- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Ez a téma már többször meg lett válaszolva a fórumon, sőt a téma-összefoglalóban is benne van!
Utóbbiban olvashatók legnagyobb részét tesztelten vagy tapasztaltam, a garanciával kapcsolatban pedig telefonon konzultáltam.
Fogadd el gretzky77 fórumtárs válaszát, ő épp úgy, ahogy bárki más V10 tulaj, valós tapasztalatokat és információkat ad át.Ez nem az a fórum, ahol kamu menne.
Itt mindenki örül egy új tagnak, és hidd el, a mai napig lelkesünk a telefonjainkért (én is).
Én pl. úgy lettem topikgazda, hogy levett a lábamról a kis bestia, annyira jól szól. (Lsd. első hozzászólásomat.)
Őszintén mondom, nincs olyan telefon, amire jelenleg lecserélném a V10-et, beleérve a 400+ ezre forintos iPhone-t is. És nem azért, mert LG vagy V10 buzi lennék, egyszerűen nem volt még olyan elektronikai eszköz, ami ennyire bejött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest