- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
picur220 #14898 üzenetére
Az írásban, de ebben a hozzászólásban is levan írva a módja: [link]
Csövelni megyek szállásért, meg lóvéért, cserébe kipofozom a kecót. Kb erről szól a történet.
Magyarán: Nem kell 100BAP-ot fizetned, hogy felfejleszd 1 szinttel a területedet, hanem csak várnod kell 1 hétig, és így 50BAP-ba kerül. Én pedig nem rostokolok 50 napig a központi városban, hogy 50BAP-ot keressek, hanem csövelek nálad 1 hétig, és kapok 50BAP-ot.
De ez megállapodás kérdése. Nem kell 50 BAP-nak lennie, lehet több is, meg kevesebb is. Én most 50-et mondok. Ez az ajánlatom.
-
puttputt
őstag
válasz
picur220 #14894 üzenetére
Akkor valószínűleg hamar koldusbotra jutnánk.
Hasek, Psychonaut:
/// Mit is mondhatnék?
Mondjuk:
"Gyertek ünnepelni!"Hasek: Szívesen látlak 1 hétig, szívességedért végképp... Ennyi a minimum!
(Nyugodtan "ki is takaríthatsz", mert úgysem leszek nagyon "otthon" a nagy buli után, megyek "világot látni".Na jó, komolyra... Jó vendégeskedést!)
-
Hasek
Közösségépítő
Na, puttputt-nak utaltam a pénzt, majd gyorsan le is vontam. A terület az övé. Név, szín remélem stimmel.
picur220 területének nevet adtam akkor, illetve a tranzakciós részt kijavítottam. Az összegeket nem vontam le tőle korábban, csak a nevet felejtettem el átírni(ugye copy+paste)
Szállást keresek! Ajánlatom - Egy hétig, 50BAP-ért cserében a területen maradok, és felfejlesztem. Ha szavam szegem, 50BAP-ot fizetek én.
picur: Ne kereskedj. Még nincs kereskedelmi szinten a városod. Az még egy külön téma, és kidolgozásra vár.
-
picur220
veterán
Igen, arra gondoltam.
A néven való gondolkodásra kaphatnék haladékot holnapig? Hirtelen nem egyszerű a dolog...
De holnap este meglesz, és a nevemre írhatod, ha az neked úgy ok!
Mikor vásároltam én ennyi területet?Kikérem magamnak, mi ez a sok tranzakció, lemaradtam valamiről?
A hsz végére meg is lett a terület neve: A Birodalom kávézója.Mivel egyedül nekem van kávéfőzési jogom, így mindenki jöhet hozzám egy kávéért!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
puttputt #14886 üzenetére
Na tessék!
Boldog születésnapot!
Na, akkor ezen alkalomból, indítványozok valamit:
Indítványozok 100BAP átutalását puttputt kollégának, a közös számlából! Szülinapja alkalmából! Mivel nem én döntök ez ügyben, így a Ti beleegyezéseteket is kérem.
Ha már egy ember azt mondja, hogy igen, már jóvá is írom...
-
puttputt
őstag
Mondom, hogy kölcsönkérek, meg adományt gyűjtök születésnapom (ld. blog) alkalmából.
(Mindenki ad 5BAP-ot, illetve talmida kipótolja, kész is "vagyunk". Miért nem én vagyok a pénzügyminiszter...)
13BAP-om van?Na, akkor nézek egy olyan "telket", na
.
[link]
Csak már nem aktuális.(Drága a vendégeskedés...
)
Na jó, mégis... Egyelőre marad a "vagabundság" (értsd: fedél nélkül), aztán csak összegyűlik az a 100... -
Hasek
Közösségépítő
Bővítettem az írás: [link]
Ezzel:
"Vagabund életvitel
A területtel nem rendelkezőknek, lehetőségük van különböző területeken megszállni.
Ha el kívánják hagyni a Központi várost, akkor két helyre mehetnek:
A. Üres terület, azaz amely terület senki tulajdonában sincs. Ide ingyen és bérmentve beteheti a lábát bárki, akinek még nincs területe, viszont ha valaki kivásárolja a lába alól a talajt, akkor vissza kell térnie a központi városba.
B. Más tulajdonában lévő területre. Ide csak a másik fél beleegyezésével lehet menni. A szállás díjáról, közösen állapodnak meg. Ha a terület tulajdonosa befogadja a vándort, és a vándor 1 héten keresztül ott marad, akkor az a terület 1 hét után, 1 szintet fejlődik. Erről az ott tartózkodásról, köthetnek megállapodást – mint például, ha ott marad 1 hétig, akkor kap 50BAP-ot, de ha 1 hétnél korábban távozik, akkor fizetnie kell 50BAP-ot. - Ha a megállapodás megköttetet, akkor onnantól érvényes is, kikerülni nem lehet. Ez a terület tulajdonosának jó, hiszen áron alul fejlődik a birtoka, illetve a vándornak is, hiszen sok pénzt kereshet. Kockázata abban rejlik, hogy a vándor(akár a megállapodást megszegvén), mondhatja, hogy a területen marad, de attól kezdve már nem mint elszállásolt, hanem mint tolvaj. Természetesen a tolvajlásnak is pont azok a feltételei, mint azt már leírtam."
Meg is ragadnám az alkalmat!
Szállást keresek! Ajánlatom - Egy hétig, 50BAP-ért cserében a területen maradok, és felfejlesztem. Ha szavam szegem, 50BAP-ot fizetek én. -
puttputt
őstag
Na jó, úgy látom, nem vetted a (gyenge) poént.
Szóval. Akkor Tuxopolira fel!Fahranur, The First City please. Csodaszép neve van, ráadásul fejlett is.
Szívesen várok mindenkit a városavató ünnepségen, úgyis ma van a születésnapom.(Van egyáltalán nekem BAP-om?
Ha nincs, akkor kérek ajándékba mindenkitől...
Vagy rabolok.
Vagy "kölcsön"kérek talmidától.
-
Hasek
Közösségépítő
A változtatások megvannak
Elég foghíjas még a terület
Hol vár a munka,és nem tudok majd adminisztrálni.
Na majd vasárnap minden kérést teljesítek, időrendben persze.
Előre is kitartást a holnapi káoszra.
Liteonka: Ez jó. Elképzelve emberünk arckifejezését, nem kaphatunk valami szép és megnyugtató képet.
-
Infranyuszi
aktív tag
Nektek, kedveseim:
Csengetés, ajtónyitás.
- Jó estét! Meghoztuk, szereljük!
- Mit?!
- Hát a sötétségmérőt. Pardon, szabad?
- Miféle sötétségmérőt?!
- Hogyhogy mifélét? Nem tetszett papírt kapni?
- Nem én!
- Akkor tessék.
- Nekem ne szereljenek ide semmit! Van nekem már mindenem! Gázóra,
villanyóra, hőmérőből kettő, vekker...
- Sötétségmérője is?
- Az nincs, de...
- Na látja. Hol van még a minden.
- ... és mit mér ... ez?
- Hát sötétet. Hova szereljük?
- ... talán oda ... a sarokba...
- Nem lesz ott neki túl sötét?
- Nem az kell?
- Nézze, túl sötétben könnyen tönkremehet. Nem szabad túlterhelni. Meg
aztán ... maga is rosszabbul jár.
- Miért?
- Nagyobb lesz a sötétszámla.
- Mi?! Még fizessek is a sötétért?!
- Miért? A villanyért nem fizet?
- Azért igen, de...
- Akkor meg ne csodálkozzon. Szóval, ha a sarokba tesszük, ott többet
mér majd, bár tehet elé egy lámpát, csak akkor a villanyszámla lesz
nagyobb.
- Jó, tegyék az ablak elé.
- Rendben. De ... akkor meg a szoba lesz egy kicsit sötét.
- Ettől a kis vacaktól?
- Dehogy. Ez csak a mérőhelybemérő.
- És mekkora a mérő?!
- Kétszer négyszer feles.
- ...méterben?
- Igen.
- Nincs kisebb?!
- Csak nagyobb. Hatszor kettes, hétszer hármas meg nyolcszor négyes.
De az már közületi.
- És miért ilyen nagyok?
- Hogy ne tudják ellopni. Meg aztán kell a hely a fogaskerekeknek, a
plombának, a hangszigetelésnek. Igy is dübörög.
- Mi?!
- De sokat csodálkozik. Bizony vége az éjszakai nyugalmas csöndnek.
Na, behozzuk.
- Leolvasni tudja?
- Azt is nekem kell?
- Igen. Kevés az emberünk. Szóval, nem könnyű leolvasni, mert
világosban nem mutat semmit. Sötétben meg maga nem lát semmit. Egyedül
él?
- Szerencsére.
- Ez esetben nem az. El kell végeznie a leolvasó tanfolyamot.
- ...jaj...
- Nyugi. Mindenki átmegy. Előbb-utóbb. És csak két hónap. A lényeg az ugrás.
- Milyen ugrás?
- Hát a villanykapcsolótól a mutatóig. Leolvasás előtt felkattintja a
villanyt, aztán usgyi! Fénysebesség plusz egy picire kapcsol, hogy
elérje a mutatót.
- De ha gyorsabb vagyok a fénynél, ekkor még sötétben érek oda és nem
látom, hogy mennyi sötét van.
- Azt nem. De meg tudja fogni a mutatót, hogy ne menjen vissza
nullára, mikor odaér a fény. Mondom, nem nagy ügy. Ugrik, igyekszik,
és már csak várja a fényt, meg leolvas.
- ...és ha nem egyedül élnék?
- Akkor a társa kezeli a villanykapcsolót, maga meg a mutatót fogja.
- És mi lenne, ha elemlámpával csinálnám? Megfogom a sötétben a
mutatót, és rávilágítok.
- Szabálytalan. A lámpa a lábára eshet. Volt már ilyen. Megijedtek az adattól.
- Én szorosan fognám a lámpát.
- Biztos?
- Biztos.
- Na jó. Akkor adunk egy beutalót az elemlámpafogó táborba.
- Hova?
- Hát a lámpafogó kiképzőbe. Jó a hortobágyi?
- Nem tudom, még sohasem voltam benne...
- Nagyon jó. Amerikai módszerekkel képeznek. Először faágon
gyakoroltatják a markolást, aztán felkerül a lámpaszimulátorra, végül
pedig levizsgázik éleselemessel.
- Tetszik a program, de tényleg jól tudok fogni.
- Uram, én elhiszem, de ha nincs róla igazolása a sötétség-leolvasás
ellenőr megbüntetheti.
- Ő is fog jönni?
- Hogyne. Keddenként. Akkor mindig itthon kell lennie. Ne nézzen rám
ilyen sötéten, mert magasabb lesz a számla!
- ...ez a ... ellenőr pontosan mit ellenőriz?
- Hát, hogy maga szabályosan tud-e leolvasni. Nem hajol-e túl közel a géphez.
- Miért, mi történik, ha túl közel hajolok?
- Még ezt sem tudja? Beüti a fejét!
- ..jaj...
- Jaj bizony. De igényelhet leolvasó sisakot.
- Na jó, feladom. Nézzék ... nem lehetne, hogy maguk nem találtak engem itthon?
- Hát...
- Kétezer?
- Rendben. Viszlát.Ajtóbecsukás. Szinte azonnali csengetés, ajtónyitás.
- Jó estét! De jó, hogy hazaért! Az előbb nem találtuk itthon...
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #14879 üzenetére
Mármint a központi városba? A szintemelés miatt eleve ott vagy, ugyanis az ott történik.
Következő szintemelést, vedd elintézettnek.
Mindenkinek mondom: Mindenki ott van, ahol a térképen az arckép van!
-
Hasek
Közösségépítő
A változásokat beiktattam.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #14874 üzenetére
Rendben, mindjárt beiktatom ezt is.
250BAP? A terület "csak" 100BAP, a fejlesztése szintén 100BAP. 50BAP adományként megy?
-
Psychonaut
veterán
Tisztelt KBK!
Ezennel en, alulirott Psychonaut, aka. Birodalmi Psycho-Rocker bejelentem igenyemet *Crystal Overlook* teruletre, amelynek egyuttal atnevezeset kervenyezem Paradise Cityre.
A teruletet II. szinture kerem fejleszteni, a koltsegek fedezesere atutalok 250, azaz kettoszazotven BAP-ot a KBK szamlajara.
Nevezett terulet kivansagom szerint piros, illetve amennyiben ez nem lehetseges, lila arnyalatot kapjon.Tisztelettel, Psychonaut
-----------------------------------
Ingatlantulajdonos lettem
Sot, mi tobb, meg hitelem sincsen rajta
Sajnos meg nincs eleg penzem tokeletesse tenni
Egyelore csak II. szintu fejedelemsegem
De nem baj, dolgozom am az ugyon.
Es egyszer vegre tokeletes lesz az uradalmam! -
puttputt
őstag
Jómagam majd, mint "Vagabund", hol ennél, hol annál, hol ezen, hol azon a területen szállok majd meg...
Biztos mindig befogad majd valaki.Ha nem, hát majd az erdőben alszom.
talmida: Bérelhetek tőled mától egy házat? -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #14868 üzenetére
Ez még kidolgozásra vár. Terület elfoglalósditól még távol állunk mindenképp, de talán majd lehetséges.
Badman: Ok. Színed egy halvány piros. Remélem megfelel. Mindjárt felkerülnek a változások.
-
Móci
addikt
Háháháháháááááá megvan a kis trópusi strandom!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Badman 4ever #14866 üzenetére
Kiii miii miiiert...ki volt az a szemet aki lenyulta a piros szint elolem?
Hasek, ugye lehet majd haboruzni, es elfoglalni valakinek a teruletet, ezaltal a szinet is elnyerve. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #14866 üzenetére
Nincs rá elég pénzed. A kis terület megvásárása valóban kedvezményes, és csak 30BAP, de a szintemelése már normál áron fut, azaz 50BAP
Végül 280BAP-be kerülne a művelet, és van összesen 267BAP-od
-
Badman 4ever
őstag
Bejött végre a térkép, kérném Vehjin Mines-t és Basalt Grotto-t. A színem legyen a piros valamelyik árnyalata, mert az a kedvenc színem a piros, csak azt már lenyúlták.
Az előbbi neve legyen Agyat-Land, a másiké Pingufölde.
És mindkettőnél szintemelést is kérnék. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #14862 üzenetére
A változtatásokat beiktattam: [link]
geprombolo: Már leírtam, de megteszem újra. Ez a térkép, a Pingvin Birodalom egyik tartománya, és ezt felügyeli a központi város. Az, hogy az ott élők a területeikből esetleg Kis Birodalmakat hoznak létre, nem változtatja meg a tényt, hogy a Központi városé a hatalom, és az irányítás. Minden ezzel kapcsolatos információ az írásban van.
Badman: A térkép elérhető. Fizetéseket még csiszolgatni fogom. A kereskedelem és a haderő mozgatása is kidolgozásra vár. Türelem.
Picurnak megelőlegeztem az északi földalatti területet. Ha nem arra gondolt, akkor szóljon és átcserélem. Valamint a terület nevével még adós.
Vakegérke a két területének neveivel még adós. Ha így kívánja hagyni, annak nincs akadálya, csak tisztázás végett vetem fel.
-
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #14863 üzenetére
Állami juttatás az Állam alkalmazottainak jár. Egyszóval majdnem mindenkinek
-
Badman 4ever
őstag
Jól kikalkuláltad, 47 helyett, már 267 BAP-om van.
Ha bejönne a térkép, vennék is területeket.
De így nem tudok, pedig van már rá pénzem.
És még fejleszteni is tudnék.
Viszont nem ártana bevezetni az állami juttatásokat, hogy mindenki kapjon adott összeget mondjuk minden hónapban (úgy, mint Dubaiban).
Ingyen masszőrnő is járna hozzá.
-
Zolinho1026
tag
Látom lett eg szép kis BAP összegem.
És én ezt most el is költöm.
"Sajnos" 5-nél többre nem futja.
S akkor is csak 15 marad.
De megveszem,
Poghan Passage-t = Brennbergbánya
És fejleszteném Sopron-t 3-as szintre.És ezzel a húzással még spóroltam is egy keveset.
-
Móci
addikt
Sziget I, Sziget II, meg Strand.
-
Móci
addikt
Vásárolnék is gyorsan!
- Mehtani Keys
- Kodlonu Hamlet (a kicsi mellette)
- Issnur IslesNarancssárga legyen a színem. Köszönöm!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
picur220 #14852 üzenetére
A tárhely szolgáltató szórakozik valamiért. Én is észleltem a hibát, de kijavítani nem nagyon tudom. Idővel helyre áll...
Arra az underground területre gondolsz, ami északon van(The Hidden City of Ahdashim)? Mivel csak két underground terült van, így vagy igen, vagy nem.
Mi legyen a neve?
geprombolo: Az uralkodói fizetésekre én is gondoltam(ami téged és Badman-t illeti). Ezen még dolgozom, de megkapjátok a nektek járó összeget.
-
geprombolo
őstag
Úgy látszik, jobban figyelsz, mint én magam, pedig tényleg így van, de mostmár egye fene, a népem jóléte a fő célom. Meg ha mindenki dolgozhat, akkor az Uralkodó nem kap uralkodási gázsit? Mert ha nem, akkor is ő a legnagyobb földbirtokos, elvégre valamilyen szinten övé a Birodalom, sőt a Kincstár is, meg a csatolt területek is.
Legalábbis papíron.
Ja, és a játék élvezetéért toltam a januárt, nem a díjért. -
picur220
veterán
Tetszik az új rendszer!
Már 186 BAP-om van!
Valamiért nem működik a térképedÍgy nem tudom, melyik területet vegyem meg!
Underground rész kellene, csak így fejből nem vágom a térképet, úgyhogy a hibát kérlek javítsd!
Jó ez a játék, és még jobb lesz, ha minden birodalmi polgár játszik majd!
-
Hasek
Közösségépítő
Nos. Akkor kikalkuláltam a változásokat. Majdnem mindenkinek több pénze lett. Az eddig vásárlásokat, utalásokat meghagytam, és levontam/hozzáadtam azokat a megfelelő helyről/helyre.(valahogy éreztem, hogy fel kell írni őket...
)
Itt vannak: [link]
Valamint. Utaltam geprombolo barátomnak 5BAP-ot, hogy játékban maradhasson(ugyebár akkor nem lett volna számlája, az meg feltétel a játékhoz).
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
geprombolo #14849 üzenetére
Dehát ez a februári versenyre vonatkozik, ami még tart.
A januári versenyre azt írtad, hogy mindenki az elért pontszámának a dupláját kapja BAP-ban. Itt ni: [link]Tőled elvehetem a BAP-jaidat, de ennek értelmében, semmi változást nem fog eredményezni a többieket illetően.
szerk: Bár kiszámolhatom, nem arról van szó, csak akkor tisztázzuk, hogy mi is helyzet.
-
geprombolo
őstag
Nos, a címekbe való beiktatás mindjárt folyamatba tétetik. A picuré is.
-A Kincstár vagyona hatalmas, nem holmi 5000 BAP, mint azt talmida érteni vélte. Az 5000 BAP csak egy csekély összeg, amit a Kincstár nagylelkűen felajánlott a januári verseny résztvevőinek, persze részvételük arányában. Ennek értelmében 12,72264631stb BAP jut egy pontra mindenkinek. Nekem nem jár, mert én utaltam ki. Úgyhogy kérem Hasek kollégát, számolja újra az összegeket. A fél BAP feletti számokat felfele, a fél BAP alattiakat lefele kerekítse.
-talmida jól látja a dolgokat, a Kincstár egyedül nem dönthet a pénzekről, de ha jó célra megy, az Uralkodó habozás nélkül fogja áldását adni a kiadásra.
most több nem jut eszembe, majd folytatom. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
picur220 #14846 üzenetére
Úgy kell mozogni, hogy megírod, hogy oda szeretnél menni valahova, én pedig a térképen a karakteredet odateszem. Onnantól számoljuk az időt, hogy benyújtod a vándorlás kérvényét.
Napi 5 BAP az annyit takar, hogy egy napig ott kell lenned a kiszemelt területen. Ha ezen 1 nap alatt észlelik a szándékodat, és a tulajdonos megakadályozza, akkor mivel az 1 nap nem volt meg, az 5BAP nem jár.
-
picur220
veterán
Ez mind szép és jó
, de hogyan lehet mozogni? Beírom ide, hogy elmentem Vakegérkéhez?
Nem értem...
Én részt vennék a játékban, de még mindig nem egészen értem a szabályzatot!
Ha elmegyek lopni, és tetten érnek, akkor azért az 5 BAP az enyém marad?
Na mindegy, leszek inkább tisztességes dolgozó állampolgár, vagyis Pingvinbirodalom-polgár!Más: mi lett Taknyoshal: Racecam FAIL bejegyzésével? Nem tetszett Race-nek?
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #14842 üzenetére
Először is: Szívesen.
Másodszor: Bocsánat a hibáért. Legközelebb odafigyelek.Nos. Zolinho-t beiktattam!
Valamint fontos változtatásokat végeztem
Sokan csak nézhetik, hogy mások milyen jól költik a lóvét.
Pedig jobb lenne, ha részt is tudnának venni a játékban.
Hát nézzétek meg a változtatásokat
Külön tekintettel ezt:
"Akinek nincs területe, az is kereshet BAP-ot. Akinek már van számlája, az automatikusan a Központi Városban köt ki, és gyakorlatilag ott dolgozik. A munkabér, napi 1 BAP. Természetesen mozgási lehetősége is van(napi 1). Ebből adódóan, lopni is tud a másik területéről (maximum napi 3 BAP), de ha a terület tulajdonosa a korábban leírt módon elkapja, akkor 5 napig nem mozdulhat ki a központi városból, és 3 napig egy árva fillért sem keres. Úgyhogy csak óvatosan a lopkodással."Egyéb módosítások is lesznek majd a későbbiekben. Ki kell, hogy forrja magát a dolog.
-
picur220
veterán
Jó napom van ma!
Nem kell menni suliba
, de sajnos azért, mert informatikaversenyem lesz szombaton! Az előző forduló rohadt nehéz volt, 200-ból 106 pontom lett
Word, Excel, képszerksztés, nehogy azt mondd, hogy könnyű!
Bár szerintem a tudásom már kb megfelelő szinten van
, úgyhogy lehet, hogy tovább is jutok!
-
picur220
veterán
válasz
geprombolo #14839 üzenetére
Ha felfűtöm a házat, elolvad, gondolj erre is!
Ez mondjuk néha jó, mert a csajok is elolvadnak tőlem!
Esetleg megkaphatnám ezt a rangot?
Én lennék a legjobb Pingvinház-központifűtés-ellátó főfűtő
Kár, hogy most ilyen hideg van odakinnUtálom a telet!
-
Vakegérke
félisten
válasz
talmida #14821 üzenetére
Köszönöm szépen! Természetesen visszakapod, ha lesz miből. Valamint azonos összeget, tehát három BAP-ot a közös kasszába utalok majd "csak úgy", így tartom tisztességesnek a dolgot.
Mindenkinek.
Azé' nem semmi ez a gyülevész népség, mi? Birodalom, ez kell nekünk, mi? Naná!
És bizony hála Hasek mesternek, már meg is alkottantattandattatott... szóval meggrafikázolta.Nagyon jó érzés látni, hogy miként csiszolódik kyrabaybee öröksége. Egyre vonzóbb, és ez a területesdi szerintem sok új társat csábít majd ide. Bővülni fog az a térkép hamarosan.
Kaptam kőcsönt, asztán tuttam venni fődet.
Még nem attam néki nevet, hagy töpregjenek rajta, hogy mi is lészen.
Üres a bugyelláris, még adósságom is vagyon.
Ki kék ám fizetni, ammeg kiadás lészen.
Ha jó kapni, hát legyék jó megadni is.
Fejedelemségem vaaan!
Apropó, Hasek.
Nem kioktatásként mondom, félre ne érts. A fejedelem a birtok ura. Maga a terület fejedelemség. Tehát nem fejedelmed színe a kérdés, hanem a fejedelemségedé. -
Zolinho1026
tag
Ha gamerkiller erre jár ezt neki ajánlom.
-
Zolinho1026
tag
Én is kérnék egy "kis" területet.
És ezúton köszönöm talmidának a támogatást.
Mondjuk egy szép kis erődöt. Gandara pont megfelel.
Színe legyen mondjuk, piros.Neve pedig legyen Sopron. -
Hasek
Közösségépítő
A változtatások megtörténtek. picur220 papíron is földesúr lett.
Nos, jó éjszakát már. A további igényeket holnap beiktatom, mai dátummal, időrendben.
-
talmida
Közösségépítő
Köszi Hasek!
Még valami:
Nagyon köszönöm puttputt megtisztelő javaslatát ---és eleinte nem is láttam akadályát annak, hogy betöltsem a kincstárnoki hivatást,de, megmondom őszintén,
hogy néha nem leszek itthon, ami egy kis gubancot okozhatna az átutalásokban.
Sokkal kézenfekvőbb lenne valaki könnyebben elérhető személyre bízni ezt a nemes posztot.
Szóval birodalmi szavazásra bocsájtom a dolgot. Külső kincstárnoki tanácsadóként persze funkcionálhatok továbbra is, csak belegondoltam abba, hogyha épp nem vagyok itt, amikor valakinek utalni kéne egy összeget, akkor nagy baj lenne.
Móci Szivesen!
Sok sikert!!
-
picur220
veterán
A Honur Hill-re lecsapnék, ha senkinek sincs ellene kifogása...
Maradna kemény 4 BAP-om!
Legalább van minek örülni....
Később majd nekem egy underground terület kellene...
csak sajnos soká lesz még annyi BAP-om
A Pingvin birodalom kincstárát nem lehet kirabolni? Vagy a falát - adottásgaimból adódóan - leégetni, felrobbantani, esetleg leolvasztani? -
Köszönöm,végre lett egy kis földem!
Ráadásul még a páromnak is egy kis fricska, de legalább nevetett ő is...
A mai napra már kellett valami jó isA képem fel van dagadva
, de legalább már nem fáj!
Én ezennel le is zárom a napot, és megyek aludni!
De azért előtte még lecsapok valami szendvics-féleségre, mert délelőtt ettem utoljára!!!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
picur220 #14826 üzenetére
Kérdezz, és segítek.
A 34BAP-ot, a januári játék során nyerted. Akkor mindenki az elért pontszámának a dupláját megkapta BAP-ban.
Pont tudsz venni belőle egy kis területet...
Móci: Gardara az egy hajó dokkoló. Egy kikötő... ott csak izzadt, kiéhezett matrózokat, és kapzsi kalózokat, meg büdös halat találsz...
Ha homokos tengerpartokat akarsz, akkor a te területed, a Mehtani Keys. Kis szigetcsoport...
-
Móci
addikt
-
picur220
veterán
Elolvastam a BAP rendszert Hasek oldalán.
Ez mind szép és jó...
... de aa fene se érti ezt
tanulmányoznom kéne a szöveget egy kicsit, csak így este már nem sok kedvem van hozzá!
Nem baj, majdcsak belejövök!
Már van is 34 BAP-om, csak kár, hogy fogalmam sincs honnan.
-
Hasek
Közösségépítő
Nos. A változtatások megtörténetek. Mind a számlán, a térképen, és alul az adminisztrációs részben.
-
Ice!?
őstag
Ice, 474 BAP.
Mindjárt elolvasom, hogy mit hogyan, miért, mert nem értem, hogy miért van nekem ennyi. -
Zolinho1026
tag
válasz
geprombolo #14764 üzenetére
Ha még nem válaszolt senki, én lennék kincstárnok.
Persze csak némi BAP fejében.
Meg akkor már fizetést is szeretnék, ha nem gond.Nehogymán' éhen haljak.
Azt akkor elveszek.
Most látom már van 96 BAPom.
Remélem kaphatok egy keveset, hamár hamarosan az első kyrapóló tulajdonosa leszek.szerk.: Most látom már talmidáé a poszt. Én megint lemaradtam.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #14814 üzenetére
Na jó. Lásd, kivel van dolgod.
"Egy átlagos méretű terület megvétele, 100BAP-ba kerül.
Egy apró méretű terület megvétele, 50BAP-ba kerül. - A játék indításának alkalmából, ezen a héten 30BAP"De csak ezen a héten ilyen olcsó, és ez a minimum!
-
Hasek
Közösségépítő
Kiegészítettem az írást. A "BAPkereseti és takarékossági eszközök."-tól találhatóak az új információk.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Ilyen zöldre gondoltam. Pontosabban az első kerék, és a "fülke" közötti domináns zöld. További területeimet is ilyenre kérném.
Neve még nincs, majd kitalálom.197 BAP-om van. Ez vásárlás előtti, vagy utáni érték? Mert ha utáni, akkor kérném a Forum Highlands területet is.
-
Móci
addikt
Micsoda szép térkép!
Ez aztán a munka, Hasek ismét kitett magáért!
Veszek is valami jó tengerparti kéglit!Nofene, mégsem.
Kevés még a lóvé...
Na, majd nyerek, aztán enyém lesz minden!
Csak várjátok ki! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #14807 üzenetére
Van 50BAP-ért is terület. A kicsik.
Ha megvetted a területet, átnevezheted.
"A területek, fehér vonallal vannak elválasztva egymástól. Az apró területek egyéni elbírálás alá esnek. Az az apró terület, amely egy nagyobb terület része(egyértelműen megállapítható), az a nagy terület megvételekor, automatikusan hozzácsatolódik. Ha nem része, akkor külön meg kell vásárolni."
"Egy átlagos méretű terület megvétele, 100BAP-ba kerül.
Egy apró méretű terület megvétele, 50BAP-ba kerül." -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #14804 üzenetére
Fejedelmed színét és azt, hogy milyen névre kívánod keresztelni, kérlek áruld el.
A számlákat elkészítettem. A talált információk alapján, mindenkinek beírtam a vagyonát!
The Mirror of Lyss-re Vakegérke lecsapott.
Én, mint Hasek, szerény kis 2 BAP-omat a Közös számlára helyezem.
-
puttputt
őstag
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #14801 üzenetére
Tudja egyáltalán valaki, hogy kinek mennyi BAP-ja van, vagy csak osztogatjátok?
Na, majd mindjárt utánanézek.Sikerült feltennem a teljes méretű térképet. Szemezgethettek kedvetekre. [link]
-
Badman 4ever
őstag
Nincs egy darab BAP-om se tudtommal.
Kincstár nem akar küldeni Uralkodói Pótlékot nekem?
Örülnék neki, vehetnék házat 100 BAP-ból a Hasek által mutatott kontinensen vagy egy másik bolygón.
Vagy felturbózhatnám a csatahajómat, eztet, mert így is csak picurral tudok rendesen harcolni,
mert ha a Théta szektorban járok mindig megpróbál valaki lelődözni.
De úgy is én nyerek mindig.
Aktív témák
lo ...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest