Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a tesztet. Ha nem tökéletes, nekem akkor is egy ilyen kell, mert egyszerűen késztetést érzek rá.
Remélem szeptemberig még picit módosul lefelé ez a piszok jó ár. -
törölt tag
Én a főverzióváltásokra leszek kíváncsi. Sajnos az lg ebben nem nagyon erős.
-
törölt tag
válasz kameraman77 #79 üzenetére
Ilyeneken tudsz felhàborodni? Ugyan már...
-
törölt tag
válasz Maranello74 #161 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Szerintem te is egyetértesz, ha elolvastad. Nagyon jól mondja.
Meg egyébként sem érdekel a fikázók, trollok véleménye. Kicsit röccen? Ki nem sz@rja le? Fakóbbak a színek? Húha, talán holnaptól többe kerül ez miatt az üzemanyag? Még mindig fényévekkel jobb telefon ez, mint a saját jelenlegi kélszülékem.
Ár/érték arányban a legjobb! Aki meg fikázni jár ide, annak meg szerintem nem volt gyerekszobája.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stukker1987 #173 üzenetére
A G2-nek egyre jobb az ára.
Még a végén ez lesz a G3 helyett, aztán majd gyúrok a G4-re. -
törölt tag
válasz Luser2000 #295 üzenetére
Én linkeltem be a másik topikos hsz-ed utólagos engedelmeddel. Azzal és ezzel is az utolsó betűig egyetértek.
QHD még mindig: én is leszarom, hogy QHD vagy FHD, de az lg előtt le a kalappal, hogy meg merte lépni, mert van ebben a készülékben innováció rendesen. Lehet, hogy óriásit buknak ezzel a telefonnal, de lehet hogy nem. De azt nem lehet tőlük elvitatni, hogy akarnak újítani és újítanak is. Nem biztos, hogy a világ legjobb telefonja ez (szerintem nincs is ilyen), de mondjon már valaki olyan készüléket, ami minden szempontból 100%-ot teljesít! Gondolom, ilyen készülék nincs és nem is lesz.
Egyébként engem ami megfogott ezzel a telefonnal kapcsolatban az a külcsín, a dizájn. A belbecs, a technikai részletek kb. nem érdekelnek különösebben. -
törölt tag
válasz androklész #340 üzenetére
Vacillálok én is a G2 -G3 között, de egyáltalán nem érzem elbaszott telefonnak ezt.
Emlékszem, az Optimus 2X-nél ugyanez a hiszti ment. -
törölt tag
-
törölt tag
Bocsánat a heves vérmérsekletemért, de ahogy dimrus2 kolléga is írta, ez a G3 topikja. Elhiszem, hogy az S4 egy nagyon jó telefon, de te is hidd el, hogy itt elsősorban a G3 leendő/jelenlegi/volt tulajdonosainak észrevételeit, hsz-eit szeretnénk olvasni. Ha valakinek problémája van a készülékkel, akkor azt megtárgyalni, ha meg elégedett vele, akkor meg az olvasni, reagálni a leírtakra. De arra senki sem kíváncsi, hogy ez vagy az a készülék a jobb-e. Mert mint látod, a technikai paraméterek csak az érem egyik oldala. A másik oldal ugyanolyan fontos, ez pedig a személyes tapasztalat, az érzelni kötődés egy gyártóhoz, egy dizájnhoz. Olyan készülék sohasem fog készülni, amivel mindenki maradéktalanul elégedett lesz, mert itt lép be a szubjektivitás! Látod, hiába van egy jó telefonod (S4), ami számodra tökéletes, mások számára pedig messze sem az. De ettől még neked és másnak sem kell falba vernie a fejét vagy hogy álmatlan éjszakái legyenek. Ha neked az S4 tökéletes megoldás egy feladatra, akkor fogadd el, hogy másnak meg a Sony, a HTC, az LG stb. lesz az, ami elhozza azt az érzést, amit neked az S4 hozott el.
Peace!
-
törölt tag
válasz krisztyann #953 üzenetére
Ekkora bazi nagy telefon hogy a túróba fér el a nadrágzsebbe?
Nekem a 4X sem fér el. -
törölt tag
válasz Stukker1987 #977 üzenetére
Nagyszerű ez a beszámoló is. Köszi.
A laggon kívül van még valami negatívuma? -
törölt tag
válasz Stukker1987 #980 üzenetére
Várom a véleményeket.
Ilyet szeretnék én is magamnak és tisztában akarok lenni mindennel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak egy sikertörténet lesz ez a telefon (is).
-
törölt tag
Térerő probléma:
Nekem sajnos még nincs G3-am, de talán 1-2 hónap múlva lesz. Viszont a 4X HD-m a héten már kétszer produkálta azt, hogy hirtelen eldobja a jelet. Pedig ilyet az elmúlt két év alatt sohasem csinált. Volt egy samu is a kezem ügyében, az szintén eldobta. Nem lehet, hogy ez inkább a T-mobil sara lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest