-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Lézerparaszt #25876 üzenetére
mit használsz "pixelesíteni" a képeket ami alapján megépíted?
Mindig keresgéltem valamit, de a neten nem nagyon találtam.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kisi
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #25876 üzenetére
Jól néz ki, Gratulálok!
-
apatyas
Korrektor
válasz
Lézerparaszt #25874 üzenetére
Oh, szépen felpakoltad :)
Egyszer hirdettem egy karácsonyfa építő versenyt, amire én is prezentáltam egy kategórián kívüli alkotást.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Amur
addikt
válasz
Lézerparaszt #23509 üzenetére
Én mindkét gyereknek raktam már újra a windowst, nem kellett újra megvenni.
letöltés után launcherbe beírtam az email-jelszó kombót, és tudtak játszani.(a helyi mentéseik az más kérdés, de nem kellett nekik, megkérdeztem,ezért azzal nem foglalkoztam. De újra megvenni..ez bocsi de hülyeség!)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
válasz
Lézerparaszt #23499 üzenetére
Felettem szólóhoz tenném hozzá, hogy valamit valamiért.. ez le van fordítva, vagyis jól fut. Modolni jelenleg a javásat lehet, az bezzeg vacakul fut ha tele van tömve. Vagyis, vanillának meg jó úgy ahogy van, kár befordítani...
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #23499 üzenetére
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest