Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietro 22
aktív tag
Telekom fuggo G3-ra mikorra varhato az 5.0?
-
Pietro 22
aktív tag
Megpróbáltam a Stump Root v1.2.0-val rootolni a telefont, de kiirta, hogy az en telefonom patchelt. Ez mit jelent?
-
Pietro 22
aktív tag
Rootolashoz csak a purpledragon a jarhato ut? Mert nekem tobb szamitogepen, gyari usb kabellel, tobb usb porttal kiprobalva sem mukodott. Waiting for a device feliratnal megall.
-
Pietro 22
aktív tag
Okes kipróbálom így majd.
(Amúgy nem nekem írtatok. Ahogy az összefoglalóban is van kiprobaltam már mindenhogy az ott leírtak alapján )
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Egy buta kérdés, de hol lehet kalibrálni a giroszkópot a telefonban?
-
Pietro 22
aktív tag
Beallitások/Általános/Biztonsági mentés és visszaállítás menünél wifin csinálja a biztonsági mentést? Milyen gyakran?
Üdv minden új G3 tulajnak!
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Honnan érdemes venni QuickCircle tokot?
-
Pietro 22
aktív tag
Gyari V10e-rol mire erdemes valtani rom tekinteteben? Mit ajanlotok? Ami fontos, hogy rootolhato rom legyen.
Minden kedves forumtarsnak kellemes karacsonyt!!!
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Most hogy igy megindult az elet az Antutunak koszonhetoen a forumon, valaki tudna valaszt adni, hogy melyik ROM-ot erdemes hasznalni gyari v10-e utan? Chupa vagy CluodyG3 esetleg AndroidNow? Ezek kozul is melyik verziot?
-
Pietro 22
aktív tag
Gyari bongeszo szereti azt jatszani velem, hogy amikor betolt egy oldalt es latszolag betoltotte akkor elmegy az oldal feher kep lesz es ujra tolti az oldalt. Zavaro mert sokszor azt hiszem hogy betoltotte az oldalt es gorgethetek le, de megse mert egyszer meg ujratolti. Ez mitol van?
-
Pietro 22
aktív tag
Akarmit csinalok nem akar ART-ra atallni a telefon. Ujraindul es ugyan ugy Dalvikom van. Semmi olyan program nincs fent ami miatt ne menne. Se Xposed se semmi. Leszedtem direkt ezert. Facebook, Viber meg ilyenek vannal csak. Oka mi lehet? Tudja valaki?
-
Pietro 22
aktív tag
A CM12-nek milyen ismert bugjai vannak? Van valahol egy lista errol?
-
Pietro 22
aktív tag
Tegnap sehogy se sikerült a pc suitenak felismerni a telefont. Pedig minden driver stb telepitve volt. Upgrade-elni akartam 5.0-ra. Mivel nem ment, ezért úgy döntöttem, hogy letöltök egy lollipop romot és recoveryből felrakom. Viszont sikeresen töröltem a nagy wipeok közben a meglévő rendszert is. Így most csak a recovery és a download mod jön be. Hogy tudok számítógépről pl egy D855-20E-ChupaChups-3.0 zip-et a telefonra varázsolni, hogy azt majd a recoveryból feltegyem és legyen rendszer?
-
Pietro 22
aktív tag
Sikerült feltennem fórumtárs segítségével a CM 12-t. Említve lett többször a cm romokkal kapcsolatban valami camera mód. Ez mit takar pontosan?
-
Pietro 22
aktív tag
A Cloudy 2.1-hez felraktam a 80-as thermal modot. Letezik hogy a 75-ossel kevesbe merulne? Vagy nincs koze hozza? Vaj sima a rendszer, de tenyleg. Melegedni se szokott, de pl kepernyo idom az kb 3 ora szokott lenni. Most 16 ora van toltes nelkul es ebbol 3 ora kijelzom van, az akku meg 16%.
(Viber, FB, 1 email es gps helymeghatarozas megy csak.)
Vagy ez jonak szamit? Azert kerdem mert fentebb irtak 4 ora kijelzo idoket is.Megkoszonnem ha valaki irni ra valamit!
-
Pietro 22
aktív tag
Koszonom az infokat.
Nem jatszom es filmezek rajta csak netezek es viberen valtok uzeneteket.
Nem hiszem hogy valami program szivna az aksit. Alig van rajta program. Gyaribol is letiltottam parat.
Ha fel akarnam tenni a 75-os thermalt akkor mi a menete? Xda-n a Cloudy topicban nem talaltam erre vonatkozoan semmit. Le kell szedni valahogy a 80-ast es ugy fel a 75-ost vagy siman ra lehet flashelni twrp-bol a 75-ot? Kell vajon wipe vagy akarmi? :S -
Pietro 22
aktív tag
Masnal mukodik a viper4android fx CloudyG3 2.1 alatt? Mert en akarmit allitok ugyan olyan a hangzas. Spotifyban probalgatom a gyari fulessel. Vagy ez csak a beepitett zenelejatszoval menne? (Azt nem tudom kiprobalni most mert Spotify miatt egy gramm zene sincs a telefonon.)
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Ezt CloudyG3 2.1 alatt is erdemes megcsinalni?
Justreboot: Szerintem igen. Vannak akik pl a Gappsot kihagyjak.
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
2 napja azt csinalja a telefonom, hogy a masik fel csak akkor hall ha kihangositom a telefont. Ez mitol lehet? En hallom ot, de o nem hall engem. Barkit hivok ez van. Otlete van valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
XDA-n kívül valahol fent van még a Cloudy 2.4?
Mert XDA-ról nagyon lassan jön le.
Köszi!
-
Pietro 22
aktív tag
TODI1111, és la_cc köszönöm!
-
Pietro 22
aktív tag
válasz wertigo1984 #24401 üzenetére
Beallitasok - Kisegito lehetosegek- Villogo figyelmeztetesek
-
Pietro 22
aktív tag
válasz Fitzgerald #24431 üzenetére
Ez a Gabriel kernel erdekelne. Honnan lehet leszedni, es mi a menete a telepitesenek?
Cloudy 2.4 melle kellene. Kiprobalnam!
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
válasz Fitzgerald #24439 üzenetére
Koszi!
-
Pietro 22
aktív tag
Feltettem Cloudy G3 utan a V20W-t. Hogy tudom rootolni? Mert nincs root jogosultsagom. Valaki tudna segiteni? Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Most a nem gyari alapu, azaz nem stock romok kozul melyiket erdemes felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Leejtettem a telefonom, és pókhálósra repedt a kijelzője. A telefon működik, csak az érintést nem érzékeli.
Tud valaki ilyen esetre valamit mondani nekem?
Hol érdemes cseréltetni a kijelzőjét? Mind ár, mind megbízhatóság szempontjából.2 év garancia időn belül vagyok egyébként, a mikrofon melletti repedés, és a kijelző sárgulás is meg van. Gondolom ha bevinném a T-Mobilehoz, és leadnám, garis cserére a sárgulás vagy burkolat repedés miatt, röhögve küldenének el....
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest