Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Nálam a 64 Ohm +-10% fülessel olyan mértékben megnőtt a teljesítmény és hangzás, hogy fél hangerőn veri ON-ba az OFF beállítást! (nagyon durva) Ja és max hangerőn el sem bírja az eszköz (mint mikor túlerőltetve van az eszköz által vagy hasonló jelenség - szétszakad a membrán (hangfal esetében)...na szerintem a V10 HiFi DAC Opció (vezérlő) többet ad át mint amit a füles elbír(na)
), meg a fülem is szétmegy! Ma utaztam (buszon) közel 400 km-t és nagyrészt a fülembe volt a füles és a zene max 50-55-ös hangerőn szólt, de mire haza értem, arra a fülemmel a hangokat nem igazán hallottam úgy ahogy szoktam (mondom max 55-ön volt a HiFi hangerő...)
~~most már helyreállt a fülem így estére~~ Egyszerűen élvezetes a hangzás és hangerő, nem bírom ki, hogy ne szóljon majdnem max.amit bír a füles!!!
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Parfüm topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest