- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
2Gb ramos P9 Lite-om van, először írnék róla pár szót azoknak, akik gondolkoznak, hogy vegyenek-e. LG G3-ról váltottam, és a kamerát leszámítva (ami sajnos ebben a telefonban kifejezetten gyenge) mindennel nagyon elégedett vagyok. leginkább az akkumulátoridővel, ugyanis élénk használat mellett is kibír két napot (igaz, általában minden este feltöltöm, de volt már, hogy nem kellett, és ez jó érzés). minőségi, jó telefonnak tűnik, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, úgyhogy hajrá
viszont most elgondolkoztam azon, hogy vennék egy olcsó VR szemüveget, hogy kipróbáljam, milyen élményt adhat. ha nem tetszik, maximum visszaküldöm 14 napon belül. viszont nem tudom, hogy a telefonomban van-e giroszkóp. valószínűnek tartom, hogy igen, de mintha olvastam volna talán itt, vagy máshol, hogy nincs benne, felvilágosítanátok az ügyben?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest