Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz AtiSnatch #7733 üzenetére
Szia nem jött!
Melyik szolgáltatónál vagy? Régebben már megállapodtunk, ha valaki ilyesmit ad hírül, közli a szolgáltatót is, hogy e miatt ne keresgéljen más szolgáltatónál a többi"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, letoroltem a gyári számológépet. Hogy tudom visszarakni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
NY_A
őstag
válasz kosztrub #7754 üzenetére
Én linkeltem ebay-es hydrogelt valamikor, keress rá. Én azt a fajtát használom már szinte a kezdetek óta, és nekem nagyon bevállt. Tényleg fillérekből megvan. Nekem esett már azóta pofára melóban a murvára. Fólia cserés lett mert összebaszták a kis kődarabok de a kijelző sértetlen.
Havernak is rendeltem S8-ra. Más eladótól mert ahol én vettem ott nem volt. Hát az egy rakás sz*r volt. Anyaga is rosszabbnak tűnt, meg felrakni is körülményes volt. A tokja is nyomta le kellett szedni. Enyém tök lapos nem bántja a tok.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz MikeWazowski #7755 üzenetére
Bongesszel az AppGaleryban. Szerintem ott lesz.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Jack Oneill #7759 üzenetére
Köszönöm!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
veterán
-
ak76
senior tag
válasz N.YCityBoy #7761 üzenetére
Nem rossz az, az árához képest jó cucc, de a mate 20 pro más kategória.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok választani a Mate 20 pro és a Note 9 között. Tudom, hogy ti az előbbit ajánlanátok itt, de miben jobb a Mate konkrétan?
Ati
-
nagyúr
Nekem Note 9 van, de időről időre elmegyek megnyomkondni a Mate 20 pro-t, mert birizgálja a fantáziám. Ami azt illeti, amíg csak képeken, videókon nézem, nagyon tetszik, de élőben már nem annyira. Egyrészt keskenyebb a készülék - inkább úgy mondom, hogy arányaiban keskenyebb a kijelző és emiatt úgy érzem, nem úgy fér el rajta egy-egy tartalom, mint a Note 9-en, másrészt fogásra, kezelésre nekem jobban kézreáll a Note. Plusz ott a toll, ami bár nem kell sokszor, de amikor meg kell, nagyon nagy hasznát veszem. Pl. kijelöléeknél nem szenvedek kézzel, az mindig szörnyű, de tollal pikkpakk megvan és ez csak egy példa a sok közül.
Aztán ott az AOD, amit állandóan használok, ez van a Huawei-en is, csak épp sokkal korlátozottabb lehetőségekkel, mint a Samsungon.
Ami az M20pro felé billentené a mérleget, az valószínúleg az,hogy az idle fogyasztása kicsit jobb, mint a Note esetében, de ez a telepített programoktól és beállításoktól függően változhat ugye.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
veterán
-
magicbox
senior tag
Ezt az új mobilarénás dizájnt még szoknom kell
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
emmm
őstag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy Mate 20 Pro-t, de amit első blikkre találtam neten, árban is elég nagy külöbségek vannak. Esetleg tudnátok ajánlani valami megbízható boltot (szervíz szempontból is), ami árban is elfogadható? Illetve, mi okozza ezt a kb 200-280 K közötti nagy áreltérést?
-
Pistakiss
őstag
válasz Pityu99 #7756 üzenetére
Szia!
Nem az érdekel, hogy mi van rajta, hanem hogy melyik szolgáltatónál jelent meg, mert nem mindegyiknél egyszerre, így nem keresgélek. Vodfone-s vagyok"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Szpisti
addikt
Használjátok a Prohardver! oldalán a fórumot. Az még régi.[link]
-
SlayR
senior tag
Note majd esetleg idén, ha végre alkotnak valami érdemlegest talán...
[ Szerkesztve ]
-
IamTheDog
tag
Sziasztok, használ valaki Simple-t innen mobilfizetéshez? Nekem azt csinálja, hogy miután feloldottam, és a terminálhoz érintettem, újra kéri a feloldókódot, emiatt aztán akár el is utasítja a vásárlást. Eddig ilyet egyik telefonomon sem csinált, csak most a Mate 20 Pro-n, és fogalmam sincs hogy lehetne megszerelni, pedig áttúrtam mindent a beállításokban.
-
IamTheDog
tag
Azt amúgy tudja valaki, hogy a Google Photo Scanner-e miért nem kompatibilis a telefonnal?
-
veterán
-
emmm
őstag
válasz N.YCityBoy #7779 üzenetére
Eldönteni nekem kell, de nem ismerem e téren a mobilos boltokat. Melyiknek rendes a gari intézése, stb. Emiatt kérek segítséget. Nem hiszem, hogy az ittenieknek akkora probléma lenne ajánlani pár boltot, hol érdemes venni, és még jó árban is van.
-
emmm
őstag
válasz Bambusznád #7781 üzenetére
Köszi, megrendeltem akkor az extreme digital-nál.
-
veterán
-
Potenza
csendes tag
Hiába olvasgatok teszteket összehasonlításokat sehol nem láttam olyan olvasmányt vagy posztot ahol ár értek megközelítésben is meg mernék ítélni a P30 Pro VS MATE 20 PRO. Csak a kamera hypolása megy mindenhol.
-
veterán
-
Potenza
csendes tag
válasz N.YCityBoy #7787 üzenetére
Igen ezt már hallotam tőled👍
Tegnap fel is tettem a kérdést P30 Pro topicba neked de nem indokoltad meg ezen véleményed. -
veterán
válasz Potenza #7788 üzenetére
Nekem???
Akkor most válaszolok😀
Jobb kijelző, Face ID, sztereó hangszóró, értesítési led, kamera ugyan az szinte, gyorsabb töltés.... hirtelen ennyi a Mate20Pro javára👍Amúgy most néztem nekem nem tettél fel semmilyen kérdést, viszont én másnak OFF-ban ugyan ezeket leírtam viszont mint most itt😀
[ Szerkesztve ]
-
Potenza
csendes tag
válasz N.YCityBoy #7790 üzenetére
Sokat agyaltam ezeken.
Arra is gondoltam ekkora kijelzőnél a felbontás különbsége nem észrevehető.
Az értesítő led számomra is necces de állítólag jört olyan frissítés AOD ra ami már a 3. Féltől érkező dolgokat is jelzi.
A hangszóró gondolod észrevehető hogy mono vagy sztereó?
Kamera... én elvagyok ennel szerényebb tudással is bár szinte mindenhol erről szól minden.
Viszont a hátlapi elrendezése nekem jobban tetszik Mate en.👍 -
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Potenza #7791 üzenetére
Akkor feltenném a kérdést kicsit fordítva:
Neked ezek nem olyan fontosak, és nem észrevehető különbségek, de ha már ugyan annyiba kerül szinte, nem jobb, ha van?Kamera nekem sem a legfontosabb szempont, de ha már van, nem baj, ha jó is. A kinézete meg elsőre képeken nekem nem jött annyira át, de szerintem baromi jól néz ki, így utólag. Ebben egyet értünk.
AOD frissítés gondolom erre is megérkezik majd egyszer, de LED a P30-ra nem fog. Szubjektív, de szerintem a könnycsepp noccs hülyébben is néz ki, mint a sima(egyiket sem szeretem, mielőtt..), de a faceID legalább indokolja. És baromi jó tud lenni. Na ehhez a P30 2D bohóckodása szintén nem ér fel.
Én sem vagyok felbontás hajhász, évekig elvoltam ebben a méretben a fHD+-al, de a Mate kijelzője brutális szvsz. Biztos van jobb, de a P30-at tutira leveri. A vas meg bőven elég hozzá, és nem hiszem, hogy szignifikánsan jobban merítené az akksit, de ha ez a probléma, vissza lehet venni. Viszont ha már ennyit kiadsz a telefonért, legalább ezen sincs spórolva.
Amit a P30 Pro mellett fel lehet hozni, az az 5x zoom, de, mint írtad annyira nem számít a kamera, így kontra szerintem a Mate 20 pro nyert.
Sztereo hangszóró nem truváj, de mégis sokat hozzá tud adni egy videóhoz, vagy egy játékhoz. Nekem bejön. Plusz beszélgetéskor is ódzkodnék a P30 megoldásától. Anno a Xiaomi Mi Mix 1-et is emiatt hagytam ki.
Nemrég vettem én is csak, de egyáltalán nem bánom, hogy nem vártam meg a P30-at, mert most is ezt venném inkább
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz N.YCityBoy #7790 üzenetére
A gyorsabb töltés nem igaz. Csont ugyanaz a két teló ilyen szempontból (akksi+40W-os SC).
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ak76
senior tag
válasz Potenza #7788 üzenetére
Mindkét telefon csúcsvas, a P30Po szerintem gyengébb, mert:
Nem hagyományos hangszórókkal üzemel.
Nincs értesítési LED
Nincs face ID, vagy nem olyan jó, mint a M20Pro-ban
Minimálisan, de kisebb az akksija.
Nagyobb mint a M20Pro, pedig már az is elég nagy batár.
Drágább.
Kisebb a kijelző felbontása, nyilván elég az, de ha az M20Pro olcsóbban jobbat nyújt, akkor miért ne?
Szerintem a M20Pro kameraelrendezése szebb, de ez szubjektív.
Kb ennyi.[ Szerkesztve ]
-
spartan44
tag
Egy apró javítás: úgy tudom, hogy nincs kisebb akkumulátor a P30 Pro-ban. Pontosan ugyanannyi van benne, mint a Mate 20 Pro-ban is. (4200 mAh)
Sőt, a kisebb felbontás miatt elképzelhető, hogy a P30 Pro egy leheletnyivel tovább is bírja, mint a Mate 20 Pro, de ez szerintem minimális különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs