Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz vadonka #18402 üzenetére
Köszönöm a válaszod .Sajnos nekem minden kernel flash után alapból vagy a 20-30 boot után indúl el a telefon,de tegnap ez megdőlt mert ahogy felraktam az uj kerneled gyakorlatilag hajnal 1 től ma kb 11-ig semmi de szó szerint semmi nem indúlt el.Kezdve a cwm-al.Az aláírásomban szereplő cm 7.2-es akkor még a 043 volt fenn. Most már a 46-os fut de nem merem feltenni a kerneled.Amúgy meg azért is gyalulni akarok mindent mert már eleve cm 7.1-el vettem azt ki tudja mi volt mókolva elöttem.Én értékelem a munkád és nagyon tetszik ez a kombó ,de mindennap nagyon megszivat.
Apropó: azt hogy tudom megnézni hogy jelenleg ext3 vagy ext 4-en vagyok?
Kösszzz
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Köszi! Elég jó árban is van. erősen gondolkozok, hogy berendeltessem paypal-lal rendelkező haverral (az én bankkártyám nem jó a paypal-nak)
Pokolika: az egy kétoldalú ragasztó, összeragasztja a kijelzőt és az előlapot.
(plusz a bevilágítástól véd -ene elvileg).zorromoto: A v20o gyári rom cwm-ből telepíthető, egyik verziója telepítéskor automatikusan formáz ext3-ra és wipe-ot is csinál magától. XDA-n fent van, de a linkek jelenleg halottak. Feltölteném valahova, de az én netemmel fél nap Hátha valakinek megvan akinek van gyors nete... Ha nincs, feltöltöm.
-
leonel
aktív tag
Sziasztok!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a tegnapi segítséget!!!
Este fellőttem a gépre smartflash-el a gyári 2.3.4-et. Azóta feltelepítettem mindent és szinte megállás nélkül nyüstölöm. Gyors - semmi fagyás és szinte fullon van még a töltése reggel 9 óta.3 kérdésem lenne:
F-Secure programot ha leszedni nem is - esetleg lehet valahogy deaktiválni?Nem találom az email beállításoknál, hogy hagyjon másolatot a szerveren.
Más billentyűzet (pl. Anysoft) telepítése nélkül lehet valahogy teljes ékezetes billentyűzetet beállítani? (Esetleg swype funkció? )
Köszi előre is!www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
Naras
őstag
válasz Balázs1986 #18404 üzenetére
Én kettő ilyen dokkolót is vettem eddig, mindegyiket ugyanettől az eladótól, nagyon korrekt, gyors, meg minden, ma jött meg a második, USB kábelt is adnak hozzá ajándékba (az elsőhöz még egy BT headset jött )
Mondjuk most felnyomta a cucc árát, nekem 11$ illetve 12$ - ba voltak licittel anno...Egyébként paypal kezeli a sima kártyákat is, nem csak a dombornyomottat, próbáld ki, én is így rendelgetek (bár, most valszeg belefutottam egy hamis 32Gb - os Micro SDHC - be, dehát ez az én hülyeségem... bár még nem jött meg, de utólag utánaolvasgatva nagyon valószínű)
kmisi99 nekem is volt olyan gondom, hogy random dobálgatta a memkarit/kapcsolatot, de nem a szoftver hibája volt, hanem a kábelé.
Nem tudom pontosan mi baja, mert simán tölti a telefont, és ha mozgatom sem szakad, amikor Adattár módban van, akkor sem tudtam manuálisan előidézni a dolgot, de néha gondolt egyet, és paff... Másik kábellel stabil a kapcsolat...leonel "és szinte fullon van még a töltése reggel 9 óta." - nah, azt hogy pcsába csináltad?
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
korpicschess
veterán
Na 1 ora 40 perc kijelzoval amiben voltak jatekok meg netezes + olyan fel-1 ora zenehallgatassal 33%ot merultem reggel ota. Igaz a wifi joreszt ki volt kapcsolva, csak du. neteztem.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés:
temasek rom fel, vadonka kernel 32m fel. gmailes pack fel. gmail nem szinkronizál se naptárat sem névjegyet.
Mi a teendő?
thx
-
k.petrik
csendes tag
Üdv.
Lenne két kérdésem.
Ha gépről letöltök zenét azt hogyan tudom csengőhangként beállítani?
Valamint kezdőképernyőnél hogyan lehet mindegyik oldalhoz másik képet szerkeszteni, vagy legalább ha lapozgatok akkor a képnek ne mindig más "darabjai legyenek" meg így elnyújtva a kép sem olyan szép hanem akkor mindegyik oldalon a kép ugyan úgy nézzen ki...http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=29168 nézzétek meg és ámuljatok, nem rossz mi? ;)
-
Tutu7030
veterán
válasz k.petrik #18410 üzenetére
Próbáld ki ezt a hátteret, hátha megtetszik, és nem akarsz külön képet minden "oldalra".
Az SD gyökérben hozz létre egy ringtones nevű mappát, és másold oda a használni kívánt csengőhangot.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
zorromoto
senior tag
válasz Balázs1986 #18404 üzenetére
Azt megköszönném neked és persze másnak is mert arra várok hogy "gyári" állapotába is kipróbáljam.
-
kmisi99
addikt
De nekem úgy dobja le a külső memókarit mint a parancsolat. Bedugom rámegyek hogy adattár használata, gondolkozik egy kicsit majd kidobja a külső memókarit. Újra ki írja hogy usb csatlakoztatás és ha újra rámegyek hogy adattár használata akkor a belős memókarit már szépen felcsatolja. És ez most v20l nél jelentkezett. Bár régebben meg pont fordítva volt.
-
MrChris
nagyúr
Gyári romot honnan lehet letölteni? Az XDA-s v20l az melyik? GB? V10d is érdekelne!
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz MrChris #18416 üzenetére
hello!
igen, a v20l az gb.
az jó kérdés, mivel amik xda-n vannak azokat most nem lehet letölteni
ha jól emlékszek nem rég írta valaki, hogy megvan neki, és felrakja valahova, érdeklődj nála.szerk.:
pont az előtted hozzászóló Balázs1986 az. írj egy privátot neki.[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Nekem jó pár napja jól működik drperle Miui.hu-s romja.
Semmi usb-s probléma,üzemidőben sem rossz.
Csak ajánlani tudom.Xiaomi 11T Pro
-
Balázs1986
addikt
peter_27 feltöltött egy hivatalos v20l eu open smartflash verziót, ebben a hsz-ben a link
-
Balázs1986
addikt
válasz user1.0 #18307 üzenetére
Hú, ez nagyon elkerülte a figyelmemet, ne haragudj!
Akkor még egyszer, ezúttal jó linkkel: itt a v20o patch
Leírás itt.
Fontos, hogy csak v20o alá tegyétek fel! Esetleg akkor lehet jó más gyári rom-hoz, ha az deodexed (ha smartflash-sel telepítetted, biztosan nem deodexed) verzió. Esetleg gyári alapú custom-okra még jó lehet, de előtte csináljatok cwm mentést.
CM7 (alapú) rom alá 100%, hogy nem jó.(bocs a dupláért, lejárt az idő)
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
valahol volt ics téma cm7-re, nem tudjátok véletlen hol lehet ezt megtalálni?
-
Dusee
őstag
megvan
hátha érdekel még valakit -
kmisi99
addikt
válasz Balázs1986 #18422 üzenetére
Na és v20o-t hol tudunk beszerezni?
-
kmisi99
addikt
válasz Balázs1986 #18426 üzenetére
Nekem van örülnék neki.
-
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #18421 üzenetére
Köszi. Sajnos a kamera hiba továbbra is fennáll GB alatt is. Nálad van felvétel indításkor fókuszálás? És úgy is marad alatta?
-
Balázs1986
addikt
válasz MrChris #18428 üzenetére
Csak a CM7-hez való cam mod-ban van felvételnél fókuszálás, máshol nincs.
kmisi99: Közben visszakerestem kicsit. God992 linkelt no-wipe v20o verziót.
Multiupload link, pár szolgáltató még elvileg működik, szedjétek amíg lehet[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz Balázs1986 #18429 üzenetére
És ezt hogyan kell felrakni? CWM recoveryvel? Wipe ok nélkül mehet a sima v20l re?
-
Pumba3
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 2011.05 havi kártyafüggetlen készüléket, pici esztétikai hibával a jobb alsó sarkán, dobozzal + gyári tartozékokkal mennyiért érdemes meghirdetni?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
MrChris
nagyúr
válasz Balázs1986 #18429 üzenetére
Bocs hogy ilyen értetlen vagyok ezzel a fokuszal.
Nem felvétel alatti folyamatos követő fókuszálást keresek. Hanem felvétel indításakor mint fénykép készítéskor fókuszál az objektív, majd elindítja a videofelvételt és közben már nincs fókuszálás. Tehát akkor már fix fokuszúként működik. Az eredeti gyári camera így csinálja? Vagy mindig 1 méteres fokusztávra áll tökmendegyként kezelve az előtte lévő távolságot? Tehát pl makro videót nem tudok csinálni a gyári camera progival? Már nehezen tudom érthetőbben leírni a kérdésem. Nálam mindig 1méteres fókuszban van videonál. Ez ilyen? Mert úgy emlékszem nem ilyen volt a gyári. -
Balázs1986
addikt
-
tag
Raktam rá másik frissebb IGO-t is, ezzel is dobálja a GPS kapcsolatot. Térerőm is hol van hol nincs... vicc ez a telefon. Szégyen hogy gyári szoftverrel használhatatlan, "hackelgetni" nem fogom, eladom a p*csába. és veszek valami nokiát... További sok sikert a telefonotokhoz!
" palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
-
zorromoto
senior tag
válasz Balázs1986 #18434 üzenetére
Szia . igen van dropboxom.Hogy is van ez? Meg kell adnom az e-mail címemet neked ?
-
Pumba3
tag
-
suppe
tag
válasz palika90 #18435 üzenetére
Nem a navi program miatt dobálja el a jelet...
Ha gyári v20l van rajta, akkor próbáld meg bekacsolt gps mellett újraindítani a telót és úgy bekapcsolni a navit. Van, hogy ezzel megoldható a dolog. De ha a gsm-et is eldobálja, akkor van ott más is.
[ Szerkesztve ]
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
tag
tudom, mondtátok, másik szoftver kellene rá . rootolni kellene ha jól értettelm...
de én úgy gondolom hogy egy 100 000 ft os telefont had ne kelljen már itthon okosítgatni hogy használható legyen...Megpróbálom, adok neki egy utolsó esélyt
[ Szerkesztve ]
" palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
-
Balázs1986
addikt
válasz zorromoto #18436 üzenetére
Közben lényegtelenné vált szerintem: pár hsz-szel fentebb linkeltem god992 által közzétett v20o forrást. Szedd le azt, és cwm-ben csinálj wipe dsta-t és wipe dalvik cache-t. A wipe verziós telepítő is pont ugyanezt csinálja
palika90: Nem kell root, annak ehhez semmi köze CWM-et kell feltenni, és abból telepíteni a v20o gyári rom-ot. Azzal elvileg már jó, de ezt drpele is írta pár napja. Még azt jó lenne tudnunk, hogy most milyen rom / bb van rajta, hogy legyen sejtésünk, mi okozza a gondot
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz palika90 #18439 üzenetére
Pedig sajnos ez ilyen telefon. Elég belenézni a topicba. Viszont jó áron van. Aki out-of-box készüléket akar, az ne vegyen ilyet, tény, szerintem a legtöbbünk ezt mondaná.
CM7-tel nekem viszont nagyon jól megy. Tényleg. Viszont, mint kiderült itt is totál eltérőek a tapasztalatok...[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
suppe
tag
válasz korpicschess #18441 üzenetére
Erre mondtam nemrég, hogy ez szerintem azért van, mert ki tudja hányféle hardververzióval gyártották... vkinek szinte tökéletes egy adott rom, vkinek be se bootol.
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
zorromoto
senior tag
válasz Balázs1986 #18440 üzenetére
A nowipe miért gyalul le mindent?
-
Dusee
őstag
nem tudja valaki, hogy azokat az ablak animációkat fel lehet-e rakni miui-ra, ami a temasek kang-ban van?
illetve hogy lehet letiltani alkalmazásokat, hogy ne tudjanak elindulni? -
korpicschess
veterán
Az ilyen animációk átültetése rendszerszintű. Valaki biztos meg tudná csinálni, én nem tudom a választ.
A programokról:
Titanium backup. A pro verzióval tudod jegelni, akkor olyan, mintha fel sem lenne rakva, aztán ki lehet olvasztani. Ha csak úgy random elindul, de használni is akarod néha, akkor az más kérdés.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ntomka
nagyúr
válasz korpicschess #18447 üzenetére
A system tuner ezt mind tudja és ingyenes.
ツ Headphones on - World off
-
Dusee
őstag
válasz korpicschess #18447 üzenetére
közben találtam egy leírást hogyan is kell.
akarja a halál használni őket, nem győzöm ki lövögetni őket, meg elindít vagy 3 időjárás cuccot.ntomka:
na azt akkor meglesemszerk:
azt írja ez a script, hogy nem találja a java-t, közben fel van telepítve
valami ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa