- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
pontyos #9192 üzenetére
Na akkor kérnék leírást/videót, hol állítom be, mert nálam pro módban csak 5x zoomot enged max.
Ha meg zoomolni akarok, akkor kiír egy olyat hogy "Használja a kpernyőgombot a RAW formátum nagyításához".10-es droidon vagyok amúgy. Nem lehet hogy ezt még a 9-es droidon lehetséges?
-
Aryon87
félisten
Nem estem túlzásba, nálam a Holdfotózás már tavaly kifulladt, amikor még újdonság volt.
Ahol lakom ott esélytelen bármi értelmes égképet csinálni. 19. Kerület betondzsungel, így marad az AI bekapcsolasa. Pro módban meg bármit próbáltam, csak egy fehér folt marad belőle, így azt nem is eröltettem tovább:50x zoom + AI:
50x zoom AI kikapcsolva:
-
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #9185 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #9183 üzenetére
Tudom hogy több képből van összerakva. én ehhez nem értek, hogyan kell csinálni.
-
Sztyepadzso
őstag
-
válasz
Sztyepadzso #9179 üzenetére
Nagyon jól sikerült! Szép!
-
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #9179 üzenetére
Azta
na nekem ilyen sose fog összejönni. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pontyos #9169 üzenetére
Tavaly augusztusban készítettem (akkor még ugye 9-es droidonon), elsőre OK volt. Semmi extra, simán kézből lőttem, bár nem tudom nálad a "lassan finoman vezetve" mit is jelent. Én csak lekattintottam a képeket egy helyben állva törzsből fordulva, ügyelve arra, hogy legyen átfedés a kép szélén az előzővel. Szerintem 3-5 másodpercnél többet nem kellett foglalkozni vele.
szerk.
hja, hogy ez a Pro topik, nekem sima P30 van -
Aryon87
félisten
Az a baj, hogy a Holdat csak az Ai segítségével tudod komolyabban megcsinálni. talán ha 3x fotóztam le a Holdat mióta megvan a teló, mert az milyen menő, deennyi
Pro módban kellene, de ott csak 5x zoomot enged ugyebár, és nem tudom mennyire fog sikerülni úgy, mert sose fotóztam még úgy le azt. -
Aryon87
félisten
Ó köszi hogy szóltál. Kéne csillagképet is csinálni, de gondolom a Hold miatt most felejtős. Még meglátom mit és hogy, hajnalban tervezek egy fotót megcsinálni, és ahhoz kb 4kor kellene felkelnem, hogy bejussak a belvárosba. Ember nem járja azt a vidéket, és ha szerencsém is van, autó se lesz akkor, és lesz egy király képem, amit még nem láttam mobilfotós körben
-
pontyos
senior tag
Helló, a teló saját panoráma módjában tudott valami normális panoráma képet csinálni? Nekem valahogyan nem megy, igaz kézből próbálom, de lassan finoman vezetve. Mégis mindig látni a képkocka váltást, főleg kb az első kockán. Sávos nagyon... Esetleg erre app ami használható? Köszi
-
Doblós
aktív tag
válasz
Black_Raven #9166 üzenetére
Ma vettem a telefont,most egyesével akarja a 9-es verziókat frissíteni,jelenleg 9.1.060 következne,de már kb.4-szer frissítettem.Régen volt valami huawei oldal,ahonnan le lehetett szedni,anno a G8-at úgy frissítettem.HiSuite is ugyanígy frissítene,egyesével
-
Doblós
aktív tag
válasz
Black_Raven #9164 üzenetére
Sajnos azt írja,legfrissebb van fent,9.1.0
-
Doblós
aktív tag
válasz
Black_Raven #9162 üzenetére
Az ikon már megvan,viszont csak EMUI 9.1-em van.Egyből 10-re frissítés lehetséges?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az alkalmazásindító ikont le lehet valahogy cserélni?Illetve sötét mód nem érhető el? -
Zsoleszhun
addikt
Sziasztok. Abban tudnátok tanácsot adni, hogy alacsony fényerőnél pl. esti olvasáskor ne vegye le a színeket? Visszaolvasás után nem nagyon találtam semmit, egyedül a villogáscsökkentés kikapcsolásáról volt ajánlás de ez nem oldotta meg. A szemvédelem valamit javít de ez sem az igazi.
Jelenlegi beállítás: -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #9158 üzenetére
Oh, ezt vajon hogy sikerült megtenni, illetve le lehet róla venni?
-
F-ECT$
titán
Galéria / Videók alatt az egyik videó előképének bal alsó sarkában van egy kis kerek kép. Az mi és hogy kerül oda? (Ha nem egyértelmű, akkor majd teszek föl róla képet.)
-
Aryon87
félisten
Láttam pár napja.
Nappal a P40Pro képei tetszenek, éjszaka pedig a P30Pro-é.
Éjszakaiban ott még kell valamit csiszolni, a 40-esnél, a 30-asnál meg nappal van valami eltolva, mert a miénk ennyire túltolt képeket nem csinál, legalábbis az enyém nem. Nagyon kontrasztos, túlélesített a videóban. -
knox83
senior tag
Ma volt szerencsém megnyomkodni a p40 prot. Jó telefon lett de az előlapi kamerát továbbra sem értem miért kellett.. Számomra ronda és nem tudnám megszokni. A kamera javult, az 5x zoom olyan szép volt, sőt a 10x is, le a kalappal. A 90hz-es kijelző is korrekt, nagyon "smooth" érzetet adott. Viszont véleményem szerint annyival nem ad többet amennyivel drágább mint egy p30 pro. P20 proról váltottam p30 prora, ott éreztem a többletet minden téren, itt nem. Persze ez csak az én véleményem:) Kíváncsi vagyok más hogy látja majd.
-
-
bgabesz75
tag
válasz
bgabesz75 #9033 üzenetére
Szerdán leadtam a Huawei szervízbe a Shopmarkba. Látták hogy teljesen patika állapotú a készülék.
Ma hívtak hogy elhozhatom. Alaplapot cseréltek.
Májusban cserélnek kijelzőt. Addig nem lesz vízálló de azon kívül minden ok elvileg. Garanciában javítva.
Korrekt. Sajnos a képeket , videókat buktam mert hanyagul nem mentettem el legalább havonta. -
njnl
aktív tag
Nektek Messenger nem szarakszik? Főleg ez a lebegő ikon nem mutatja vagy csak késve az olvasatlan üzenetek számát...
Idegesítő. Törlés, restart minden volt már.
0.190 build
-
knox83
senior tag
válasz
andor80 #9129 üzenetére
+1
Szerintem is kidobott pénz.. Persze te tudod de felesleges. Akkor már várj vele mert idén jön az 5nm soc, na az előre lépés, ez a kirin 990 nem egy nagy kaland. Addigra talán sikerül elérniük hogy fent legyenek a google alkalmazások az app galleryben, vagy legalább is fejlettebb lesz mint most. Nézegettem a képeket, persze jobb de ennyit ugyan nem érne.. Nekem 5 hónapja van meg a p30 pro, 234ert vettem 8/256, most talán érhet 140-150et? A p40 pro 400, őrültség... -
andor80
senior tag
Most akarod eladni?
Most akarsz p40pro re váltani?
Bagóért tudod eladni a p30prot. Eleve itt a google balhé hónapok óta virus az emberek most kajára tesznek félre...
Rettenet drágánlehet venni p40et ne tedd jó a p30pro is bőven .P40pro vidóban ugrott csak szintet ha aszt nem melóra használod én nem tanácsolok váltást.Tudom nem ezt kérdezted de ez a tanácsom.Ha gms nélküli élet tett kiváncsivá töröld a gmst a p30 proról és használad a hmst.... Nem értelek... -
rvp20
csendes tag
Sziasztok, nagyon szemezek én a P40 Pro-val
csak ahhoz el kéne tudjam passzolni a P30 Pro-mat.. márcsak az a kérdés, hogy mennyi az annyi. Szerintetek mennyiért kínáljam és mennyi alatt semmiféleképpen se adjam el? Egy egy simes 8/128-as verzióról van szó, tökéletes állapotban, karc semmi, legalábbis én nem látok, első naptól kezdve tokban volt.
Kíváncsivá tett engem ez a GMS nélküli élet. Vannak/lesznek alternatívák + phone clone, apk és társai. -
Foose
addikt
Sziasztok! Kíváncsiságból Nova helyett most a gyári launchert akarom használni kicsit. Több kérdés is akadt rögtön. Az alkalmazáslista tetején az ajánlások menüpont eltüntethető? Illetve ugyanezen listából alkalmazásokat nem lehet elrejteni mint pl Nova esetén? P30 pro, droid 10
-
jeni
félisten
válasz
Samanbacsii #9121 üzenetére
A P20-t lehetett a Hisuite programmal vissza menni. Próbáld meg azzal a módszerrel,hátha sikerül.
-
Samanbacsii
őstag
P30 pro-t lehet rollback 9re vissza?
-
Hevesjeges
csendes tag
Karácsony előtt vettem a Pro30-t/8/256/. Sem tok,sem fólia nem volt rajta.
-
Azerta
csendes tag
Tavaly októberi vételű telenoros 6/128gb-oson volt fólia,ill még az van rajta.Tok az nem volt hozzá,csak a mate 10p-hoz adtak anno...
Azon viszont dupla fólia volt!-nem vicc! -
Doblós
aktív tag
Sziasztok! Lassan tulaja leszek egy P30 pronak, telekoméktól.
Az lenne a kérdésem, hogy fólia van gyárilag a kijelzőn, illetve ehhez is adnak tokot? -
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #9103 üzenetére
Igen. Emiatt gondolkodom, van értelme visszamenni a 9-re? Bár a sötét módot nem kukáznám.. Végülis tudom kezelni a kamerát, tudom mit mikor és hogyan kell.
-
L_ajos
őstag
válasz
Sztyepadzso #9103 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest