Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
valahogy ugy
Nugat johet, nem mintha a jelenlegi rendszerrel gond lenne.
Kivancsi vagyok ti mikor kaptok UX 5.0-t..
Latom az uj update javitott sok mindent[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SpongyaBob
veterán
Az ilyen főverziók után vissza kell majd állítani a telót alapra vagy gond nélkül lehet használni tovább? Droidnál nem tudom hogy megy ez..
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Aryon87
félisten
válasz SpongyaBob #2155 üzenetére
Foverziovaltasnal mindig javasolt az FR.
Quqesz, egyertelmu h elobb mi kapunk, ti meg kb szilveszter kornyeken (G3 eseteben igy volt)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Erről valakinek van valami ismerete?
Visszaraknám az előző verziót, hátha ott a forrósodás megszűnne.Valamint a fotóim sem tűnnek az igazinak a frissítés óta.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #2159 üzenetére
Nézz szét a helyek menüpontban mi használta a gps-t és lődd ki
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
bounty123
őstag
válasz SpongyaBob #2155 üzenetére
Nekem gond nélkül ment tovább, mióta 1+ éve megvettem, nem volt resetelve. Ha nincs gond vele, fölösleges szivatnod magadat. Bocs, elnéztem a topikot, nem G5-öm van, de attól még érvényes amit írtam
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Szokott lenni, hogy ha nincs pozi beragad egy egy app és amíg nem talál pozit ébren tartja a rendszert(nekem g4en előfordult már). Nem maga a gps pörög, de vele kapcsolatos a dolog. A másik amit írtál, a gogli auto mentés, az is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Gyulnek a trollok a frissebb G5 cikknel. Ennyi marhat
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #2164 üzenetére
En meg sajnos nem lattam eloben a G5 -ot, csak az internetes tesztekbol es forumbol tudok meriteni. Kepen annyira nem tetszik de ez nem is szamit, kinek mi a szep.
Ugylatom sarkalatos pont a modul es a keszulekhaz kozott keletkezo res. Erre csak annyit tudok irni, hogy azt az also modult teljesen el lehet tavolitani, sokszor unibody eszkozoknel is van res a rossz osszeszereles miatt. De ez ELTAVOLITHATO! Mivel kene mm pontosan rogziteni? Azt milyen erovel pattintana be a felhasznalo? Stb.
Ami engem bosszantana az az eros fenyszivargas, a vekony GG uveg a felso lekerekites es a joval vastagabb kava.
Ettol meg ugyolvasom nagyon jo telefon, gyors, jobb akkuido, bovitheto, stb. Piszkaljak csak fel az LG -t, hogy ismet nagyot alkosson
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Biztos vagyok benne hogy a G6 fog durrantani nagyot.
Barmilyen is legyen a jovo LG teloi, maradok a markanal.Mg1992mg, en se farasztom magam inkabb
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy link-el ahonnan le tudnám letölteni a V10 d EU romot ? Úgy tudom ez a legújabb.
Köszönöm! -
Aryon87
félisten
válasz kakuk100 #2168 üzenetére
Ota vagy Bridge-val le tudod szedni, ha regebbi verzion vagy.
Sajna linket nem tudok, mert en a v10c kdz-t keresem, de nem talalok sehol.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz kakuk100 #2170 üzenetére
Gmail-on keresztul sztem lehet. Sot, toltsd fel a google tarhekyedre. Annak a publikus linkjet tedd be ide
Guglizd ki az "LG bridge for G5" szavat, sztem kiadja.
Melozom, nem tudom megkeresni.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kakuk100 #2170 üzenetére
Bridge:felmész a magyar lg honlapra. Megkeresed a telódat és az oldalon megkeresed a terméktámogatást. Ott lesz a szoftverfrissítés menüpont. Fel lesz sorolva mit kell csinálni. 1.letöltöd gépre az usb illesztőszoftvert, majd alatta az lg bridge progit
2 telepíted őket, gépre dugod a telót, bridge indít és a szoftverfrissítés fülön követed az infókat.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Tegnap megjött a Nillkin üveg meg a tok. Az üveg tökéletesen felhelyezkedett. A tok a képek alapján olyan mint az eredeti, de made in china. Persze mivel eredeti nem volt a kezemben így nem tudom összehasonlítani a minőséget, de pontosan illeszkedik.
-
dkovizoli
addikt
Lehet, hogy a v20 is moduláris lesz mint a g5, plusz a hátsó kamerát is átvehetik innen. Bizonyos források szerint. Akkor lehet a g5 mégsem akkora bukta.
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #2180 üzenetére
Nagyon kivancsi leszek ra.
Ismerjuk a magyar mentalitast, az ujitasra nem vevoek. Ezert huzzak le a G5-t.. Es fogjak lehuzni a V20-t is ha tenyleg modularis lesz..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mjani1172 #2182 üzenetére
Marosvasarhelyen szulettem. 3 eves voltam mikor idejottunk..
Apai agon az osok gorogok
Szal nem vagyok 100% magyar
De mit banom en, ember vagyok ez a lenyegXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
firemanus82
senior tag
Mindenesetre a G5-öt nem hype-oljak agyon és a teszteken is eléggé lehúzzák, de nem tömeg telefon mint a samu vagy szifon. És imadom! Pedig tartottam a jó kis G2-t lecserélni de nem bántam meg
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Aryon87
félisten
válasz firemanus82 #2185 üzenetére
Osztozom a velemenyeddel (G4-rol cserelve)
Kakukk100, sztem felteheted, mindenkinek az van, es jo. En probakepp akarok visszamenni a 10c-re.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jelentem sikeresen feltettem a V10C verziót.
Ha netán valakinek fog kelleni, a drive mappámból elérhető
V10C-EUR-XXKíváncsi vagyok mit alkot a teló.
Mellesleg összefoglalót valaki nem akar csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz ForRedGlory #2190 üzenetére
Ot mar ismerjuk
-
kakuk100
őstag
Tegnap tettem fel a V10G-t és nem találom, hogy hol lehet beállítani a betűméretet. Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném.
-
Bilux
veterán
Úgy látszik már van G illetve M szoftver
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ami nekem megfelel egyenlőre ebben a kütyüben:
GPS pontosság
Hangerő és Híváshangminőség
Teljesítmény
Kamera kép minőségeNegatívum:
Akkuidő
Fényerő lehetne picit több, de szokhatóNekem egyenlőre 1 óra GPS használhatták ami Waze volt.
Kizárt hogy egy webes teszt szerint több óra youtube kihozható belőle mint egy iPhoneból.
Többnyire ezen akadt fenn a szemem a youtube-on terjedő videókból.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #2198 üzenetére
*egyelore
-
Aryon87
félisten
1. Nap a rendszervisszaallast kovetoen. Forrosodas nincs, pedig megy a PoGo jatek, es powerbankra van rakva. Enyhe langyosodas van csak jelen, az is kb 20 perce (chrome, facebook meg viber is megy, es fotozgattam is) elotte hideg volt.
Szal jot tett a 10c-re valo visszaallas
Uzemido még semmilyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs