Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:28:49

LOGOUT.hu

Mate 20 pro témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6539) spartan44 válasza vaguny (#6532) üzenetére


spartan44
tag

Sok sikert! :)

Nekem sem volt egy sétagalopp, mire végre sikerült egy hibátlan készülékhez jutnom (bár ugye az ördög sosem alszik) és azóta is örülök neki, hogy nem álltam el a vételtől, pedig nagyon közel álltam hozzá. (Nekem a 4. készülék lett végül jó, bár azt rögtön hozzáteszem, hogy én először a viszonteladóhoz rohangáltam vissza, nem a szervizhez. (Zöldülés volt egyébként.) Oda csak a 3. készülék esetén mentem és akkor kaptam meg végre a jó telefont, amit most is használok.)

A szervizelés előtt én is feltúrtam a netet, hogy mit írnak a TMX-ről és hát volt 1-2 olyan hozzászólás/vélemény, amin rendesen néztem, hogy na mondom mi lesz, ha én is így kapom vissza a telefonomat. De semmi ilyesmi nem történt szerencsére és bár nekem cserélték, szerintem ha javítják, sem fogják szétbarmolni! :) Azért ez nem éppen egy 20-30 000 Ft-os bóvli készülék, hogy így fogalmazzak, hanem egy tízszer ennyibe kerülő, felsőkategóriás modell. Nem látok bele a szervizelésbe, de feltételezem, hogy ebben a kategóriában csak odafigyelnek arra, hogy minőségi munkát végezzenek a javításkor, ha esetleg mégis arra kerülne a sor!

Szóval csak hajrá és reméljük utána már neked sem lesz több gondod a telefonnal! :K

Közben nekem is lenne egy kérdésem, méghozzá a sokszor vitatott akkumulátor töltésről-használatról: egyszer emlékszem, valaki csinált ezen a fórumon erről egy kérdőívet, amit még én is kitöltöttem. Van ennek valamilyen eredménye? Kíváncsi vagyok ugyanis, hogy az, ahogyan én töltöm mostanában a mobilt, az vajon nem tesz-e kárt az akkumulátorban? Én ugyanis úgy csinálom, hogy amikor jelez, hogy lement 20 %-ra, akkor aktiválom az Energiatakarékos módot, majd amikor a 10 %-ot éri el és/vagy alá megy, akkor rakom csak töltőre. (De nem kapcsolom be az Ultra Energiatakarékos módot, hanem maradok továbbra is az Energiatakarékoson.)
Feltornászom 90-95%-ig és amikor ez megvan, akkor kapcsolom ki az Energiatakarékos módot.
Ez szerintetek jó így? Vagy inkább ilyen 25-85% között maradjak? Vagy ez igazából mindegy?

Szerk.: még annyi, hogy én a gyári, 40 W-os gyorstöltőt használom. (Bár elvileg hamarosan meg fog érkezni a hivatalos gyári vezetéknélküli töltő is, akkor lehet, hogy majd áttérek arra. :) )

Előre is köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.