Hirdetés
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
A profit nem vettem magamra, de ezeket nem hülyeség a használati igények függvényében beállítani.
A Gugli biztonsági mentést kikapcsolhatod. Guglis alkalmazásokat eleve letilthatod, amelyik nem kell. Persze mást is. De azért óvatosan.
Sokat segíthet, ha a hálózati alkalmazásokban végigmész egyenként az alkalmazásokon, és beállítod, mi használhat háttéradatot, mobilnetet, de akár a wifit is érdemes letiltani, ha nem szükséges az adott appnak szerinted. Ez egyik legjobb feature EMUI-ban. Pl. billentyűzet szinkronizációnak felesleges mobilnet, de ha nincs tanuló módban, akkor a wifi sem kell. Vagy pl. Drive-nak nem kell szinkronizálni háttérben, hacsak nem használod ki.
A védett alkalmazások közé csak azokat állítsd be, amelyeket szeretnéd, hogy értesítsenek.
Érdemes az alkalmazásokban a beállításokat is végigböngészni, és pl. a használati statisztikák küldését kinyomni. Rengetegben ilyen van.
Helymeghatározást is kilőheted, ha épp nem kell.Most ennyi jut eszembe.
-
bubus66
nagyúr
(#4029) Peat76
Az jó helyen van ott ahol kicsomagoltad
(#4028) porterocka
Vissza tudta tenni mert akitől vette szerintem egy kicsit félre sikerült dualositás volt. De én kétlem, hogy rendesen volt dualositva, mert az user meg azt sem tudta, hogy dupla sim-et is tud fogadni a telo mert csak egy SIM tálca van! -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest