Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:28:49

LOGOUT.hu

Mate 20 pro témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3001) etnies válasza vasi89 (#2992) üzenetére


etnies
senior tag

Engem egy szintetikus teszt nem érdekel.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3002) Krinyo


Krinyo
senior tag

Pár napos tapasztalataim (3 éves Z5C-ről jöttem):

Ami tetszik:

- akkuidő és a gyorstöltés elképesztő. 24 óra után töltenem kellett, de csak azért, mert 7 órán keresztül nyomkodtam. :) ebéd alatt feltolta 12-ről 96 százalékra. 8O
- kijelző szuper (BOE, nem zöldül, a lekerekítésnél valóban torzulnak a színek, de ezt elfogadtam, megnéztem élőben mielőtt megvettem. nekem a vivid túl harsány, visszaállítottam normálra, szerintem így jók a színek)
- arcfelismerés hihetetlenül gyors és tökéletesen működik (Simple NFC fizetésnek sajna kevés ez a feloldás)
- ujjlenyomatolvasó jól működik, a Z5C után szokni kell, de nincs vele gond
- hangerő nekem elég, hangminőség is megfelel, Dolby Atmos PC-n is bejött :)
- a teljesítmény több mint elég, minden fluid, 2 giga ram után megváltás a 6, szimpla multitasking (két alkalmazás közötti váltás) jól műxik, ez Z5C-n már gázos volt.
- kamerá(k)ról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, nekem a videóval sincs gondom. a kameraszoftvert szokni kell.
- a 100 GB szabad tárhely nekem bőven elég, úgyis szinkronizálódnak a fotók/videók folyamatosan a felhőbe

Ami nem:

- hogy lehet beállítani, hogy kikapcsolja a WiFi-t alvás közben, amikor nincs töltőn? csak olyan találtam, ami a mobilnetet is letiltja ilyenkor, de akkor nincs szinkronizáció, értesítések, bejövő chat, semmi. ez hiányzik.
- a kijelző optimális betekintési szöge mintha alacsonyabb lenne a jobb IPS LCD-knél, pont szemből kell nézni, különben kicsit torzulnak a színek
- EMUI-t szokni kell, sokminden fura helyen van, de a kereső sokat segít
- gyári ablakos tokra jó lett volna egy pánt, hogy ne nyíljon ki véletlenül se, az első rész hátrahajtását nem tudom meddig viseli el, ha viszont nem hajtod hátra, jobbkezesként nem érzem elég biztonságosnak a dolgot
- gyári átlátszó szilikon tok biztos fogású, de csak egyenes felületen lehet arcra tenni a telefont, különben leérhet a kijelző a felületre. most ezt használom.

Összességében úgy érzem, ha nem lesz baja, nem 3, hanem akár még több évig barátok leszünk...

(#3003) S e t h válasza djbelo (#2999) üzenetére


S e t h
nagyúr

Valóban?
Az elvakult fanoké meg duplán számítson!
Aki meg be mer írni olyan topikba, hogy nem birtokolja az adott telefont( ergo forgalomba hozatal előtt senki se írhasson!!4!), az azonnali bant kapjon, de menjen is ki hozzá az admin és rúgja valagba!

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#3004) vasi89 válasza S e t h (#3003) üzenetére


vasi89
addikt

Te gyanítom élvezed hogy itt kotekedhetsz mert nincs moderátor. Csak nagyon unalmas h folyton ide jön valaki fikazodni úgy h 2 hete jelent meg a telefon. Akinek meg ebből elege van az pedig egyből elvakult? Nem tudom milyen telefont használsz de szerintem van saját topicja...

[ Szerkesztve ]

(#3005) Aryon87 válasza vasi89 (#3004) üzenetére


Aryon87
félisten

Note8 :D

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#3006) sayCet


sayCet
aktív tag

Eddig szinte csak readonly módban voltam itt jelen, de most gondoltam én is írok egy pár sort a készülékről, ha már-már csak a fika megy, illetve a kötekedés.

Nálam egy Honor 8-at váltott ez a készülék, igazából ebben az évben úgy voltam vele, hogy egye-fene, "poweruser" androidosként kipróbálom, mit tud egy Apple készülék, mert úgygondoltam, nem nagyon tudnak a gyártók újat mutatni, és talán itt az alkalom, hogy kipróbáljak egy Iphone 8-at vagy XS Max-ot. De ez nem így lett, épp időben villantott egyet a Huawei, ezzel a készülékkel, és elsőre elkapott a must-have érzés.

Másfél hete van nálam, az órával egyetemben.

Röviden az óráról:
Szép, elegáns, minimalista, kényelmes. Mindenféle edzésre rá lehet venni, hogy monitorozzon, ez pozitívum. A szoftver 3-4 frissítés után smooth, nincs már meg a kezdeti UI lagg. Hátrány, hogy a BT-n keresztüli frissítés baromi lassú, 4-5 mega 20 perc kb. Hiányoznak még számlapok, esetleg egyedi számlap, talán később lesznek, ill. lesz rá alkalom készíteni. Pulzusmérés pontos, a sleep monitoring nagyon jól működik. Riasztások rendben vannak, felébred rá az ember, ahogy rezeg. Akksija tényleg nagyon jól bírja, folyamatos pulzusszámméréssel együtt.
Értesítések néha nem jönnek meg rá, néha pedig egyáltalán nem jönnek meg rá. Ilyenkor egy óra reset megoldja. Időjárás időnként nem frissül, ilyenkor manuálisan kell az appban szinkronizálni, hogy megkapja a pontos hőmérsékletet. Még ráfér egy pár fw update, de kellemes a használata.

Mate 20 Pro:
A Honor 8-on Oreo futott már, annál sem voltak különösebb fagyások, ill. gyors volt a készülék. Most ezt a készüléket használva Pie-on, összehasonlítva a két készüléket, ég és föld a különbség, mondom ezt úgy, hogy az H8 is fluid volt. Gyors animációk, app váltást észre sem venni. Igazi flagship sebesség, szerintem S9-nél is jóval gyorsabb.

Akksi idő: Nálam az eszköz szinte egész nap használatban van, (kivéve mikor alszom) de még akkor is be van kapcsolva a Wifi, Mobilnet, GPS, NFC, automata szinkron. Így produkál ~6-7 óra SOT-ot, ami a H8 után baromi jó (ott volt 3 akksi csere, max. 4h SOT-al). Gyorstöltés kb. 1 óra alatt 0-ról 100%-ra feltölti az akksit. Ezért hatalmas pirospont. Vezetéknélküli visszatöltést is próbáltam, S7-S9-el, mindkettőnél ment. Nekem nincs rá panaszom, megvagyok elégedve vele maximálisan.

Arcfelismerő / ujjlenyomatolvasó: Mindkettőt egyszerűen, gyorsan belehet kalibrálni, H8-on gyorsabb volt az ujjlenyomat felvétel, de igazából ez nem nagy hátrány, 1x kell felvenni. Arcfelismerő baromi gyors, ujjlenyomatolvasót csak ritkán használom e miatt. Sajnos az arcfelismerést még nem minden App támogat (Lsd: Simple), de idővel talán igen.

Hangok: Max hangerőn, enyhe recsegés 1-1 zenénél, de átlag usernek nem fogja bántani a fülét. A Dolby Atmos hangzás nekem nem igazán jön át ("Intelligens" módban semmi mást nem veszek észre, csakhogy halkabb az adott zene), én a JetAudiot használom, ott is Bonjovi DPS-el, és egyedi EQ-val.

Kijelző IPS-t váltva, élénk, szép színek, jó ránézni. Sajna az én panelem is "greenish"(LG), egyelőre még nem tudom mi lesz a sorsa, remélem mihamarabb kiad egy közleményt a Huawei ezzel kapcsolatban. Kizártnak tartom, hogy szoftveres módosítással meglehetne ezt oldani, de meglátjuk.

Játékok laggmentesen futnak, minden amit kipróbáltam, és ami most megizzasztja a vast. (PUBG, Asphalt 9 etc.) Bár, amikor a PUBG belökte nekem első indításkor, hogy az Ön hardvere alapján a grafikát Very Low-ra állítja, felröhögtem, vicces volt. :C

Számomra megérte váltani, bár ez a zöldülés elég aggasztó, nem csak nekünk, hanem a cég számára is.
Ha gondolkodnék rajta mit vegyek a mostani piacon, biztos, hogy ezt a készüléket választanám újra.

Ha van valakinek kérdése még, szívesen válaszolok rájuk.

Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

(#3007) djbelo válasza sayCet (#3006) üzenetére


djbelo
senior tag

Köszönjük, hogy megosztottad! Üdv itt. Nálam is ugyanez volt megláttam és must-have érzés. :) Az óráról eddig nem sokan írtak, de tényleg minden úgy van ahogy leírtad!

[ Szerkesztve ]

(#3008) joey04 válasza vasi89 (#2994) üzenetére


joey04
titán

Én emlékszem arra a tesztre. Ott nem volt nagyon ajnározva a cucc, még ki is emelték, hogy rengeteg bug van benne, sőt, még a plecsnin is módosítottak, lefelé. Szóval az alapján én biztos nem vettem volna meg, pedig akkor még egész korrekt tesztek voltak itt, nem csak ilyen bemutató jelleggel írtak. Szerintem minden tesztből azt a részt kell kiragadni, amiben évek óta profik, van viszonyítási alap, és nem szubjektív dolog. Pl ez a mi mennyire fluid téma. Sok sd 625-ös telefonnál írták, hogy szinte semmi akadás, pedig én mindegyiken tapasztaltam. Hozzáteszem azon az árszinten ez bele is fér, de akkor sem volt igaz ami tesztben volt. Szóval szerintem érdemes teszteket olvasni, csak nem mindegy melyiket és melyik részét.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#3009) vasi89 válasza joey04 (#3008) üzenetére


vasi89
addikt

nem igazán emlékszem már de asszem mikor friss volt a teszt akkor még agyon volt dícsérve aztán eltelt egy kis idő és rendesen le lett húzva. Egy ideig nagyon szerettem a HTC-t de egyszer elcseréltem az i5-öt egy M7-re, na azt nem kellett volna pedig az M7 is agyon volt dícsérve :D Kb 2 hétig volt meg aztán sikerült egy másik i5-re visszacserélni. A lényeg, hogy most egyenlőre én nem bánom a váltást. De ettől függetlenül az új ipad nagyon kéne :)

[ Szerkesztve ]

(#3010) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
nagyúr

Akkor most a BOE-k úgy néz ki, hogy frankók?
Öcsémnek is 2 hét után teljesen jó...
A neten írták, hogy pár abból is zöldült, de egyre jobban azt érzem, hogy az kamu és ez mégis az LG sara lesz akkor...

(#3011) KaitouP válasza ΞΔGLΞ (#3010) üzenetére


KaitouP
veterán

Nekem mindegy csak cseréljék már ki mihamarabb a készülékemet egy hibátlanra, mert rohadtul irritáló az egyre zöldebb képernyő és az hogy 0 információval látnak el még mindig.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#3012) ΞΔGLΞ válasza KaitouP (#3011) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem csodálom, hogy tele a tkd. :U

(#3013) WiZARD


WiZARD
addikt

Erdekes ez a kijelzo vezerles...
Most vettem fel ezt a videot, elotte voltak mashol, mas formaju foltok, adott app-ba torteno ki-be lepes utan eltuntek, meg neha valtoztak.

https://youtu.be/VOoc12p7Ims
(bal felül sötét folt a lényeg, ami eltűnik)

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#3014) #80258688


#80258688
törölt tag

Sziasztok!

Eddig én is csak a hozzászólásokat és a véleményeket olvastam,de most szeretnék én is 1-2 gondolatot hozzáadni a fórumhoz. (én is mate 20 pro tulaj vagyok).

Sajnos nagyon sok ember érintett a kijelző zöldülés problémában, ami tényleg nagyon dühítő,de nem katasztrófa mindenre van megoldás. Azzal hogy itt egész nap panaszkodunk attól nem fog a hibás kijelző magától megjavulni. Más gyártónál is előfurdult ,és a jövőben is lesznek ehhez hasonló esetek. Nem azért írom hogy a Huawei-t védjem.

Van elég sok opció a hibás készülékek cseréjére.

Ha webshopon keresztül rendelted akkor 14 napon belül visszaküldhető a termék.Pénzt visszakapod vagy cserélik másra stb...
Ha pedig az 3 napon belül jelentkezett a hiba akkor is cserélik a telót.

A 14 nap eltelte után pedig nincs olyan gyártó aki bemondás alapján és bevizsgálás nélkül cserélné a telefont.

Közleményt már adott ki a Huawei ami azt tartalmazta hogy az érintett készülékeket cserélik bevizsgálásuk után ha beviszed vagy elküldöd egy Huawei szervizbe. Szerintem ennél több infót már nem fognak adni ,én nem várnék több közleményre. Tudnak a problémáról és szerintem a csere max . 1hetet vesz igénybe.
Szerintem elég korrekt az ajánlat.
Apple sem cserél láthatatlanban minden problémás eszközt. Ott is bevizsgálják 3-7nap és kapsz másikat.
Az ügyfélszolgálatra való írogatás véleményem szerint időpocsékolás ,amíg a választ várod lehet addigra már cserélték volna.
Egész nap ezen problémázni unalmas ,aki érintett ez ügyben küldje szervizbe ,más választása nincs.
Ez a véleményem ,most aztán lehet szidni. 😄
Üdv Peti

(#3015) sayCet válasza #80258688 (#3014) üzenetére


sayCet
aktív tag

A közleményről tudnál dobni egy linket? :R

Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

(#3016) #80258688 válasza sayCet (#3015) üzenetére


#80258688
törölt tag

Sajnos nem a magyar Huawei nyilatkozott az ügyben,
de mivel más országokban is előfurdul ezért itt is hasonlót fognak mondani.
Én itt olvastam:

https://m.gsmarena.com/huawei_responds_to_the_mate_20_pros_screen_light_bleeding_issue-news-34037.php

(#3017) S e t h válasza vasi89 (#3004) üzenetére


S e t h
nagyúr

Kicsit túlérzékenynek tűnsz, és vélhetően ezt nem userek váltják ki belőled, szóval ne feléjük irányítsd a frusztrációdat.
Másrészt kérlek mutass rá mivel sértettem meg esetleg a szabályzatot, jelentsd a megfelelő helyen, de egyelőre nem tudok azonosulni azzal a nézettel, hogy
- ha nincs ilyen telefonod akkor kotródj,
- ha van kritikád, akkor ne itt.
Le kéne vetkőzni ezeket a rossz beidegződéseket és mielőtt keringési problémákat okozna inkább elgondolkodni, hogy ez még mindig csak egy tárgy.
Amíg érdekel a telefon addig maradok és max a szabályzatnak felelek meg, nem mások érzékenységének.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#3018) vasi89 válasza S e t h (#3017) üzenetére


vasi89
addikt

a hozzás hasonlók váltják ki belőlem, csak a legtöbb topicban amit olvasok szerencsére vannak moderátorok. De mégis hogy akarsz valamit úgy kritizálni, hogy életedben nem használtad? Ez ilyen samsung/apple fanboy beidegződés... Téged nem a telefon érdekel hanem a tudat h milyen jó döntést hoztál h nem vetted meg. De ha szerinted az a kultúrált csevegés, hogy néhanapján valami fikázást beírsz akkor amúgy nem nálam van a hiba. De valóban megérné végre az a prémium előfizetés.

[ Szerkesztve ]

(#3019) S e t h válasza vasi89 (#3018) üzenetére


S e t h
nagyúr

- kérlek mutass rá, hogy hol kritizáltam, írtam le olyat ami túlzó lett volna/ még mindig egy használati tárgyról beszélünk/
- nem vagyok fanboy, sőt, én szeretném legkevésbé beszopni, amit a gyártók el akarnak velem hitetni, plusz pont, hogy a fanboyok folytonos elégedetlenkedése az ami miatt sokan nem kapnak reális képet egy készülékről, ha egy topikba látogatnak/ mert aki hibákról ír, kritizál annak ugye kívül tágasabb/
-elvakultságodban még azt sem veszed észre, ha egy hozzászólás nem a készülék ellen irányul.

Szóval még mindig nem értem mire is reagáltál igazán, és szeretnélek is megnyugtatni, a telefon miatt látogatom a topikot, de lassan több a hisztérikus, másokat kiebrudalni akaró hozzászólás.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#3020) doooo válasza vasi89 (#3018) üzenetére


doooo
veterán

Az egész abból indult, amit feljebb írtak, miszerint csak és kizárólag annak a véleménye számít aki birtokol egyet az adott topic alanyából (legyen az bármi, nem csak ez a telefon, nem csak telefon, bármi). Ez egy egetverő, blőd baromság. Aki ezt hiszi, az fel sem fogja mit beszél. Nem kell itt magyarázkodni meg szépíteni. Nonsense. És mint olyan, szinte kívánkozik a rácáfolásra, amit Seth nagyon helyesen tesz. A radikális hülyeségeket kellene moderálni itt, nem a racionalitást, és azoknak képviselőit.

(#3021) vasi89 válasza doooo (#3020) üzenetére


vasi89
addikt

Azt nem én írtam. De azzal egyet értek hogy akinek nincs ilyen telefonja az mégis mi alapján alkot véleményt? Egy YouTube videó? Hajrá.. :R ugyan az megy ebben a topicban mint pár éve mikor mindenki az Apple fikázta h nincs Micro sd a telefonjaikban, az is unalmas volt és ez is az. Mikor bele olvasok a topicba hogy a tulajoknak mi a tapasztalata és a kommentek 80%a csak arról szól h milyen jó annak aki nem vette meg a telefont.

[ Szerkesztve ]

(#3022) julius75


julius75
aktív tag

Nincs még ilyen telefonom, de pár hónap múlva megveszem. Túl sokszor vágtam már bele frissen kiadott temékbe az elsők között, és legtöbbször csalódás lett belőle. Most gondoltam várok néhány hónapot, valószínűleg jól tettem. Szóval az érdemi infóm: tegnap családi összejövetelen jelen volt egy huawei munkatárs. Határozottan megerősítette, hogy az lg panelekkel van probléma. Hibás BOE panelről annyira kevés tudomásuk van, hogy azokat külön kezelik az lg zöldüléstől. Nov. 26.-án lesz központi fejtágításuk......
Nevet, régiót nem írhatok a forrásról, ismerni sem régóta ismerem, de nem feltételezem róla, hogy mellébeszél.

(#3023) Kavinton75 válasza #80258688 (#3016) üzenetére


Kavinton75
senior tag

Ez a közlemény már régóta kering, csak valamelyik oldalhoz most jutott el.
Megvárom a hivatalost, az egy kicsit mégiscsak hihetőbb lesz.

További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming

(#3024) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani, hogy mely alkalmazások fussanak éjjel-nappal? Néha csak késve kapom meg a viber, telegram és email üzeneteket. Vagy meg se kapom, csak ha megnyitom az alkalmazást.

Ja meg még annyi, hogy be lehet azt állítani, hogyha nem ujjlenyomattal oldom fel a telefont, ne PIN-t kérjen, hanem mintát?

[ Szerkesztve ]

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#3025) Wucky


Wucky
senior tag


Az óra GPS-e nagyon pontos. Címre pontos volt a jelzés, és nem is késett.

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#3026) smidipeti1 válasza NY_A (#2973) üzenetére


smidipeti1
tag

Köszönöm!Az enyém is hasonló de a másik oldala zöldült be.Megpróbálom én is a szervízzel újra cseréltetni

(#3027) NY_A válasza smidipeti1 (#3026) üzenetére


NY_A
őstag

A kollégámé is hasonló, csak neki körben teljes kiterjedésben látszik de kicsit halványabban. Ő még kivár, én már nem bírok.

Ettől eltekintve maradéktalanul elégedett vagyok a telefonnal, minden tekintetben hozza amit elvártam tőle. Most leszek is bajban, hogy vissza kell adjam. :D

(#3028) smidipeti1 válasza NY_A (#3027) üzenetére


smidipeti1
tag

Utazunk hétvégén Gyulára wellnessezni és szeretnék szép kinti - benti fotókat lőni, csak ezért nem adom még be a héten. De jövő héten mindenképp leadom, remélem adnak cserekészüléket..Én is nagyon meg vagyok elégedve vele

[ Szerkesztve ]

(#3029) MikeWazowski válasza MikeWazowski (#3024) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Még egy kérdés:

Hogy lehet kikapcsolni, vagy megváltoztatni azt, hogy ha a feloldott kijelzőn lefele húzom az ujjam ne a hisearch jöjjön fel? Elég idegesítő...

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#3030) mchawer


mchawer
tag

Ha valakit érdekel, a véleményemet elolvashatjátok itt: [link]

[ Szerkesztve ]

MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro

(#3031) Eli577


Eli577
senior tag

Megnéztem, hogy a Telekom milyen remek ajánlatokkal rendelkezik a készülék vonatkozásaban. Majd beírtam, csak kammilláztam. Úgy, hogy aláírok két évre, és havonta több, mint ötezret fizetek az elofizetesre, a telefont az órával együtt MÁR 390 ezerért odaadjak. Olcsóbban megkapom, ha külön külön megveszem kiskereskedelmi áron mind a kettőt. Vicc ez a T-mobil.

(#3032) Luser2000 válasza Eli577 (#3031) üzenetére


Luser2000
addikt

Mennyire jön ki "kiskereskedelmi áron"?

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#3033) Kavinton75


Kavinton75
senior tag

Ha van valakinek elfekvő tokja és/vagy fóliája Budapest közelében, akkor az keressen privátban.
Sajnos a posta nem túl gyors Kínából, így még úton van a csomagom.

További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming

(#3034) Eli577 válasza Luser2000 (#3032) üzenetére


Eli577
senior tag

Mate 20 pro Iponnál 297, Watch GT pedig 75, mondjuk az Aqua - nál.
Nem sufni-GSM boltok. ;)

(#3035) Eagl3 válasza Eli577 (#3034) üzenetére


Eagl3
veterán

Ha egy összegben kifizeted a készüléket, akkor nem feltétlen éri meg szolgáltatótól vásárolni, de még így is olcsóbb tud lenni egy közepes díjcsomag esetén.
Én az XS Max-ot 290-300 körül hoztam el a T-Mobile-tól, bár viszonylag magas díjcsomaggal és korlátlan mobil nettel.

(#3036) ΞΔGLΞ válasza mchawer (#3030) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

És a tied milyen, BOE, vagy LG?

(#3037) mchawer válasza ΞΔGLΞ (#3036) üzenetére


mchawer
tag

Hol tudom azt megnézni?

MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro

(#3038) Luser2000 válasza Eli577 (#3034) üzenetére


Luser2000
addikt

Köszönöm.

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#3039) Eli577


Eli577
senior tag

Előfordulnak jó akciók, de tapasztalataim alapján a Telekom messze a legdrágább. Ugyanez a telefon+óra csomag Telenor-nál 280 volt elővételben feltöltőkártyával. Azért az nem mindegy.
Persze ha az ember részletre venné, akkor a szolgáltatós vásárlás sokszor egyszerűbb és nem feltétlenül drágább. :R

(#3040) NY_A válasza mchawer (#3037) üzenetére


NY_A
őstag

A Device Info HW nevű programmal.

(#3041) kali válasza ΞΔGLΞ (#3010) üzenetére


kali
legenda

Ma volt alkalmam megnézni egy olyan BOE kijelzős Mate 20 Pro-t, amit két hete vett át a hölgy a Telekomtól és azóta használatban van, semmi zöldülést nem láttam rajta, pedig minden feltétel adott volt, hogy megmutatkozzon.
A tulajdonos furcsán nézett, amikor mondtam, hogy világítás le és sötétítés kellene, de megmutattam neki az itt a problémás kijelzőjű telefonokról betett képeket és megértette, kicsit meg is ijedt, mert nem hallott még a problémáról, de aztán megnyugodott , hogy minden rendben a telefonjával, kicsit sem zöldül a kijelző.

Eli577: A Telekomnál - ahogy sok más helyen is - előrendelésben érte csak meg együtt megvenni a telefont és az órát.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az Aqua nem hivatalos viszonteladó, így nem rendes gyártói jótállást adnak.

[ Szerkesztve ]

(#3042) Aryon87 válasza kali (#3041) üzenetére


Aryon87
félisten

+ azt se feledjuk, hogy a kiallitott telefonok kijelzoi se zoldek, barhol nezed, es azok is megjelenestol vannak kirakva (telekom, telenor, vodafon, mediamarkt stb)
Szal remeljuk azbLG paneles modellek hamar kukazodnak, es a tenyleges verzio, a BOE lesz forgalomban.

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#3043) Sziric


Sziric
csendes tag

Ma vettem észre, hogy a Telenor kínálatából kikerült ez a telefon. Amit én megrendeltem, azt még ki sem szállították, és bár többször is hívtam őket, senki nem tud semmit. Ilyenkor mit lehet tenni ?
Ja, persze semmiféle tájékoztatást nem küldtek semmiről, de már az új díjcsomag szerint számláznak...

[ Szerkesztve ]

(#3044) Eli577


Eli577
senior tag

Mi hír van egyébként a zöldülős szélű kijelzős készülékek szervizeléséről? Nálam is mutatkozik a jelenség, mondjuk nem annyira zavaró, de azért inkább akkor egy másik készülék kellene ha cserélik.

(#3045) vasi89 válasza Sziric (#3043) üzenetére


vasi89
addikt

Az árlistában benne van a webshopról pedig azért tűnt el mert elfogyott a készlet. A telenor folyton ezt csinálja, ha valami elfogy az lekerül de hamarosan vissza fogják szerintem tenni.

(#3046) NY_A


NY_A
őstag

Leadtam a készüléket a szerviznek. Felvették a hibát, azt mondták 4 munkanapon belül megszületik a megoldás. Jeleztem, hogy mindenképp cserét szeretnék ezt hozzá is írta a jelentéshez de azt mondta, hogy sajnos ezt nem ők döntik el hanem a gyártó. Ők megteszik ami ilyenkor az előírás, elküldik az adatokat kiértékelésre és a Huawei eldönti, hogy akkor ez csere vagy javítás. Nem tudják megmondani mi alapján döntik el. Egyébként mutattam nekik, simán látszott az ottani körülmények között is a fényeknél. Kérdeztem, azt mondták rengeteg a panasz.
Kaptam cserekészüléket egy P10 Lite személyében.

(#3047) ΞΔGLΞ válasza kali (#3041) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szerintem is kamu a BOE zöldülés, de akkor az LG nagy szarban van.

(#3048) spartan44


spartan44
tag

Hellósztok!

Közben én is visszavittem az Euronics-hoz a készüléket és kértem egy újabb cserét. Sajnos a 2. cserekészülékemnél (LG 01-18-10-51-es) is elkezdődött a bezöldülés. Olyan mértékben még nem volt kifejezett, mint az 1. készüléknél, viszont nem volt kedvem megvárni, hogy tovább terjedjen és mivel még szerencsére bent voltam a 3 munkanapban (szerdán cseréltem először és Euronics-ék nem számolják a szombatot munkanapnak (nem tudom, ezzel a többi cég hogy van, de ők azt nem veszik munkanapnak)), ezért ma még pont időben volt, így inkább visszavittem.

Raktáron nem volt nekik a telefon, ezért írtunk egy jegyzőkönyvet és megrendelték a telefont és azt mondták, értesítenek, hogy ha majd mehetek érte.

Bízom benne - most, hogy már ahogy olvasom, hogy egyre több emberhez jut inkább BOE-s készülék - hogy most már nekem is jut végre egy ilyen modell, amivel nem kell 3 naponta visszarohangálnom, mert ez szerintem mindenkinek kellemetlen.
Ezt az 1 hibát kivéve nagyon megszerettem a telefont, ezért én inkább addig cserélem, amíg végre BOE-s panelű modellt nem kapok. :D

De most már remélem, a Huawei is hamarosan reagál már valamit erre az egészre! (Fentebb írta valaki, hogy állítólag hétfőn kap majd valami hivatalos tájékoztatást az itthoni képviselet, remélem tényleg így lesz! Mert már-már nekem ég a pofám, ha harmadszorra is vissza kéne mennem emiatt.)

(#3049) Tokko válasza babosmiki (#65) üzenetére


Tokko
csendes tag

Ennek is zöldül a jobb széle ha jól látom?

(#3050) kali válasza ΞΔGLΞ (#3047) üzenetére


kali
legenda

A megjelenést követő napokban megnéztem többet is, mind a két kijelzőből volt azokban, BOE egyik sem, de az LG sem mind volt zöld, viszont mint később kiderült, bizonyos esetekben csak 2 - 3 nap (használat) után kezd zöldülni, így azok alapján nem vontam le következtetést.
A ma megtekintettet már alapul merem venni, mert 14 nap (használat) alatt biztos megmutatkozott volna a probléma a BOE kijelzősnél is, ha adott lenne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.