Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
-
Skynet258
veterán
-
-SamS-
tag
válasz Tutu7030 #7543 üzenetére
isteni. köszi a gyors választ, örülnék ha a 2.3as rendszer kijönne 2 hét múlva és akkor lenne úgyis esedékes a telefon vásárlása
amúgy a camera hack az függetlenített az oprendszer típusától ? értem ez alatt hogy ha kijön a 2.3 akkor arra is feltehető lesz a camera hack és a többi okosság ?
LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Tutu7030 #7656 üzenetére
Köszi, épp azt olvasgatom... akkor mégsem rakom fel nem merem Köszi !
De miért van az, hogy tökre beleélem magam és a végén mégis kiderül hogy valami nem smakkol chh szemétség!
Van egyébként infó, hogy mikor lesz megoldás az sms gondra?Csak új MIUI kiadás esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
válasz Tutu7030 #8259 üzenetére
Igen, feltettem. Wipe data/factory és wipe cache megvolt, alap 622-re. A kijelző fényereje össze-vissza ugrált volt, hogy a kijelző lekapcsolása után még négyszer-ötször felvillant. Valami nem oké a display-driver környékén, bár az enyém egy problémás darab. Sajnos. Most visszatettem egy 622-t, és azt hiszem eladom a fenébe.
Nekem ez a második készülékem, és az első semmilyen rommal nem fagyott, egy röccenést sem produkált. Sajnos azt egy kollégám megvette tőlem, én meg vettem a hardverapro-n egy másikat, de ez ötször rosszabb. A 622-vel most oké, és lehet, hogy egy hozzáértőbb ember meg tudná csinálni, de nekem pl. a RIL ismeretlen kifejezés.
Konkluzio: A 622 rom a legstabilabb, és amíg nem lesz hivatalos 2.3.3, addig az összes CM és MIUI bugos lesz valamennyire.
Szerk.: Helyesírási hibák kiszűrve
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
peter_27
aktív tag
válasz Tutu7030 #8434 üzenetére
Én is teszteltem ma a google navit, nálam van hang pedíg nem vettem hozzá semmilyen más hangot. Nagyon szűkszavú egy igo után de beszél.
(#8433) simi12345
"hogy ez mennyi mobilnetet használt , azt nem tudom"Óbuda-Liszt Ferenc reptér kb.16km oda vissza, közben kicsit keresgéltem a mapson is és ez volt 3mb.
Galaxy S10
-
Tutu7030
veterán
válasz Tutu7030 #8564 üzenetére
Csináltam egy alapbeállítások visszaállítását az apn beállításoknál.
Most működik a net, csak duplikálva van a net és mms is. Kérdés, melyik mms profilt fogja használni, mert törölni nem engedi őket.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
killer2
tag
válasz Tutu7030 #8583 üzenetére
Ha a status baron akarod megváltoztatni, akkor ahhoz külön zip-et kell telepíteni CWMből. XDA-n van fent, asszem "percentage battery mod" néven. Viszont nm árt tudni, hogy ezzel a zenelejátszó vezérlője eltűnik. Bár én úgy tudom, hogy az FR19nek eleve százalékos az akksi jelzője.
-
Eli577
senior tag
válasz Tutu7030 #8731 üzenetére
Próbáltátad már az LP Sense nevezetű widget-et? Gyári szoftverben benne van, csak telepíteni kell, van egy ilyen mappa a főmenüben, hogy alkalmazások, és abból tudod felrakni, mert amúgy fizetős a market-en. Tisztára olyan, mint a HTC-s Sense óra, szerintem nagyon jól néz ki, ezt használom már egy ideje.
-
peter_27
aktív tag
válasz Tutu7030 #8781 üzenetére
Mert minimum 1000mA-es autós töltő kell, de nekem azzal is merült. Jelenleg egy 2100mA-est használok, az fel is tölti navi közben, már többször teszteltem. Viszont amit érdemes beszerezni az egy szellőzőrácsra tehető tartó, főleg ha hosszú távon navizol. Mert míg a szélvédős univerzális tartóban volt, annyira túlmelegedett, hogy közölte velem, "kapcsoljam ki vagy költözzek hűvösebb helyre"
Galaxy S10
-
-SamS-
tag
válasz Tutu7030 #8820 üzenetére
majd ha megjön a fizu akkor majd beszerválok szerintem ebayről egy 32-es class10-eset max 8e-ért már lehet kapni
amúgy azt nem lehet valahogy kirakni hogy mennyi percet tud felvenni még a telefon ? 5530nál már megszoktam hogy tudtam mennyivel tudok gazdálkodni
LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest