Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:01:03

LOGOUT.hu

Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8751) golyós válasza zoleeno1 (#8747) üzenetére


golyós
őstag

Eddig is megvolt a dual sim probléma csak vártunk egy frissítést hátha megoldódik.
Dualra viszont nem adták ki a frissítést ( még?).

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8752) zoleeno1 válasza golyós (#8751) üzenetére


zoleeno1
addikt

Ja, csak valahogy nem volt ennyit szoban, most felkavarodott az alloviz:D

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#8753) kali válasza nyuszó (#8750) üzenetére


kali
legenda

A képek alapján gyönyörű kékben, kicsit irigykedem most. :)

zoleeno1: Nagyon kevés embert érint a Telenoros 4G problémához képest, illetve egy részüknél meg is oldódott azóta a SIM kártyák cseréjével, vagy a hozzáférési pontok beállításával, szerintem ezért nem olyan pörgős a dolog.

golyós: FF útján felteheted a 131-es firmware verziót, ha gondolod.

[ Szerkesztve ]

(#8754) Hovi válasza kali (#8748) üzenetére


Hovi
aktív tag

Hogy miért nem jelentkezik másnál nem tudhatom. De egynél több telefonnál van ez a hiba, így nekem ez elég. A történet számomra végtelenül egyszerű: vettem egy prémium kategóriás eszközt. Aminek van egy hibája, hiszen egy dolgot amit tudnia kellene nem tudja. A pénzemért elvárom hogy tudja, ha pedig nem (ugye a leírásban benne van hogy tudnia kell) akkor elvárom hogy oldják meg. A nyilvánosság pedig nem a telefon miatt kell, hanem a huawei hozzáállása miatt.

(#8755) kali válasza Hovi (#8754) üzenetére


kali
legenda

Az a baj, hogy a kis hibaarány miatt nehéz ügy lesz, pláne ha beviszed a szervizbe és ott beletesznek két SIM kártyát, amikkel megfelelően fog működni, aztán mondják, hogy a készülékkel nincs gond.
De mondom, ettől persze álljatok össze és próbáljátok meg, ha másra nem, arra jó lehet, hogy nyomás nehezedjen a szolgáltatókra, abból az irányból is, ha a SIM kártyákkal vagy az azokhoz rendelt profilokkal, szolgáltatásokkal van gond.
Nem egy hasonlót láthattunk már itt a fórumon is, több volt telefonom topikjában is voltak közel hasonló problémák, amikor például egyik vagy másik gyártó bizonyos készüléke eldobálta a 4G-t és 3G-re ugrált vissza megfelelő 4G térerő mellett is, de ott is többnyire céges/flottás előfizetésekkel (Note 4), viszont nem minden szolgáltatónál és nem is mindenhol, ott is a készüléket szervizeltették (volna, ha azzal lett volna gond), meg a gyártót szidták, persze nem az volt a hiba forrása.

[ Szerkesztve ]

(#8756) Aryon87 válasza kali (#8753) üzenetére


Aryon87
félisten

+ 1 a kekre. Szerintem a legjobb szin ennel a markacsaladnal (ugye nekem a H8 es H9 is kek volt).

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#8757) GEIL válasza Aryon87 (#8756) üzenetére


GEIL
addikt

Kékben szerettem volna én is, de tetszik nagyon a "mokka barna" is......a G4-em is a barna bőr hátlapos "volt". :R :B

i7 13700k - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#8758) golyós válasza kali (#8753) üzenetére


golyós
őstag

Feltehetem de az csak támadási felület lenne a Huaweinek merthogy hivatalosan nincs kiadva dualra.Innentől kezdve az lenne, hogy én basztam el a készüléket a nem hivatalos rommal.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8759) Aryon87 válasza GEIL (#8757) üzenetére


Aryon87
félisten

Barna van nekem is:)
A G4 is barna volt, aztan kapott egy fekete hatlapot:)

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#8760) kali válasza golyós (#8758) üzenetére


kali
legenda

Addig valóban az, amíg a kétkártyásra a 131-es vagy bármilyen más újabb nem érkezik, de ha nem oldja meg a problémát a jelenlegi 131-es, akkor szerintem mindegy, hogy arra kis időre a 129-es vagy a 131-es mellett van gond, kivéve persze, ha most/azonnal vizsgáltatni akarod gariban a készüléket.

(#8761) zoleeno1 válasza Aryon87 (#8756) üzenetére


zoleeno1
addikt

+1, mar a bemutatokor a kékre szavaztam en is, aztan szomoruan tudatosult, hogy nalunk nem lesz hivatalosan. Utólag nem banom, amikor megnyomkodtam a MM-ban a barnat, rogton beleszerettem ebbe is, nagyon szép. Azert élőben kivancsi lennek a kekre is:)

kali: persze, nincs olyan telo/topik, amelyiknel ne lennének egyeni, vagy pár felhasználót érintő problemak. Persze sajnalom akit erint, en is pipa lennék. De még igy is szerintem az egyik "legproblemamentesebb" flagship. Egyenlőre semmi olyan gyartasi hiba nem jott elo, ami szinte mindenkit erintene. KOPP-KOPP:)

[ Szerkesztve ]

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#8762) gusthy


gusthy
veterán

Ami ezt a dual SIM problémát illeti, érdekes helyzet. Próbáltam utánanézni, de nem nagyon láttam nyomát másutt, pedig ha ez egy elterjedt hiba lenne, akkor tele lenne vele az XDA például. De nincs.
Ettől még nyilván létezik a hiba.

(#8763) zoleeno1 válasza gusthy (#8762) üzenetére


zoleeno1
addikt

Jaja, tuti magyarisztan szolgaltatoi problema ez megint, mert xda ettol lenne hangos...

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#8764) kali válasza gusthy (#8762) üzenetére


kali
legenda

Ezért (is) mondtam/írtam én is a korábbiakat, csak néhány embernél jelentkezik és ott sem feltétlenül a készülék a hiba forrása, biztos nem véletlen az sem, hogy több embernél is megoldást jelentett a SIM kártyák cseréje, vagy ha az alapján nem megfelelően kerül betöltésre a hozzáférési pont, akkor annak a manuális módosítása..
A legkisebb hibától is hemzseg manapság a net, ha olyan szintet elér, közel 4 hónapja van forgalomban a készülék, szerintem elég nagy darabszámban eladtak a kétkártyásból - több országban még a szolgáltatók is azt adják -, azóta híre ment volna, pláne az adott tekintetben frekventált/specifikus portálokon, de én sem találkoztam vele máshol, csak itt pár embernél.
Igen, ettől még adott sajnos a probléma néhányuknál, bosszantó is, én sem örülnék annak, ha úgy kellene használnom, biztos próbálnék is tenni ellene a hibalehetőségek szűkítésével...stb.
Annyi, hogy mivel volt már részem olyan ügyben, ahol szolgáltatós gond volt, de a SIM kártya cseréje nem oldotta meg a problémát, mert az ahhoz tartozó profillal volt gond, ahhoz kellett hozzányúlni és azt nagyon nehéz volt elérni, mert a szolgáltató addig a szintig nehezen jut el, szeretik letudni a SIM kártya cserével aztán a készülékre és annak a gyártójára mutogatni, ezért tudom, hogy milyen nehéz az ilyen többszereplős problémákat kezelni.

[ Szerkesztve ]

(#8765) Hovi válasza kali (#8764) üzenetére


Hovi
aktív tag

Most levelezem a huawei-el. Az eredményről majd beszámolok. Addig csak annyit: sok féle fajta telefon van kis hazánkban. Olcsóbb is, drágább is. De ezen hibákat (telenor hiba, sim net átváltás hiba) csak ez a készülék produkálja. A többi nem. Így a klasszikus autópályás viccel élve : a mate 10 pro megy szembe csak a forgalommal. Pont.

(#8766) DrJaka válasza golyós (#8741) üzenetére


DrJaka
aktív tag

Újraindítás/kikapcsolás előtt ha nem tiltom le a céges sim kártyám 10ből 9szer nincs mobil adatforgalmam (se 4g se 3 semmi). Bekapcsolás után engedélyezhetem újra, és minden ok.

Ugyanez a mutatvány, csak a céges sim-em kicseréltük egy másik ugyanolyan szolgáltatós sim-re (kaliéra) és minden úgy működött ahogy kell. Nem kellett tiltogatni semmit.

Személy szerint örültem hogy sikerült kiszűrni mi okozza a hibát, boldog voltam hogy nem kell küldenem gariztatni. Sajnos macerás cseréltetni a céges sim kártyám, ezért marad minden így.

Ez volt az én esetem.

Mindkét kártyám telekomos.

szerk.: privátban keresett meg egy fórumtárs nemrég, elmondása szerint ugyanaz volt a hibajelenség nála, mint nálam. Vissza sajnos nem jelzett, hogy megoldódott e neki. Szintén mindkét kártya telekom.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 20 prO

(#8767) kali válasza Hovi (#8765) üzenetére


kali
legenda

A Telenoros 4G hiba sem csak és kizárólag ennél a készüléknél jelentkezett, nem tudom, hogy a Mi Mix 2 (a tesztben is említik a problémát: Link) és amely típust még itt írtak, azoknál mi azóta a helyzet, de nem a telefonnal volt gond, hiszen azonos hálózati módban és frekvencián/csatornán akkor nem csak a Telenor 4G hálózatán kellett volna jelentkeznie, hanem más szolgáltatóknál is, szóval vicc ide vagy oda, ez a helyzet.
Pont úgy igaz a kétkártyás probléma esetén is, ha az általad használt/próbált SIM kártyákkal nem működik megfelelően, de vannak olyan (akár azonos szolgáltatóhoz tartozó) SIM kártyák, amikkel igen, akkor nem feltétlenül a telefonra gyanakodnék első körben.
Ettől persze én is örülnék a hiba megoldásának attól függetlenül is, hogy engem nem érint - mert a saját és a családi SIM kártyák is bármilyen kombinációban megfelelően működnek a kétkártyás telefonomban -, de hidd el, ok nélkül nem állnék a készülék pártjára, ha mondhatni meggyőződésem, hogy a szolgáltatóval, vagy a készülékkel van gond, akkor mindig elmondom.
Volt már komolyabb megnyert ügyem szolgáltatóval és gyártói képviselettel szemben is, ha jogosnak érzem a dolgot, akkor leírom és nem hagyom elsikkadni a problémát, nem szoktam finomkodni, ezt néhány szolgáltatós és gyártói képviseleti illetékes tanúsíthatná. :) (Nagyobb összegű jóváírásokat is kaptam már több esetben.)

[ Szerkesztve ]

(#8768) golyós válasza DrJaka (#8766) üzenetére


golyós
őstag

Ez rendben is volna talán így. Este még kipróbálom a te módszereddel is.
Ha jól értem : a céges Voda kártyát amin a Net van tiltsam le, majd így kapcsoljam ki pl éjszakára a telefont.
Majd reggel bekapcs, céges kártya engedélyez és megy dualban úgy, hogy marad a mobilnet a cégesen?

A Telekom kártyát a hétvégén cseréltetem hátha. Utána marad, hogy egymásik Vodás kártyát szerzek és azzal is végigpróbálom.
A Vodás céges cserét én relativ egyszerűen megoldom de ezzel egy gond van: ugyan olyat adnak.Ha jól emlékszem már itt is írta valaki, hogy csak NFC kártyát ad a Voda.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8769) Kavinton75 válasza zoleeno1 (#8761) üzenetére


Kavinton75
senior tag

Nekem Titanium Grey (vagy fekete), de ez is szép darab.
Nekem jobban tetszik, mint a barna.
Feleségemnek kék a P9 lite és az is jó, de jól választottam.

További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming

(#8770) DrJaka válasza golyós (#8768) üzenetére


DrJaka
aktív tag

Igen, jól érted!
Egy próbát szerintem megér.

Anno gondoltam már mindenre én is...
Kali felajánlotta a segítségét ( :R ), éltem vele, és ez lett a "megoldás".
Ez pár hónapja volt, azóta így használom.

Huawei Mate 20 prO

(#8771) gusthy válasza Hovi (#8765) üzenetére


gusthy
veterán

Azt nem látom, hogy miből gondolod, hogy csak ez a készülék produkálja?
Továbbá azt se látom, hogy ez miként magyarázza meg azt, hogy csak a készülékek kis része problémás?
Persze ettől még lehet hiba a készülékben, de hogy az országúti hasonlattal éljek : ha csak magyar SIM kártyák produkálják a hibát, akkor ugyancsak el lehet azon gondolkodni, hogy ki megy szemben a pályán. Márpedig úgy tűnik, hogy ez a helyzet.

(#8772) Hovi válasza gusthy (#8771) üzenetére


Hovi
aktív tag

Abból gondolom, hogy más telefonban működnek a simek ahogy kell. +azért nem elterjedt a hiba (szerintem) mert nem mindenki váltogatja a netet. Külföldön meg pláne nem jellemző. Pl ha nekem is korlátlan net lenne, minek is váltogatnám. S akkor még 1x utoljára :ha a sim kártyák más telefonban működnek, de ebben nem, +más embernek is létezik ez a hiba, mégis mit kellene gondolnom???

(#8773) gusthy válasza Hovi (#8772) üzenetére


gusthy
veterán

Ismered az összes típust?
Azért nem hiszem, hogy a Föld bolygó eddig eladott pár tízmillió Mate 10 pro - ja közül egyedül nálunk fordul elő, hogy valaki felváltva használja a netet a két sim kártyán :) nekem nem tűnik életszerűnek.

Ha megfigyelted, nem mondtam, hogy nem létezik a probléma. De ha pl nem lett kipróbálva más SIM kártyákkal, nem tudatjuk, hogy hol a hiba.

[ Szerkesztve ]

(#8774) Hovi válasza Hovi (#8772) üzenetére


Hovi
aktív tag

Nos Uraim. Aszem pontot lehet tenni a dolog végére:
A kitartásom meghozta a gyümölcsét: sikerült eljutnom egy vezető technikushoz a Huaweinél. Tudnak a hibáról!!! De nem tudnak vele mit kezdeni. Tényleg magyar specifikus, illetve még 1-2 ország érintett. Nem teljesen értem (nem ez a szakmám) de a lényeg a tornyok frekvenciáját meg a B20-at magyarázta a srác. Hogy ez nálunk valahogy máshogy van, meg átfedés... sajnos nem tudom elmagyarázni. A telefon prociját meg a modemet (vagy a modem van a prociban? nemtom) nem tudták erre felkészíteni. A lényeg: amikor a netet átteszed egyik simről a másikra, a telő a frekvencia átfedés (vagy azonosság) miatt nem tudja átirányítani a netet s még mindig a másik kártyáról venné, de az új azonosítóval. Ha egyszer összeakad a két kártya, onnantól bármikor összefog, mindegy hányszor cserélsz új simet.
Bocsánat, ettől jobban nem tudom elmagyarázni. Már az első teszteknél előjött a hiba, de azt gondolták kevés embert érint, illetve majd orvosolni tudják. Sok telefont és különböző simekkel tesztelnek, de nem tudják egyértelműen beazonosítani a hiba keletkezésének gyökér okát. Hát ennyi. Most már csak azon kell dolgoznom, hogy ezt hivatalosan is megerősítsék. Na ezt nem fogják, amennyire kivettem a srác szavaiból. Illetve nagyon körül írva azt mondta: amelyik ügyfél nagyon veri az asztalt, annak telefont cserélnek (hátha az majd nem csinálja) , de megpróbálják más készülék irányába terelni a tulajt.
Aszem, ehhez már nincs mit hozzá tenni. Akinek nem jött elő ez a hiba, az örül és használja a telefonját.

(#8775) gusthy válasza Hovi (#8774) üzenetére


gusthy
veterán

Na de legalább értjük.
Hát ez gáz.

(#8776) kali válasza Hovi (#8772) üzenetére


kali
legenda

Elhiszem, hogy csak az egyik oldaláról tudod nézni a dolgokat, mivel nálad probléma van, de nem véletlenül írta gusthy (sem és én sem) a korábbiakat, mert mindennek (legalább) két oldala van, ennek is van másik oldala is, ha vannak olyan SIM kártyák, amik több kombinációban is működnek minden telefonban, ebben is, akkor nem fogható egyértelműen a készülékre a probléma.
Remélem, hamar kiderül a probléma oka és megoldódik nálad és másnál is, akinél még jelen van.
Olvasom közben a fejleményeket, ha igaz - mert sosem biztos semmi, a Telenoros 4G probléma kapcsán is kaptunk eltérő információkat, egyik illetékes mást mondott, mint a másik -, bizonyos szolgáltatók eltérő szolgáltatási módja okozhatja.
Talán jó irányban indultam el akkor például a dual 4G kapcsán - ez az első ilyen készülék, azért nem okozott eddig máshol problémát -, nem lepődnék meg, ha részint olyasmi kavarna be, mint például a Telekom és a Telenor összevont hálózata, ez viszonylag ritkán használt opció - én legalábbis alig néhány ilyenről tudok -, ezért simán elképzelhető, hogy ütközést okoz bizonyos esetekben, amire a gyártók nem készülhetnek fel látatlanban, mert a régen és általánosságban használt szabványos megoldás.
Gondolom vizsgálják majd emiatt a szolgáltatókat, aztán közösen kiötlenek valami orvosságot.

Aryon87: Olyan kékben (is) nagyon tetszene a Mate 10 Pro, mint amilyen a Honor 8.
Kár, hogy nem minden országban jelenik meg az összes gyártott színben, mokka barna kétkártyás is jó lenne, kár, hogy abból csak titánszürkét tudtam venni, pláne úgy, hogy előtte már birtokoltam egykártyás mokkát és nagyon tetszett.
Nem annyira érdekelne, ha használnék tokot, de a való milyenségében és kinézetében szeretem használni a telefonokat.

[ Szerkesztve ]

(#8777) zoleeno1 válasza Hovi (#8774) üzenetére


zoleeno1
addikt

Nos, legalabb tudjuk,ha igaz amit az illetekes mond, hogy sok jora nem lehet szamitani, ha elo jon a hiba, csak addig verni az asztalt, amig vissza nem adják a penzt... Csak az meg nem kis macera...

Kavinton75: igen, szep a szurke is, de nekem a barna jobban bejott, pedig elotte csak fekete teloim voltak. Egy szo mint szaz, design teren (is) nagyon el van talalva ez a keszulek szerintem:)

[ Szerkesztve ]

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#8778) Ti^Em válasza zoleeno1 (#8777) üzenetére


Ti^Em
aktív tag

Kamera teszt S9 is összemérve most már

[link]

(#8779) golyós válasza Hovi (#8774) üzenetére


golyós
őstag

Ezzel egy gondom van: az első készüléknél amit cseréltettem csak az 1. Simben használtam a netet, sosem raktam át a 2esre.Az első alkalommal ahogy kikapcsoltam éjszakára onantól kész eltünt a mobilnet.
Tehát net váltogatás nélkűl jött elő.
Tökéletesen meg lennék elégedve azzal ha az első slotban lenne a céges korlátlan beszédés 10Gb net, a másodikban meg havonta 3x megcsörentenének a priváton.

Jó, hogy visszaadnák a pénzt elöbb-utóbb vagy ajánlanak egy másik mondjuk P20at, de nem azért választottam ezt mert nem ez kell. :(

[ Szerkesztve ]

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8780) pkaresz


pkaresz
senior tag

Sziasztok!

A Telenor palettáról megint levették ezt a típust! :(((

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#8781) Hovi válasza golyós (#8779) üzenetére


Hovi
aktív tag

Ez így még jobban gáz természetesen. Én természetesen az engem érintő hibára hegyeztem ki a dolgot, abban vertem a vasat.
Már dobozban van a teló, holnap megy vissza a boltba. Online lett rendelve, így bőven benne vagyok még az elállásba. Ahogy előttem is írták, a gyártótól később nagyon nehéz lenne bevasalni a pénzt. Részemről 219.999 Ft-ért ez a hiba nem elfogadott.
Úgyhogy búcsúzom a fórumtól. Kívánom mindenkinek (őszintén) működjön hibátlanul a teló, s lelje örömét benne.
Sziasztok!

[ Szerkesztve ]

(#8782) kali válasza Ti^Em (#8778) üzenetére


kali
legenda

Jó teszt, bár még csak a laptopom kijelzőjén néztem meg, mert a feleségem használja épp a nagy kalibrált monitort, ezért véleményt csak később mondanék.

pkaresz: Szia, Az érdekes, mert a Telenoros 4G problémára már megtalálták a megoldást.

Hovi: Az elállás a biztos, indokolnod sem kell, később hosszadalmas és kétséges kimenetelű lenne a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#8783) Ti^Em válasza kali (#8782) üzenetére


Ti^Em
aktív tag

Lehet hogy kicsit elfogult is az ember, de én is a mate 10 pro nak és az X nek adtam több pontot.

pkaresz: Mikor nézted korábban a listát, pár napja levették még a frissítés előtt, gyanítom azóta vissza se került, gondolom várnak 1 kicsit, hogy mindenhol mindenkinek megoldódik e a gond és csak utána lesz újra elérhető. De ha tegnap még fent volt, akkor nem tudom mi lehet az oka :(

[ Szerkesztve ]

(#8784) pkaresz válasza Ti^Em (#8783) üzenetére


pkaresz
senior tag

Szia!

Igen, két napja még fenn volt.
Most már nincs!
Üdv: Karesz

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#8785) Ti^Em válasza pkaresz (#8784) üzenetére


Ti^Em
aktív tag

Akkor az frissebb, a frissítés 5. én jött ki, és 4. én már nem volt a listában, akkor ezek szerint visszatették, ha 2 napja te láttad

(#8786) pkaresz válasza Ti^Em (#8785) üzenetére


pkaresz
senior tag

Hát lehet, hogy 4.én néztem! Nem tudom pontosan, bocs.
Akkor nem két napja volt! :)

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#8787) mjani1172 válasza gusthy (#8771) üzenetére


mjani1172
addikt

Nem tudom mi okozza a hibát.De (ugyanúgy mint sokan mások itt) szinte minden csúcsmodell topicját olvasom és ennyi panasz nem érkezett a többiekre.

(#8788) kali válasza mjani1172 (#8787) üzenetére


kali
legenda

Az úttörésnek van több hibalehetősége és hátránya is, ha más csúcsgyártó vezette volna be először a dual 4G-t...stb., akkor vélhetően ott lenne ez, mert nehéz igazodni a hazai mobilszolgáltatós, eltérő (máshol kevésbé jellemző, nem az inkább használt, elfogadottabb és szabványosabb) megoldásokhoz, de legalább kijárja a többi gyártónak az utat a Huawei, illetve az új technológiás készülékei által a szolgáltatók is tudnak lépni a javítás irányába, amit eddig megfelelő készülék hiányában nem használtak a gyakorlatban.
A Telenor is megtalálta a 4G-s probléma okát és javítva lett, biztos így lesz ez minden mással is.

Ti^Em: Megpróbálom elfogulatlanul nézni.

[ Szerkesztve ]

(#8789) Ti^Em válasza kali (#8788) üzenetére


Ti^Em
aktív tag

Majd mondod, te mire jutottál :)

(#8790) zoleeno1 válasza Hovi (#8781) üzenetére


zoleeno1
addikt

Jol teszed, az a biztos, igy megmarad a penzed. Sajnalom, hogy igy jartal... Engem nem erint a dolog, mert single van, 1 kartyaval hasznalom, de engem is a fene enne, ha ebben a cipőben jarnek.

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#8791) Darksiders84


Darksiders84
aktív tag

Sziasztok nyugtassatok meg egy sim tkomos kártyával használva nincsenek problémák?

(#8792) kali válasza Darksiders84 (#8791) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Meg vagy nyugtatva.
Nekem a kétkártyással sincs probléma, nem csak az előtte használt egykártyás Telekomossal.

Ti^Em: Megnéztem, mindegyik telefonnál találtam olyan fényképet, ahol az a legjobb, összességében viszont csodálkozom, néhol nagyobb különbségeket vártam, vagy más eredményt.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok profi fotós, de volt lehetőségem egy gyors tesztre, ahol összehasonlíthattam a már ismert Mate 10 Pro-t és az iPhone X-et (meg Note 8 is volt még ott) az új S9+-szal, de csak a helyiségben lehetett kipróbálni, egyfajta, adott fényviszonyok mellett, ott és úgy az S9+ jobbnak tűnt a X-nél is.

[ Szerkesztve ]

(#8793) gusthy válasza kali (#8788) üzenetére


gusthy
veterán

Mondjuk az a triviális gondolat merült fel bennem, hogy amelyiken nincs épp használva a net, azon nyugodtan lehetne 3G vagy 2G.

(#8794) Darksiders84 válasza kali (#8792) üzenetére


Darksiders84
aktív tag

Köszönöm már eldöntöttem amúgy hogy erre a készülékre költöm ezt a kisebb vagyont de ma olvasgattam itt ezt a mizériát és egy kicsit megrémültem de ezenkívül szerintem tudásban és árban nagyon erősen jó mobil a kinézete meg pláne de az már egyéni megitélés. Elvileg holnap új tulaj leszek várom már nagyon.

(#8795) Mate


Mate
nagyúr

Telenoros 4g hibát mindegyik verzión javították?

(#8796) kali válasza Mate (#8795) üzenetére


kali
legenda

Kétkártyásra még nem jelzett senki OTA frissítést Telenoros SIM kárttyával, de a Firmware Finder segítségével arra is feltehető.

gusthy: Igen, lehet, hogy érdemes kipróbálni különböző kombinációkban a kapcsolódó beállításokat, pláne ha olyan Telekomos előfizetés, amin nem aktív a VoLTE és telefonáláskor amúgy is levált 4G-ről.

Darksiders84: Egykártyásnál csak Telenoros előfizetéssel volt hiba(lehetőség) bizonyos 4G tornyoknál/cellákban, de annak már megtalálta az okát a szolgáltató és javítva lett egy frissítéssel.

[ Szerkesztve ]

(#8797) Ti^Em válasza kali (#8792) üzenetére


Ti^Em
aktív tag

Sokkal többet vártam az S9 től, a beharangozott -30% kepzaj sehol az s8 as képhez képest. Összességében nálam is a mate nyert, de ebben a teszben az X előnyei nem jöttek ki. Viszont az S9 é sem.

(#8798) beyruth82 válasza Ti^Em (#8778) üzenetére


beyruth82
veterán

Én szinte mindegyik képnél messze lemaradva az iphone x-et láttam a legrosszabbnak míg a mate 10 pro-t és az S9+-t jobbnak a másik kettőnél.Voltak képek amelyiknél a mate 10 pro-t láttam jobbnak és volt ameyiknél az S9+-t.Volt olyan amelyiknél a samsung S8 volt a befutó de csak 1-2 ilyen eset volt.Talán egy hangyányival az S9+ jobb mint a mate 10 pro mert a huawei picit mintha sötétebb képeket csinált volna pár helyen.

[ Szerkesztve ]

(#8799) golyós válasza Hovi (#8774) üzenetére


golyós
őstag

Azt még elküldhetnéd privátban, hogy milyen számon sikerült technikussal beszélned.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8800) Mate válasza kali (#8796) üzenetére


Mate
nagyúr

Köszi!

Nem tudom eldönteni, hogy lecseréljem-e a one plus 5-öt egy 128-as, dual simes verzióra. Német MM-ből 160K. Ha 2 év gari megoldható lenne itthon, nem is lenne gond, csak ha jól láttam amit írtál, idehaza csak 1 évet adnak meg rá.

Leginkább Telenoros szívás az, ami visszatart. Hétvégén átgondolom, hogy mi legyen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.