- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomBond
aktív tag
-
KorLaci
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, aki jártas az NFC fizetésben.
Ma próbáltam az egyik áruházban fizetni a telefonnal, kipróbálva az NFC fizetést. Itthon megcsináltam, hogy az Erste kártyámat felvittem a telefonra, digitalizáltam is. Azt írta, hogy alkalmas NFC fizetésre, de az áruházban a pénztárosnak azt jelezte, hogy ellenőrizzem a mobil eszközt. A telefonon megjelent a fizetendő összeg, de nem tudtam fizetni. Mit kell csinálni, hogy működjön ? Mi a tapasztalat az NFC fizetéssel ? Működik rendesen ?
Köszi -
F-ECT$
titán
Alapból óránként 0.5-1% között merül ha nem piszkálod, ha pedig használod (és megy a képernyő), akkor óránként 8-15% között alkalmazástól függően.
Szóval így látatlanban egy kicsit soknak tűnik, de persze lehet, hogy egy csomó app települt és frissült a háttérben, ami kijelző nélkül is szívhatja az akksit. -
PHARD
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
75-55 re merült. Pár oldalt néztem meg, max fél óra volt. Meg állítgattam picit, mert most lakom be. Teljesítmény módban van.Még annyi, hogy érdemes 10-re frissíteni?
-
bandigyerek
senior tag
100-ról 80-ra? Az egy egy kicsit sok lenne nálam, de fb-m nincs, meg a másik több kisebb dologról sem mondtál semmit. Az csak fut, vagy használod? Ez a 4 óra mennyi képernyőidőt tartalmaz? Beszeltél is (az is eszik annyit mint a képernyő)?
Vagy 60-ról 40-re? Mert az aksi merülése nem egyenletes, mint ahogy a töltés sem. Az elején lassabban merül, viszont lassabban is töltődik. A vége felé gyorsabban merül és gyorsabban töltődik. -
PHARD
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszönöm!Akksival kapcsolatban, normális az, hogy reggel 9 óta 20 százalékot merült? Semmi extra dolgot nem csináltam, csak face, meg egy két kisebb dolog. Vagy ez majd beáll pár nap után?
-
PHARD
tag
Heló! Dupla koppos nyitást-zárást be lehet állítani? Ha igen akkor hol található?
-
Bferibörs
addikt
Szeretném megkérdezni,hogy 10-es droidon a képernyőt nem lehet kőrbe forgatni? Csak jobbra,balra húzni?
Ötlet esetleg,hogy lehetne "végtelenné" tenni? -
Zsoltg4s
tag
Egy gyors kérdés...
Aki a József krt. Huawei szervizben, vagy másik szervizben rakatott fel gyári fóliát, mennyire takarja a kijelzőt???
Ki ér teljesen a szélekig? -
rvp20
csendes tag
[link] P40 Lite
-
NemMo
őstag
Azt hogy lehet beállítani, hogy a zárképernyőn pl a viber üzenet tartalmát is mutassa? Egyszer megadtam az engedélyt a vibernek és a biometria arcfeloldáson belül van egy olyan kapcsoló, hogy csak a zárképernyő értesítések tartalmát mutassa. Eddig az kikapcsolva volt és hol mutatta az üzenet tartalmát hol csak annyit írt, hogy viber értesítés. Kell még valamit állítani?
-
xhege
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Én személy szerint most sem chrome böngészőt használok, a gyári huawei levelező kezeli a Gmail fiókjaimat is így a Gmail alkalmazást sem használom. Youtube nem hoz lázba, a térképet viszont használom... Mi az amiről le kell még mondani?
Nekem ez az első HUwaei telefonom, Xiaomi, Samsung és Onpelus csúcskészülékek után. Nagyon elégedett vagyok.

-
Samanbacsii
őstag
válasz
legenda007
üzenetére
Hu... Azééé' mikó ráb@sz a dióra...
-
NemMo
őstag
Nem tudnátok ajánlani valami jó kis témát? Nézegettem a téma áruházat, de rosszabnál rosszabbak jöttek szembe velem és a nagyrésze még fizetős is.
-
knox83
senior tag
válasz
Aryon87
üzenetére
P40pro biztos jó készülék lesz, de szerintem nem lesz olyan mértékű előre lépés hogy azonnal fusson az ember.. A 10x optikai zoom szerintem felesleges. Illetve idén lesz 5nm soc, az már komolyabb lépés, meglátjuk a mate40 p50 szériát mire lesz képes. Addigra talán a hms is jóval fejlettebb lesz
Láttam írtál s20 ultra alá, szerintem nagy égés lett a telefon.. -
Aryon87
félisten
+1. Rengeteg telefon megfordult az elmúlt 3 évben nálam.
Legjobban a Huawei/Honor vonal (Honor 8 és 9, Mate9, P30Pro, családban pedig P9 és most Honor20Pro) vált be a sokrétűsége miatt, de legfőképp a kamera és üzemidő miatt.Jövőre pedig vagy P50pro, vagy Mate50Pro, esetleg Honor40Pro a választott. Bár lehet idén megpróbálom a P40Pro-t, ha sikerül az, amit egyik ismerősőm mondott nekem a mostani előfizetésemmel kapcsolatban.
GMS nem fog hiányozni, ha nagyon kellene, böngészőben minden elérhető. Nincs push értesítés? na bumm..
-
rvp20
csendes tag
Én jövőre tervezem lecserélni ezt a telefont, 2 éves lesz addigra, és nem azért cserélem le, merthogy belassulna vagy akármi baja lenne, de általában 2 évente cserelgetem. Ha addigra kiforr, kicsit jobb lesz a huawei-es app gallery, talán maradok a huawei-nel. Sajnos, nem sajnos, én nagyon függök a google appoktol. Ez nekem így jó ahogy van, így szoktam meg magát az androidot is, android appokkal együtt. Biztosan lehet boldogulni ezek nélkül is, de mégse ugyanaz lenne az élmény. Szóval ha nem lesznek rendes hivatalos alternatívák, sajnos ez volt az utolsó flagship huawei-em :(
-
NemMo
őstag
A youtube, maps, gmail nagyon hiányozna. Tudom weben mind elérhető, de az nagyon nem ugyanaz. Azt megértem, ha nem bíznak már az Usaban. Lehet ha kiforr a huawei saját rendszere, akkor átgondolom, de a felsoroltak nagyon hiányoznának. Mindegy, szerencsére nem érint egyelőre, még csak tegnap vettem a telefont egy darabig elleszek vele. Marhára elégedett vagyok eddig
-
knox83
senior tag
Erre ne számíts. Inkább majd próbáld meg elképzelni az életet gms nélkül. Őszintén egy ilyen után te a huawei helyében bíznál az usaban? Bármikor újra megtehetnék a tiltást. Szerintem jó lesz google nélkül csak sokan a megszokás rabjai..(köztük én is) én továbbra is mellettük teszem le a voksom, sosem volt ennyire kezelhető és jó telefonom (p9, p20p, p30p) sosem voltam egyikkel sem elégedetlen. Mondom ezt úgy, volt samsung, apple is..
-
NemMo
őstag
Zseniális ez a telefon. Reggel vettem le a töltőről és most van 68%-on 3ó10p sot. Ma fel is raktan az előző telefonomat eladásra. Remélem kiegyezik a Huawei a googleval, mert szeretnék még huaweit venni
-
legenda007
aktív tag
Egy érdekes videó😁 Én ilyen aliexpress - es hydrogel fóliát használok, hibátlan.
https://youtu.be/jfQy8AaLuv8 -
Sumptuous
senior tag
Én is nézegetem ezt a gms mentességet. Amennyi negatív oldala van, legalább annyi pozitív dolog van a másik oldalon is.
@trcvk663: Ez érdekes, hogy az ujjlenyomatra is hatással van, nem igazán értem, mi köze hozzá.
Persze nem probléma ha gyorsabb. Nekem hozzá van adva megbízható eszköznek az okosóra, így ha kezembe van a telefon, sosem kell feloldanom.@subset: Ez a kép is megteszi, csínosabb, mint gondoltam. A vissza gesztusba nem zavar az üveg széle?

-
NemMo
őstag
válasz
rolandrepasi
üzenetére
Köszönöm! Nem is tudom miért nem találtam meg. Van a telefonomon gyárilag egy kijelzővédő fólia, de én utálom ha van bármi is a kijelzőn. Ha azt leszedem, akkor nem lesz tiszta ragacs vagy ilyesmi utána?
-
NemMo
őstag
Bocsánat a sok hülye kérdésért, de erre sehol nem találtam választ rá. Miui-n volt egy olyan menüpont, hogy szinkronizálás és ott ki lehetett kapcsolni a nonstop szinkronizációt. Erre itt van lehetőség?
-
knox83
senior tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Amúgy tényleg gyorsabban nyílnak meg, kicsit olyan mintha már nem lenne animáció
most én is így hagyom, emlékszem p20pronál azért érezhető volt akku időben is.
Más, egyre több alkalmazás kerül ki az app gallerybe, már sok banki alkalmazás, fent van, telekom, tinder
.. Jó lesz ez szerintem kb egy év múlva sima ügy a gmsről lepattanni. -
Sumptuous
senior tag
Itt valóban nem annyira, illetve egy pár alkalmazásban csak. Viszont az appok mintha gyorsabban nyílnának. Bár bevallom már egy pár hónapja ki se volt kapcsolva ez a mód, lehet placebo az egész. Viszont jobb érzés így használni a telefont, hogy "több ló" dübörög benne.
Ha meg nem merül számottevően jobban, akkor miért ne? 
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Megtörtént a csere, 2 napja nyúzom, eddig kiváló!
A gyári fóliát érdemes lecserélni, és ha igen, melyikre?
Köszönöm a válaszokat. -
Sumptuous
senior tag
-
njnl
aktív tag
Én itthonról rendeltem UV üvegfóliát ragasztóval, készülékkel. Ebayen még ennek is a töredéke. Felrakása sokkal egyszerűbb és pontosabb mint a sima üvegfóliáé. Boltban 6 meg 8 ezerért szerették volna adni...
2 napon belül itt volt:
-
adrig
csendes tag
Ajánlani tudom a Nova launchert. Rengeteg beállítási lehetőség van benne. Pl: fentről lefele húzáskor értesítő sáv lehúzása, lentről felfele alkalmazások (vagy akár más funkciót is beállíthatsz). Pozitívum még nekem báris, hogy belehet kapcsolni a dupla koppintásos képernyőzárat is benne.
-
NemMo
őstag
Megvan ez a csodálatos kis készülék. Teljesen odavagyok tőle. A miuis múltammal elég jól elboldogulok vele, de egy kérdésem lenne. Ha a főképernyőn fentről lefelé suhintok, akkor bejön egy ajánlások. Azt hol lehet kikapcsolni?
-
Sumptuous
senior tag
Ha nem nagy kérés, tudnál róla fotót készíteni, és felrakni?
Én több mint fél éve védelem nélkül használom (csak tok van rajta) és mostanában elkzedtek gyűlni rajta a karcok. Pedig nem kap több behatást, mint előtte. Szerintem volt rajta valami gyári védőréteg (olyasmi mint a szemüvegeken szokott lenni) ami ujjlenyomat taszító, kicsit karcálló..stb. De vélhetőleg az "lekopott" ennyi idő alatt..Azért a farmer zseb eléggé dörzsöli a képernyőt, nem csoda.
Lehet raknék rá egy ilyen üveget. Kérdéses mondjuk az is, hogy a mostani karcosabb kijelzőn hogyan tapad meg.(?) Van valakinek ilyen tapasztalata?

-
subset
senior tag
Nekem szeptemberben raktak fel egy uv-s üveget 10k-ért az iON Store-ban.
0.5 mm-el ha lejjebb rakja rá az ember akkor a tok sem nyomja fel az egyik sarkánál, ami most következett be...még nem vészes egyenlőre marad rajta. -
gringoka
aktív tag
Szegeden 9000Ft.
Nevetséges amíg ki nem fizeted meg se nézheted, hogy hogy rakták fel, nekem pont szarul.
A bal szélén nem ragadt rá rendesen. Anno a Mate 10pro-ra jobban feltettem az 1600FT-os screenknight-ot mint az okospultban. -
Zsoltg4s
tag
Budapest Bécsi úton 7000.-
Széléig kiérőt kértem, az már 9000.-
Természetesen ez sem ért ki a széléig.
Garancia egy nap.
Nekem egy hét után felvált a sarka.
Tok nem ért hozzá, egy napos teljes száradást megvártam.
Azóta védelem nélkül használom.
9000.- egy hétig.
Ráadásul nekem nem is tetszett.
Szóval én nem ajánlom senkinek, akkor már inkább 1600.- ér sima gyári fólia a József krt. Huawei szervízben. -
yodee_
őstag
Nem tudom hol mennyi éppen a clearplex, de a Szombathelyi médiába 8600 pénz. Az imént kérdeztem! Nevetséges!
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok az alkalmazás indítás/kezelésnél megtalálható a Chrome böngésző?
-
bix-
tag
válasz
hajasmackó
üzenetére
Elérhető az alábbi szervizekben:
Huawei Customer Service Center, Budapest József körút
Huawei Hivatalos Szervízpont, Buda
Firstphone Nyíregyháza
Firstphone Debrecen
Firstphone Miskolc
Firstphone Kecskemét
Firstphone Szeged
Firstphone Székesfehérvár
Firstphone Győr
HUAWEI Customer Service Center Budapest Shopmark -
bandigyerek
senior tag
válasz
SnowMan079
üzenetére
Nincs.
-
SnowMan079
csendes tag
Üdv! Olvastam a cikkben, hogy a készülékben van légnyomás mérő szenzor!? Letöltöttem appokat de csak internettel működik! Plusz az egyik app fejlesztője felhívta a figyelmem, hogy nincs a készülékben ez a szenzor! Elírás a részetekről? Köszi a választ!
-
subset
senior tag
Nálam is megvan sokszor a 3 nap....
Használom a telefont, szoktak hívni rajta, és én is másokat
Üzenetek is jönnek-mennek...
Egész nap gép előtt ülök, azon intézem a netes dolgaimat, nem a 6.5"-on. Játszani a telefonon sem szoktam.Nektek mivel jön össze a 7-8 óra/nap kijelzőidő ? Ez gyakorlatilag a nap egyharmada !
-
Samanbacsii
őstag
Én hetente egyszer töltöm maxra a gyári töltőjével.
Hétköznap fél-fél óra autós zsinórnélkülivel... -
Aryon87
félisten
Hülyeség. 100 millió féle powerbank létezik erre a problémára. Elég csak egy Xiaomi powerbankot venni, 10000 vagy 20000mAh méretűt, és gond egy szál se. Bár a uaweire nem jellemző az útközbeni cserbenhagyás akku esetén.
3 nap meg elég meredek, használod is valamire a telót, vagy csak telefonálsz vele?
-
-
njnl
aktív tag
Nem is tudom, hogy irigyeljem vagy inkább sajnáljam azokat akik lenémítják vagy éppen kikapcsolják éjszakára a telefont...
-
Dzsekó
addikt
Én meg kikapcsolom a telefont, azt kész. Gyorsan bootol, így ez nem gond. És így semmit nem merül éjszaka.
-
zoli8814
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze nem probléma ha gyorsabb. Nekem hozzá van adva megbízható eszköznek az okosóra, így ha kezembe van a telefon, sosem kell feloldanom.
)