Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #8764 üzenetére

Titan ment mindent, a fizetős biztos. