- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- gerner1
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ha neked megfelel privátban írok pár sort,mert ha ide írnék azonnal közellenség lennék! Úgy gondolom eddig is kulturáltan fórumoztam és próbáltam segíteni akinek tudtam! Viszont sajnos úgy látszik mint minden típus fórumában itt is vannak akik sértésnek veszik ha említeni merek másik készüléket,úgy hogy az adott készülékkel is rendelkezem! Nem értem ez miért ilyen nagy probléma,ráadásul semmi rosszat nem írtam,de az,hogy csak említek egy telefont amire azt kapom,hogy ha csak felmerült bennem egy kínai csodára való csere akkor már nem is nekem való a V10 adjam el,ezt igen felháborítónak tartom! Milyen alapon írja azt bárki,hogy mi való nekem és mi nem? Ez a fórum eddig nem volt ilyen ezért is szerettem,de sajnos nem jó irányba halad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest