- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #14982 üzenetére
LOL!
Geprombolo, a csilláron nyújtózik, badman4ever, Ice és a többiek csínytevnek,picur meg tüzet okád
Ja, és puttputt meg én egy négypöttyûvel focizunk a tetôn.
Bocs, de a többit most nem olvastam vissza,
majd holnap.. Kész van már a "hazafias" himnusz?
-
válasz
Badman 4ever #14979 üzenetére
Birodalmi (Kyra)Bébicsősz!
Ez illik is a totyik hangvételéhez, még Kyra anyánkhoz is méltó!
A Mikulás pedig maradjon meg egyenruhásnak (Kivéve a haderőket, mindenhol nem lehet ott egyszerre) - Feltéve, ha neked is megfelel, Race!@geprombolo: Jó'ccakát! A csillár maradjon
, kölök van még bőven!
Legfeljebb lesz egy kis sírás-rívás...
Most viszont én is elteszem magam holnapra lassacskán...
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #14979 üzenetére
Így is a csillárról lógunk, volt, hogy majdnem magunkra gyújtottuk a bódét, kell egy rend-őr, hidd el. Teszem magam elfelé holnapra. Jó8 mindenkinek!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #14978 üzenetére
Ez az, kellene egy Birodalmi (Kyra)Bébicsősz!
A Mikulás az nem minket dajkál, hanem ő a rendőr, parkőr, topicőr meg a parkolóőr, aki nagyBAN osztogatja a mikuláscsomagokat.
És akit elkap annak lesz ám nemulass
és sírás-rívás.
De lehetne óvónéni mentes az ovi, kész gyerekparadicsom.
És akkor elszabadul a pokol, a gyerekek a csillárról lógnának és egymás fülét ráncigálnák.
-
válasz
geprombolo #14976 üzenetére
Oké, lassú vagyok, a Cataflam megtette a hatását...
Most már csak egy Birodalmi Óvónéni kellene!
-
geprombolo
őstag
válasz
PhoenixK #14975 üzenetére
Semmi, csak Hasek összefirkálta a rajzát. Pedig mondtam már neki, hogy van saját papírja, azon művészkedjen.
Tudod, ez a Hasek gyerek azt hiszi magáról, hogy ő a Galaktikus Pingvinbirodalom Birodalmi Grafika, Reklám és PR felelőse.
Ejnye, ezek a gyerekek! Miket ki nem találnak! Hát nem?
-
válasz
Vakegérke #14968 üzenetére
Szállj be te is a játékba, Vasegér! Törjön elő belőled az a sokat emlegetett gyerek
, és essünk neki, hátha a mások is észbe kapnak a nagy forgalom láttán!
Ha meg mégsem jönne össze: Akkor holnap lesz a nagy nap
, és ugyanúgy tovább játszunk!
De fel ne adjuk... Azt sosem szeretem!@geprombolo: "Badman: nyugi kicsim, lesz ez még ígyse!"
Lemaradtam valamiről??? -
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #14971 üzenetére
Ovónéni, piccur máj megint a tüzzel jáccik!! A Ha-Ha-Hapci, nem Hapli, vagyis a hogyishíjják Haszek már megint összefirkálta a rajzaimat...
PhoenixK: Azért vagy ott, mert biztos növénynek néztek (elvégre növénykert is). -
válasz
Badman 4ever #14970 üzenetére
Azért vagyunk itt a világ túlvégéről is, nem csak a pingvinek!
Pl. az oroszlán inkább Afrika felé honos...
(De akkor mi a fenét keresek a Budapesti Állat- és Növénykertben???
)
Viccet félretéve: A 14k már el lett szúrva, Utána a double-facepalm-os dupla FAIL megadta a hangulatát az utó-14k-nak is...
Srácok, vagyunk itt annyian, hogy meglegyen az a nyavalyás 2X hsz!És akkor 2010. február 6. a 15k napja lesz!
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #14970 üzenetére
Igen, ű kezteee! Láttam, hogy megcibátta kirabébi coffját! Meg kigáncsolta a ...hogyishíjják? Meg megette a krétát is!
Vagyunk hárman! A topikot ketten bútoltuk újra, úgyhogy emmá' smafu! -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14968 üzenetére
Nem hiszem, hogy ma meglesz a 15K, ahhoz kevesen vagyunk.
De megpróbálhat-tyúk.
Tetszik a kis gondolatmeneted.
Sumák módon befurakodtunk a topicba,
jótét lélek módjára megalapítottuk a KBK-t,
majd elkezdtünk pingvinizálni.
Mire észbe kapott az emberiség, addigra volt egy Galaktikus Pingvinbirodalom, ráadásul kapásból két Uralkodóval (a két uralkodó nem szokás az embereknél, de a pingvineknél nem nagy kunszt). Bevezettük a néphatalmat, terjeszkedünk. Persze nem harapjuk meg a kezet, ami annó enni adott,
több ízben védtük már meg az Univerzum eme szegletét (meg a Théta szektort) mindenféle betolakodóktól
. Remélem még sokáig fog a KBK és a GPB szimbiózisban élni eme tájakon.
-
Vakegérke
félisten
Csessze meg, ennyi pingvinnel körülvéve...
Kicsit több, mint egy éve fogalmam sem volt róla, hogy bármi közöm lesz hozzájuk. Persze nincs velük semmi bajom, mint ahogy más Isten teremtvényeivel sincs. De soha nem gondoltam volna, hogy "testközelbe" kerülök velük.
Pingvin, meg pingvin, még egy pingvin, és meglepetésként egy lángoló pingvin.Gondolkodom.
Most ki fogad el kit? Ki fogadja be más nézeteit, hozzáállását?Anno páran belekapaszkodtunk hat piti smiley-ba. Terjedt a hír, jöttek a játékos kedvű emberkék, beindult a buli.
Mára ott tartunk, hogy éjfélig bizonyára elérjük a 15 ezres hozzászólást.
Kajakra köszönhető ez a pingvineknek (is). Olyannyira, hogy Galaktikus Pingvin Birodalom az otthonunk.Jót mulattam azon a tényen, hogy egy felnőtt ember hogy tud örülni a "főkávéfőzői" titulusnak.
Nos igen. Ezek az apróságok teszik otthonossá ezt a topicot. A játszani tudás, a gyermeki lélek.Ki fogad el kit? Mindenki mindenkit. Ez a szép az egészben.
-
Vakegérke
félisten
válasz
puttputt #14965 üzenetére
Hozzánk ugyan nem. Uralkodóink megfontoltak, a felelős posztokat betöltők bölcsek.
Én ugye Birodalmi Szóvivó és Békenagykövet vagyok. Teszem a dolgom, ha nem is dicsekszem vele. Van balhé? Nincs.
Pénzügyi honfitársaink bizonyára jól ga(rá)zdálkodnak, megcsóválják az idegen lóvékat úgy, hogy az a Birodalom hasznát szolgálja.Hittel, szeretettel. Másként kutyafütyit sem ér az egész.
-
puttputt
őstag
válasz
geprombolo #14961 üzenetére
BAP-ért?
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14959 üzenetére
Olyan kis utyulu-putyulu.
Hohó, klasszikus? Akkor én klasszikussá váltam? Ha jól emlékszem, én értelmeztem így először a smiley-kat.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14958 üzenetére
Jár bizony! Klasszikus képi értelmezés. Egy ráadás, csak mert olyan aranyos! Zabálnivaló.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14956 üzenetére
És a Baybeeburg hogy tetszik?
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14947 üzenetére
Még mindig nem értek egyet a Kyraburg névvel. Mert ez csak egy tartomány fővárosa, nem a Birodalomé. Majd megbeszélem Hasekkel, hogy csináljon egy Központi Birodalmat, egyenlő méretű területekkel, lehetőleg mindenféle domborzati, meg éghajlati viszonyokkal, hogy mindenkinek megfeleljen. Persze azt úgy kellene, hogy mindenki egyetlen ilyen területet birtokoljon, mint saját otthont. Így lenne új otthona az elfeknek, borgoknak, pingvineknek, amőbáknak (tényleg, a jelenlegi térképen vízalatti világ nincs is!), meg egyéb fajoknak. A mostani térkép meg hódításainkat, meg a Birodalom terjeszkedését mutatja. Mit szóltok? Különbenis, olyan kicsi ez a terület! Alig nagyobb, mint Komárom-Esztergom megye! Hol lehetne ez az egész Birodalom?!
-
Badman 4ever
őstag
Hasek ha leszel van pár feladatod!
Először is rosszul nevezted el a területemet, nem Anyat-Land a neve, hanem Agyat-Land.
Azután mozogni is szeretnék erre a területre.
Ezenkívül boldog születésnapot puttputtnak.
Ez a nap nagyon jó, nincs miért morcosnak lenni
vagy sírni.
-
Vakegérke
félisten
Ennyemán, igazatok van, utána néztem.
No, akkor tromfolok. Nemzeti Himnuszt írjon valaki. Ez bizony már nem ima.
"A nemzeti himnuszok olyan hazafias zeneművek,
- amelyeket az adott állam alkotmánya, törvényei hivatalos állami jelképként, nemzeti himnuszként ismernek el;
- amelyeket az adott (saját állammal nem rendelkező) nemzet vagy nép(csoport) közös identitásának zenei kifejezésére hagyományosan elfogad. "
Forrás -
puttputt
őstag
válasz
Vakegérke #14949 üzenetére
Pedig de. Is:
[link]
Sőt. Zsoltárhimnusz. Ilyen is van. Pl. zsolozsmában. A zsoltárok előtt, kezdőhimnusz, stb.
De ez már nagyon off. Illetve Kölcsey Himnuszának egy-két része is lehetne imádság... sokkal inkább, mint az olaszoké...Nem vitatkozom ám veled. Csak magyarázom az álláspontomat.
Amúgy, jobb, hogy nem az a "himnusza", mármint az enyém.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14944 üzenetére
"Alapesetben van egy központi város, amivel a Pingvin Birodalom rendelkezik. Senki nem irányíthatja, eladni még az uralkodó sem adhatja el. Egyedül a szintjét lehet emelni, de csak az uralkodó teheti ezt meg senki más, és csak a közös számlából."
Az uralkodó felfejlesztheti a várost. Az viszont tény, hogy minél magasabb a szintje, annál többet fizet az ottani munkásoknak. Ergo óvatosan, hiszen nem végtelen a BAP tartalék."A központi városnak, de csak és kizárólag neki, lehetősége van a 8. szintre. Ennek a szintnek a neve "Főváros", ára pedig, 100BAP. Ez biztosítja, hogy ez a város maradjon a központi város."
Tehát idővel kijár neki a "Főváros" cím, így semmi akadályát nem látom, hogy (mondjuk) Kyraburg legyen a neve.Ami picur220 birtokát illeti, a határon van. Csak sikítania kell, ha megtámadta valami idegen horda, és a zöld seregek rohannak megsegítésére.
puttputt: Imát írtál, Himnusz még nincs.
-
geprombolo
őstag
Számoltam!
Valaki picurt lője le! -
válasz
geprombolo #14944 üzenetére
Szerintem a fővárosnak megszavazhatunk egy maximális + 1 szintet...
-
geprombolo
őstag
Valahogy kezdem x@rul érezni magam. Mindenkit földbirtokossá tettem (azzal, hogy sok pénzt adtam nekik), én meg földönfutó vagyok. Nem jó ez így!
Meg mi az, hogy Vakybee 7-es szintű, a tartomány fővárosa meg csak 3-as? Pedig a műholdképen is látszik, hogy hatalmas templom, meg közigazgatási épület van a városban. Anarchia!
Azt hiszem tényleg utalnom kell magamnak némi pénzmagot a Kincstárból. Ez a helyzet tarthatatlan! -
puttputt
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14938 üzenetére
Remélem nem haragszol, nekem más javaslatom van a város nevét illetően. Szerintem méltó lenne hozzá a Kyra-city, netán Kyraburg, esetleg simán Kyra.
Természetesen a közösség véleménye lesz a döntő, így mindkettőnk ötlete csuipán javaslat.Más.
Zenei vénával megáldott lakóinkhoz fordulok. Birodalom van, tessék szépen írni nekünk egy Himnuszt.
Megint más.
Valaki tervezzen nemzeti lobogót.
Ismét más.
Kéne egy képgaléria, ahol megtekinthető lenne fővárosunk. Fantázia ezerrel. Modern épület dór oszloppal, bármi. A főtéren pedig kyrabaybee szobrát láthatnánk jó magas talapzaton. Múzeumok, uralkodói rezidencia, hangulatos utcácskák, sugárutak, barátságos lakónegyed, meg amit csak akartok. Grafika lenne jó, én ezt szerencsésnek találom, hiszen akkor tényleg csak a miénk szeretett fővárosunk.Hasek: A mai nappal át szeretnék lépni Vakybay-be.
Szerk: picur220: Közvetlen szomszédom vagy, és félsz seregeimtől? Inkább gondolj arra, hogy segítségedre sietek, ha gaz ellenség megtámad.
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #14937 üzenetére
Na jó, átolvastam a Központi Városra vonatkozó dolgokat. Hogy tudom én a Város szintjét emelni? Ami meg a szintemelkedéssel együtt járó fizetésemeléseket illeti, nem aggódnék, hiszen a Kincstárból bármikor ki tudok utalni fontos dolgokra új összegeket, amik körforgásba kezdenek. Ráadásul a Birodalom lakói is meg vannak fertőzve vásárlásitisszel, meg fogyasztásitisszel, ami tovább forgatja a pénzt, szóval én nem aggódnék (egy bizonyos összeg felett) az államcsőd miatt. Láttam bányaterületeket, amiket jól fizetett munkások kitermelhetnének, gyarapítva a közös kasszát, meg a bányában dolgozókat. Ó! Látom, hogy a Központi Városban dolgozók fizetésének fele a Kincstárból utalódik, így meg is van oldva a gond. Mindig lesz friss pénz a forgalomban.
És akkor is szeretném előre lefoglalni magamnak a Holdings of Chokhin nevű területet, mert olyan csokis neve van!
Azzal is tudom fejleszteni a Központi Várost, ha ott ücsörgök egy hétig? Elvégre én képviselem a Birodalmat, aminek a város a birtokában van.
Ja, és javasolnám a város nevét Niklasmarkt-ra változtatni, ez Gyergyószentmiklós sváb neve. Ott lakik a még megmaradt egyetlen nagymamám. -
geprombolo
őstag
A terület Központi Városa lehetne az Uralkodó második székhelye (ha éppen ebben a tartományban jár), a város meg az ott tartózkodók jelenlététől magától is fejlődik, épül-szépül. Lemondok előbbi kívánságomról, ha megoldható ez a verzió, a város nevét meg megszavazzuk. Mondjuk mindenki bedob városnév-ötleteket és a legtöbb szavazatot kapó név lesz a város új neve. Ez esetben maradna a város a Birodalom közös tulajdona, elidegeníthetelenül, tehát nem teheti rá senki a mancsát, tappancsát, uszonyát, szárnyát, stb.
Szóval ez olyan, mintha az én területem lenne, de a Birodalom tulajdona, minden fejlesztés-változtatás a Birodalom egészének javát kell szolgálja. -
Ice!?
őstag
Na tele vagyok BAP-pal.
Akkor költsünk egy keveset.
Ííííí most nézem.. 20:30-ig kellett volna szólnom.
Így csak vasárnap lesznek területeim.
Sebaj, ráérek.
A lényeg, hogy meglegyenek a kiszemelt területek.
Szóval amiket szeretnék vásárolni:
- Turai's Procession
- Jahai Bluffs
- Yahtenda CanyonsAmit lehet, világoskékre színezz légyszi, és ha kérhetem, ezeket a képeket rakd majd rá.
A nevét még nem tudom, de ha kitaláltam, írom is.
Köszi. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #14934 üzenetére
Az rendben van. Csak az a nem mindegy, hogy most akkor a Te nevedre, vagy a Birodalom nevére. A Te számládra, A közös számlára, vagy a kincstári számlára(kincsári alapból nem lehet, a közös számlára meg nem lehet közvetlenül a kincstárból utalni). Hogy pontosan mit, és meddig. Milyen szintig szeretnéd emelni, mennyi haderőt akarsz, és milyen szintű kereskedelmi lehetőséget.(ez határozza meg az árat)
Ha birodalmi, akkor mi legyen ez tulajdonképpen? Központi város része? Pereme?
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #14932 üzenetére
Most tulajdonképpen, mit is szeretnél?
PhoenixK: Módosítások megtörténtek. A nevet, majd kitalálod: [link]
-
geprombolo
őstag
Kincstárnokaimtól kérek kizárólag a Birodalom magasztos céljaira kiutalni 1000 BAP-ot, hogy kiterjesszem a tartomány fővárosának fennhatóságát a Holdings of Chokhin nevezetű peremterületre, ezzel is védve a tartomány további területeit. Valamint szeretném ezen területet megfelelő szintre emelni, hogy sereget tudjon képezni a Birodalom, természetesen kizárólag külső támadás elleni védekezés céljából. Valamint szeretnék ezen területtel a vagabundusok segítségére is lenni, mivel feltett szándékom, hogy senkit ne verjek ki innen, hanem itt akár kereskedői, vagy iparűzői (például kávéfőzés) tevékenységeket is folytasson, tehát otthonra és pénzre leljen a szegény vándor.
Ja, és Badman, valamint talmida be lettek iktatva új állásukba, valamint Badman Uralkodó-helyettesi kinevezést kapott, saját kifejezett kívánságára. Meg picur is megkapta a kávéfőzési privilégiumot. Magam részéről egyetértek azzal, hogy ezen szolgáltatásáért pénzt kapjon, majd egyeztetünk, hogy mili-BAP jár egy jó erős feketéért. (Ne feledjük, hogy egy BAP az 10 gramm színarany, ani jelenlegi árfolyamon 68500 ft) -
Most látom, hogy meggazdultam!!!
Ha nem csak adminisztrációs hiba, akkor még rátennék egy lapáttal: Szeretném a Sárkányföldet fejleszteni 3. szintre és 1 piciny védelmi haderőt odasúvasztani...
A Marga Coast-ot és Nundia Bay-t pedig megvenném! A nevük megálmodása folyamatban... -
Hasek
Közösségépítő
Na, a módosításokat megejtettem.
Remélem nem vétettem semmit
Ha mégis balga lettem volna...ami ennyi adminisztráció után megesik...
Szóljatok, és javítom.Végül aztán, minden tökéletes lesz.
No, 20:30-ig még teljesítem a kéréseket. Utána már csúsztatok.
Ismétlem! Holnap nem leszek! Vasárnap teljesítem a ma esti, és a holnapi, illetve a vasárnap reggeli kéréseket, időrendben!
-
Vakegérke
félisten
-
-
Hasek
Közösségépítő
És még egy valami:
"Haderő létrehozásához, az adott területre kell utaznia a tulajdonosnak, azonban ez nem vesz el a napi mozgási lehetőségeiből."
Vakegérke: Ebből adódik, hogy Vakybay-re visszautazni már nem fogsz tudni(ahol most vagy), mert ellőtted a napi 1 mozgási lehetőségedet az előző vásárláskor. Ezt is vedd figyelembe, mert könnyen védetlen marad. Bár most még nincs kitől tartanod. Mozgó haderőt, egyelőre csak Te tudsz létrehozni.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #14923 üzenetére
A haderőkről írtam egy kis szösszenetet az írásban, de ide is bemásolom:
"Haderő
Minden 3. szintet elért terület, alkalmazhat haderőt, de csak 1-et! Ennek ára 50BAP. Ekkor a haderő védelmi funkciót lát el, ergo az ominózus területről elmozgatni nem lehet
Az egységeidnek nevet adhatsz.
Ha a terület eléri a 6. szintet, akkor annyi haderőt készíthet, amennyit csak kedve van. Ekkor is, minden egység ára 50BAP. 1 egységet kötelező a területen hagyni, védelmi célból, de a többi mozgatható.
Hadi műveletek
Hadi egységeidet a többi területedre tudod küldeni, hogy védjék meg azt. Ezt akkor érdemes alkalmazni, ha az adott terület, még nem érte el a 3. szintet, azaz nem képes létrehozni magának saját védelmi haderőt.
Más játékosok területeit is meg tudod védelmezni. Ehhez csak annyi szükséges, hogy Ő beleegyezzen abba, hogy odaküldöd az egységedet.
Megtámadhatsz idegen területeket. Ebben az esetben, a Te általad küldött haderő elvész. Ha a megtámadott területen van haderő, akkor az is megsemmisül. Ha több haderő van a megtámadott területen, akkor azokból csak 1 semmisül meg. Ha egyáltalán nincs védelme a területnek(ebben az esetben a tulajdonos jelenléte nem számít), akkor a terület szintje 1-gyel csökken.
Egy terület elkobozható, ha a megtámadott félnek, vannak további területei is. Ennek az a módja, hogy a megszerzendő területet sorozatos támadásokkal 1-es szintre kell csökkenteni, majd az 1-es szintű területet még egyszer meg kell támadni, és az automatikusan a támadó félé lesz.
Ha a megtámadott félnek, csak 1 területe van, akkor az nem kobozható el tőle. Ilyen esetben, csak a színét lehet elvenni a teljes megsemmisítéssel, de a területe megmarad.
Lopni is lehet az egységekkel, de ebben az esetben az egység megsemmisülését jelenti, ha a tulajdonos a területére megy, a terület védelmének céljából.
1 területet, 1 játékos, csak 1x támadhat meg naponta.
1 egység, csak 1x mozoghat naponta"Kérlek jelezd, ha ennek ismeretében, nem változtatod meg a kérvényedet.
-
Vakegérke
félisten
Bocs, hogy sok munkát adok, de ezek kezdeti építkezések.
Szóval a nevek.
I.-es terület: Vakyra, kérném szépen két szinttel fejleszteni, és haderőt telepíteni.
II.-es terület: Vakybee, ide is kérnék szépen haderőt telepíteni.
III.-as terület: Vakybay
IV-es terület: VakyKöszönöm.
-
picur220
veterán
Hasek, miért mentél el a területemről?
Szerk: ja, megvagy! Én néztem el...
Lassan venni fogok még egy területet!Úgyis marad 30 BAP-om, miután kifizetem Haseket
(vagy Hasekot?
nem vagyok egy nyelvész..
)
-
Psychonaut
veterán
válasz
picur220 #14918 üzenetére
Tisztelt KBK!
Ezennel en, alulirott Psychonaut, aka. Birodalmi Psycho-Rocker bejelentem igenyemet *Ruins of Morah* teruletre, amelynek egyuttal atnevezeset kervenyezem "The Garden"-re.
A teruletet megvetelere atutalok 30, azaz harminc BAP-ot a KBK szamlajara.
Nevezett terulet kivansagom szerint lila arnyalatot kapjon.
Tisztelettel, Psychonaut-----------------------------------
Állj, állj!
Most micsodánkat is méricskéljük össze virtuálisan?
Méghogy a tiéd nagyobb...
Komolyan mondom, sírva röhögök.
Na, no offense, csak vicc.
Játék az élet. -
picur220
veterán
válasz
Psychonaut #14917 üzenetére
Nem nagyobb, mint az enyém!
Csak a szintje nagyobb!
Egyszer az enyém is lesz 6-os vagy 7-es szintű
, csak győzzük kivárni!
Hasek: akkor áll az alku?
Az is áll, hogy ha nem tartod a szavad, fizetsz 50BAP-ot?
-
talmida
Közösségépítő
Hu' gyerekek, vi'rusos lett a ge'pem!
Egy ido''re elbu'csu'zom. A ma'sik ge'pem is csak fe'lig szalonke'pes.
Vista csere XP, de me'g nem minden olajozott.
-
picur220
veterán
válasz
Psychonaut #14914 üzenetére
Ha jól tudom, egy területed van! Akkor én duplabirtokos vagyok, vagy mi?
-
picur220
veterán
Köszönöm az ajánlatod
, de ha lopni mersz...
akkor egyrészt sírok
, másrészt a törvény a teljes szigorával le fog csapni Rád!
Te leszel a fal itt ->
Akadt egy területfejlesztőm!Kezdheted is átírni a térképet, tegyél a kis területemre, a nagyot meg fejleszd, szóval tedd oda magad!
Eddig elméletileg 45 pontom kéne, hogy legyen a játékban! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #14907 üzenetére
A kis területek fejlesztése 50BAP
picur: Csináld akkor fordítva. Te fejleszted a kicsit, Én meg akkor a nagyot. Így spórolsz 50 BAP-ot.
Vagy megegyezhetünk egy alacsonyabb árban, és akkor fejlesztem a kicsit annyiért. Mi az ajánlatod?
Vakegérke: Vettem, csináltom!
talmida: Köszönöm!
-
picur220
veterán
válasz
Psychonaut #14907 üzenetére
Hülyeséget beszélsz!
Olvass!
Az apró területeknek szintjeit is lehet emelni, de mindössze csak a 3. szintig! A szintemelés díja ebben az esetben, 50BAP
Így már érthető?Ráadásul a 3. szintnél már lehet haderő, így nem jöhetsz lopni...
és nem énekelheted Dopeman: Megyünk lopni c. számát!
Meg van már határozva, hogyan lesz a mostani játék végén a BAP-osztás? -
-
talmida
Közösségépítő
Ja,
csak most látom, hogy van már fedél a fejem felett.
Nem olvastam el az apróbb betűket az előbb.
Huhh, micsoda megkönnyebbülés.
Köszönöm!
Nemrég ébredtem. Kicsit le vagyok maradva ebben a fergeteges az információ-özönben. Sürgősen be kell hoznom a lemaradást!
Vakegérke, Nagyon szépen köszönöm a 3 BAP-ot, de mondom, hogy ajándék volt.
Szegény hasek, mennyit dolgozhat a sok modositás miatt!! Valami különdijat kéne megszavazni neki.
(Még mindig nincs hosszú i betűm..úgy szoktam bemásolni, ha van időm..)
-
Vakegérke
félisten
Kérném szépen a nevemre írni Vehtendi Valley-t, és a Koda Bazaa nevű területet.
A II. területemet kérem 7-es szintre fejleszteni.
Kérném becses személyemet a mostani Vehtendi Valley-be mozgatni.
Kérnék talmida számlájára átemelni 3 BAP-ot az enyémről.
Ugyancsak 3 BAP-ot utalok a közös kasszába.Köszönöm.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
picur220 #14901 üzenetére
Igen, fejlesztheted Te is, csak az macerás.
Ha 1 hétig a területeden maradsz, akkor ingyenesen fejlődik magától. De ha az embernek 2 területe van, akkor csak az egyiket tudja fejleszteni egyszerre(hiszen ott kell lennie a fejlődő területen). Ha csak egy percre is kiteszi a lábát a területről, akkor a fejlesztés megszakad, és a következő visszatérés során, kezdheti elölről az 1 hetet. Így viszont mehet amerre csak akar, mert van, aki 1 hétig ott rostokoljon helyette.
talmida: oké, módosítom.
-
talmida
Közösségépítő
Helyes!
Egyébként köszönöm szépen a meglepetés BAP-okat,
puttputtnak meg, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KI'VÁNOK !!$$
és egyuttal átutalok neki a saját BAPjaimból 27BAP-ot, hátha ez is segít valamit.puttputt: Nagyon szívesen befogadnálak illetve bérelhetnél tőlem házat, csak egy a bökkenő, hogy a Kyra birodalomban még nekem sincs házam
Sok sikert a vásárláshoz!! Ja, és nem kell visszaadnia senkinek azt, amit én adtam neki. Vakegérkének sem. AJÁNDÉK!
Nem Vicc.
Szóval Hasek úr, légyszi módosítani a kasszát megint.
Szinte te dolgozol a legtöbbet, úgyhogy neked szerintem dupla fizetés járna.Magyarázat a korábbi adományaimhoz: Nem személyválogató voltam, csak megnéztem, hogy kinek hiányzik 5-nél kevesebb BAP-ja a vásárláshoz, és azoknak kiegészítettem kerekre. Puttputt tényleg kivétel, neki a szülinapja indokolja a nagyobb adományt.
picur Hol a kv?
-
picur220
veterán
Értem már!!
De nem úgy volt, hogyha egy hétig a területeden maradsz, akkor fejlődik egy szintet?
Vagy az még áll?
Mert így maradok a területemen egy hétig, és szintúgy fejlődik egy szintet, és nem kell érte fizetnem.
Nem lesz ez a szabály jó...
Vagy csak én nem értem... magyarázd már el légyszi ezt is!
Aktív témák
lo ...
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Megújult a PROHARDVER!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest