Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Pont ezt akartam írni, így csak egyet tudok érteni
Pedig volt egy kis kilengés amikor a gyártók számomra hasznosabb (pl. akksi, korábban 2000 alattiakat használtak, "egynaposse" üzemidővel ) featureök felé kilengtek, de most megint számomra értelmetlen dolgok jönnek QHD (félharapsára megeszik egy 3000-es akksit), 4K felvétel (közben meg a minőségben semmivel sem jobb mint a HD, csak pixelben és méretben)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
D80
tag
NAgyon jó kis készülék, LG egyre jobb!
Tuti javítják az akadozást még, és az új Android majd "megjavítja" az üzemidő problémát. -
Csapoati
nagyúr
válasz mazsi1911 #23 üzenetére
Melyik kozvelemenykutato cegnel dolgozol, hogy ennyire ismered a hozzaszolokat? Nekem speciel a dizajn tetszik, meg a felhasznaloi felulet (+ a knock code), teszek a 4 magra meg a QHD-re. Utobbi felesleges es meg is akasztja a gepet. De ettol meg megeri az arat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gery2123
őstag
Nekem az egyetlen problémám vele az hogy nagy. Mondjuk előben kíváncsi leszek rá, de karácsonyra lehet hogy ez jön a nexus 4 helyett, vagy nexus5. Az n5 mellett azért csak ott a Google. Nehéz lesz a döntés. Ha addig jön snapi 805-el akkor lehet ez lesz
-- PSN_ID: GerY2123
-
ucli
senior tag
Bele fért volna az a Snapi 805....
Ettől függetlenül jó lett, de viszont a kávák lehettek volna a kijelző
üvegével egyszínű
Grat LG -
BulletBill27
aktív tag
Nem rossz telefon, megtapiznám élőben is. Kíváncsi vagyok a kijelzőre.
-
Stukker1987
senior tag
""Például a tulajok által használt megoldásokat kipróbálni,így kizárni azt,hogy a végén a cikkbe butaság kerüljön..." - Ja... és mindenki azzal fogja majd kezdeni ha G3at vásárol, h megnézi, mivel lehet laggmentesíteni a rendszert. Grat az elképzeléshez!"
-Olvasd el amit írtam! A mobilarénás fiúk felé irányult a mondandóm. Amíg nem biztos,hogy a hardver a lagg okozója ,addig talán nem kellene kategorikusan kijelenteni. A tesztelés felé ők is tehettek volna egy lépést,persze megoldást nem várjuk tőlük.
Sztem senkinek sem azért kell mert QHD. Nekem pl tetszik az új felület,az appok,a kamera stb...
Ezek szeretném megvenni és ezért fontos számomra a smoothság...Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
rotobot
tag
Tegnap vettem át a telefonomat.
Sajnos azt kell mondanom, hogy a telefon leggyengébb része a kijelző!
Egyszerűen fakó!
G2, Gflex, Note 3 neo mellett teszteltem, de sajna ez a leggyengébb! -
aladab
tag
Unokatesomnak a 3 gigas van, es igaz, hogy vannak pici akadasok, de nem olyan veszes, mint ahogy a tesztben van irva. Sok mindenben osszehasonlitottuk az en G2-mel, es biztosan lecserelnem ra, meg ha nem is annyival jobb, hogy feltetlenul cserelni kene. Az akksi tenyleg pici visszalepes, de pl. a kijelzo szineire en nem panaszkodnek, hajszalnyival fakobb a G2-jenel, igaz, a fekete nem tul mely, de osszessegeben tobb mint negfelelo. Nem tudom, mennyit szamit a +1giga ram, de szerintem gyors, legalabbis ez a 3gigas, amit nyomkodtam mar tobb oran at.
Htc Desire-LG Optimus 3D-LG G2-LG G4-LG V10-Huawei P9 plus-LG G7-Realme X2 Pro-Realme G2 Pro-Nubia Z60 Ultra
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Amondó vagyok, hogy a QHD már csak felesleges erőforrás-pazarlás egy telefonban, amúgy nem rossz a G3.
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
-FreaK-
veterán
Briliáns kijelző?
A részletesebb tesztek nem erről árulkodnak. Sőt, a mai csúcs mezőnyhöz képest kifejezetten gyenge. (persze a felbontást leszámítva)
Itt részletesebben kifejti a csaj: [link]
Még egy erős sharpening effek is van rajta ami aztán tényleg kell ilyen felbontás mellett.Ez a QHD kiejelző jelenleg csak hátrányt jelent. Számomra közel sem ez a legjobb az idei mezőnyből.
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Szerintem simán bele kellett volna rakniuk egy Full HD panelt, aztán QHD-nak hazudni! Senki nem vette volna észre a különbséget...
Minden szavam magánvélemény!
-
Fenrir0902
újonc
Utoljára a Galaxy S ll-nél volt ez a "KELL" érzésem.( Nem a QHD miatt jön be ennyire.)Gratula LG szép munka!
A röccenéseket meg majd egy frissítés orvosolhatja... -
törölt tag
Én a főverzióváltásokra leszek kíváncsi. Sajnos az lg ebben nem nagyon erős.
-
Pali1119
tag
Szuper, hogy ennyi mindent lehet állítani a telefonon és hasznos programokat is raktak bele. Az éjszakai kameraképek mondjuk nekem nem tetszenek, eléggé mosottak, mintha ki se lehetne venni az emberek arcát. Az ár kedvező, viszont az, hogy még egy ilyen árú telefon is meg-megröccen / tekintve hogy egy zászlóshajó/, az vicc kategória. Plusz az üzemidő se annyira pozitív: 3-4 óra aktív kijelzőhasználat? Csak?
Egyáltalán nem kellett volna bele ez a QHD kijelző vagy ha már ezt belerakták, akkor a Snapi 805-öt is megvárhatták volna.[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
kameraman77
tag
Vicc ez az üzemidő... pont a lényegét veszti el ezzel egy telefon. Hiába a csicsa, meg a fullos dolgok, ha egy napot is alig bír ki,.. 3-4 óra aktív képernyőidő??? kuka. Ennyi pénzért kuka. Aztán lehet engem trollozni, de engedtessék már meg felháborodni, hogy a több éves telefonom ennek bőven a 2-3x-át tudja! (Nokia C7)
És ez ajánlott? értem én, hogy kell a p. vakítás a nagy kijelzővel meg minden, de a funkcionalitása erősen kérdőjeles ekkora üzemidővel számomra.
-
törölt tag
válasz kameraman77 #79 üzenetére
Ilyeneken tudsz felhàborodni? Ugyan már...
-
xmaas
őstag
Kinezetre rendben van ,felszereltseg is rendben van de fenenek kell eroltetni ezt a hatalmas felbontast ilyen kicsi kijelzon a fene se erti csak zabalja az aksit megjobban
-
Gergőke88
addikt
4 ora kijelzo siman elegendo egy napra, aki dolgozik es nem a telojat nyomkodja...
-
kameraman77
tag
válasz #84221696 #80 üzenetére
Számomra az egyik legfontosabb az üzemidő... volt már nagyon rossz üzemidejű telefonom nem egy )a legbotrányosabb az OT995 volt, de szépen lehetett nullázni a LG p990 2x-et is, nagyon régóta egy Nokia c7-et nyúzok, a két nap minimum megvan erős használattal is, tehát több óra net, hívás stb.. funkcióiban meg minden megvan ami ezekben az úgymond csúcsmodellekben), számomra bosszantó, az nem zavar, ha kicsit akad, vagy fél másodperccel később nyit meg egy programot, de ha lépten nyomon tölteni kell az nálam kizáró ok.. a másik a kamera, vagyis a videófelvevő rész. Ez ebben jónak tűnik, de megnézném, hogy mennyi videót tud rögzíteni egy töltéssel...
-
Luser2000
addikt
Van jelenleg másik olyan készülék, ami a gyári Androidban lehetőséget ad a Dalvik és ART mód közötti váltásra?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
jacis
nagyúr
válasz kameraman77 #83 üzenetére
Akkor használd továbbra is a C7-et és no problem.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kameraman77
tag
válasz Gergőke88 #82 üzenetére
dehogy elég... főleg annak nem aki terepen dolgozik és a telefonjával kivált mondjuk tabletet... én helyszínfotókat készítek, otg-vel billentyűzettel leírásokat csinálok terepen a telefonomon, szóval nálam az üzemidő az elsődleges.. de van ismerősöm aki autókkal foglalkozik - neki is létszükség a képernyős üzemidő a mobilneten lógás miatt, mivel folyton figyeli az aukciókat stb...
-
törölt tag
2 nap üzemidő minimum egy felsőkategóriás mobiltól, ebben a Z2 alázza. Már értem, hogy miért cserélhető az akkumulátor ami nem mellesleg Li-ion a kisebb helyet foglaló polymer helyett. Venni kell egy + akksit és meg van a 3 nap. Ami pozitív ilyen téren, hogy cserélhető ezért a telefon évekig használható.
-
f(x)=exp(x)
őstag
OK.
Akkor csinálj egy videót, rakd egymás mellé a 2 készüléket, ne csinálj velük semmit, csak a kijelző menjen, és meglátjuk hogy melyik merül le hamarabb.
A 2. körben a menüben lapozgass egy kicsit, meg telefonálj, böngéssz (kb. azonos arányban), meglátjuk melyik teló bírja tovább....
Másik teló ugrott be, nem szóltam.[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Nem értek egyet azzal, hogy fél évente új zászlóshajó kell, várhattak volna még a Snapdragon 805 megjelenéséig, és akkor tökéletes lett volna az összkép. Addig ez a QHD felbontás inkább hátrány, mint előny.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
lcee79
őstag
Láttam én is azt a videót, de engem nem tántorítan el a vásárlástól , amikor ott van 2 csúcstelefon egymás mellett nem látok olyan egetverő problémákat, sőt inkább mindig a G3 tűnik jobbnak
+Az ára jelentősen pozitívumok közé tartozikEz volt az első, amire lecserélném a ONE X-emet, pedig az már 2012 május óta megvan és követem a telefonokat, de még egyik sem fogott meg ennyire
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
rotobot
tag
Akadások nem vészesek szerintem, ha nem olvasok előtte róla akkor fel se tűnt volna.
Engem a fakóság jobban zavar. Másik negatívum, hogy pár perc használat után leveszi a fényerőt kb80%-ra , és nem is engedi feljebb venni a hardver magas hőmérséklete miatt!!! Hátlap melegszik rendesen, ikonokat szokni kell.
Érdekesség, hogy a két led nem egyforma színű. A felső fehér, az alsó sárga, de sötétben a legjobb képeket csinálja az eddigi telefonjaimhoz (S5, G2, stb) képest. -
Grecky
senior tag
Nem rossz telefon, de G2-ről nincs értelme váltani.
Viszont egy vmit nem értek: az AOSP böngésző itt tudja az oldalszélességre való tördelést, míg a G2-ben a kitkat óta ez a funkció már nincs benne? Ez az egyik hatalmas mérnöki fícsör? Vagy mi akar ez lenni?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
babosmiki
addikt
Bár csak lenne kétkártyás verza belőle...
Nagyon szép lett, gratula LG!A kissebb döccenések meg frissítéssel bizti javítva lesznek,
nem gyári launcher-el már most sem akad!"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Hd246810
újonc
Szerintetek melyik jobb és miért? Lg g3 vagy samsung galaxy s5? Az ár nem érdekel.
-
Hd246810
újonc
És miben? Pl: kamera, akksi, szoftver, sebesség vagy mi?
-
joey04
titán
számomra csalódás. nem értem a döccenéseket, a snapdragon 800 is bírta táblákban a magasabb felbontást. akkor az lg rontott el valamit. persze minimális döccenés még rendben, ez droid, de akkor is. a 3GB ram kispórolása a 16-os modellből pofátlanság. az üzemidő meg pl még egy z2-höz mérten is kimondottan gyenge. a viszonylag alacsonyabb ár mentheti meg, de nálam egy gyenge tetszett plecsnit kapott volna csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest