- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Jaa, én meg már azt hittem, hogy haitin nyomod.
Am én mindig itt vagyok, csak nem nagyon írogatok.
-
Klemens
őstag
válasz
Badman 4ever #15994 üzenetére
Jó, de hétvégén ekkora pangást...
Én meg egész nap itten tengődök aztán nem történik semmi se. -
Vakegérke
félisten
válasz
Klemens #15988 üzenetére
Megy a topic a maga útján, ahogy eddig is tette. Fanatikus hívők tartják színen, és ebbe a csoportba tartozom én is.
Majd egyszer (reményem szerint) nagyon sokára megszűnik dobogni a szívem, de reménykedem benne, hogy a topic fennmarad, mert itt vagy Te, meg mindazok, akik szeretnek játszani. Jönnek majd újak, és hiányom észre sem fogjátok venni.
Tartsd a nívót, ha kedved van hozzá. Jó kis játszótér ez.
Enyém, tiéd, övé. Mindannyiunké. Köszönhetően kyrabaybee "anyánknak". -
Klemens
őstag
Már megint über nagy pangás van.
WTF van most a hétvégén? Senki sincs vagy max néha... -
.bableWes
őstag
megvan az éjszakai programom. töltöm a gépre a Kaptárt majd át a fonra és megnézegetem majd most
-
Klemens
őstag
Hát így késő du-ra punnyadás jött be, de én megyek csucsukázni.
Jóccakát mindenkinek, vasárnap ugyan itt. -
Klemens
őstag
-
Vakegérke
félisten
Babkaja a kedvencem. Próba, netán mondhatok egy történetet kyrabetű mentesen.
Tehát hagymás babra támadt gusztusom. Megkérdeztem anyucimat és gyerekeimet, hogy ki kér. Senki, akkor csak annyit főzök, amennyit meg tudok enni.
Zsír, hagyma, kevés bors, pirospaprika. Rotyog szépen, mehet a "kétszer negyed" puhára főzött bab is a serpenyőbe. Kavargattam, és mikor úgy tűnt, hogy kevés időre van szükség, akkor mozgósítottam anyucimat. Ha kész, akkor hozza.
Hozta. Egy maréknyit egy apró edénykében.
- Nem cuppogni, hanem enni akarok, hozd be az egészet, vagy annyira szíves.
- Megkóstoltam, és a gyerekek is kértek...
Így maradtam éhes, pedig egy jót akartam enni. -
Vakegérke
félisten
No kérem, a babkaja kész. Már szedtem egy kicsit, és mámorosan cuppogtam rajta. Tuti, hiszen van benne minden jó. "Enyhén" csípős, így szeretem.
Vacsorára nagyon jónak ígérkezik, és marad másnapra, sőt, harmadnapra is. Szupi!Egyébként a babkajákat nem tudom megúnni, tehát ha marad, akkor akár negyedik napon is kész vagyok megenni.
Kbetű: Ő wan a fazékban.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #15962 üzenetére
Blamááázs! Tényleg nem akartam, ez a fogalmazásomból is kitűnik.
Na majd ezután jobban figyelek. -
Vakegérke
félisten
Jómagam is itt vagyok, csak éppen kuksizom a történéseket. Már fő(l) a babkaja, terjeng a kéróban az orromnak kedves pára.
Van ám benne erőspaprika is. Na, van vagy három éves a füzér, csutkára ki van száradva. Könnyű ujjaim közt morzsázni. Kezet még nem mostam, már csak nem szabad szabadkézi brunyát intézni. Majd észben tartom. Aztán ha nem, akkor jaj nekem! -
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #15959 üzenetére
Jó étvágyat!
Én már ettem, itthon most fejtettbab soup van, anyukám fözte. -
picur220
veterán
Mi van itt a topikosok körében? Nem írogat senki, tök üres a topik... Pedig hétvége van! Party meg csak este várható, de akkor nagyon!
-
moha21
veterán
Csak jelzem a pia ártalmas vagyis nekem az volt tegnap.
Sör+vodka. -
picur220
veterán
Na, ez tetszik! Gyűjthetem a pontjaimat egy kicsit!
Az a baj, hogy aztán te is sokat fogsz írni, tehát nagy ponttöbbségem nem jön..
-
.bableWes
őstag
uram atyám
ez a tegnap este rohadt nagyra sikeredett. most jöttem haza kb 1 orája, csicsikáztam max 20 percet, most mehetek fát vágni, utánna meg ki ki Ricsére nagymamámhoz. Ja igen és még most viszem a papiromat a beszéd oktatohoz, még mindig van bennem pia, de már fáj a fejem és rohadt fáradt vagyok. és még mikor jön az este.....
-
válasz
gamerkiller #15949 üzenetére
Ne tetézd! Még van hátra egy kis időm 8-ig...
Ha hozzáveszem, hogy szombat és vasárnap is jövök, sírni tudnék! De utána egy szabad hét rendbetesz majd! -
gamerkiller
senior tag
Jó reggelt!
Ki korán ébred, hamarabb mehet a barátnőjéhez és előbb kapja meg a csókját..
Kívánok mindenkinek gyönyörű hétvégét! Sziasztok! Hétfőn újra itt vagyok!
-
picur220
veterán
Mindjárt 0 óra, menni kéne már csicsikázni
Jóéjt mindenkinek, következő nap megy a verseny tovább! -
geprombolo
őstag
Na, ezt nézzétek meg! Ezt ajánlom mindenkinek, akik azt hiszik, hogy nem érdemes csatlakozni a játékhoz akár az utolsó napon, az utolsó percben is! Ez a gyerek egy hotel medencéjében tanult meg úszni és a közönség őrjöngve ünnepli, amikor végre megérinti a célvonalat. Mert a maximumot adta, ami tőle telik. Nézzétek és csodáljátok! Meggyőződésem, hogy otthon nemzeti hősként ünnepelték, mikor hazaért. Ugyanez a felvétel
fullban, hogy lássátok az előzményeket is.
Kis hazájának térképe -
.bableWes
őstag
fuu mindjárt megyek dzsengázni és berugni
most vittem oda a kocsit szétnézni, jo a parti
ki nevébe is igyak ma??
-
Klemens
őstag
válasz
Psychonaut #15939 üzenetére
Ja, értem.
Én szeretem és nekem csak az számít.
Gépzúzó: Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
-
geprombolo
őstag
Ezt mondjátok utánam!
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te! -
geprombolo
őstag
Számoltam. Elfáradtam bele rendesen.
Klemens, húzzál bele, mert picur a nyakadon van!
picur, húzzál bele, mindjárt utoléred K ügynököt!
Na, így senki nem vádolhat részrehajlással. -
picur220
veterán
válasz
Psychonaut #15934 üzenetére
Szerintem mi is ezt mondtuk...
Vagy tévedek?
-
.bableWes
őstag
válasz
geprombolo #15922 üzenetére
nekem is ezt mondta tegnap idegenbeszédre tancsizo tanár mikor elkérte az internetes cimem, hogy nagyon ütös név, máris megjegyezte
remélem fogok majd tudni játszani
nem_tom: köszi!
-
Klemens
őstag
válasz
Vakegérke #15927 üzenetére
A bort magában nem szeretem, sőt...
Keverve még megiszom, de nem rajongom érte.
HP, Fütyi, Vodka, Jäger, Martini (inkább az is keverve), stb. amik úgy csúsznak a májamba.
Sörből viszont csak a Citromos Gösser, bár sokan azt mondják, hogy az nem is sör.Picur (15928): Ezt kinek szántad?
-
picur220
veterán
Én nem ezt mondtam?! Azt mondtam, kísérőnek! De akkor is csak a Citromos Gösser a tuti!
-
Sziasztok! Én is itt vagyok még, csak nem bírtam tartani a tempót! Pörög a topic rendesen...
Üdv az újaknak, öröm számomra, hogy nap mint nap többen vagyunk!Szesz téma: sör, bor, HP, Jäger és finomabb vodkák... Persze nem vegyesen! Nem szeretem azt, amikor úgy érzem, két fejem van, és a nagyobbik van bent...
-
picur220
veterán
válasz
gamerkiller #15915 üzenetére
Nem szeretem a sört. Az íze miatt. Egy jön be: a Citromos Gösser!
Azt meg tudom inni úgy kísérőnek egy keverthez vagy bármi töményhez. Tudom, a kevert műanyag, de nagyon finom, ergo én szeretem!
-
Klemens
őstag
A tegnapi sütés nagyon bosszantóra sikeredett. Nagyon megégettem a kenyeret...
De most sütöttem friss és finom kakaós csigát.
Egészségetekre. -
gamerkiller
senior tag
Amikor a nap újra kisüt, megfogom batyum és nekivágok a nagy gömbnek..
Irány újra Eger és Budapest!
Szeretem az eme party hétvégéket..
-
Vakegérke
félisten
Ma úgy döntöttem, hogy a következő napon "őt" fogok főzni. 25 deka óriási bab, (pacibab) két sárgarépa, egy fehérrépa, és a szükséges egyebek várják végzetüket.
A babot beáztatom mára egy napra, méghozzá amikor kimásztam éjszakai nyugovómból. A napocska majd az ég tetejére mászik, ontja fényét, utána már szabad készíteni a finomságot.
Ha kevés is az áztatási idő, nem baj. Gázosodás, na és? Csak én vagyok a kéróban. Saját szagomat kibírom.
Khm... Kinyitom majd az üveges térhatárokat, hadd nyerjenek örömöt a szomszédok is.Nem könnyű kyra anyánk betűjét kihagyva írni, de nem ám.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #15908 üzenetére
Mindenkiéhez van. Ez egy új hiszti, úgy tűnik. Egyébként dunsztom sincs, hogy mi az az RSS.
-
nem_tom
őstag
válasz
Badman 4ever #15908 üzenetére
itt már szerencsére nem esik a hó, de még rohadt hideg van. nem "szeressük" ezt az évszakot, pfúúj!
am, mi gyász az az RSS?
(#15883) geprombolo: am, én csak ez év óta vagyok újra aktív.
-
picur220
veterán
Guten Morgen, kedves topikostársaim! Szép napnak ígérkezik a mai, a hó is kezd már szerencsére menni, itt a tavasz! Ideje már, nem igazán szeretem ezt az évszakot...
-
picur220
veterán
Jó a neved játékospusztító! Mára ennyi, jóéjt!
-
Klemens
őstag
válasz
geprombolo #15903 üzenetére
Na, ez szvsz tök jó!
Játékospusztító... ez nekem tetszik!
Nemsokára kész a kenyér! -
picur220
veterán
válasz
gamerkiller #15900 üzenetére
Én már kezdeményezném egy új rang osztását! A neve: Kyrabaybee addikt. Vagy : (kyrabetű) addikt.
Aktív témák
lo ...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest