- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Garanciális kérdéssel jöttem most ide. Az én P9 liteom sajnos az esti zenehallgatás közben egyik pillanatról a másikra beadta a derekát és LCD hibás lett. Módosított rendszer volt a telefonon, nyitott bootloaderrel, azonban visszatettem látatlanban a b160 FULL-t, ami elvileg visszatette az egészet alapra és "LOCKED"-re zárta a BL-t.Se fastboot commandot, sem pedig adb-n keresztüli utasításokat nem fogad el. (ADB nem látja, fastboot az OEM lock miatt nem engedi a parancsokat.) Érhet bármilyen kellemetlenség garanciaügyben így? Továbbá, független a kicsike. Médiában vettem még karácsony előtt, ott azt mondták, hogy vagy elküldik ők a telefont, ami hosszabb idő, vagy én, viszont nekem kell leadnom. Szombathelyen lakom, ahol van a főposta külön kijelölt Huawei részleggel, milyen előkészületek mellett adjam le a telefont? Egyáltalán miket kell magammal vinnem? Válaszotok köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest