Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
Udv,
Valaki tapasztalt olyat, hogy fulesbe nagyon halk a zenelejatszas? Konkretan ha egy kis forgalom van mellettem mar nem hallok semmit. Eleinte azt hittem az s7 edge fulese volt a szar amivel hasznaltam, most a gyarival hasznalom, eleinte jonak tunt, most megint vallalhatatlanul halk. A samu fulest a gyari rommal hasznaltam, most revolution remix van rajta.
Talalkozott mar valaki hasonloval? Egy volume booster app se mukodik.(Esetleg meg holnap megprobalkozok egy gyari romra visszaallast, viszont ha akkor sem jo, ugy padlohoz b*szom az otodik emeleten hogy az alagsorban fog landolni, garancia ide vagy oda...bocs
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Suzuki topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)