- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Volt nano memory kártya hibám. jeni által linkelt Huawei nano memory kártyaolvasót megvettem ma vizes boltban. Betettem a memóriát, mintha ott sem lenne. Betettem a másik slotjába egy 2GB-os micro SD-t, azt látja simán. Próbáltam több op. rendszeren, semmi. A nano memory-t tövig benyomtam az olvasóba, kitoló pöcökkel ki, majd vissza többször és semmi. Adatot szerettem volna visszanyerni belőle, de így nem ment. Ezután megformáztam a telóval. Teló azóta kezeli, és másoltam is rá fájlokat, de a kártyaolvasóba visszarakva ugyanúgy semmi, azt írja a meghajtóra klikkeléskor, hogy helyezzen be lemezt. Sajnálom az 2 havi adataimat, de legalább a memóriakártya jó, persze sokat vesztett az adatmegbízhatóságban a szememben, így most a belső tárhelyet neveztem ki elsődlegesnek, és a memóriára fogok menteni minden új anyagnál. Viszont ezzel a kártyaolvasóval nem tudom mit lehetne kezdeni, végül is ezért vettem, és pont arra nem jó, amire kitalálták. Használt valaki ilyet? Vigyem vissza, hogy nem kell/elállok? Huawei jó telefonban, de tárolók és olvasók tekintetében még van hova fejlődniük. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
castiels
addikt
válasz
Zsoleszhun #9553 üzenetére
16:9-et tud?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok!
A mai napon csatlakoztam a klubhoz egy vadi új éjfekete P30 Pro-val
Sok sok év Samsung S széria használata áll a hátam mögött, egyelőre ismerkedünk. Remélem nem bánom meg a váltást
Jelenleg 9.1.00.224 verzióval fut a teló, olvastam, hogy a frissítésekkel nem mindenki elégedett, akkor érdemes feljebb frissíteni, vagy sem? -
Sumptuous
senior tag
válasz
Aryon87 #9880 üzenetére
Dehogynem. OTG-s módszerrel elvileg bárhova mehetsz. [link] (Ezt még a P20-hoz írtam, de ugyanilyen a P30-as megoldás is. Itt vannak a szükséges fájlok. [link] A keresőbe beírod, hogy "VOG-L29". aztán nézegeted, hogy melyik lenne neked jó. Elvileg az összes fent van. A régiókodot is nézned kell, ami nálam C431 [kép] PL: [kép]
Csak saját felelősségre!
-
Aryon87
félisten
válasz
hodostamas #9878 üzenetére
A színkezeléssel nincs bajom, az nálam rendben van (kivéve RAW-nál, mikor sok az árnyékos rész, és full zöld az egész kép emiatt a sötét részeknél, de az is változó).
Egyedül a közeli dolgok fotózása van elcseszve, mikor lencseváltás van, amit baromira nem akarok, meg ugye a videózásnál az a digitális csúszka vagy mifene.
Tavaly főkamerával olyan király makrószerű képeket csináltam hogy öröm nézni. Na most ugyanazt nem tudom megtenni.Senki nem tudja hogy lehet visszamenni egy x verzióra és nem arra amire a HiSuite visz vissza?
-
Aryon87
félisten
Megint belenyúlnak a kamerába és nem jó irányba (legalábbis nekem)
-
norrberth
addikt
Ha érkezik SMS
A rezgést kilehet kapcsolni valahol?Csak hangot adjon.
Bekerestem mindenütt, olyan mintha nem lehetne kikapcsolni.
-
Bennyboy
őstag
Nagyon gondolkozom, h lecseréljem a p30-at pro-ra. A kamerán, ip 68-an kívül mi az ami a pro mellett szól? Tovább kap esetleg támogatást? A vezeték nélküli töltés nem érdekel. Sokat olvasgattam utána szóval leginkább a használatra lennék kíváncsi. köszi
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #9866 üzenetére
Beállításokba LTE vagy Volte hívások meg ilyenek hol találok?
Hi Search szomorúan tapasztalom hogy nem lehet kikapcsolni.
Emui 10 már csinálhatták volna kicsit személyre szabhatónak.
Pl Értesítési sávot kicsit lejjebb is le lehessen húzni.Véletlen lejjebb húzom.
