Új hozzászólás Aktív témák

• ronaldo

őstag

válasz E2E4 #2890 üzenetére

Nekem normál használat mellett 2,5-3h SOT jön ki.

Illetve a nap végén még maradni szokott 25-30% nafta, de azt nem nyomkodom ki belőle, szóval 3,5h kijöhet belőle.

A felhasználási mód:
    - wifi mindig bekapcsolva (nap közben általában csatlakozva is van)
    - data (4g) mindig bekapcsolva
    - 2 google fiók + 1 céges fiók szinkronja (azonnali szinkronizálással)
    - BBM, Viber, Whatsapp, Hangouts mindig fut
    - Van hozzáadva még pár fiók ezeket default módban szinkronizálja: dropbox, evernote, horizon go, lg account, linkedin, office, onedrive (két fiók), skype for business
    - bluetooth always on (mi band miatt, fontos hogy jelezzen ha hívnak)
    - gps-t igyekszem kikapcsolni ha nem használom, de azért sokszor úgy marad
    - napi 30 perc telefonálás meg szokott lenni, de van amikor 1,5 óra jön ki
    - játszani nem játszom vele
    - zenehallgatás is ritka mostanában, akkor is csak 20 percekre (ha megyek A-ból B-be napközben), bár azt vettem észre ez nem meríti.
    - aliexpress meg gearbest kínai appok is fent vannak, előbbi sokszor ha nem is mutatja az akksitörténet, hogy fut, szépen ad push notification-öket (pl. változott a csomagom státusza)
    - előfordul azért gyakran gps használat is, elsősorban swarm meg gmaps.
    - emellett 20-30 perc chrome böngészés is, a SOT egyik jelentősebb része ebből jön

Így nekem nap végéig kihúzza az akksi mindig, akkor is ha valami miatt a "nap" nem 6-7 körül ér véget, amikor hazaérek, hanem 10-11 között. Nekem nagyon sok háttérfolyamat fut, így kikapcsolt állapotban is "elég gyorsan" merül, de mivel van egy pótakksim (meg még korábbról power bankom :) ), így nincs "lemerülök parám".

Szóval megfelelő számomra mit ad, de egyébként semmi extra. Ma egy samsung galaxy s7 ebben jobb, még ha nem is zongorázható a különbség. Nekem ez azt jelentené, hogy kb. felhasználói szokástól függetlenül 3-4 napig bírja egy feltöltéssel (beleértve, hogy éjjel nem kapcsolod ki!). Ettől még fényévekre vagyunk.

Igaz, akkor már legalább engedjék cserélni az akksit - a V10 pedig ezt tudja.

Új hozzászólás Aktív témák