkciók működnek: telefon, 3G, wifi, bluetooth, gps, videó is (és nem fagyott le egyszer sem)

-
domesz
aktív tag
M2 = Milestone 2
D2G = Droid 2 Global /csak nincs külön topikja és majdnem megegyezik a 2 ezért beszélünk róla itt is/A Milestone 2 rootolható 2.3.4 rendszer alatt is és könnyedén rátehető egy CM7 vagy CM9 ROM is.
A D2G-t holnap letesztelem és rávarázsolom a CM9-et mert arra is találtam egy megoldást.
-
szige
tag
Előre is köszi. Azért még lenne pár kérdésem:
A HD az csak videóra vonatkozik, vagy a fényképező felbontása is változik az új ROM-mal?
Ha mégsem tetszik, vissza lehet tenni a gyári ROM-ot?
Az előbb azt olvastam itt vkitől, hogy az új 2.3.4-es ROM-ot nem lehet rootolni. Ez akkor téves?
Nekem a CM7 tetszik jobban, azt szeretném kipróbálni. Erről mi a véleményetek? -
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77
üzenetére
Az infóm nem a legújabb, néhány hónapja már működik a dolog a superoneclick-kel. Innen le lehet szedni. A legújabb MM2-es frissítéssel, a 2.3.4-el is megy, de ez nem jelenti azt, hogy a Droid Globallal is működni fog. Ha jól emlékszem rá, akkor azt hiszem, hogy rootolás előtt usb hibakeresési módba át kell állítani a telót.
Ja, és a telót pc-re kell kötni, usb-n keresztül, szóval ez nem egy automatizál apk. -
GGMPC
őstag
Milyen munkahely az ahol orankent tobbszor is fel kell, hogy ebreszd magad???!!!
Vagy gondolom csak azert kelsz fel, hogy tudjal jatszani es zenet hallgatni... (Aztan alvas tovabb...)
Ha van uresedes, akkor szoljal mindenkeppen!
;-)))
ui: Amugy be lehet allitani, hogy ne kapcsolja le a Hotspot megosztast! (Hotspot settingsbe)
-
Zsolto
őstag
válasz
amanoba
üzenetére
Tipikus betegség a jelek szerint a WiFi-hotspot üzemmódban a 3G-kapcsolat megszakadása (gyári 2.3.4-gyel)
Hangerő és Defy: nem tudom, nincs összehasonlításom.
Akku: Nálam óránként átlagosan 5-7%-ot merül
- állandó 3G,
- állandó BT
- két fiók (1 Gmail + 1 POP3) szinkronizálása
- 15 perc telefonálás
- fél óra kihangosított, nagyon halk zenelejátszás
- óránként többszöri felébresztés, nyomkodás, levélolvasás, válaszolás
- negyedóra játék
- automatikus fényerő mellettReggeltől estig simán kibírja, de ha nap közben nem töltök rá, akkor reggel töltéssel kell kezeni a napot. Mindez "night-time saver" akkuüzemmódban (ilyenkor éjszakára (22.00-05.00 óra között) a szinkronizálás ki van kapcsolva, ha 15 percig nem nyúlsz a telefonhoz).
A GPS nagyon megszívja az akkut.Most megnéztem a Battery Usage összefoglalót:
35% Display
18% Hybrid Stopwatch (tegnap csináltam egy 30 perces visszaszámlálást, és elfelejtettem kikapcsolni a kijelzőt, ezért fél óráig nem is kapcsolt le...)
15% Phone idle
13% Mobile standby (vajon mi a különbség...?)
5% BT
3% WiFi (tegnap elég sokat volt bekapcsolva, mert Dropboxról nyúztam le fájlokat)
3% Android OS
2% Player Pro (a zenelejátszás ezek szerint alig fogyaszt, pedig használom rendesen)Ha van még kérdés, szólj
-
domesz
aktív tag
Közbe utánaolvastam de már a ROOT-nál elakadtam.
Se a PetesMotorolaRootTools_v1.07 se a motofail nem rootolja.
Azt írja read-only file system és ezért nem másolja föl a szükséges dolgokat.
-
amanoba
őstag
hali, lenne pár kérdésem milestone2 tulajokhoz:
-van-e valami tipikus betegsége a telefonnak? ( ilyenre gondolok, mint anno defyn volt a hangszóró hiba, vagy könnyen lejön a festék róla vagy bmi..)
- hangminősége milyen a defyhez képest? kihangosítva szól olyan hangosan, mint a defy?
-akksija mennyit bír? (konkrét példák is jöhetnek pl: 2 óra beszélgetés, 1 zene -> kb. 2nap)előre is köszi a válaszokat! (és kérlek azt írjátok le, gyári szoftverrel használjátok-e)

-
axioma
veterán
Akkor latszolag egyelore a D2G itthon telenor hang only. Sajnos (ez csokkenti az eladasi eselyeket).
ROM-mal vigyazz: az enyem frissult OTA, es utoljara azt olvastam, hogy mivel pont azzal a frissitessel jott valami belematatas a bootloaderbe, nem mindent lehet visszarakni (konkretan a frissites eltuntette a root-ot, es akik vissza akartak allni a regire ami root-olt volt, paran teglasitottak a telefonjukat). Ugyhogy tiszta szerencse, hogy nekem bejon a gyari rom, mert nem is mernek ugralni vele. Persze lehet, hogy azota ezt megoldottak... de mindenkepp olvass utana, mielott elkezded felpakolni. Valahol itt korabban irtam rola, most fejbol nem tudom hogy mitol fugg, hogy biztonsagosan rapakolhatsz-e vagy sem, talan anno lejegyeztem. -
domesz
aktív tag
Telenoros vagyok, mobilnetem nincs így azt nem tudom kipróbálni.
Itt egy 720p video Droid 2 Globallal készítve VenusX ROM-mal
Ez így járható út?
+ Google play-t valahogy elő lehet csalogatni?
-
axioma
veterán
Tudtommal NEM. Az az igazsag, hogy a forrast mar nem tudom, hogy hol, de egy amerikai topikban irtak, valaki fel akarta tenni a HD videofelvetel meg me'g valami miatt, de mondtak neki, hogy nem lesz jo. Amugy tobb dologban elter, pl. CPU sebesseg, radio benne van csak nincs aktivalva, a videofelvetel felbontasa, ilyenek.
Amugy Telenoros vagy? Turbo sim-mel eddig me'g csak az tunt mukodonek. Mobilnet van rajta?Apropo: irtam a multkor, hogy a nemeteknel valoszinuleg a turbo sim tiltott ki. Kezdek gyanakodni, hogy valami teljesen mas lehet a hatterben: ugyanis Hannoverben arulnak D2G-t, amit ott hasznal egy srac turbo sim-mel (nem derult ki, melyik szolgaltatoval). Ugyhogy lehet, hogy vagy az en telefonomnak volt valami egyeb nyugje (pl. tul sokszor probalt unlock-rol valamit nyafogott a halozat gazdijanak), vagy csak veletlen egybeeses a ceges simmel (vegulis volt a ket nemet utam kozott egy szerz.modositas, amikor belepiszkaltak az elofizetesekbe).
-
domesz
aktív tag
Hali!
Adott egy Droid 2 Global /Turbosimmel tökéletesen megy/
A milestone 2 ROM-ok kompatibilisek ezzel is?
köszi
üdv.: Domesz -
Zsebob
senior tag
ravebp:
Mi importáljuk.
Nem sokára csinálok róla hivatalos videót.
Addig is egy film amit az amerikai disztributor készített:
http://www.youtube.com/watch?v=NQgDx-V6TaI -
Zsebob
senior tag
Igen a Renault azt elég jól összehozta.
Navikkal kapcsolatban mindig a térkép beszállító a lényeg.
Tele Atlas , Navteq térképek sz@rt sem érnek sajnos hazánkban.
Bár a Top Map térképekben is csalódtam kétszer is a múlt héten...Ja és mielőtt megkérdezed, hogy honnan tudom, milyen autód van, megálmodtam...jóvan?

-
norvik
aktív tag
Nincs külön navim, a telót használom erre. Annyit csináltam csak, hogy külön monitorra vittem ki a képet, hogy nagyban lássam, és ha úgy adódik, megnézhessek rajta kényelmesen egy filmet. A navigációs szoftverek elég hasonlóak, felhasználóbarátok, egymást próbálják űberolni szolgáltatásokban. Nálam az lesz mindig a nyerő, amelyik rendesen frissíti a térképeit, és így nem csináltat velem potya kilométereket.
-
Zsolto
őstag
válasz
Kodiak88
üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni

Nem, azt sajnos nem tudja, úgy, ahogy pl. a Samu Ace. Viszont van a Quicker nevű progi, ami csak pár fitying, és ennek a továbbfejlesztett változata, sok okosat tud. Én megvettem, mert tényleg asszem 200 ficcs körül volt, néha fel is teszem, de aztán rájövök, hogy végül is semmi extrát nem tud, úgyhogy leszedem. Na az egy képernyőre összeszedi neked mindazt, amit a QuickSettingstől várnál. Nem pont ugyanaz, de lehet, hogy neked begyere.
-
GGMPC
őstag
Basszuska! Mi tenyleg kimaradunk a Milestone 4 - böl???
Az kellemetlen momentum lenne!?.
:-(
-
GGMPC
őstag
Jahhhh hasznalta mar valaki a Moto Nav-ot?
Nagyon pontos navigacios progi!
Installer-t kell telepiteni elotte es csak aztan megy fel, meg magyarul is tud!!! Cool!
-
GGMPC
őstag
Amit napi szinten hasznaltam... Data Switch - az altalad kivalasztott mobiladatforgalamat lehetett egy erintessel ki-be kapcsolni!
Nagyon kiraly app es nem kell belemenni tobbet a settingsbe! (kiraktam a fokepernyore)
Network Monitor - Beallithato, hogy mikor jelezzen es szamol mindent!
Call meter - sms es hivas szamlalo!Zenere Mixzing progi ami jatszik folderbol is, nemcsak albumcimbol es eloado listabol!
Magyar nevnap widget pedig nagyon kedves kis ora/nevnap otvozet - valaszthato szinekkel!!!
;-)
-
drzsoo1
aktív tag
Nekem 2 tuti tippem van alkalmazások terén:
-shush! nevű app. Ha némitod a telefont egy kerek íven kiválaszthatod, hogy mennyi idő után kapcsoljon vissza a csöngés. Mozi óra tárgyalás esetén nem fogod némítva felejteni a telót.
-timeriffic ez pedig egy időpont szerint állítható profilváltás, a heti programot lehet összeállítani, akár a teljes suli órarendet le lehet követni vele. hangerők, adat wifi kezelés, stb. mindkettő progi precízen működik. -
csibe2zy
csendes tag
Tényleg hasznos ez a "ki-mit-használ" játék, gondoltam beszállok én is.
Számomra leghasznosabbnak az Apps Organizer és a
Widgetsoid programok bizonyultak. Előbbivel csoportosítani lehet a telón lévő összes alkalmazást tetszőleges kritériumok alapján, majd ezeket a kategóriákat ki lehet pakolni widgetként a kijelzőre, így nem kell a programok között keresgélni állandóan, viszont nem is lesz túlzsúfolt a képernyő. Utóbbiról már volt szó korábban, amúgy egy "widgetkirakodós" progi mondhatni mindenre kiterjedő feladatkörrel.
Amit sokat használok még, az a Display Brightness. Ezzel a kijező fényerejét lehet változtatni egy "csúszkán", amit a kijelzőn bárhova kirakhatok, és csak akkor tűnik elő, amikor az adott helyet megérintem.
Szórakozásként elég gyakran böngészem a környék polgári légiforgalmát a Flightradar24 programmal. Nyáron repülök külföldre, és ezzel követtem le a leendő járatom útvonalát, a repülési magasságot, sebességet is
-
norvik
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy otthon 1 gépen kénytelen voltam feltenni 32 bitest is 64 mellé, csak ezért