Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Arween #3160 üzenetére

Kérésedet tudomásul vettem. :R
    Bocsánatot kérek azért, mert megbántottad önmagad amiatt, amit mondtam neked. :R

Kommunikációm ezentúl feléd maximum annyiban fog kimerülni, hogy ha ismét felteszel egy olyan kérdést, amire a válasz ott van a téma-összefoglalóban, aminek a tetején ott van az kiemelve, hogy "Kedves Érdeklődő! Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma-összefoglaló-t, illetve használd a topikban a kereső-t!" akkor odaírom kiemelve azt, hogy: téma-összefoglaló!!!

Ezt máshol is így csinálják, nem idézik be a választ, és még csak háttér információt sem írnak a problémáról (3 kontra 4 pólusú csatlakozó). Belátom, hiba volt, hogy válaszoltam neked. Jobb lett volna, ha magadra hagylak a problémáddal, és csak azt írom, hogy "téma-összefoglaló!" Pont. Ezután így is fogok tenni...
    Pont.

(#3163) gretzky77
    Ne máááár. Ilyen vérmes lennék? ;]

(#3164) OPiiPO
    Köszönöm.

(#3165) tothak
    Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog...
    Mit jelent az, hogy fanatikus? :D

Hát' ja. Lehet. Talán egy közömbös érzés jobb lenne a V10-el szemben, de akkor tutti, hogy nem lettem volna olyan hülye, hogy ennyit dolgozzak a téma-összefoglaló írásával. Akkor csak read-only, meg esetleg néha kérdező user lennék.
    Őszinte leszek, picit bánom már azt a töménytelen időt, amit ebbe a topikba bele toltam, főleg akkor, amikor olyan hozzászólásokat írnak, hogy "tényleg túl van tolva a "de f@sza összefoglalót írtam" téma".
    De ezek után igyekszem letisztultabb lenni a kommunikációban, és kevesebbet írni.
    Bár éppen a hosszú és alapos írásaim voltak azok, ami kezdetben megtetszettek az itt lévőknek, s ezért is kértek fel arra, hogy írjam már meg a téma-összefoglalót. (Mivel előtte azt senki nem tette meg.)
    Szerintem ez a telefon a mai napig érdemtelenül van tesztelve, jellemezve (Hi-Fi üzemmód bekapcsolása nélküli audio teszt :U ) ezért szerettem volna a telefon tudásához/minőségéhez igazodó írást letenni az asztalra, ezért olyan hosszú és alapos a téma-összefoglaló, és ezért érint érzékenyen, ha hétről-hétre, újra és újra feltesznek olyan kérdéseket, amikre már ott a válasz "legfelül", vagy a kereső kidobná a topikban.

(#3166) Kisbea
    a Lolipopot is lecseréltem a 6.0-ra.
    (mikor 6 hete kb megjött a telefonom , nem foglalkoztam vele)
    És nem csináltam gyári adat visszaállítást.
    (A z-mel is így csináltam anno, és ok volt)
    Akkor csak szerencsém van?

Úgy tűnik, hogy igen. :)

(#3173) Litván Zongora
    Ami viszont szerintem is csiszolást érdemelne, az a stílus. Topicgazdánk vehemenciája némileg fensőbbségesnek, arrogánsnak hathat az ide látogatók számára, mint ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem. Ez egy fórumon, ahol gyakorlatilag nincsenek nonverbális kifejezési eszközök, kétségkívül feszültséghez, félreértelmezésekhez vezethet. Én hatékonyabbnak éreznék egy némileg megértőbb hozzáállást részéről, ám én is felhívnám mindenki figyelmét, hogy az itt előforduló kérdések 80%-át nem kellett volna föltenni, ha az illető venné a fáradságot az olvasásra írás helyett.

Stílusban irányt szándékozom váltani. Köszönöm az építő kritikát.

ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem
    Ők azok, akik nem V10-et használnak? :DDD

(#3179) OPiiPO
    +1

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés