Új hozzászólás Aktív témák

• psg5

veterán

válasz E2E4 #2615 üzenetére

Előrebocsátom, ezek nem kötözködések részemről, egyszerűen olyan helyen szeretnék vásárolni ahol rendben lesz a garanciális ügyintézés is. De nagyon furcsállom a gsm boltoknál, hogy 1-2 éve léteznek (webshopo üzemeltetői) ráadásul több esetben nem is magyarok a tagok, ügyvezetők, a telefonok sokkal-sokkal olcsóbbak mégis valami miatt ugyanazok a feltételek vonatkoznak rájuk, melyek a "hivatalos" sokkal drágább boltokban vásárolt termékekre.
    Nexus 6P miatt konkrétan leveleztem pl. két gsm bolttal is, ahol egyértelmüsítették, hogy nem lehet regisztrálni gyári garanciára.
    LG-nél amikor felhívtam őket, összevissza keverte a szavatosság, kötelező jótállás és önként vállalt (gyártó vagy bolt részéről) jótállást. Azt mondta valóban hogy európába szánt terméket regisztrálhatják, de majd a Telemax javítja ( ja és már nem lehet személyesen bevinni ez mostantól megszűnt) és hát nem mindegy, hogy milyen az imei szám és a bolt vállal egy évet utána meg ők javítják...érthetetlenűl magyarázta, visszakérdezve meg azt mondta ha baj van a telefonnal legyen számla és jelezzem...no ez nekem semmit nem mond...
    Valszeg egyébként az LG minden európai imeit beregisztrál csak az más kérdés, hogy amikor a telemaxhoz eljut, akkor utánanéznek, hogy az magyarországra szánt és akkor a magyar importőr fizet és rendben minden, ha pedig nem magyarországra szánt akkor a kötségeket nem állja az importőr, ezért általában elutasítják a javítást ilyen-olyan indokkal (ezek az én véleményem már)...ja és kizárólagos szervíz a telemax ha jól értettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés