- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #8298 üzenetére
Az szep.
-
subset
senior tag
válasz
zsizsef #8259 üzenetére
Volt itt már téma....
Lehet akkor ott Tőled nem kérték a garlevelet stb. ,de azért ezt ajánlom mindenki figyelmébe:A huaweinél konkrétan itt láthatod a garis feltételeket:
https://consumer.huawei.com/hu/support/warranty-policy/
Kiemelnék 1-2 mondatot a link tartalmából:
"7. A HUAWEI kérésére a jótállási jeggyel vagy a termék gyári, vagy IMEI számát feltüntetõ számlával a garanciális javítás, vagy kicserélés érdekében a vásárlás idejét és helyét a Vevõnek igazolnia kell tudni. "
10. A jelen jótállás semmissé válik:
......
3) Ha a számlát vagy a vásárlást igazoló dokumentumot [az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot, mely tartalmazza a vásárlás pontos helyét, idejét, a termék árát, az eladó pecsétjét, valamint a termék modellszámát és az egyedi azonosítót (gyári, vagy IMEI szám) kivételt képez ez alól az érvényes elektronikus számla] a Vevõ nem tudja bemutatni. -
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #8289 üzenetére
Ahh, ennyire nem merulok bele a szerkesztesbe
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Ki lehet valahol kapcsolni a hisearch-öt?
Azt a gesztust amikor a főképernyőn lefele húzod az ujjad és előjön az ajánlások. Csak az alkalmazásokba szeretnék belépni felfele húzással. -
thesound
addikt
válasz
firemanus82 #8292 üzenetére
-
firemanus82
senior tag
Üdv!
Valaki már találkozott olyan problémával, hogy nem tudja a telefonját kikapcsolni? Nekem a kikapcs gomb hosszú nyomasara a Google jön be (mintha alul a vezérlő gombokon a kört nyomnam) -
xhege
veterán
Bocsánat, hogy unalmas és esetéeg ismétlődő kérdést teszek fel, de sajnos nincs topik összefoglaló, pedig ilyenkor hasznos lenne. Van valami jónak gondolt fólia (vagy fóliák), amit megelégedéssel használtok? A telefon tokban lesz, nem lenne jó ha felnyomná a tok a fóliát. A tokok tekintetében a mindennapi viselet egy Spigen Ruged Armor lesz, de mellette a túrázásokhoz veszek egy UAG Plasma tokot is. A Clearplex gondolata tetszik, de az elkövetkezendő hetekben biztosan nem járok Média Markt felé (sajnos ahol lakom nincsen). Előre is köszi a válaszokat.
-
gringoka
aktív tag
Köszi a hozzászolásokat
-
Aryon87
félisten
válasz
hajnalhaa44 #8287 üzenetére
Megszokás kérdése.
Nekem meg az Experience felület tetszett és annak ikonjai, a OneUI elég ronda lett. Experience az szép volt, olyannyira, hogy az a témám a telón.. -
Aryon87
félisten
Attól függ melyik képemre gondolsz. Mostanában kezdtem csak el a Pro módot, (M10Pro idejében elegem lett belőle) de csak a kíváncsiság miatt, hogy milyen részletességgel dolgozik a gép ha RAWból munkálom meg. Az éjszakai képek 99%-a éjjeli módban készülnek, ott teljesen az automatika dolgozik.
A pár Pro módos kép pedig alacsony ISO-val és záridővel készültek.
Csillagfotózás még nem sikerült, legutóbb elcsesztem őket, mert megszoktam az alacsony ISO értékeket, így kuka lett mind. Oda kell a magas ISO.
Ha végre normálisabb idő lesz, és nem kell 5-5kg tégát zsebre tegyek, akkor újra kimegyek a János hegyre, ott még viszonylag lehet jó csillagképet csinálni, csak a fókuszt is találja el, mert az se sikerült neki múltkor.. -
Aryon87
félisten
-
mookica
tag
válasz
Sztyepadzso #8249 üzenetére
Jó az a kijelző hidd el, a lapozás sokkal komfortosabb. Némely aplikációnál zavaró lehet, de simán el lehet tüntetni, a felhasználó kedve szerint szabhatja személyre.
-
törölt tag
válasz
saddybaddy #8279 üzenetére
Nekem az, hogy a hátralévő akkuidő még hasraütésnek is rossz; ha csak ennyit tudnak a Huawei mérnökei, akkor Trumpnak nem kell rettegnie az adatlopástól.
Repülő módban kb.ugyanannyit fogyaszt, mint bekapcsolt rádiókkal, ez gondolom a saját cpu bűne.
Nekem a Samsung alkalmazásai jobban bejönnek, drágának meg a Huawei is drága már, nevetséges, hogy egy kínai mate 30 pro (no google) még mindig 900 euro. -
saddybaddy
tag
Sziasztok. 4 éve csak Galaxy-kat használok (S7 Edge,S8+,Note8) És úgy néz ki, hogy holnap veezek egy P30 Pro-t (8/256). Esetleg van itt olyan aki Samsungról váltott és van valami negatív tapasztalata a váltás után?
-
Aryon87
félisten
Van 1-2 hibája, de melyiknek nincs, viszont lehet vele remek képeket csinálni : Flickr album
-
Aryon87
félisten
Mind2 telot hasznalom ha elmegyek fotozgatni. A Mi8 az inkabb masodtelo, na meg regen azt szerettem volna nagyon, most sikerult is hozzajutnom
Amugy hatalmas a difi a 2 telo kozt, es vannak helyzetek, mikor a Mi8 jobban kijon mint a P30Pro.. Sot, parom Honor20Pro-ja is..
A szinhusegrol nem is beszelve. P30Pro-nak nagyon nem jo az RYYB megoldas... -
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
Kijelzővédő fóliát szeretnék rakni a telefonra. Milyent érdemes rátenni?
Valakinek van rajt a medimarktos clearplex fólia? -
L_ajos
őstag
Egy béna kérdés. Ha a tv-n nincs wi-fi akkor csak usb-c - hdmi kábellal lehet összekötni a telefont a tv-vel?
-
zsizsef
senior tag
válasz
Tav-Csoves #8257 üzenetére
Vagy elméletileg igen. Mert már a Támogatás is mutatja a garanciád, ami meg nem a bárányfelhőkhöz csatlakozik.
-
xhege
veterán
válasz
Tav-Csoves #8257 üzenetére
Ok. Igazából próbálok olyat keresni, ami papírokkal is rendelkezik. Csak volt olyan eladó, aki nagyon győzködött, hogy a Huawei esetén nem számít, hogy van-e számla vagy nincs.
-
zsizsef
senior tag
-
hajnalhaa44
csendes újonc
Sziasztok, tudja valaki hogy hwt toolsban keszitett temanal hogyan kell az értesítések hátterét es betuszinet megvaltoztatni? emui10
-
xhege
veterán
A Huawei garancia hogyan működik? Kell számla, garanciajegy vagy imei szám alapján is megy?
-
zsizsef
senior tag
Gmail és Huawei email kliens nem tölti le exchange fiókból a zip mellékletet. Javaslat a megoldásra?
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #8249 üzenetére
Nekem ezt az edge kijelzőt is nehéz volt megszoknom..
-
-
taxi
aktív tag
válasz
nagymolnar #8241 üzenetére
Már előre rettegek, hogy mennyibe fog kerülni egy kijelző.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
nagymolnar #8242 üzenetére
Csak nem a nevén van a telefon, így lehet macerás a gari, és ha ellenőrzik az imeit, kiderül, hogy tiltott a teló.
-
nagymolnar
tag
válasz
bandigyerek #8237 üzenetére
Szerintem is Gringoka a hangszóróra gondolt, nem a mikrofonra. A hangszóró van az LCD-be építve. Süket vagyok én is, de nem volt gondom az üvegrezegtetéssel... Szóval veheted
-
Freeeak
csendes tag
Off, remélem nem baj, ha ide.
Eladnám a régi P10-et, ami kiterjesztett garanciával decemberig még garanciás. Az csak akkor él, ha az én Huawei fiókommal vagyok belépve, vagy ha az új tulaj belép a sajátjával, imei alapján ugyanúgy látni fogja? Utóbbira tippelnék, de jó lenne egy megerősítés. -
gringoka
aktív tag
Köszi a válaszokat akkor megveszem
-
F-ECT$
titán
-
zsizsef
senior tag
válasz
hodostamas #8231 üzenetére
Nekem alapból adja.
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
Sajnos összetört a mate 10 pro-m , egy p30 pro-t szeretnék helyette igazából csak egy dolog
nem hagy nyugodni. Teszteken láttam , hogy nincs felül mikrofon a kijelző rezegtetésével jön meg a hang és több tesztelő is mondta , hogy zajos környezetben eléggé halk.
ez mennyire valós nálatok?
Akinek volt előtte mate 10 pro-ja az írna pár szót a hangzásáról is? ugyebár ez a készülék ha jól tudom akkor mono , mennyivel rosszabb a hangzása mint egy stereo mate 10-nek?
válaszokat előre is köszi. -
hodostamas
addikt
Sziasztok,
ötlet automatikus újratárcsázásra ha a másik fél foglalt?
-
knox83
senior tag
Szia,
Amikor októberben eladtam a p20 prot gondolkodtam a oneplus 7 pron is, végül maradtam az ismert vonalon és p30 prot vettem. Szerintem kamerában jobb, de ez szubjektív vélemény. Én nem tapasztaltam semmilyen hibát, bugot emui 10 ben sem. Harmadik huawei telefonom szóval nekem az emui fekszik. Nagyüzemi fotózás nálam nincs de van pár kolléga itt akiknek a képeit meg tudod nézni, azok elég meggyőzőek lesznek -
Kleroo
veterán
Urak! Kötött már rá valaki YETI mikrofont a kicsikére?
A megfelelő appal hadirendbe állítható, tud neki áramot tolni? -
xhege
veterán
Sziasztok! A paradésnak mondott fotós képességek miatt gondolkodom, hogy a jelenlegi OnePlus 7t telefonomat lecserélném egy ilyen készülékre. A mindennapokban is annyira kiemelkedő a fotók minősége, mint azt a tesztek sugallják? Van valami negatív tulajdonság, hiba, ami ezeket a telefonokat jellemzi? Az EMUI mennyire felhasználóbarát rendszer (a MIUI-it nagyon nem szerettem), legfőképpen hogyan kezeli az értesítéseket? Soha nem volt Huawei telefonom. Xiaomi, Samsung és OnePlus csúcsmodelljeit használtam eddig. Előre is köszi a választ!
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Olvastam, hogy van olyan forumtárs akinek tiltották az IMEI számát. Én kb 7 hónapja vettem egy készüléket egy arctól és ő mutatott rendes számlát és minden rendben volt a papírokkal. Én irtattam vele adás vételi szerződést.
3 hónapra rá letiltoták fizetés elmaradás miatt a telefont. A telenor a szerződéssel és semmivel nem foglalkozott és a rendőrségre küldtek vele. Ott nem tehettem feljelentést csak egy sima panaszt vagy bejegyzést vagy mit vettek fel. Ennek már 4 hónapja. Egyszer keresett a rendőrség eddig bementem azonosítani az elküvetőt mert ugye EMEI szám alapján megvan a neve és az adatai a szolgáltatónál. Most már bűncselekmény miatt nyomoznak a srác után. De ez még nem most lesz lezárva. Szóval aki így vesz telefont az tényleg az eladóval karöltve menjen be és együtt nézzék meg hogy ki van e fizetva, de szerintem még az sem biztos mert a kedvezmény miatt tiltásra lehet rakni. Én eddig minding így vettem telefont és most egyszer futottam bele ebbe.
Esetleg azt lehet még csinálni hogy a 2 SIM közül néha csak az egyiket tíltják. Akinek hasonló problémája van privátba írjon rám kérem, szeretnék pár adatot egyeztetni háta ugyan az volt és közösen jobban haladna az ügy. Köszi és mindenki csak ovatosan. Ha vége lesz a hercehurcának beszámolok. -
AtHoS
nagyúr
Ugyanott, csak fent ki kell választani a Nem engedélyezett helyett Az összes alkalmazás-t
De ha végig olvastad azt a hozzászólást amire válaszoltál, akkor írta is, hogy:
"Viszont ott fent a "Nem engedélyezett"-re kattintva láthatod a többi alkalmazást, amik viszont optimalizálva vannak. Innen tudsz hozzáadni kivételeket."
annyit hagyott ki, hogy a válaszd ki Az összes alkalmazás menüpontot
szerk.
#8224 akkor tárgytalan
-
hatD
tag
válasz
Sumptuous #8222 üzenetére
Nagyo köszönöm, egy kicsit az értelmezéssel van gondom, ez előfordul néha a fordítások miatt.
Gyakori az, hogy pontosan a lényeg megfogalmazása nem egyértelmű.
Én az Egészség appnál állítottam Engedélyezésre a gombot(a tiltást akartam engedélyezni, pedig pont tiltva volt), viszont ettől értelem szerűen eltűnt a listából.
Vissza akartam állítani az optimalizáció tiltását ennél az appnál, de egyelőre nem találom, hogy ezt hol tehetem. -
Sumptuous
senior tag
Valóban fura a szöveg, de túl bonyolítod. Itt az optimalizáció a funkció, és azt lehet a kapcsolóval engedélyezni (alap álllapot) vagy tiltani. Ha tiltod egy adott appnál az optimalizációt, akkor az nem fog "kilövődni"(/bezáródni) a háttérben a rendszer által. Ezáltal ugymond nem kontrollálja a rendszer azon app működését, emaitt többet fogyaszhat. Ha jól van megírva az alkalmazás, akkor ezt észre sem veszed. Viszont van olyan alkalmazás, amit automatikusan bezár a rendszer, pl nekem az okosórához kapcsolódó Amazfit app ilyen. Ha nincs tiltva ez az opció, akkor a rendszer bezárja azt az appot és az óra nem tud szinkronizálni a telefonnal, emiatt nem jelzi az értesítéseket, stb.
Amit a képernyőfoton látsz, az mind ki van véve az oltimalizált alkalmazások közzül, hogy a rendszer ne zárja be azokat.
Ha pl a kamerát "Engedélyezett"-re állítod, akkor az bezáródik a háttérben, és nem fog működni a "zárképernyőn dupla hangerő le -> fényképkészítése" funckió. Ez: [kép]
Viszont ott fent a "Nem engedélyezett"-re kattintva láthatod a többi alkalmazást, amik viszont optimalizálva vannak. Innen tudsz hozzáadni kivételeket.
Ha nem tapasztalsz egyik appal sem problémát, akkor nem érdemes baszkurálni, ha viszont folyton bezárja "előled" az appot, akkor érdemes tiltani annál az alkalmazásnál ezt a funkciót.
Hosszú, de érthető. Nem?
-
hatD
tag
válasz
Sumptuous #8206 üzenetére
Azt hiszem, hogy erre a beállításra gondolsz, itt nálam mindegyiknél a Tiltás gomb van aktiválva, viszont nem értem a gombhoz tartozó szöveget: „Előfordulhat, hogy az akkumulátor gyorsabban merül le.”
Akkor hogyan optimalizál? Biztos én nem értek valamit.
A Nem engedélyezést Tilja, tehát engedélyezi az optimalizációt? -
válasz
bandigyerek #8217 üzenetére
Lol ezt én is megkaptam a telotol nem egyszer
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Kínaiak meg ne tudják, mert hazaviszik a végén!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Nekem kutyára írt macskát máskor. A múlthéten a tropicáriumban valamire azt írta étel, pedig én tuti nem ennék olyan állatot.
-
TomBond
aktív tag
Én csak azért merészkedtem megkérdezni, mert mind a 2 cég gyártói garanciával hirdeti magát, viszont a hivatalosan felsorolt cégek 30-40 ezer Ft-al többet kérnek. Ráadásul a turbado ebben a fórumban is elhangzott, mint lehetőség.
-
-
-
TomBond
aktív tag
Tud valaki ajánlani normális boltot?
Eddig a turbado-t figyeltem, de náluk most nincs fekete. Esetleg a permium-mobil-t ismeri valaki? -
Sumptuous
senior tag
válasz
Sztyepadzso #8204 üzenetére
Nem egyről beszélünk. Amit te említesz az az akkumulátor beállításai alatt az "Alkalmazásindítás". Én viszont az "Alkalmazások-> Jobb fent 3 pötty-> Speciális hozzáférés -> Akkumulátor optimalizáció" menüpontra gondoltam.
-
bix-
tag
Anno volt egy Huawei G8-am, Telekomtól. Visszaküldtem szervizbe, mert hirtelen halknak tűnt a telefon egyik napról a másikra (azt hittem nem szól az egyik alsó hangszóró, erre kiderül, hogy az egyik hangszóró a másik pedig mikrofon
) de ráírták a munkalapra, hogy kapott egy szoftverfrissítést a készülék. Ettől pedig egy GX8 lett belőle (dupla sim-es) ráadásul megváltozott mindkét kártya IMEI száma. (évekkel később néztem a dobozát és nem egyezett vele egyik sem...) Szóval van ilyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged