Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
pár képnél bekapcsolódott a fekete fehér opció és mire észre vettem kb 10 képet előttem,
be lehet ezeket valahogy színesíteni eredeti szinére? -
gonorrea
senior tag
Üdv urak!
Barátom megörökölt egy p9 lite-ot, 7.0 android van rajta, szeretném root-olni, de nem tudom behozni azt az oldalt, amin a kódot megadnák (regisztrációt megcsináltam, de plugin oldal nem jön be)! Valakinek sikerült már? Vagy van más lehetőség rootolni? Nem először csinálok ilyet, de ennél most megakadtam (egy frissítést felajánlott, fel is tette: vns-l21c432b380->b382-re)
EMUI: 5.0.1
Android: 7.0
DualsimKözben felajánlott még egy frissítést b394-FULL (majd ezt holnap felteszem)
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Van egy P9 Lite-om, ami nem bootol be. A hazai huawei nem hajlandó javítani. A garancialekérdezős oldal szerin júliusig garis pl Ausztriában. Hogy tudnám vajon javíttatni?
-
hajraolaj1
tag
Hali!
Akksit milyet ajánlotok megvételre? Lehet egyáltalán saját magamtól akksit cserélni vagy márkaszervízben tudok csak akksit cseréltetni? -
szemesi69
addikt
Így látatlanba meg nem mondom, mi nem jó nála, attól, hogy a B396 után csinált fr.-t még jónak kellene lenni. A garanciális kérdésre nem tudok mit mondani, ha nálunk otán már ki jött a B396, akkor nem tudnak belekötni.
Ha gondolja vigye szervizbe, hogy ezek a gondja vannak. Hogy miért nem tudja, közölje ártatlan boci szemekkel
, mert ő nem ért hozzá, a frissítés otán jött és ez a problémája
nem kell a szerviznek mindent tudni 
-
Papix
tag
-
Papix
tag
Sziasztok!
A feleségemnek is ilyen telója van. FFel frissítette a telóját egyből a B394-re és utána megkapta B396-ot. A kérdése következő. nem tud csengőhangot állítani, eltűnt a a gyári naptár és jegyzettömb. Ezek az alkalmazásokat kivették a csomagból vagy vmit nem jól csinált?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
LR
csendes tag
Sziasztok, az utóbbi időben telefonálás közben nagyon halk a mikrofon, mármint akivel beszélek nagyon halkan hallja amit mondok. Több telefont is felhívtam mindegyiknél jelentkezett ez szóval valószinűleg az enyémmel van valami. Ugyanakkor ha kihangosítva használom a telefont akkor tökéletes minden, viszont azt nem igazán tudom használni buszon, illetve fülhallgató sincs mindig nálam. Valakinek van hasonlo problémája? vagy van valami ötletetek a megoldására?
-
szemesi69
addikt
válasz
OldMike
üzenetére
Ez a frissítés javítja a rendszer biztonságát a legfrissebb Google biztonsági frissítésekkel.</feature></features><features module="[Biztonság]"><feature>2018 májusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát a garanciajegyről, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Nekem még B396 van.
-
ricsi1224
csendes tag
Sziasztok! Nekem ma jött az 502-es build. 398-ra. Nem tudom mi ez a számozás. Májusi lett a biztonsági csomag és ennyi. Emui 5.0.2
-
walter70
tag
Sziasztok!
Pár napja azt csinálja a telefon,hogy nem talál wifit,és nem is tudok vele tenni semmit.Tehát nem keres hálózatot,nem is engedi kikapcsolni a wifit,illetve a telefont is kb.5-6 percig kapcsolja ki,vagy indítja újra.
Egy megoldás van,kényszerített kikapcsolással kikapcsolni,majd újra be,és akkor működik,mintha mi sem történt volna.
Van valakinek ötlete? -
szemesi69
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Kinek a módszere szerint csinálod? Itt egy működő, mert fejből nekem sem megy Firmware Finder használata Én eszerint csináltam.
És egy másik szintén működő megoldás robi 64-től. Van akinek ez a könnyebb.
Ha csak simán letöltöd, nem biztos, hogy jó lesz, nézd át a fenti linkeket, nehogy elronts valamit.
Mind két megoldásnál van videó is, ha úgy egyszerűbb neked, én megnéztem mindkettőt.
Ha fentiek közül bármelyik szerint csinálod, csak FULL romot szedj le.
-
szemesi69
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
B380-ra nehogy B395- t tegyél, az single, a tiéd dual ha B380 van rajta. B392 vagy B394, de előtte ff. leírás alapján ellenőrizd le hogy full verzió engedélyezett-e a telefonodra. 3 gombossal ne is próbáld. Csak ff. Nekem a B392 full simán felment ff-el, utána otán jött B394 majd B396.
-
Jarod1
veterán
FF el próbálok frissíteni de azt írja nincs elég hely..
Sd kártyán 7 giga szabad hely van..valami ötlet?
-
Németh91
tag
Sziasztok szeretnék egy p9 liteba memória kártyát van ami ajánlott?
-
steele80
senior tag
Az én telóm már nagyon be volt lassulva B380 volt rajta, a kamera akadt, a galéria betöltése is nagyon lassú volt. Itt a fórumon leírt FF módszerrel frissítettem azt hiszem 390-re és onnan ment magától. Most B396 van rajta és gyorsan, tökéletesen működik. A fényképező sem akad. Úgyhogy ajánlom mindenkinek.
-
-
ORCA58
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
Kicsit olvass vissza, a legtöbb hozzászólás erről szól. Elakadt a frissítés, a Huawei a ludas.
Firmware Finder-el fel lehet tenni egy újabbat, vagy a szervizben is felteszik (minimum 4 nap, mert mint tudjuk nagyon időigényes nehéz munka
) utána jön a Többi OTA-n.
Nálam is ugyan ezek az adatok, még nem frissítettem. A szervizbe meg nem vagyok hajlandó otthagyni e-miatt. -
Jarod1
veterán
válasz
Ghostman78
üzenetére
nekem is B380 az utolsó frissítás
-
Samsung telefonom mellé kaptam egy P9 lite telefont.
Huawei telefonon ezidáig nem volt sosem.modelszám: VNS-L21
build: VNS-L21C432B380
bizt.friss.: 2017.04.05Független teló.
Létezik, hogy nincs 13 hónapja frissítés erre a telefonra ?

Frissítésnél nem talál semmit."Manuális" frissítést sztem kihagynám, mert nem értek hozzá. (samsungon gond nélkül megcsinálom Odinnal)
Vagy ha úgy működik mint a Samsungnál az odin akkor bevállalom,de tekintettel , hogy céges telefon, annyira
nem kattogok a témán
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Mytv telenor program nem akar elindulni ujratelepités után,kilép a programbol,eddig jol müködött..van valami megoldás vagy csak telefon alaphelyzetbe állitás? -
ORCA58
addikt
Kicsit olvass vissza, a legtöbb hozzászólás erről szól. Elakadt a frissítés. Firmware Finder-el fel lehet tenni egy újabbat, utána jön a Többi OTA-n
Egyébként nálam is ugyan az a helyzet, még nem álltam neki a frissítésnek. Nem szeretnék valami hibába belefutni, habár az olvasottak alapján, ha figyelmes az ember nem lehet gond. -
pc360
addikt
Hivatalos, T-mobilos P9 Lite-on a legutóbbi biztonsági frissítés 2017 április. Ez normális? Gondolom, már nem foglalkoznak 3 év után a cuccal. Vagy az update halt el valahol...
Custom rommal lehet aktualizálni a rendszert? És ha igen, melyiket ajánljátok? Történt most egy teljesen random újraindulás úgy, hogy az oka nem derült ki, ezért kezdtem el nyomozgatni.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Néha-néha lefagyott a telefonom a legrosszabb alkalmakor. A szerviz szoftvert frissített, azóta nincs gond viszont b380 maradt rajta, a biztonsági szint az 2018 március 1. Emui 5.0.2.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek kapok majd OTA-n frissítést?Vagy vigyem vissza a szervizbe?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Giii
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. P9 lite 2017-es telóm van. Olyan problémám van, hogy kikapcsolom a mobil adat forgalmat de mutatja a képernyő felső részében. Hála istennek adatot nem használ megnéztem a beállításokban.
-
szemesi69
addikt
B396
<features module="[Újdonságok]"><feature>Új osztott képernyő funkció. Gyorsan feloszthatja a képernyőt a WhatsApp üzenetek ellenőrzéséhez az osztott képernyő gombbal videók nézése közben.
Új Nemrég töröltek album a Galériában, ahol megmaradnak a törölt fotók és videók 30 napig. A véletlenül törölt fotók és videók így egyetlen érintéssel visszaállíthatók.
Biztonsági eljárást vezet be, amely háromnaponta kéri a zárképernyő jelszavának megadását – így segít megjegyezni azt.</feature></features><features module="[Optimalizációk]"><feature>Optimalizált Kamera teljesítmény a gyorsabb fotózáshoz és gördülékenyebb általános élményhez.
2018 márciusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.Az előzőek csak biztonsági frissítést tartalmaztak. Én B392-vel kezdtem, a többi már otán jött, B394 majd B396 ez van nálam jelenleg, van akinek már meg jött a B398 is. De ha nekiállsz előtte ellenőrizd le, hogy engedélyezett-e a te telefonodra. FF leírás tartalmazza, hogyan kell.
-
xeo98
csendes tag
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy B380-ról csak FF-el tudok továbblépni ahhoz, hogy OTA-n jöjjenek a frissítések?
-
robi64
aktív tag
Edge Colorful téma.

Nálunk is (Szerbiában) késett a B397 frissités.
Majd 04.29.-én fél napon belül megjött a 397 és a 399. -
ORCA58
addikt
válasz
snooze
üzenetére
Pedig fel tudják tenni! Többen is ott tetették fel.
Engem meg is szívattak vele. Írták vigyem a körúti szervizeb ott felteszik. Budapesten volt dolgom oda is szaladtam. Egy óra várakozás után megmondták, hogy minimum 4 napra ott kell hagyni, hogy a "szakemberek" fel tegyék. Nagyon durván számolva max. 10 perces munka
Aki tokot és fóliát kért, azzal min. 15 percig foglalkoztak.Sajna az ügyfélszolgálatosok semmihez sem értenek, de udvarisak!
-
Shryoss
csendes tag
Sziasztok, akksival, illetve akksi elhasználódással kapcsolatban kérdeznék!
Lassan másfél éves a telefon és elég rendszeresen van használva. A kíváncsiság kedvéért letöltöttem egy appot, ami nézni az akksi tényleges töltöttségi szintjét az alapján, hogy milyen gyorsan tölt a teló, mennyit, stb.
Nah most erre nekem azt fedezte fel, hogy 3000 mAh-ből már csak kevesebb mint 1800 mAh, amit az akksi ténylegesen tartani tud. Ez mennyire megbízható érték...?Az app az Accubattery.
Mivel sajnos a teló beépített akksis... ezért cserélni gondolom elég körülményes... örülök, hogy ezt "feltalálták", gondolom a bevétel fokozása miatt.... Nagyon is boldoggá tesz. Na de nem is ez a lényeg.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy hagyjam a fenébe, mert kamu, vagy ha olyan elvetemült lennék, akkor hogyan cseréltessek akksit és mennyiért? A telefont nem igazán tervezem lecserélni, semmi más bajom nincs vele, megy gyönyörűen és még mindig tökéletesen használható!Max ha cserélek, eddig is a P20 lite-al szemeztem de az jóval drágább.... Meg csak az akksira kellene jobban vigyáznom...Vagy esetleg van valami hókuszpókusz "újrakalibrálás" vagy valami hasonló dolog...? Eléggé kamunak hangzik az is, de kitudja.... nem értek hozzá :s
-
snooze
veterán
Nem semmi a huawei..felhivom öket,hogy van-e frissités a független telora,amin 381 van..elkéri a verziot meg az imei-t,kb 5perc után megmondja,hogy VAN rá,de majd küldik valamikor ota-n..kérdezem mikor?ja,azt nem tudja..és szervizbe fel tudják tenni?ott nem..na,mondom akkor jo..mondom neki,röhejes,hogy egy éves az utolso frissités,amit ota-n kiadtak..csak nagy csend erre..
-
Pista622
tag
Másnak is jött a B399 ?
-
szemesi69
addikt
válasz
OldMike
üzenetére
Ez a frissítés javítja a rendszer biztonságát a legfrissebb Google biztonsági frissítésekkel.</feature></features><features module="[Biztonság]"><feature>2018 áprilisában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát a garanciajegyről, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Nekem még mindig B394 van, nem jelez semmit.
-
OldMike
őstag
OTA-n megjött a B398, sajnos elmulasztottam megnézni a changelog-ot (lehet hogy utólag is lehetne, de nem tudom hogyan), a biztonsági frissítés április 1.
-
GGergely
csendes tag
-
szemesi69
addikt
válasz
GGergely
üzenetére
FF használata [link]
Mivel neked ez van VNS-L21C432B380, csak páros végű menjen rá, jelenleg a B394 már feltehető, csak Full OTA-MF változat legyen. A B381 az single, neked nem jó, meg se próbáld! Javasolt ezt is elolvasni, mielőtt bármit is csinálsz Huawei Firmware Finder használata -
GGergely
csendes tag
Szervusztok!
Pici segítséget szeretnék kérni: FF-el frissíteném a telefont, de még nem nem csináltam ilyet és kissé elvesztem a szoftverváltozatok között. Nekem a mostani állapot, a VNS-L21C432B380
Melyiket kell választanom a FF-ben lévő rengeteg variáció közül, a soron következőt, tehát a 381-est?
Illetve ott a Full OTA-MF változatot?
Előre is köszi a segítséget! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szemesi69
üzenetére
Saját topikba nem látják a foltot. Ezért is kérdeztem itt is.
Egy hete van meg a p smart,addig samsungnál voltam,egy A5 2017-et váltottam vele. Nem bántam meg eddig a foltig,remélem szervíz nem küld el. Minden hivatalos,vásárlási számla gari papír megvan,mókolás nincs. -
Pista622
tag
Sziaztok!Cutsom ROM-okkal érdemes foglalkozni?meelyikek megbízhatóak?esetleg lépésről lépésre leírása van valakinek? mi kell hozzá? külső sd? vissza tudok gyári frimware-ra állni?
-
Jarod1
veterán
Üdv, a képernyő felodás mostanában nálatok is pulzálva megy?
-
Matthewus
őstag
Nálam megjött a B396.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) utána jön a Többi OTA-n.
.