Jön a kikapcsolhatatlan agyfasz -
norrberth
addikt
válasz
DonDragonka #9861 üzenetére
Volte ikon ha ott van akkor aktív?
Mind készüléken és szolgáltatónál is?Nekem még a tárcsázó zöld gombján is ott van.
Most olvasok utána mi ez.
Újdonság számomra. -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #9840 üzenetére
Nem mértem pontosan, de egy Skype videóhívás kivetítve a TV-re (ami sajnos a hangot nem adja át csak a képet) szerintem kevesebb, mint 6 órát bírna
-
F-ECT$
titán
válasz
Ha 100%-ról indultál, akkor inkább mérd meg újra. 100% -> 99%-ra vagy 4-5x lassabban esik a töltöttség, mint utána.
-
norrberth
addikt
válasz
(#9854) F-ECT$
Köszönöm -
njnl
aktív tag
válasz
Dezso1980 #9859 üzenetére
Bárki bármit ír vagy mond, nincs olyan minőségű hangerő mint egy hagyományos hangszórón. Én nagyon zajos gépek között dolgozom és a hallásom sem a legjobb. Ilyen helyen már koncetrálnom kell arra amit mondanak, illetve itt sokkal fontosabb, hogy a füledhez képest hol helyezkedik el a képernyő. Ezt gyárilag jelzi is beszélgetés közben.
De így is azt mondon, hogy bőven vállalható, kicsi odafigyeléssel jól használható. -
Dezso1980
csendes tag
Sziasztok.A segítségeteket kérném.Szemezek ezzel a telóval!A kérdésem arra irányul hogy ezen a telefonon nincs hagyományos felső hangszóró.Ezen az újfajta képernyős hangkeltőn milyen a beszélgetés minősége,hangereje.Zajosabb helyen is érthetően hallom a beszéd parnerem (pl. tömegközlekedés,belvárosi forgatag).S9 ről váltanék...Ahhoz képest milyen lehet.Egy kicsivel gyengébben hallok ezért is érdekelne a véleményetek.Előre is köszi nektek!!
-
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #9835 üzenetére
Vékony dugós, de van hozzá átalakítóm micro usb-re, onnan meg Type C-re
-
norrberth
addikt
Ha kikapcsoltok estére mindent a telón.
Wifi, mobilnet.Hány % ot merül reggelre?
-
proper
őstag
válasz
Yszapos #9847 üzenetére
Uv ragasztós üveg
Azt nehéz elrontani, kb 1000ft Kínából
Akcoo márka
De én most rakattam a csoda fóliát mobil és laptopnál
Amit zselével raknak fel mint a médiában de ez meg nem olcsó de hirtelen nem volt más most hétvégén
Habár 6500 volt a vastagabb 5500 a vékonyabb
Ezzel szemben egy másik boltban egy sima fóliára benyögtek 8000etígy inkább maradtam ennél
Nem szeretem fólia nélkül használni a telefont -
bferenc
tag
Sziasztok,
Vettem alirol egy Nillkin 3D DS+ MAX Üvegfóliát. Hát prémium csomagolás, de fóliát jól nekem nem sikerült felrakni. Pedig nem ez az első. Fürdőszoba, párás levegő stb.. De a széleken nem feküdt fel, olyan levegős lett, hogy kuka... Ki hogy csinálja, mit rontottam el?
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Üvegfóliát akarok venni a telefonra. Vidéki kisvárosban élek, az egy szem mobilos boltban azt mondták nem nagyon tartanak erre a telefonra, mert ami volt is nekik azt sem lehetett normálisan felrakni rá. Így marad a Kínából rendelés. Melyek az ajánlott fóliák rá?
-
kp78
addikt
válasz
Aryon87 #9832 üzenetére
It is hasonló, mint a P20 pro-nál? Ott is a frissítések után kezdett nem olyan lenni a kamera, mint eredetileg.
Maradtam is 8.1-en, csak marha idegesítő a napjában 4-5-ször is felugró "frissíts már" szöveg... Pedig mindent tiltottam, amit tudtam ezzel kapcsolatban, de mégis feldobálja.
Itt melyik verzión érdemes maradni? (Már ha egyszer végre összejön a P30 pro vásárlás?)
-
ny.erno
tag
F-ect$, Csabex2007, Sztyepadzso
Köszi srácok! -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Zsoleszhun #9836 üzenetére
Ennek sajnos lecsíptem a végét, kellett máshová, de van valahol egy 5,1V 0,7A-es azzal megnézem
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Williams #9837 üzenetére
Nekem sima 2.1 A-s, szivargyújtós töltő, google maps-el, (0-24) BT-al és mobilnettel teljesen jó, 2-3 óra alatt 40-50%-ot simán ratölt.
Én ezen úgy gondolkodnék, hogy ha itt valaki a legrosszbb SoT-ját megmondja(pl. 6 óra játékkal), és az alatt a telefont a töltő egyébként(pl. éjszaka, tehát a mondat első felétől függetlenül) 0-ról feltöltené, akkor neked is jó.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
7Heads Drago #9838 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
Erről tudtok valamit? [link]
a vállalat promóciójában 2020. mújus 15-től vesz részt ez a telefon, -
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Autóba használva Waze+blutooth+mobilnet-el mekkora töltőt igényel, hogy ne merüljön az akkuja. Elég neki a sima 5V/2A töltő, vagy ajánlott a 10V/4A Super Charge töltő? Jövő héten jön a telefon, ezért én nem tudom még próbálni. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Sztyepadzso #9835 üzenetére
Két-három nap alatt fel is töltené
-
Aryon87
félisten
Nekem a legutolsó mostani verzióról is sikerült visszamenni 9.1-re. Azóta már visszajöttem a 10-esre.
Jó lenne ha úgy tudnék 9.1-re menni, ami még kb augusztus-szeptemberi szinten van, ahol még nem nyúltak bele a kamerába. Minap visszanéztem pár tavalyi képet, nagyon jó közeli képeket tudtam csinálni vele, most ugyanazt nem tudom megcsinálniCsak egy példa:
-
norrberth
addikt
10 ben az animáció jó gyatra..
Fejlesztői beállításokban 0,5x mind 3
Sokkal jobbÉrtesítési led elfért volna szerintem felül..
-
ny.erno
tag
Sziasztok!
EMUI 10 hívásrögzítés kapcsán írok ide. A régebbi tippek nálam nem működtek (letöltöttem a belinkelt fájlt, de azt nem akarja telepíteni. Ezzel az appal is próbáltam, de nem sikerült). A telefon beállításoknál nem ad ki ilyen opciót. -
norrberth
addikt
Beüzemeltem a telót..
Azt írja a névjegyél Android 9
Meg EMUI 9
Talált újat 9.1 rátelepítettem, most megint újabbat 9.1.....Ezt így kellesz frissítgetni 10 ig?
Android 10 mikor frissül? Erre hol kell rákeresni?
Szoftvernél fogja feldobni? -
Dino69
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9819 üzenetére
Már a 209 is approved. Ez a frissítés javítja a hanghívási élményt bizonyos helyzetekben, illetve áprilisi biztonsági frissítés is.
A felkiáltójeles wifi itt is megjelent a minap, router és telefon restart megoldotta egyenlőre.. viszont azt hittem egyedi probléma, de ezek szerint nem hw error... -
Zsoleszhun
addikt
Egy pár nap és kijön a .197-es frissítés (ez még mindig EMUI 10)
VOG-L04-hez már van is [link] -
NemMo
őstag
válasz
DonDragonka #9816 üzenetére
Ez a felkiáltójeles wifi nekem is szokott lenni, de vagy magától megjavul vagy router restart megoldja. Elég idegesítő hiba. Remélem javítják
-
Hovi
aktív tag
válasz
DonDragonka #9816 üzenetére
Nálam már odáig fajult, hogy egyáltalán nem csatlakozott a wifire. Nem engedélyezett eszköz vagy valami ilyesmi baja volt. De egész nap !-jel volt. Sőt,a szomszéd wifijén is.
De másik telefon hotspotra sem akart csatlakozni. Nekem is a hálózati reset segített. Teló és router restart nem. Most egyelőre jó. -
siskad
őstag
Az lehetséges. Most felnéztem reddit-re, és a mai nap folyamán többen is írták, hogy ugyanez a problémájuk (Mate 10 Pro, P30 Pro, Mate 30 Pro)
(#9813) DonDragonka
Teljesen tisztán telepítettem mindent, úgyhogy nálad sem a phone clone-al lesz probléma. -
DonDragonka
őstag
Pont ez a jelenség nálam is.
Még kutatom az okát.
De akkor ez valami sw dolog lehet.
Nekem is új a teló. Én phone clone-al hoztam át pár dolgot p20pro-ról. Arra gyanakszom, hogy Wi-Fi beállításokat nem kellett volna... Persze ha Te nem clone-al csináltad akkor más lesz itt a bibi... Van egy pár eszköz a házban, de ezt még egyik sem produkálta,minden flottul csatlakozik, tartósan, csak ez a p20pro bolondul meg...Szerkesztés: na most egy kicsit körülnéztem a világban... Számos helyen lehet erről olvasni. Sok sok felhasználó panaszkodik és kb az EMUI 10-ben van valami kórság...
-
F-ECT$
titán
válasz
firemanus82 #9811 üzenetére
Hmmm. Valami nálam sem kerek. Régi telefonnal 300 Mbit-et mutat a Speedtest, P30 Pro-val meg 20-50 Mbit körül mozog. Érdekes...
-
firemanus82
senior tag
Ma kezdte nálam is ugyanezt a WiFi felkiáltójel dolgot. A pikantériája az, hogy a nejem ugyancsak p30 pro-ja megy erről a WiFi ról.
Mobilnetet kikapcsolom és megy minden szépen tovább felkiáltójellel WiFi-vel
-
AtHoS
nagyúr
Az már azért jóval konkrétabb kérdés és nem kell találgatni melyik APP-ban, milyen használat mellett, mikor is lenne szüksége az adott funkcióra...no nem mintha 2 oldalon belül nem találhatta volna meg a választ rá
Van pár elnevezés arra amire gondolt főképernyő/asztal/kezdőképernyő/indító képernyő/launcher/home screen/launch screen/stb... de ebből egyet sem tud kinyöszörögni, de azt, hogy "képernyőt végteleníteni" meg "körbeforgatni", hát leestem a székről
Egyből az jutott eszembe, hogy tegye a tenyerére aztán forgassa körbe, pont jó lesz
Kérdésére kapcsiból első válasz: mikor, hol, melyik APP-ban? Mert, hogy semmi konkrétat nem írt le, arra is gondolhatnánk, lehet rossz topikban próbált kérdezni
De most k.rva gonosz voltam, pedig nem akartam, mert tényleg vicces volt számomra amit írt
....minap beleakadtam egy hasonlóan szakszerűen megfogalmazott kérdésbe, miszerint: (szolgáltatói topikban) postai küldemény kézbesítéséről érkezett SMS megérkezik?
Érted: érkezett megérkezik-e?
Egyből látszik azt sem tudja mit akar kérdezni vagy éppen volt fölös 5 másodperce és beböfögött valamit, amire kíváncsi, de át sem gondolja mit ír le....de az ilyenek lehet csak nekem tűnnek felmindegy ez már legyen az én "bajom"
-
siskad
őstag
A telefonnak biztos hogy nincs baja, van itthon egyébként egy Nova 5T is, és érdekes módon azon is pont ugyanez van. Van még a routeren Xiaomi illetve Samsung is, azok tökéletesen működnek a routerrel.
(#9802) aureeel
Sajnos nem oldotta meg ez sem.(#9805) AtHoS
Igen, azt én is észrevettem, hogy ha kikapcsolom a mobilnetet hiába marad ott a felkiáltójel, műkődik normálisan, aztán el is tűnik. Illetve a Nova 5T-ben nincs sim kártya és ott is ugyanúgy ott a hiba, egyszer csak felkiáltójeles lesz a WiFi (és egyébként tökéletesen működik tovább, hiába írja hogy nincs internet), csak ott ugye a kártya hiánya miatt nem tud átmenni mobilnetre. -
AtHoS
nagyúr
Érdekes, mert P30 topikban épp ugyanez a jelenség fordult elő 3 különböző készülékkel is. Közte épp az előbb az enyémmel is.
Nálam ez oldotta meg (legalábbis kb. 5-6 perce folyamatosan van net wifin keresztül és nem vált mobilnetre):
"Mobilnet lekapcsolása után Vivaldival gmail és prohardver oldalak sikertelen lekérését követően a böngészőből kilépés után helyrejött a wifi kapcsolatismét lett netelérés wifin és Vivaldival simán bejöttek az oldalak"
-
Sumptuous
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Blackberry Priv!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest