- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
magicbox #8757 üzenetére
Nem a kedvedet akarom elvenni, de többek között ezeket is tapasztaltam:
Nekem még fent van és küldöm is a hiba jelentést, ha találok. Mindent nem írogatom ide, de van több dolog amit már beírtam ide.
Néhány hiba nálam nálam.
- A legnagyobb baj, hogy az alkalmazásokat bezárja, bármit is állítasz be. Tilthatod engedélyezheted mindegy. Ha az alkalmazásban van olyan beállítás, hogy memóriában marad, akkor nem dobja ki. Akkor sem, ha gyakran használod. PL. A Messenger lite csak azért fut(na), hogy a gyerekek könnyen elérjenek, ha akarnak. Ha naponta 5-10 alkalommal nem nyitom (néha ez is kevés, máskor elég 2-3 alkalom) meg kidobja. Így egyik "kedvelt" szórakozásom, hogy gyakran rábökök.
A gyári alkalmazásokat soha ne zárta be, akkor sem, így az e-mailek mindig megjönnek. Azokat sem tudom bezárni, ami nekem nem kell, újra indítja.
-Navigáció, vagy galéria nézegetés közben kaptam hívást, nem jelinek meg a hívás fogadó ablak, csak hallani, hogy csörög. Felvenni persze nem egyszerű ilyenkor, ha a képernyő ébren van, mert csak az értesítési sáv lehúzás után lehet, a hívás értesítésben.
- Ha telefon miatt áll le a zene, akkor nem indul mindig újra automatikusan.
- Az alkalmazás váltóban ha bezárok egy alkalmazást, nekem nem mindig záródik be, ami úgyis mindegy, mert kis idő múlva be fogja zárja.
- Szinte semennyi oldalt nem jegyez meg a böngésző, mindig újra tölt. Mobil kapcsolattal e-miatt kerülöm a net használatát.
- Az aCalendart csak úgy tudom a memóriában tartani, hogy kitettem egy amúgy szükségtelen aCalendar widget-et, ami már a tapasztalatom szerint nem engedi bezárni.
- Egyes alkalmazásokat leállás után is képes örökre a futó alkalmazások közt tartani akkor is ha leállítod (persze nem is fut) Ilyen a Sygic navi.
stb. stb.
Hozzáteszem , nem csináltam gyári adat visszaállítást, lehet másnál másképp megy nem tudom.Ami jól működik.
- Ha beállítod, hogy valamit zárjon be a képernyő kikapcsolása után azt gyorsan meg is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest