Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem LG rontotta el a Wifi részt.
http://mobilarena.hu/hir/mar_keszuloben_van_az_android_5_1.htmlSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
-
imi4199
tag
Van fent valakinek lengyel V20a? Nem tűnt fel, hogy az akkumulátor statisztika meg van kergülve? Mintha pont fordítva jelezne. A legnagyobb fogyasztót, a kijelzőt teszi százalékban leghátra. De ha jobban belenézek sz adatokba ott már stimmel az ébrenlét/cpu idő. Egyébként úgy tűnik jobb lett az akkuidő...
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
A NowHD 3.2-vel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Jobb mint a 2.4? Azzal nagyon meg voltam elégedve.
-
k5.20
senior tag
válasz nordenmurg #9156 üzenetére
Így van, ha ott kikapcsoljuk - ami felett átsiklottam - akkor nincs baj.
Ezt lehet azonban utólag, az általam jelzett módon kezelni. -
imi4199
tag
válasz nordenmurg #9160 üzenetére
Aha. És milyen nálad az akkuidő? A kerge statisztika ellnére is jobb ugye?
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, a Tok LG QuickCircle LG G3-ról [link]
Nem mindig működnek a gombok. Mármint nem akarnak elindulni a beépített alkalmazások. Csak a kamera az ami mindig elindul,
Van megoldás? -
-
Pietro 22
aktív tag
Telekom fuggo G3-ra mikorra varhato az 5.0?
-
k5.20
senior tag
válasz DIEGO15 #9166 üzenetére
Még nem, de ez a "gyári"-rootolt
-
imi4199
tag
NowHD 3.2 hogy szalad annak, akinek fent van?
-
SlausK
tag
válasz imi4199 #9176 üzenetére
Nem rossz. Bár még sok minden hiányzik belőle, ami a 2.4-ben benne van. Xposed modul és G3Tweakbox sincs. Amúgy érezhetően fluidabb, pozitívan csalódtam a lollipop értesítőpanelében is. Ettől függetlenül mégis vissza mentem 2.4-re.
Más: Bár csak .kdz flasheléssel ment. Mi ennek a pontos menete?
-
k5.20
senior tag
Ha 4.4.2-n vagy, amit rootoltál, és van TWRP is, akkor:
- mented a modemet: ezzel a kis kiegészítővel (installálod a TWRP-ebn, majd újraindítva a TWRP-t megtalálod külön a modem mentés lehetőségét.)
- mented az aktuális 4.4.2 alapú romot TWRP-benHa innen 5.0-ra lépsz - nem .kdz-vel, akkor marad a TWRP.
Vissza úgy jöhetsz, hogy telepíted/visszaállítod a korábbi rom és modem mentésedet is TWRP segítségével.
Ja és figyelünk, hogy vagy a külső tárolóra mentjük/másoljuk a dolgokat, vagy nem nyomunk belső tárolóhely wipe-ot!
[ Szerkesztve ]
-
fmfizikus
tag
válasz Bal0924 #9162 üzenetére
Szia Bal0924!
A fórumtársak nagyon belemerültek a szoftverezésbe, de én is alátámaszthatom amit tapasztaltál. Bizony nem mindig működnek az alkalmazások a körablakban. Nekem rendszeresen nem nyitja meg a hívásinfót. Ja és nem mindig tudom megszakítani a hívást a tokon keresztül. Sajnos nem tudom mi lehet a megoldás.
-
-
torok6
aktív tag
Volt már valakinek olyan gondja hogy a kamera lencse üveg karcolódott?
-
sereeff
aktív tag
válasz Sefneni #9187 üzenetére
Szerintem abból gondolja, hogy a gyári tokot a hátlap helyett kell felrakni, nem a hátlapra!
Ezért is van a tok belső felén érintkező a QI töltéshez. Ilyen kis réz pöttyök!
😄Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Katsu
aktív tag
válasz fmfizikus #9186 üzenetére
Szia,
QC tokkal úgy tudsz hívást megszakítani, hogy megnyomod a gombot, de nem engeded el, hanem kihúzod. Megjelenik egy piros kör. Ha ezen túl húztad , akkor elengedheted. Érezni fogsz egy kis rezgést. Ez jelzi, hogy megszakítottad a hívást. Nekem ez mindig működik. Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Katsu
-
GuruZone
őstag
hát én nem ugrottam neki a témának, persze rohadtul idegesítő, de nappal nincs semmi hátrányom belőle.
Ha megnézed, minden egyes lámpafénynél ugyanolyan szögben fekszik a fénycsík mint ahogy a karc van hátul.
Beletörődtem. Annyi rosszat hallani a szervizről.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz sereeff #9198 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/halloween_akcio_lg_g3_quickcircle_tok/#komment_8
Itt leírtam, a hirdető megköszönte, mert így van.Kijavítottalak és megkértelek, hogy ne válaszolj olyanra, amit nem tudsz. Elnézést, hogy más felidegesít vagy kimerít és azért én vagyok a hibás.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
válasz GuruZone #9195 üzenetére
Ha pesten vagy vidd a váci útra,az jobb szervíz,g2-n kb 12e a gombokkal együtt a kamera lencse. Ha zavar annyit megér.
Más
Ne toom nálatok volt-e,de g2-n ha hosszan nyomod a hang fel gombot, akkor elindul a quick memo,ha pedig a hang le gombot nyomod hosszan, akkor meg a kamera indul el(dedikált gombok)Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest