- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
geprombolo #14597 üzenetére
Elég nagy az már hozzánk képest!
Hát ja, egy fotómasina jól jönne nekem is. Na, majd egyszer veszek is! -
Móci
addikt
válasz
geprombolo #14595 üzenetére
:Lám, havazik a nagyvárosban!
Itt szerencsére nem esik a hó. Nem is kell már. -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14592 üzenetére
:Lezso 5lete alapján szmájlikat fogunk vadászni. A pontos szabály még kidolgozás alatt, de meglesz időre.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14591 üzenetére
:Lehetetlen behozni az előnyödet, nem görcsölök. A második hely is több, mint a semmi.
Számít, hogy ki az első? Szerintem nem. Játszunk, mert játszani jó.A következő :Lyáték mi :Lesz?
-
geprombolo
őstag
válasz
PhoenixK #14589 üzenetére
:Lendülj akkor tovább velünk, ha már itt vagy! Mi is :Lendületben vagyunk. Ha nem lennék lusta, leírnám, hogy ki hogy áll a versenyben, de lusta vagyok. Inkább csak az eredményjelző táblát linkelem.
És már csak 1 nap a versenyből, holnapután új verseny! -
Vakegérke
félisten
:Létem egyik -ha nem a legfontosabb- éltető eleme a zene. Csípom a Saxon bandázmányt.
Azért a Def Leppard sem kutyuska.
-
válasz
Zolinho1026 #14588 üzenetére
:Lehetetlen itthagyni ezt a topic-ot, ha valaki belelendült...
-
Móci
addikt
válasz
Zolinho1026 #14584 üzenetére
:Látod, kell itt sírnod feleslegesen!
-
Gergő_
őstag
válasz
Zolinho1026 #14584 üzenetére
dehodj
-
Psychonaut
veterán
:Lóphalloszt!
-
Móci
addikt
:Lásuk:
Nagy az öröm, laza lesz a hétvége !
Van sör is...
Viszont fogy a tüzelő...
Ez a hónap elég necces lesz pénzügyileg...
De a jókedvem nem veszi el!
Éljen én, éljen az :L!
És akkor egy igencsak jóféle muzsika a végére! Meghallgatom azonnal!
-
válasz
Infranyuszi #14581 üzenetére
:Legyen:
Jövő héten nem dolgozok.
Utolsó nap a melóban...
A főnök szól, hogy szombatra még meló van számomra...
Ilyen nincs! Kész vagyok!
Azért izgalmas az éjszaka, van itt feladat, kihívás, móka!
Ráadásul már a fél bandát fel kellett telefonálni, de senkinek semmi ötlete! Legszebb öröm a káröröm!
Az eseményeket az élet hozta...
-
Infranyuszi
aktív tag
megérkeztek a vendégek
isteni pizzát sütöttem nekik
elmeséltem milyen borzasztóan szivatós napom volt
sírva röhögtek
de nem bántam
a babazsúr jó volt :c)
-
:Lement 35 °C-ra a winyóm a szokásos 37-ről. Rakni kéne a tűzre?
-
Ice!?
őstag
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Először azt hittem, h a lényeget tépted leSzakadtam bazmeg
Csak gyorsan benéztem. Hnap lehet h oprendxreinstall úgyh nembiztoshogyleszek. ha mégis akk mindenhol mindenkinek válaszolok. De most go aludni. Ha tudok..
Jó8. -
Hasek
Közösségépítő
Zuhany után, szokáshoz híven, felvettem a boxert. Tettem vettem, egyszer megvakarom a lényeget, és érzek valami kis cérnát. Mondom mi a manó, "szétmállik a boxerem? Áhh, mindegy, letépem, és jó ez így, főként estére." Aha... nem cérna volt...
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14568 üzenetére
:Lábadozhatunk betegség után, nem érdekel senkit.
Magyarázni? Minek? Ha süketek a fülek, hiába suttogsz, ordibálsz.Ha lerobban, kilép egy fószer, százan lépnek az utcáról a helyére. A tulajnak mindegy. Húzzák az igát az emberek, csak ez a lényeg.
Van haszon? Hát persze. Ki termeli ki? Hát nem mindegy?Mióta dolgozom, egyszer voltam betegácsiban. Nyolc hónap volt, és indokolt. Feleségem kórházban, a dedók meg a nyakamon. Nyista bölcsőde, így én lettem a dadus.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14564 üzenetére
:Le kell ereszkedni a vezetők intelligencia szintjére és meg kell nekik magyarázni, hogy miért jobb, ha hőfüggönyt (vagy minek is hívják) tesznek a kapun belülre. Például nem ingadozik a berendezések hőmérséklete, ráadásul egy olyan értékes bio-robot, mint mondjuk te, nehezebben romlik el és nem kell fizetni a táppénzt. Ezt a bio-robot kifejezést egy kollégám használta saját magára, elvégre dolgoztatnak minket, mint a robotokat.
-
Vakegérke
félisten
:Link lennék, ha nem lennék őszinte. Frankón, de "Istók zicsi" mondom, az első avatar tutibb, mint a második.
A kettes jelölt szemei részeg módon viselkednek. Nem tetszik.Hogy őszinte legyek, egyik sem szimpatikus. Tudom, hogy "jeges" vagy, számomra mégis érzékeny, meleg szívű emberkének tűnsz. Túl hidegek a színek hozzád.
Te dolgod.
Első, már mondtam.Ami meg a szundit illeti, ne itt. Hacsak nem reklámot akarnál csapni írásomnak.
Forró babgulyás lesz a vacsi erőspaprikával bolondítva, belerámoltam három gerezd felaprított fokhagymát is. Friss kenyérke is van, sőt, akad kézközelben vörösbor is. Kész arzenál támadóim ellen.
-
puttputt
őstag
válasz
Psychonaut #14556 üzenetére
Nahát. Látom, te sem fecsérled itt az időt, "Ifjú Padavan"!
-
Ice!?
őstag
válasz
Vakegérke #14564 üzenetére
Azt hiszem, hogy egyértelműen az első tetszik jobban nektek is, akárcsak nekem.Amúgy azért szoktam szundit nyomni, mert párszor előfordult már, hogy olyan kómás voltam még felkelés után, hogy pl fordítva vettem fel a felsőmet.. : dd
Az a plusz pár perc pedig számomra tökéletesen elég ahhoz, hogy picit frissebben tudjak felkelni, így elkerülve a későbbi kellemetlenségeket.Jah, és igyál meg pár pohár forró teát, friss citrommal ízesítve. Jót fog tenni.
-
Vakegérke
félisten
:Libabőr ezerrel. Fázom. A fűtés rendben, 24 fok van a lakásban. Mégis fázom. Átfáztam a dolgozóban, hiszen ki-be járkálnak a targoncák, és olyankor redőnyös kapu fel, hideg jön, redőnyös kapu le, idő kérdése a felmelegedés.
Panasz vége, abhagy, kikapcs.Psychonaut: Gratula új (caf)rangodhoz.
Ice!?: Az első. A második szeme úgy áll, mintha berúgott volna. Nekem kevésbbé szimpi, mint az egyenes tekintetű.
-
Ice!?
őstag
válasz
PhoenixK #14560 üzenetére
Hát, FAIL óra ilyen hidegben tényleg nem a legjobb dolog a világon.
Nekem elég a reggeli pár perc állás a buszmegállóban, és megfagyok. Utálom a telet. Hideg van, és elbassza a hajamat a hó. : ddd
A havat is csak akkor szeretem, amikor éjjel leesik fél méternyi, és napközben lehet gyönyörködni a tájban. (:Pukkancs: Akkor 2-0
geprombolo:
Azért van egyáltalán "versenyben", mert én is egy nagydarab gyogyós kakkantás vagyok. : ddd 3-0
-
Pukkancs
aktív tag
Ejha, már itt tart a topik?
Ice!? : szerény véleményem szerint a komolyabbik jobban mutatna. -
Ice!?
őstag
válasz
Psychonaut #14556 üzenetére
Üdv a körünkben, pszihóó. : ddd
Mostanában inkább read-onlyban vagyok, bár biztosan lemaradtam egy-két dologról.
Viszont most újra kikérném a véleményeteket.Szerintetek melyiket válasszam?
or
Itt érdemes meglesni mind a kettőt. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Psychonaut
veterán
:Létező legkomolyabban köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
-
Zolinho1026
tag
válasz
Infranyuszi #14550 üzenetére
:Lehet
-
válasz
Infranyuszi #14549 üzenetére
:Lehetetlen ellenállni a kis szőrgombócoknak!
Azért az az ébresztés se semmin, amikor "valami" rágja az ágyról lelógó kezed, vagy akár csak nekiáll vadászni rá... -
Móci
addikt
válasz
Infranyuszi #14549 üzenetére
:Lábat lefagyasztó szépreggelt!
Micsoda egy macska! Nálunk nincsenek lakásban a nyávogógépek, de el tudom képzelni, hogy mit művelnének.
Világvége? Már megint? Ez jutott róla eszembe, érdemes elolvasni!
Én a sóskát szeretem a legjobban. Szerencsére amikor szezonja van, mindig tudok szedni frissen, annál jobb meg ugye nem nagyon van... Így főzni is lehet belőle, meg nyersen is meg tudom enni. Úgy is nagyon jó! -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
Zolinho1026 #14345 üzenetére
Voldemort volt ?
-
Infranyuszi
aktív tag
:c) énis imádom a spenót-sóska variációkat, de ettől a képtől nekemis befordult a gyomrom
Márbocsánat, bár pont olyannak néz ki a kép,mint egy spenót vagy sóska rosszul ekészítve
Bár ezis olyan mint egy csokitó .. (nem csoki tó ), hogy minnél csúnyább annál finomabb. :c)))
Jelentem alásan én nem vagyok és nemis leszek őstag, nekem célom a világbéke és a közös magyar-japán határ kialakítása, nem foglalkoztat az őstagság, mert amekkora mázlim van, mire én őstag lennék beüt az internet crachk, vagy egyszrűen csak megszűnik a világ. Amúgy ezis csupán egy összeesküvés, amit a maják találtak ki, és amennyire hangoztatták régen, még a végén úgyisleszBocsássatok meg, azt hiszem,hogy ma reggel olyan kuszák a gondolataim mint a hajam ..
A macskám megtalálta a dzsingül bells-t sikítozó plüssmaciját és 4óta nyomja a maci a karácsonyi hangulatot magából, amit így január vége fele elég nehezen viselek. Olyan a cic, hogy megfogja a macit, és addig harapja ameddig meg nem szólal. Ezt a kedves mulatságot a fejem mellett szokta kezdeni, és amikor 4xre ébredek fel rá,akkor csak ül a fejem mellett a párnámon és úgy néz, mint akinek csak egyetlen kérdés forog a kis szőrös fejében : "Na , Ideges vagy már ?! "
Ilyenkorjön a "megöllek te szőrös kis magadalányaló rosszaság", hatalmas harc az ágyban, kergetőzés a nappaliban, aztán meg a sírás,hogy "deeeeeee anyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, neeeeeeeeee csikiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz" -
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #14536 üzenetére
:Lehetne spenót is, de ez spéci sóska.
Én vagyok a fanatikus sereghajtó az ôstagok között.
-
válasz
Psychonaut #14543 üzenetére
:Lassan már mindenki az lesz a totyiklakók közül.
-
geprombolo
őstag
válasz
Psychonaut #14543 üzenetére
:Lhagytá:L! Még jó, hogy akad még itt nem-hőstag is rajtam kívül. Mert különben nagyon egyedül érezném magam.
-
Psychonaut
veterán
:Lám, a mai napon én is (h)őstaggá avanzsáltam.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14537 üzenetére
:Látlak magam előtt, ahogy épp az anyóst próbálod megfűzni egy piruettel
Az se volt kutya, amikor a szabadstrandról cipő nélkül mentünk haza, mert ellopták. Meg a párom ruháját is részben, a pólómat ő viselte. Mindenki megbámult a villamoson, mi meg iszonyú jól szórakoztunk. -
talmida
Közösségépítő
:LOL. Vakegérke sztoriján nevetek.
-
válasz
geprombolo #14536 üzenetére
:Lecsó! Ezt hogyhogy nem említette senki? Az ételek egyik királya, a királyok étke!
Ha jól rémlik, nemrég valaki pont itt főzött interaktívan... -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #14535 üzenetére
:Lovagolhatunk a nyelvtanon.
Ló, tárgyesetben lovat.
Hó, tó?Amúgy pedig tényleg volt rajtam bugyi.
Még csak a menyasszonyom volt anyucim, amikor kért, hogy javítsam meg a klotyó tartályát, mert állandóan folyik. Nománpersze, hiányos szerszámkészlettel készségesen. Eztetet meghúz, aztatat megrángat, és úgy dönt, hogy eztetet kilazít. Kár, hogy elfelejtettem elzárni a főcsapot. Persze megtettem, csak utólag. Csavarni lehetett a ruhámból a vizet, de jól vizsgáztam, engedelmes lett a klotyó tartály.
Na, anyucim lehámozta rólam a göncöt, és saját holmijából öltöztetett fel. Mit mondjak, jól nézhettem ki. Épp szárítgatta a cuccomat vasalóval, amikor betoppant leendő anyósom. Nagyot nézett, Marikám pirult, mintha történt volna valami, én pedig illegettem magam.
Na mindegy, hosszú lenne... -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #14529 üzenetére
:Leves? Szeretem. Főleg a gyümölcslevest. Jóóóó hidegen. Most is ennék olyat, ha volna készleten. A dínom meg nyelvtanilag helytelen, mert helyesen dínem volna. De olyan szó, hogy dínem nincs, így nincs a dínom se. Tehát a dínom-dánom se létezik. Egyszerű filozófia.
Én a Katin mentem át, de magánügy és rég is volt. Bugyit meg hordjanak a nők! -
talmida
Közösségépítő
Szép jó napot! ..azaz estét nektek, nekem még hétágra süt. Sóskát nem szeretni?
Hú, de megenném!! Kb 13 éve nem ettem.
Itt sehol nem kapni,.vagy csak én nem tudok róla.
De milyen érdekes is az ember! Teljesen el tudom képzelni, hogy milyen,...sôt, szinte most is érzem azt a finom savanykás-édes ízét. Nyam.
-
Vakegérke
félisten
-
:Lehidalok. Mi volt itt?
-
Móci
addikt
Pedig a sóska az milyen jó!
Engem csak az zavar, hogy kegyetlenül szét lett nyomva a topic, s vannak 'üres' részek. Hiába, benyelte őket a fekete lyuk. -
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #14503 üzenetére
Valójában én béreltem fe:L. Vagyis Kyrabé:Lybi.
Na jó, nem.
Aktív témák
lo ...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest