Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Felraktam a 80-as thermal modot. A telefon jobban melegszik, de sebesseg mintha jobb lenne...vagy csak az ujrainditas miatt, amit mar nem kapott 2 hete
-
NandorHUN
addikt
Abban tudnátok segíteni, hogy Dialert hogy tudnám átalakítani, vagy témázni? Ez a zöld szín nagyon nem jön be.
Valami ilyesmi megoldásra gondoltam.
XDA-n még láttam is régebben egy témázos topicot, ahol pontosan be lehetett állítani a színt stb...t persze több idő kell hozzá, mert ott szerkesztőben kellett értékeket átirogatni, de most nem találom....
tudnátok esetleg segíeni? Vagy linkelni a topicot?www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Grawens
senior tag
Nálam valami nem stimmel a stock Lengyel nyalókával.
Hiába állítom át az érintőgombok színét fehérre, pl az sms-nél és a saját mappánál feketére dobja vissza.
Viszont a rádió sztereó lett. -
GGMPC
őstag
válasz GuruZone #9195 üzenetére
Fuuu te - kerek neked egy uj lencset azzal a 2db csavarral leszoritott szarral egyutt es be is rakatom neked, mert mar nem birom ezt a karc hisztit!
Milyen szinu a telefonod?
(latom feher - jovoheten rarepulok a kerdesre - amugy az egy uveg, tehat polirozhato - szerintem...)
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
-FreaK-
veterán
A héten úgy gondoltam, költök egy kicsit a telóra, rendeltem egy Ador June becsúsztatható tokot (holnap kapom meg elvileg):
Valamint elhatároztam hogy veszek végre üveget és lecserélem ezt a törött vacakot is, végül a Nillkin 9H Hardness Tempered Glass melett döntöttem, remélem nem bánom meg. Ez is úton van már.
(A Qi töltőt pedig karácsonyra kértem asszonytól )
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
stickrs
senior tag
válasz -FreaK- #9212 üzenetére
nekem ma érkezett meg az ugyanilyen nilkin üveg felhelyezés is sikerült, igaz nem tökéletesre, mert balról picivel több hely van mint jobbról, de nagyon kell figyelni hogy észre lehessen venni szerintem szuper. tokból pedig ilyet várok, a napokban ennek is meg kellene érkeznie.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
szoporiz
tag
Noob kérdés következik:
Ha én a francia régiós g3asomra felteszem a lengyel régióra készült romot akkor lesz valami gáz a telefonnal? -
eami
veterán
válasz GuruZone #9195 üzenetére
ma tök véletlenül sikerült pár hasonló képet lőnöm. Később láttam a képedet így egy kicsit rá is paráztam, mert nem emlékeztem, hogy karcos lenne. Mondjuk az amúgy is gyanús volt, hogy ha karc miatt lenne, akkor miért mindegyik lámpánál látszik ez az "effekt" nálad. Nade a lényeg... az előbb néztem meg jobban nem volt rajta karc, hanem ujjlenyomatos / "zsíros" volt. Elég volt az ujjamat végig húzni a lencsén és el is tűnt a képről a flare. Óvatosan megint végighúztam rajta az ujjam és sikerült más irányba mutatót flaret csinálni, aztán megint eltüntetni.
Szóval takarítsd meg, szerintem ez nem a karc miatt volt.
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #9015 üzenetére
A hátlapon és tokon is át "szól" a töltő, de nem megy tökéletesen. De ha az ember nagyon akarja akkor a felpattintós tokkal (dupla hátlappal) is tudja használni a vezeték nélküli töltőt.
Azt nem tudom, hogy így mennyivel lassabb (illetve hogy van különbség a két eset között), de alapvetően is 3-4x lassabb a vezeték nélküli töltés mint a kábeles.
(De majd lehet letesztelem, amúgy is meg akartam nézni ilyen töltési időket)http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SamuraiKenji #9220 üzenetére
Na, jó, hogy itt vagy, legalább első kézből. Azt tudom, hogy a vezeték nélküli töltés megtöbbszörözi a töltést, csak az a kérdés, hogy ezt mennyivel nyújtja meg a +1 réteg. Ha esetleg sikerül összehoznod a tesztet és megírod itt vagy akár privát formájában, azt megköszönném!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
func93
senior tag
Nektek Lollipop alatt javult a ram használat? Nekem még mindig van újra töltések...
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
iceQ!
addikt
Ez elég nagy baj ha nem javult....G2-ben speciel 2GB-ból 6-700(!!!) van jobb esetben!
Ezen jó lenne, ha alakítana az ELDZSÍ!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
NandorHUN
addikt
válasz -FreaK- #9212 üzenetére
Ezeknél az üvegeknél van érdemi különbség? Én is nem rég rendeltem de az harmad ennyibe került. Igaz nem Nilkin, de az is "9H" meg "anti-dust" "anti-touch" és 0.3mm stb...
Ráadásul ezért az árért a csomagban van + Microfiber Cloth + Alcohol Wipe + Holder Card+ "De-dusting Film"... és csak 4 és fél dollár volt.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
MoRT2195
tag
Majdnem egy időbe vettünk a haverommal egy LG G3-at, de míg nekem tökéletesen működik, addig neki a fejhallgató használatakor a bal oldali füles kicsit serceg, vagy valami fura hangot ad ki. Nem minden zene résznél, nem mindig olyan hangosan, de azért elég zavaró tud lenni. Tőlem kért tanácsot, mert hozzá képest és informatikus zseni vagyok, de azért ez messze nem igaz. Nem tudom mi lehet a baja, más fülessel sem volt jó, mindegyiknél serceg, viszont a fülesek más telefonokban tökéletesen működnek (pl az enyémbe jó). Rákerestem neten a kis angol tudásommal, elméletileg sok mindenki járt így, és elméletileg megoldás is van rá, de ahhoz, hogy azt megértsem, tényleg kicsi az angol tudásom. Valaki nem tudna segíteni ebben, hogy meglehet-e szüntetni a sercegést? Csak a bal oldali fülesnél van ez. Szerencsére nem én fogtam ki ezt a szar készüléket, de azért ilyen hibás készüléket kiadni ennyiért...
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
saintex72
aktív tag
válasz NandorHUN #9230 üzenetére
Szerintem meg nem sok, csak a nilkin is kezd "markává" válni. Ezer alatt volt amit vettem. Lekerekített, zsírtaszító, egy hónapos karc mentes. A kollégám vagy három hónapja használja ugyan ezt a fajtát. Semmi baja.
Egy darabig fóliát használtam 270 forint volt 6 darab. Azokkal sem volt semmi baj, felül nem egy kivágás volt, hanem külön lyukak mindennek. Alig karcolódtak. Semmivel sem volt jobb amit először 1500-ert tették rá. -
eami
veterán
nekem csak sima fólia van rajta meg a QC tok, de ez sem tűnik rossznak:
iloome ScreenMate Premium Tempered Glass Screen Protector
Mutat képet is másik telefonról amin rajta volt és lepottyant -
DJ. Ru$y
félisten
Most látom, hogy szerkesztetted, a Nillkinnél is megvan minden ilyen. Én még mindig azt mondom, ha már megvetted, akkor tedd fel rá, aztán ha valami lenne vele és azt mondod, hogy az önhibádon kívül lett olyan (törik, reped, pedig bírnia kellene) akkor rendelsz a cseréhez egy másik fajtát.
-
DJ. Ru$y
félisten
Keresőnek: Dupla kopp, apex feloldás, nova feloldás.
[ Szerkesztve ]
-
haspok07
tag
Sziasztok!
Tegnap (2014. 11. 14.) lettem boldog tulajdonosa egy LG G3 3/32 telefonnak. Csak rövid ideig használtam az Android 4.4.2. verziót, mert már fel is tettem az 5.0-át. Egy német oldal segítségével rootolás nélkül és probléma mentesen felment. Az eddigi tapasztalatok szerint térerő (Vodafon) rendben, memória rendben, wifi rendben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest