Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:41:00

LOGOUT.hu

Apple iPhone 11 Téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) #86564352 válasza lmno (#996) üzenetére


#86564352
törölt tag

Blogja alapján a droidjaival is megjárta hullám-völgyeket hány db miért nem felelt meg neki és bukott a gyorsabb értékvesztés miatt. Almás userek általában leszarják a speckókat, felbontás számolgatása helyett hamarabb észreveszik akkuval és sebességgel mennyit nyernek, mennyivel értékállóbb a cucc és mennyivel tovább támogatott.
Egyetértek szerintem 326 ppi, 625 nits max brightness, True-tone, WCG nem egészen ugyanaz mint az emlegetett Xiaomi 286 ppi cucc. Vagy a speckó csak akkor számít, ha az alma száma a rosszabb? :)

Tavaly pusztán speckó alapján az XR kijelzővel is eljátszották ezt a milyen szar témát, aztán a hétköznapi élet tesztben valahogy sokan mégis azt választották a nagyobb felbontású csodapókfone helyett, mivel speckó nem egyenlő user élmény ezt nem értik a trollok

Beakadt a kijelző felbontás lemez náluk, az almások együtt tudnak élni vele sokan használunk kicsi SE-t még mindig mert teszi a dolgát, és élünk! Pedig még memóriakártyát se lehet átküldeni bluetooth-on :D

(#1002) nozs23 válasza Noukoum (#995) üzenetére


nozs23
addikt

Mond, melyik droidos teszt alatt bizonygatjak hetekig az Apple felhasznalok, hogy az egy szar telefon? Mindezt ugy, hogy sosem hasznaltak.
Nincs ilyen. Valamiert csak a droidos tabor szereti itt levezetni a frusztraciojat.
Teljesen ertheto, hogy feszult a topic es nem tapsoljak meg az ezredik "fosakijelzot".

(#1003) smc válasza nozs23 (#1002) üzenetére


smc
addikt

Androidból túl sok van, megoszlanak a haterek is. :D

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#1004) kali válasza nozs23 (#1002) üzenetére


kali
legenda

Nem sok Androidos csúcstelefon topikját olvashattad a megjelenéskor, vagy ha igen, akkor nagyon szelektíven, ellenkező esetben nem írnál ilyet...

(#1005) icecave válasza kali (#1004) üzenetére


icecave
nagyúr

Én szívesen olvasnék a telefonról tapasztalatot, azoktól, akik megvették (akku, kamera, stb), hogy el tudjam dönteni, ez legyen, vagy egy tavaly XS MAX, de csak 99% fikázás van meg vita :(

(#1006) HarleyCustom válasza kali (#1004) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Üdv itt...csak nem iOS felé kacsingatsz, hogy itt vagy?

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1007) Noukoum válasza nozs23 (#1002) üzenetére


Noukoum
veterán

Olvass bele néhány topikba.

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#1008) kali válasza icecave (#1005) üzenetére


kali
legenda

Igen, ez megy sajnos a legtöbb topikban, ahol új befutó van, attól függetlenül, hogy Apple, Samsung, vagy Huawei...
A legnagyobb 11-est vedd, az a legjobb. :D (Csak ne lenne 440.000 Ft egy 64 GB-os példány....)

PreikeStoleN: Annyira, hogy iPhone XS Max van a kezemben. :)
11 Pro Max lenne az igazi, de sajnáltam kiadni 440.000 Ft-ot egy 64GB-os telefonért...

Sn00k: Szerintem sok, mondom ezt úgy, hogy simán megvehetném, de egyszerűen nem vagyok hajlandó annyit kiadni érte.

[ Szerkesztve ]

(#1009) Sn00k válasza kali (#1008) üzenetére


Sn00k
veterán

Most miert mondod az sok erte? :DDD

3njoy the Lif3

(#1010) HarleyCustom válasza enginev3.0 (#994) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Én meg arra jöttem rá, hogy az android fanok, legbelül iPhone rajongók csak azzal leplezik, hogy minden apple hír alatt trollkodnak. Ezzel elnyomva tudatosan azt, hogy valójában sóvárognak egy iPhone után, amit esetleg nem tudnak megvenni, valamilyen okból.
Olcsó androidos telefonnal a birtokukban próbálják megmagyarázni, hogy az mennyivel jobban megéri...eközben zokogva hajtják álomra a fejüket, hogy nekik nem lehet "új" iPhone-juk. :N

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1011) icecave válasza kali (#1008) üzenetére


icecave
nagyúr

Most az XS max és a sima 11 dilemmáról van szó :D Pro és pro max-ot nem fogok venni, annyi felárat nem érnek meg (szerintem).

(#1012) Sn00k válasza HarleyCustom (#1010) üzenetére


Sn00k
veterán

Jaja ebben van igazsag. :K
veled mizu valtottal mar pro-ra.? A Heten megyek szerintem en is bevasarolok🙃 az a baj kene a watch is ;]

3njoy the Lif3

(#1013) Noukoum válasza HarleyCustom (#1010) üzenetére


Noukoum
veterán

Nyilván mindenki iphonera vágyik, és azután sóvárog vagy várj...

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#1014) Zanik válasza icecave (#1011) üzenetére


Zanik
addikt

Kérdés, mit preferálsz jobban.
XS max: nagyobb, amoled kijelző, telefotó kamera
11: kisebb, jobb alapkamera, hosszabb üzemidő, gyorsabb (jövőbiztosabb) proci

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1015) w333 válasza Zanik (#1014) üzenetére


w333
félisten

+ ultra wide és night mód a kamerában :)

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#1016) #96302336 válasza HarleyCustom (#1010) üzenetére


#96302336
törölt tag

Igen. iPhone-ra vágyom. Mert ott hatalmas a változatosság, és olyan készüléket tudok venni, ami az igényeimet 100%-ig lefedi. És olyan sokféle készülékből válogathatok, hogy nehéz a döntés.... hopp nem ide... :DDD (irónia off...)
Hidd el, hogy sokkal többen választanák az Apple termékeit, ha nem lenne barokkosan drága. És sajnos részben, vagy egészben azt hozta magával, hogy droid vonalon is mocskosul elszálltak az árak.
Az igazság az hogy részemről visszalépés lenne az ios. Egyrészt már rengeteg dolgom van droidon, fizetett appok is, másrészt van olyan app, ami nincs ios-re és nem is lesz. Hasonló természetesen van, de mint az előbb írtam ezért vehetnék meg elég sok programot újra. És ez vica versa igaz. Másik dolog, hogy közös platformon lévő játékoknál ahol egyaránt játszik ios és droid jelentősen drágább az ios mikrotranzakció. (pl csr racing 2 a legjobb példa)
Az az igazság, hogy közvetlenül nem is lehet összevetni a két rendszert, mert mindegyiknek vannak bőven előnyei hátrányai. A droid legnagyobb előnye a változatosság. Hátránya is részben ebből adódik. Ha lenne egy olyan Apple termék, mint droid vonalon a középkategória, középkategóriás áron természetesen( lásd pl. Snapdragon 6xx) akkor véleményem szerint jóval több lenne az aki venné is, mert az emberek 70% ki sem használja a HW képességeit. Értem a logikát, hogy a középkategória a tavalyi, tavalyelőtti csúcskategória, de ezt nem tudom őszinte mosollyal fogadni.

(#1017) syIex válasza icecave (#1011) üzenetére


syIex
veterán

Valóban attól függ, hogy mik az igényeid.
Ha napközben nem szereted töltögetni a telefont és hosszabb időre tervezel, valamint annyira nem zavar, ha nem oled kijelző van a telefonban akkor simán mehet a 11.
Viszont, ha nincs bajod a napközben töltéssel valamit “prémiumabb” érzést szeretnél és sokat nézel videót vagy filmet a telefonon mindenképp Xs Max szerintem. :K

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1018) icecave válasza Zanik (#1014) üzenetére


icecave
nagyúr

A hosszabb üzemidő természetesen. Sebességben szerintem nincs észrevehető különbség, kamerában azért biztosan van. Igazából voltam megnézni a kijelzőt is, hiába a Note 9 amoled, nem "fájt" a 11-es sima LCD kijelzője sem (plusz nem PWM ugye, az is sokat számíthat).
Egyedül a káva, amit szokni kell, úgy gondolom.

Droidból biztosan hiányozni fog a helyalapú feloldás, hogy kiírja, mennyi idő múlva tölt fel, hogy potenciális spam/csalást beazonosít a hívószám alapján, hogy rezzen egyet hívás létrejötte és befejezésekor és egyéb apróságok.
Gyorstöltőt nem fogok venni, gondolom, egy iPad töltő jó köztes megoldásnak és jó ára is van.

sylex1: Nem akarom napközben töltögetni és nem akarom,hogy idlingben megüljön sokat (ezért kell újra az iOS). Kijelző nem téma, ahogy az előbb írtam, de sokat nézek videót rajta, napi egy óra szobabicaj alatt pl. vagy munkába menet-jövet.

[ Szerkesztve ]

(#1019) syIex válasza #96302336 (#1016) üzenetére


syIex
veterán

Viszont tényleg az, mivel bármelyik idei csúcsot nézed össze a tavalyi iPhone vagy azelőttivel akar, simán versenybe száll vele sőt, néhány esetben jobban is teljesít. :U

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1020) Prowler válasza icecave (#1005) üzenetére


Prowler
senior tag

Ebben tudok segíteni 😁
iPhone 11 első tapasztalatok:
Fogásra kicsivel jobb mint a 8 Plus-om volt. Kicsivel rövidebb és vastagabb, ami jobb fogást eredményez. Az üveg hátlap is más érzetű, remélem jobban bírja majd mint a 8 Plus ami tele volt az alsó sarkoknál mikrorepedésekkel, annak ellenére hogy mindig tokban tartottam. A nagyobb bekapcsoló gomb is szimpatikus újítás. A hátsó kamerasziget teljesen vállalható szerintem.

Kijelző: A legnagyobb félelmem a mozdulatvezérléses (gesztúravezérléses? Milyen szép magyar szó :D ) kezelés volt, de azt kell hogy mondjam, nagyon könnyen megszokható és egyszerűbb is mint a Touch ID volt. Apple Pay kicsit furcsa még, itt először kell dupla klikkel és ránézéssel “beélesíteni”, utána odaérinteni a terminálhoz. Kicsit más, de nem mondanám hogy annyival kényelmetlenebb lenne. FaceID szuper, de fektetve még mindig nem működik.
Maga a kijelző nagyon szép, nem látok semmi különbséget a 8 Plus FullHD paneljéhez képest, nem pixeles, ugyanolyan éles és jobban is olvashatóbb napfény alatt.

Hangszórók: Sokkal hangosabbak, pár film trélernél érezhető is hogy melyik oldalról jönnek a hangok. A világot megváltani nem fogja de telefonos viszonylatban bőven elég.
Akku: Eddig valami fantasztikus, 4 óra SOT 25% töltéssel Wifin, remélem tartja is majd ezt a szintet. Hétközben majd tesztelem 4G hálózaton is.
Kamera: Ezt még annyira nem volt időm megnézni mert egy cudar megfázással ágyhoz vagyok kötve :DDD Töltök majd fel képeket ha jobban leszek, én is kíváncsi vagyok mit tud a teló!
iOS13: A rendszer szuper gyors, a sötét mód szuper és az alkalmazások is gyorsabban töltenek be. Bugok viszont vannak rendesen, ezeket a pár nap múlva megjelenő frissítés remélhetőleg orvosolja. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal.
Ha van még kérdés akkor szívesen segítek :)

Veremivadék Undorkutya

(#1021) joey04 válasza kali (#1004) üzenetére


joey04
titán

Ilyen mértékű (ilyen sok user és ilyen vehemensen) trolláradat azoknál nincs. Ott a belviszály jellemzőbb pl samu vs huawei.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#1022) <Lacy85> válasza HarleyCustom (#1010) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Esküszöm, ezentúl mindig be fogom linkelni ezt a hozzászólásodat, amikor valamelyik androidos hírnél, telónál trollkodsz. Sok helyen ott lesz.

A logikádat követve ezek szerint legbelül android rajongó vagy, csak hát mit szólnának a haverok, ha nem alma logo lenne a telefonod hátulján. :DDD

(#1023) Drp81 válasza ruarua (#993) üzenetére


Drp81
aktív tag

Nem, az ipad prokban 264ppi van csak. De így akkor pláne.

"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"

(#1024) Drp81 válasza #96302336 (#984) üzenetére


Drp81
aktív tag

Nem azt írta Bone, hogy “néptelefon”, hanem “népalma”. Hol látsz te ilyet?
Pont azért “népalma”, mert aki almás telefont vesz idén, az nagy valószínűséggel ilyet vesz majd a házon belüli ár-érték arány miatt. Mint tavaly, amikor is a XR volt a “népalma”, mert abból fogyott a legtöbb.

"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"

(#1025) haxiboy válasza nuke7 (#985) üzenetére


haxiboy
veterán

Teljes mértékben kiforgatod a szavaim :D Egyformán rossz mind a kettő...Androidnál a gyártók tehetnek róla a sok customizálással, Apple meg a hanyagságával hogy nem képes lefedni azt a kis portfólióját ami van...
A végtelenségig hasonlítgathatjuk össze a két rendszert, mindegyiknek van pro és kontrája, de ilyen árcédula mellett kikel magából az ember...

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#1026) Blizzardking válasza <Lacy85> (#1022) üzenetére


Blizzardking
őstag

Ne bántsd már. Érthető az elkeseredés, hiszen még a legelvakultabbak is érzik a szívük mélyén, hogy a sok fikában rengeteg igazság van. Ezért is fogy a tábor mint a Hold. Még pár széria, és a dzsipók is androidra váltanak. :DDD Vicces módon egyedül az ára szól mellette, ez jelzi hogy van mit a tejbe aprítani. Most írta le, inkább köszönjük meg neki hogy ilyen őszinte volt, felfedte a termék valódi funkcióját. Ezt is megértük.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#1027) HarleyCustom válasza Sn00k (#1012) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Hamarosan... :D

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1028) HarleyCustom


HarleyCustom
veterán

Ahogy látom, egy-két emberke "belebújt az ingbe":DDD

Ezzel a lendülettel mehettek a saját topikotokba sírni.... ott kibőghetitek magatokat egymásnak.... ne itt kényeskedjedetek már légyszi, itt komoly társalgás folyna a leendő és a már tényleges telefon felhasználók között, de sajnos beékelődtetek már megint (mint mindig) és csak a picsogást olvasni...mi lenne, ha felnőnétek már végre? :DDD

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1029) janeszgol válasza Blizzardking (#1026) üzenetére


janeszgol
félisten

Sok fikaban igazuk van, oke. De aki a megjelenitot szidja, az krvara amator, maradjunk ennyiben.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#1030) Sgr_A válasza HarleyCustom (#1010) üzenetére


Sgr_A
addikt

Ez is vicces, hogy minden Iphone-os ezzel jön, hogy csóró androidosnak nem futja iphone-ra

(#1031) nozs23 válasza kali (#1004) üzenetére


nozs23
addikt

Bele szoktam olvasni. Es nem, nem ilyen. Az igaz, hogy hetekig nem olvasgatom, foleg ha nem erdekel a keszulek. Sajnos annyi szabadidom nincs. :)

(#1032) HarleyCustom válasza Sgr_A (#1030) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Nem mondtam, hogy csóró...azt mondtam(ha figyeltél volna), hogy "nem tudja megvenni, valamilyen okból"....
Nálam ez mást jelent.
De Te belelátsz olyan dolgot, amiről szó nem volt...szándékosan :N
Grat!

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1033) ΞΔGLΞ válasza Sgr_A (#1030) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Márpedig csóró a többség, de ezt írtam is, hogy nem ő hibájuk, hanem a rendszeré (illetve a népé), nevezzük így. Ha az átlagfizetés 5-600 ezer lenne kézbe, a legtöbben megvennék aztán a legtöbbnél ott is maradna a telefon, mert aki megérzi az alma izét, többet a büdös életbe nem váltana vissza. Használom a droid-ot is note10+, komolyan néha az agyamra megy a fasságaival.
De formára a legszebb telefon az biztos.

Szóval folytatva... megvenné és nem pedig az iphone topikokban heteken át győzködné magát a többi iphone ellenessel karöltve, vagy 14 nap múlva visszaküldené és ténylegesen leírná, hogy ez és emiatt nem jött be. De csak úgy nyomni a frankót, hogy képen látta, vagy valahol kézbe vette pár percre, tiszta dedó és frusztrált baromság a részükről.

(#1034) ΞΔGLΞ válasza icecave (#1018) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha a számít a brutális minőségérzet, amikor kézbe veszed a telefon, akkor xs max, vagy pro max. Ez a 11 hozzájuk képest (és nyilván itt van a legtöbb spórolás) inkább valami műanyag valaminek hat. Ráadásul vastagabb a telefon, nagyobb kávákkal.

(#1035) Ádám16 válasza ΞΔGLΞ (#1034) üzenetére


Ádám16
addikt

"és nyilván itt van a legtöbb spórolás"
Csak tudnám, ezt miért annyira nyilvánvaló. Annyival nem adják olcsóbban azért. A SoC-t megvágták, az addig oké, de a minőségből nem kellett volna lentebb adniuk szvsz.

(#1036) icecave válasza Ádám16 (#1035) üzenetére


icecave
nagyúr

" SoC-t megvágták" -> Hm?

(#1037) nozs23 válasza Ádám16 (#1035) üzenetére


nozs23
addikt

Egyrészt ugyanaz a SOC van benne, és ugyanannyi RAM. Másrészt én nem értek egyet a kollégával.
Ugyanaz az üveglap van elöl, ugyanaz az üveglap van hátul (itt nem mattra csiszolt, csak a kamera rész). Az egész egy vízálló üveg-alumínium szendvics. A Pro-k méretükhöz képest nehezebbek az acél miatt, nagyjából ez adja a minőségibb érzetet, illetve maga az acél.
Nekem egyáltalán nem gagyi, nem olcsóbb, sőt a festett alu sokkal jobban is tettszik, mint a csili vili, örökké koszos és karcolódó acél. Mindezt mondom úgy, hogy XS-em van.

[ Szerkesztve ]

(#1038) ΞΔGLΞ válasza nozs23 (#1037) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

karcolódó acél.

Ezt honnan veszed? Ez enyémen egy mikorkarc nincs és soha nem is volt.
Az csak attól karcolódik, ha olyan tokba teszed, amiben tud mozogni és hónapokig ki sem veszed legalább egy tetves portalanítás erejéig. És egyáltalán nem ugyanaz a kettő közt minőségérzetre. Nem olyan rég vettem az egyik lányomnak egy 11-est, tökmindegy, hogy üveg, egyszerűen más érzetre a két telefon.

(#1039) pokmky válasza janeszgol (#1000) üzenetére


pokmky
tag

Te csak itt ne akard megmagyarázni senkinek, hogy 4K alatti kijelző jó lenne, biztos vak vagy. :)) :R

(#1040) FіkuszKukіsz válasza ΞΔGLΞ (#1038) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

A 11 szinte ugyan az mint az Xr. Ahogy a tavalyi szériánál is meg volt a minőségérzet különbség a XS-ek javára, a mostaninál is meg van. Nem hiába drágábbak ezek. Ettől függetlenül ahogy a korábbi szériánál, nekem most is jobban bejön az "olcsóbbik" változat, ezért is vettem tegnap egy 128-as 11-et. :)

[ Szerkesztve ]

Romanes eunt domus

(#1041) nozs23 válasza ΞΔGLΞ (#1038) üzenetére


nozs23
addikt

Mondjuk onnan, hogy nekem is az van? Az ezüst (totál kezeletlen acél) a semmitől is tiszta mikrokarc lesz, tele van vele minden fórum, több száz youtube videó van fent, ahol polírozgatják a keretet. Tehát nem nagyon értem, hogy lehet ez news számodra. Amúgy ez a jobbik eset, mert egy kis munkával le lehet polírozni.
Páromnak fekete van, gyári tokban és neki meg megpattant egy helyen a fekete festés. Na azzal semmit nem lehet csinálni. Én elhiszem, hogy neked minőségibb. Nekem nem. Ennyi. És elég nehéz is megindokolni, hogy miért, mert az egyetlen különbség az az acél vs. alumínium, ez pedig nem vélemény, hanem tény.

(#1042) Drp81 válasza nozs23 (#1041) üzenetére


Drp81
aktív tag

Nekem is karcos a keret sajnos (XS silver) :(

"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"

(#1043) ΞΔGLΞ válasza nozs23 (#1041) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Akkor nem vigyáztál rá. Hogy lehet, hogy az enyémen meg nincsen? Olvastam már róla, dehogy ezzel legyen tele a sztráda, erős túlzás, már szétkapták volna az Apple-t emiatt.

A tokok a hibásak legfőképp, ( nem gyári minőség), nem véletlenül kerülnek 10-20-30-40-50 ezerbe.
Ezeket fillérekért meglehet venni alin, ebay-en hamisítva és itthon is árulják ezeket a gagyikat.
Amik aztán tényleg karcolnak, még karcoló por sem kell bele. De ettől függetlenül az egész titka, eredeti helyről való vásárlás (pl pitaka, nillkin, spigen, vagy maga az apple-től etc... ) és ha nem muszáj, ne legyen tokban a készülék hetekig, hónapokig. Pl otthon.

[ Szerkesztve ]

(#1044) nozs23 válasza ΞΔGLΞ (#1043) üzenetére


nozs23
addikt

Akkor nem vigyáztál rá.

Vigyáztam rá. Nincs ezen semmi meglepő. Ilyen az acél, ha nincs rajta semmilyen bevonat.

nem véletlenül kerülnek 10-20-30-40-50 ezerbe

:D Ezt azért ne próbáljuk megindokolni. Szívtam én már eleget a remek Apple tokokkal. Nem egy bőrtokom ment a kukába fél év alatt, mert gyakorlatilag elkezdtek szétmállni.

[ Szerkesztve ]

(#1045) FіkuszKukіsz válasza ΞΔGLΞ (#1043) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

Pitaka, nillkin, spigen eredeti tokok nem drágák. Egyedül az Apple tokok vannak horror áron, de azok sem a minőség miatt kerülnek annyiba.

Romanes eunt domus

(#1046) batai15 válasza HarleyCustom (#902) üzenetére


batai15
félisten

Nem döcögős nem laggolós az Android a kínai csodán . Nyilván nem is egymás ellenfelei , bárki bármit mond.
Volt iPhone Se-m mikor még nem futott ki ,nem volt gördülékenyebb .

Egyébként magával a hardverrel nincs baj szifonon mert tényleg minden igényt kielégít, problémám inkább azzal van hogy családban és ismerősi körben mindegyik garancia lejárta után elromlott tehát egy éves korában .
Bicska nyitogató hogy meg veszel ilyen drágán valamit és bír egy évet ,plusz ilyenekkel hogy nincs gyárilag gyors töltő a csomagban vedd meg jó drágán még azt is .

[ Szerkesztve ]

(#1047) ΞΔGLΞ válasza nozs23 (#1044) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha most engem akarsz meggyőzni, hogy az i11 minőségre ugyanaz, mint a xs, vagy pro, akkor nem én vagy az embered. A párom 1 hete sikeresen elhagyta a telefonját és hiába hívtuk ki sem csörgött már, nyilván megtalálta egy becsületes ember.. Az utolsó hely a térképen az árkád volt. Még aznap vettünk egy pro max-ot, így addig azt én használom még az usa-ban nem veszek egy másikat, astro-ban, mert ez a zöld nekem k...ra nem jön be és csak ilyen volt, meg fehér akkor az MM-ban. Ő megkapta az xs max-ot addig.
A lényeg, hogy az i11 (lányomé) a közelében nincs a két telefonnak (xs, pro) minőségérzetre.
Sőt az xs is jobban bejön érzetre, fogásra, mint ez a zöld csúszós matt izé. De amikor kézbe veszed, lefolyik róla, hogy mennyivel igényesebb az egész, mint a sima.
Azt meg tegyük hozzá, hogy a legolcsóbb 440 ezres max-hoz képest az i11 150 ezerrel olcsóbb. Azt azért te is érzed, hogy itt nem csak annyi történt, hogy nem kapott oled kijelzőt.
Egyszerűen más kettő, nekem főleg, de ettől még a i11 a leggyorsabb, legmegbízhatóbb telefonok egyike, frankó kamerával. De ez nem az én telefonom, se a vastagsága, sem a nagyobb kávák miatt, se az említett minőségérzet hiánya miatt. :)

[ Szerkesztve ]

(#1049) nozs23 válasza ΞΔGLΞ (#1047) üzenetére


nozs23
addikt

Én nem próbállak meggyőzni semmiről. Csupán leírtam, hogy én, saját tapasztalataim alapján nem érzem a minőségi szakadékot az XR-XS, 11-11 Pro között.

(#1050) aujjobba válasza ΞΔGLΞ (#1033) üzenetére


aujjobba
addikt

Magasabb fizetéssel, iskolázottsággal nagyobb tudatosság és racionalitás is jár, általában.
Én sem adok ki 300ezret telefonra, ha az i7 is tökéletes élményt ad amit most használok.
Ettől függetlenül az i11 szerintem remek telefon lett, 1-2 év múlva majd megveszem.
A kijelző felbontás marhára nem érdekel, ugyanaz a PPI mint az i7-en, ami tökéletesen megfelel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.