Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:01:03

LOGOUT.hu

Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9151) Aryon87 válasza Ti^Em (#9150) üzenetére


Aryon87
félisten

Meg se lep az Oreóval való szenvedés. És nyakam rá hogy a többiek is szívnak. Rémlik hogy az U11-nél is mintha lenne 1-2 nyűg, pedig az a telefon kiváló volt Nugáton.
Én semmivel sem érezném jobbnak az S9+t. Kíváncsi leszek az összehasonlításodra, bár ForRedGlory kollégának is van lehetősége most megtenni ezt.

Ami az akksit illeti: mióta a Máté van, nincs szükségem powerbankra, gyönyörűen kibír mindent még úgy is ha elmegyek fotózni. Az elődöknél rendre kellett cipeljem magammal. Holnap Szegedre megyek, azért a biztonság kedvéért viszem a powerbankot, bár azt is inkább a P9 miatt.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9152) GEIL


GEIL
addikt

üdv mindenkinek !
Lassan 2 hete nyúzom a telót, mostanra teljesen "belaktam", here we go, waze, traffi hunter, játékok...stb stb minden fentvan ami kell....összes fiók meg felhő és email szinkronizálás bekapcsolva....minden értesités bekapcsolva....folyamatosan wifi-adat(4G)-gps bekapcsolva....fotózok, játszok, netezek...stb stb...manuális fényerővel használom, aminek a nagyrésze 55-60%....néha felhúzom kb 90%-ig......szóval az akkuidő amin máig mindig csak ámulok....most tettem töltőre 5 óra 42 perc SOT-tal és még 23% volt benne.....bitang jól sikerült és nagyon elégedett vagyok vele. :Y :R :C

i7 13700k - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#9153) Ti^Em válasza Aryon87 (#9151) üzenetére


Ti^Em
aktív tag

Akkor 30 kmre leszel😁 ne hagyd ki a domot 😊

(#9154) Aryon87 válasza Ti^Em (#9153) üzenetére


Aryon87
félisten

Az alap hogy megnezem:)
Remelem az ettermek nyitva lesznek..

Geil: G4 utan hiperugras a Mate 😁

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9155) Summi72 válasza japy (#9134) üzenetére


Summi72
kezdő

Ebben igazad van. De talán az akkut dicsértem. Remélem nem gondolod azt, hogy csak trollkodom, vagy bomlasztok itt. Tény, hogy eljutottam oda, hogy nem szeretem ezt a telót. Sokáig is vaciláltam mielőtt megvettem. Már akkor sem volt meg az a váááá érzés mikor először nézegettem. A samu note 8-nál mikor kézbefogtam, ott igen, ott megvolt. De samut nem akartam. Abból pár éve kiábrándultam. Melóhoz is kell a telefon. Főleg ahhoz. Tehát olyat választottam, mely tudásában, megbízhatóságában, akkuban megfelel. Ezért is adtam ki érte nem kevés pénz. Nem részletre, nem szolgáltatónál vettem, hanem kp-re. Az ára nem kevés pénz. Nekem nem az. Nem keveset kellett dolgoznom, hogy összejöjjön az ára. Amúgy is, de ezért meg pláne elvárom (aszem joggal) hogy azt kapjam a pénzemért amit elvárok illetve amit ígértek (reklámoztak). Persze értem én, hogy kiforratlan úttörő technológia, de akkor ezt kell közölni, erre számítok. Ha dolgozom, s mondjuk netet kell váltanom a másik simre (maradjunk ezen példánál) azt várom, hogy pik-pakk megtörténjen, nem pedig azt, hogy hosszú perceket, ne adj isten 1/4-1/2 órát szenvedek, mókolok vele hogy megtörténjen. Egy egyszerű példa: ha veszek egy új autót (pláne egy drágábbat) azt várom el, hogy reggel beülök, indul, s elvisz melóba. Nem azt, hogy előtte még esetleg a motortérbe kelljen matatnom hogy ez megtörténhessen. Egy 10-15 évesnél benne van a pakliban, de egy új s felső kategóriában nem. Ezért sem értem, hogy némelyek miért is védik ennyire ezt a telefont. Értem, van akinél minden ok, ezt leírja pont. De vannak olyanok, akik úgy érzik nekik kell megvédeni a mundér becsületét.

lge73x: e felé haladok én is. Küldtem videót a huaweinek. A sim csere ha nem hoz eredményt, ismét videó. S azt szeretném elérni, adják vissza a pénzt. Persze még mindig nem tudom, mire cseréljek.

Vvarpi: Kézenfekvő volna egy másik mátéban is tesztelni az én simjeimet, de sajnos nincs a közelemben...

Tegnap kétszer is tapasztaltam pl (eddig nem) hogy hívnak, felveszem, teló be a zsebbe s megyek. Bluetooth fülest használok. Aztán megszakad a vonal. Persze van ilyen, hálózati hiba, akármi. A második alkalommal gyorsan rápillantottam a telóra, akkor tűnt el az x a térerő helyéről s állt fel vissza a térerő meg a 4G. Előtte egyszer törént, hogy szintén zsemben a teló, s jön az sms a nem fogadott hívásról. Tehát valamiért akkor nem voltam elérhető, elvesztette a teló a térerőt. Ez azután történt, hogy a huawei levélben azt tanácsolta, kapcsoljam ki a két kártyás 4G-t. A két eset után visszakapcsoltam, az utána folytatott hívásokkal nem volt gond. Szal, kezdek paranoiás lenni a telóval kapcsolatban. S igen kimondom: utálom!
De csak az enyémet, s nem a tieteket. S ez a fórum ennek is helyt kell adjon. Nem fikázom, csak írom elkeseredve az engem nagyon negatívan érintő tapasztalatokat.

[ Szerkesztve ]

(#9156) zoleeno1 válasza Summi72 (#9155) üzenetére


zoleeno1
addikt

Ha csere lesz belole sajna, akkor esetleg LG V30? Nalam az lett volna a masik befuto e mellett, csak annyit toketlenkedtek mire megjelent, hogy meg se vártam...

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#9157) Summi72 válasza zoleeno1 (#9156) üzenetére


Summi72
kezdő

Sokáig versenyben volt az is, de ott sokan a képernyőre panaszkodnak,s az aksi idő sem az igazi. Tényleg magasan van a léc. S igen a huawei tette oda. Szívem szerint ezt tenném:
Vissza az MM-be. Ott ugye 60 napos elállás van online vásárlás esetén. Cserébe nem hiszem hogy belemennének. Tehát elállás, pénz vissza s ott megvesz egy másik mate. Ha az nem produkálja a sim hibát, öröm és boldogság. (Persze előtte megvárom míg sikerül a céges s a saját simet is cserélni, hátja ez a baja)
De mivan akkor ha a következő teló sem jó? Ott a boltba teszt, s az is csere? Tuti nem cserélnék...mert hülye azért nem vagyok... :D
A legegyszerűbb az elállás lenne, de nemtom mit vegyek helyette. Teló meg ugye kell.

Nah, közben csináltam egy gyári visszaállítást. A huawei ezt is kérte. Sajna nem segített. Szűzen, belakás előtt is csinálja. :(

[ Szerkesztve ]

(#9158) Kavinton75


Kavinton75
senior tag

Megjött az első üvegfólia variáns és jó.
Teli fajta, így levegő mentesen zárja az oldalakat.
Lehet, hogy üvegfólia (azt írta üzenetben is), mert a felső része nem sík, mint a tobbi üvegfóliának, hanem kicsi "horpadások" vannak rajta.
Amikor ráraktam, akkor sem úgy simult rá, mint a tobbi, hanem olyan, mintha rá ragadt volna.
Eddig semmi bajom vele és remélhetőleg teszi a dolgát.
Még jön több fajta is (nem teli is), de eddig a drága verziókhoz képest megérte az árát.

További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming

(#9159) mumuss válasza golyós (#9136) üzenetére


mumuss
aktív tag

Cafele tok, ugyanilyen. Évek óta ezt a márkát használom tok és fólia tekintetében is. Szerintem a legjobb

[ Szerkesztve ]

Mate 10 pro/Note 10

(#9160) Kavinton75 válasza Summi72 (#9155) üzenetére


Kavinton75
senior tag

Gondolom olvasgattál vissza a 4G-s témában Dual SIM-es telefonnál.
Én csak azért kötöttem Helló Data csomagot, hogy ezt megnézzem (de lehet nem mondom le, én vagyok a net szolgáltató a családban).
Teljesen hibátlanul megy a két Telenoros kártya váltása.
Egyszer sem kellett perceket csak másodperceket várnom.
Nem azt állítom, hogy nem a telefon hibája, de akárhogy kerestem a neten nem nagyon voltak elarásztva negatív kommentekkel.
Sanszos, hogy inkább szolgáltatói probléma.
Amúgy én is azt várom el, hogy a gép legyen értem és ne én a gépért.

További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming

(#9161) Summi72 válasza Kavinton75 (#9160) üzenetére


Summi72
kezdő

Igen, olvasgattam. S annyira nem is érintett, míg kíváncsiságból ki nem próbáltam. De onnantól piszkosul zavar.
De a remény hal meg utoljára. Lefutom a simcserés köröket, aztán meglátom.
Én is gondolkodtam a hello datán, de a telekom marathon csomagot egyenesen nekem találták ki.

[ Szerkesztve ]

(#9162) DrJaka válasza golyós (#9135) üzenetére


DrJaka
aktív tag

Gyári szilikon tokhoz képest mennyivel vastagítja/"vékonyítja" a telefont?

Huawei Mate 20 prO

(#9163) Sn00k


Sn00k
veterán

Valami jo es pontos idojaras appot tudtok mondani. Elveszek a playben a boseg zavaraban.

3njoy the Lif3

(#9164) bandigyerek válasza Sn00k (#9163) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Én az Időkép programját szeretem. Próbáld ki, hátha bejövős. Van widget, városra lehet keresni, frissítés kb 10 percenként ha kell, figyelmeztetések, notisávra ha kéred, stb.

(#9165) Tomtotom


Tomtotom
senior tag

Kipróbáltam a Nillkin Carbon Fiber tokot. Hát ezt ne vegye meg senki. Kemény műanyag, nem is passzol tökéletesen, illetve mikor levettem a telóról, körömmel alá kell nyúlni, másképp nem jön le, és bent maradt a körmöm nyoma... Egy gagyi. Bevágtam mérgemben a kukába. Marad a Spigen a gyárival váltogatva.

Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t

(#9166) golyós válasza Sn00k (#9163) üzenetére


golyós
őstag

Transparent clock & weather
Nagyon testreszabható.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#9167) Sn00k válasza bandigyerek (#9164) üzenetére


Sn00k
veterán

Koszi. Megsasoltam de vegul a golyós kollega fele varriacional maradtam egyelore👍

9165) Tomtotom: En a gyarit hasznalom szerintem teljesen oke😁

[ Szerkesztve ]

3njoy the Lif3

(#9168) Aryon87


Aryon87
félisten

Szegedi kirandulas 10. evfordulo unneplessel egybekotve. A kepet nem neztem, nemtom milyen lett. Es termeszetesen meg veletlenul se legyen 100% szep idonk:

[link]

Kb 400 mep szuletett, leso estre levalogatom oket es megosztom.

Tiem: gyonyoru ez a varos, tobb fototema van itt esku mint pesten...

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9169) Aryon87


Aryon87
félisten

+ meg egy panorama:

[link]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9170) Sn00k válasza Aryon87 (#9169) üzenetére


Sn00k
veterán

Nem rossz, nem rossz🙂👍
Fotozasnal a mod-oknal azejjeli modot cwak allvanyrol lehet/erdemes hasznalni? Kezbol nrm nagyon jott ossze a vegeredmeny. Vagy rosszabb fenyviszonyoknal mit erdemes beprobalni? Ilynkor csak a pro mod van es itt tudja az ember allitgatni mit hogy akar?

3njoy the Lif3

(#9171) Aryon87 válasza Sn00k (#9170) üzenetére


Aryon87
félisten

Koszi:R
Ejjeli mod es fenyfestes szigoruan allvanyrol lehetseges, mivel boven 15sec felett vannak a zaridoi, foleg az ejjeli modnal. A fenyfestes az vegtelen zaridos, az mehet reggeltol estig is., Persze ajanlott tartalek energia is, mert nem birna ki a telo:))
APro mod az mas, helyzet adja. Ha ejjel fotozol manualban, akkor allvany alap, nappal mehet kezbol, mivel ott rovid zaridot hasznalsz (en automatan hagytam azt)

Kb 500 kep lett a mai nap eredmenye, 4 fotozasi mod miatt: auzo, pro, hdr es portre/rekesz kombinaciok. + Ugye mentette a RAW kepeket is.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9172) Drag77


Drag77
senior tag

Sziasztok!

A lgyári ock screen app-ot letudom cserélni? next lock screent próbáltam volna beüzemelni, de a gyárit nem tudom tiltani így két lock screen van.

üdv. Drag

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#9173) nimba1


nimba1
aktív tag

Sziasztok!

Gondolkodom e készülék vételén, S7-et váltana. Kérdésem az esti, beltéri képek vannak-e olyan jók mint az s7-en?
Illetve 2 kártyást vennék, de egyenlőre 1 kártyával használnám, de Telenoros vagyok, érintett lehetek így is a 4G problémával?
Ja még egy, a hívásrögzítő működik mindig 100%-ékosan?

(#9174) #32577792


#32577792
törölt tag

Sziasztok
Vásárlás előtt lévén, egy számomra fontos kérdés a telefonnal kapcsolatban. Van egy LG okosórám, ami teljesen jól működik a mostani Redmi note 3-al, azonban ha kocsiba ülök, a telefon vagy leválasztja magáról, vagy a kocsi BT kapcsolata nem épül fel. Manuálisan ha csatlakoztatom, akkor az óra szakad le. Szóval ez tud egyszerre kettő BT eszközt kezelni?

(#9175) kali válasza nimba1 (#9173) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Szerintem vannak, sőt, kihozható akár az az f/1.7 és f/1.6 kis különbözete is, illetve az utolsó (két) frissítéssel javult is adott tekintetben (is).
A 131-es firmware verzióba tették be a Telenoros 4G probléma javítását, ami kétkártyásra OTA/HiSuite útján még nem érhető el, de a Firmware Finder segítségével telepíthető arra is.
Hívásrögzítőt nem használok, így abban nem tudok segíteni, de itt többen is élnek vele, írtak is már tapasztalatokat, illetve biztos írnak majd neked is, ha olvassák a kérdésedet.

ungawa: Szia, Nálam gond nélkül megy a telefonon párhuzamosan okosóra és házimozi bluetooth kapcsolat.

[ Szerkesztve ]

(#9176) Sn00k válasza Aryon87 (#9171) üzenetére


Sn00k
veterán

Akkor azt mondd Pro modban gyenge fenyviszonyok mellett mit erdemes babralni... Mondjuk orultem volna ha lenne egy olsqn mod amit kivalasztva mintaz ejjeli lehet jot alkotni kezbol... :DDD

3njoy the Lif3

(#9177) Aryon87 válasza Sn00k (#9176) üzenetére


Aryon87
félisten

Pro modban kezbol is lehet, de nem valoszinu hogy jo lesz, mert az automatika az egekbe tolja az iso erteket, ami temerdek zajjal jarna.
Kezi beallitasnal az iso-t a legkisebbre huzni (50), mig a zarido a kornyezettol fuggoen: Ha eros a kornyezeti feny, akkor alacsony zarido (1/10-0.5sec), ha gyenge vagy semmi feny, akkor minel magasabb legyen a zarido (0.5sec-30sec).
Par kattintas lesz, mire eltalalod a megfelelo beallitast.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9178) bébi67 válasza #32577792 (#9174) üzenetére


bébi67
aktív tag

Sajnos nincs olyan hívásrögzítő, ami tökéletesen működik. :W

(#9179) nylacika válasza #32577792 (#9174) üzenetére


nylacika
aktív tag

Én Samsung Gear S3-at használok és a kocsi bluetooth rendszerét egyszerre. Kiválóan teszi a dolgát! :D

Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar

(#9180) sompetike válasza nylacika (#9179) üzenetére


sompetike
aktív tag

Nekem is ugyanez a kombo+miband2+bt füles(Awei 920),tökéletesen muxik...

n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM

(#9181) #32577792


#32577792
törölt tag

Köszönöm mindenkinek a választ :R
Mondjuk akkor nem értem az enyém miért nem, valahol azt olvastam az 5.0 BT tudja ezt a funkciót.

(#9182) D4ni válasza #32577792 (#9181) üzenetére


D4ni
őstag

Ebben nem bt5.0 van

sompetike: a miband nem szinkronizál folyamatosan, csak bizonyos időközönként, úgy érthető. Nekem is így működik az am61-el+miband 2-vel

[ Szerkesztve ]

"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "

(#9183) #32577792 válasza D4ni (#9182) üzenetére


#32577792
törölt tag

Tudom hogy nem az van benne, ezért kérdeztem rá direkt.

(#9184) Sn00k válasza Aryon87 (#9177) üzenetére


Sn00k
veterán

Tesztelem majd ;] :R

3njoy the Lif3

(#9185) gusthy válasza Aryon87 (#9177) üzenetére


gusthy
veterán

Kézből azt az 1/10-et se egyszerű kitartani, hát még a 0,5sec-et...

(#9186) Aryon87 válasza gusthy (#9185) üzenetére


Aryon87
félisten

Az 1/10-et siman kitartod, mert az egy tortresz, nullatol lefele valo ieanyba. Fel masodpercwt is ki lehet tartani levegovetel nelkul, az 1sec viszont mar problemas lehet:D

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9187) #04441088


#04441088
törölt tag

Ha valaki FF-el tesz fel romot, utána kap OTA-n ugyanúgy frissítést?

(#9188) kali válasza #04441088 (#9187) üzenetére


kali
legenda

Ha olyan, illetve azt a verziót teszed fel, amit később kiadnak arra a készülékre, akkor elvileg nincs akadálya, ellenkező esetben viszont nem feltétlenül.

[ Szerkesztve ]

(#9189) #04441088 válasza kali (#9188) üzenetére


#04441088
törölt tag

Oh. Akkor nem merem feltenni a 131 et. :DDD :R

(#9190) kali válasza #04441088 (#9189) üzenetére


kali
legenda

Attól felteheted, ha kapcsolódó probléma adódna, orvosolható később a HiSuite segítségével.

(#9191) mjani1172 válasza Aryon87 (#9169) üzenetére


mjani1172
addikt

Neked egy esti fotó kézből,az őstől. :-)

Nem megy fel sehogy, és a képhost is azt írja hogy 2mb túl nagy. Ezt nem értem.

[ Szerkesztve ]

(#9192) Kavinton75 válasza Summi72 (#9161) üzenetére


Kavinton75
senior tag

Mi a jó a maraton-ban?
Nekem elég drágának tűnik.
1 GB net 1640 Ft-ért????
A korlátlan Hello Data 5120 Ft (asszem).

További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming

(#9193) kali válasza mjani1172 (#9191) üzenetére


kali
legenda

Regisztrációhoz (díjmentes) kötött egy ideje, ha a kephost.com oldalra nagyobb méretű képet akarsz feltölteni.

Kavinton75: Az a lényege, hogy nem kell havonta megújítani és nem tűnik el az esetleges maradék, hanem a SIM kártya lejáratáig felhasználható az egyszeri vásárlás, aki ritkán netezik, annak jó lehet, bár inkább a 4 GB-os éri meg jobban, ami 3559 Ft.

[ Szerkesztve ]

(#9194) mjani1172 válasza kali (#9193) üzenetére


mjani1172
addikt

Kösz, már rég raktam fel, akkor még nem volt.

(#9195) Sn00k válasza mjani1172 (#9191) üzenetére


Sn00k
veterán

Automatan lotted?

3njoy the Lif3

(#9196) Aryon87


Aryon87
félisten

Hát nem apróztam el a Szegedi túrát :C
57 kép a Mátéval + 1 a P9-cel rólam egy werk.

Amúgy 400 kép... Most elöszőr kellett rátöltenem a Mátére, a 2 kamera leszívta az akksit, mert rengeteget portréztam..

[link]

Ismét jól szerepelt a kamera, pláne hogy nagyon változó időjárás is volt.

mjani1172: jó lett az a kép :K

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#9197) ArSeTh


ArSeTh
csendes tag

Sziasztok,

A kovetkezo a problemam. Van egy mate 10 prom, dual sim. Egyes kartya telenor 6 giga adattal kettes tmobile elenyeszo adattal. Amig nem varialtam semmit volt 4g mobilnetem, majd jott az sms hogy a keretem lemerult (t-mobiletol jott az uzenet) gyorsan be is leptem, atallitottam volna hogy az egyes sim legyen az alapertelmezett mivel a telenor 6 giga de akkor lattam, hogy az 1esen van az alapertelmezett opcio beallitva. Tehat ugy ette le a kettes simrol az adatot, hogy az egyes volt az alapertelmezett. Hiaba allitottam barmit, csereltem simet, stb innentol a semmilyen mobile network jel se 3g se 4g nem jelent mar meg, es rohadt lassu korlatozott nettel szenvedek, annak ellenere, hogy van boven a telenoros kartyan adat. A telenoros beallitasok amiket neten talaltam helyesek, szoval teljesen tanacstalan vok. Barkinek barmilyen otlet? koszi elore is :R

(#9198) ArSeTh válasza ArSeTh (#9197) üzenetére


ArSeTh
csendes tag

Megtalaltam az osszefoglaloban hogy altalanos a hiba, nem csak nalam jelentkezik (bar nalam 3g-re se allt meg fel soha)
viszont en mint total analfabeta, hogy tudom megoldani mindezt? latom kijott valami firmware de nekem ez eleg kinai. ha vki leirna lepesrol lepesre h mi a menete annak, hogy mukodjon ezen a kellemes kis telefonon a 4g tobbszazezer kicsengetese utan annak nagyon halas lennek :)

(#9199) kali válasza ArSeTh (#9197) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Van olyan Oreo probléma - más gyártójú készülékeket is érint, amiken a 8.0 főverzió fut -, hogy kikapcsolt mobilinternet mellett is forgalmazhatnak adatot bizonyos alkalmazások, ennek is lehet esetleg köze ahhoz, hogy a mobilinternetre nem használt SIM kártyádon is fogyott adat.
Alapértelmezett mobiladat váltásakor ha problémát tapasztalsz, akkor érdemes úgy kipróbálni, hogy az egyik SIM kártyát letiltod a kétkártyás beállításokban - ha az első SIM-et akarod netre használni, akkor a kettest letiltod -, majd újraindítod a telefont és a második SIM kártyát csak akkor aktiválod, amikor az első már feljelentkezett az adathálózatra.
Kétkártyás telefonra nincs még a Telenoros 4G problémát - de az más, mint az általad taglalt - orvosló frissítés OTA/HiSuite által, de a Firmware Finder segítségével tudod telepíteni a *.131-es firmware verziót.

[ Szerkesztve ]

(#9200) kali válasza Sn00k (#9163) üzenetére


kali
legenda

Régebben többet is kipróbáltam, de egyik sem jött be igazán, így végül a gyárin maradtam.
A feleségem csak mosolyogni szokott, amikor mutatom neki, hogy ahány eszközön nézem (telefonok, tablet, laptopok), annyiféle infót mutatnak, még véletlenül sem pont azonosat. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.