Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ßrainiac
addikt
Épp egy újonnan factory resetelt nexus 4-et nyuzok, iszonyat jó, annó volt 2x is. Simán el tudnám még használni egy darabig. Csak azt sajnálom, h nincs G5 szintű kamerája 😂
-
honda23
aktív tag
Tegnap délután vettem egy g5-t a feleségemnek is. Állandóan újraindul, pin kódot nem kér. Minden a legfrisebb rajta. Ez hardver hiba lenne?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #2903 üzenetére
Ujraindulast hogyan erteni?
Betolti a rendszert is, vagy az LG logoig jut es onnan kezdi elolrol?
Ha betolt a rendszer, probalj meg egy gyari visszaallitast rajta. Hatha...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Zaji
őstag
Nem tudom használatba venni a G5 -öt. Nano SIM<-> Micro SIM.
Ezt nem is figyeltem. -
bigdigit
addikt
Gondolkozok a g4 után benevezek egy g5-re viszont nekem fontos lenne pár infó amiről nem tálaltam konkrét információt. Ha valami full képernyős játékot futtatok vagy full képernyős mytv esetleg csak sima filmnézés esetén a second screen aktívan világít mellette vagy kikapcsolható vagy hogy működik? Másik kérdésem ami még fontosabb. Monitorra rá lehet kötni? Létezik valami megoldás hdmi bemenetes monitor esetén?
-
Aryon87
félisten
Menj be a szolgaltatohoz (ha ott vagy) pillanatok alatt megvagjak a kartyat neked. G4 utan nekem is kellett vagni, en is lestem hogy na, meg kisebb lesz a kartya?
Bigdigit: a V10nek es V20nak van masodlagos kijelzoje.
Ha jol emlekszem van miracast, azzal lehet a tvre kivetiteni, de ugy tudom kabelesen is megoldhato a kivetites. Nekem nincs ilyen lehetoseg, szal info nullaHonda, sztem keves lesz hozza az a 10 sec.
Megprobalok egy KDZ- t linkelni, azt told fel ra, a modszer ervenyes a G4 forumjanak osszefoglalojaban szerepeltekkel (nem root es tarsai opcio)
Kis turelmet kerek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #2907 üzenetére
Ezt szedd le V10e KDZ (letoltolink lejjebb lesz), majd a G4 forum osszefoglaloja alapjan tedd fel a KDZ-t a telora. Artani nem artasz vele, kb 10 perces muvelet. Ha ez sem segit, akkor valoban bootloop hibad lesz, ami eleg meredek a telefon korat figyelembe veve..
Ezt valahogy ki kellene emelni... Kesobbiekben osszefoglalo temanak jo lesz. Senki nem vallal osszefoglalo irast?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Májkülnájt #2913 üzenetére
Ne feljtsd el hogy a Z2-d milyen felbontassal rendelkezik. A G5 QHD!
Eg es fold!Zaji, ilyenem van kinabol, 500ft volt 2 het alatt megjott.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz leslien #2905 üzenetére
Partnero, TIM-es (asszem vmi olasz szolgáltatós, független).
Most így visszaemlekeztem, hogy milyen unalmas, de gondtalan életem volt a 6P-vel, úgyhogy hétfőn viszem vissza a telot és "imádkozom" h legyen 32-es feka 6P, arra becserelem.
Már berendeltem a dbrand fóliát is (széles látószög, OIS: bye bye )
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nalam a munkaidot kibirja boven. Korabban a G4et mindig fel kellett tennem toltore muszakzaras elott 2 oraval, higy fel is toltse magat, ezt nagyon ritkan kell.
Most igy allok:
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Aryon87 #2920 üzenetére
Ebből gondolom 0 a játék, és Májkülnájt RR-rel akar játszani, bból kellene 5-6 órát bírnia, amit a G5 jó eséllyel nem tud.
Krisztián: 1000x kényelmetlenebb egy pótakku, mint egy jobb akkuval elátott telefon, de persze workaround mindenre van.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Aryon87
félisten
Forge of empire, es reggel egy kis pokemon go volt elinditva, valamint egy webjatek appjan keresztul inteztem a jatekbeli teendoket (Grepolis).
Ha lesz ugy alkalmam, le fogom tesztelni, mit alkot a(z) RR3 vagy esetleg az Asphalt 8..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #2924 üzenetére
Ja, kifelejtettem, hogy reggel melokezdesben egy 20 perc DBS megnezese volt facebookon, es bongeszes is beletartozik. + viber.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Valamit valamiért. Anno 2110-esem nagy akksival kibírt egy hetet. 3330-as kettőt. Igaz nem volt qhd, meg fotó meg egyebek. Ez nem fog csipogni egy jó darabig, hogy betelt a memória amikor telepíteni akar valamit. Plusz lesz új droid és gondolom jóval gyorsabb. De ez csak az én véleményem. Meg ma már szinte mindenkinél van powerbank.
-
Eclips21
őstag
valaki tudja mi a különbség a Nillkin üvegek között?
[link] H9, H9+, H9+ pro nem találtam semmi leírást -
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #2932 üzenetére
Tenyleg pech. Nekem a G4el nem volt bootloop bajom, meg megeloztem azt mas szervizuggyel. G5 js megy normalisan, de apro szervizelesen atesett mar. Ezt leszamitva varom a G6-ot
Honda, lehet az egy hibas darab volt, remeljuk jogy az ujjal mar elkerulsz varmi masfajta gondot, es csak rossz szajized lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Luppapa
csendes tag
Sziasztok!
LG G4-el és G5-el szemezgetek, de lenne egy kérdésem:
a neten nagyon sok helyen írják a wifi és bluetooth problémákat általánosságban az LG-re, de a G4-re és a G5-re főleg.
(nem kapcsolódik, ledob, gyenge a jel, stb,)Ez most az Android 6 hibája, vagy az LG készülékeké?
Tényleg így van ahogy írják, vagy túl van lihegve?
Nem szeretném ez miatt sem a telefont, sem a routert naponta újraindítgatni.
(most egy Lumia 640-em van és még egyszer sem volt ilyen problémám)Légy szíves vagy erősítsétek vagy cáfoljátok meg a fentieket. Mi az igazság?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Luppapa[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Luppapa #2947 üzenetére
Sajnos tarthatsz tőle. Az idei gyártású G4-ek bootloopjáról miég nincs infónk, majd nov-dec estleg február körül esedékes a téma.
G5 esetében még nincs komolyabb szériahiba szerencsére, és reméljük nem is lesz. Igaz a G4 is sokáig lappangott.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- E91 blog 2. rész
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs