Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Nos semmi hőbörgés nem volt a hsz-ban,feltettem egy kérdést de Te úgy látom bármi kérdés van személyes sértésként éled meg, mert bizony sok időt töltöttél az összefoglaló írásával mégsem tudja azt betéve a galád fórumozó aki ide mer állítani a kérdéseivel….
Nekem bátran írhatsz 3 meg 4 pólusról fogalmam sincs miről írsz ,és mivel az ajánlott kiegészítőket egy topiktárstól vettem meg nem kintről rendeltem ,nem rémlett fel bennem a lehetőség hogy esetleg nem jó az extender amit átvettem tőle.Sok telefonom volt már jóval pörgősebb topikokban jártam eddig ,sok-sok kérdést megválaszoltak készségesen akár többször is ,segítve a fórum tagokat (még úgy is hogy le volt írva az 1hsz-ban ) de ilyen Topikgazdával mint Te még nem találkoztam, aki folyamatosan leoltja az ide tévedőket,. Komolyan mondom a kedvét veszed az embernek hogy olvassa netán még kérdezzen is itt. Ez egy fórum ,és bizony sokan lesznek akik nem fogják végig nyálazni az összefoglalód ,és kérdeznek mert az egyszerűbb,próbáld meg feldolgozni ezt a tényt. Megkérek amennyiben lesz még kérdésem ebben a fórumban Te ne válaszolj mert a Te válaszodra nem vagyok kíváncsi,nyugotan kerüld el a kérdéseim,nem kell késztetést érezned hogy válaszolj rá. Normál stílusban elég lett volna annyit írnod a kérdésre: valószínűleg nem jó a kiegészítő amit használok, vegyek olyan típust ami tudja a headset vezérlést pl. amit a téma összefoglalóban leírtál. Ennyi nem több ,nem kell megint fényezned magad mennyire patent összefoglalót írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest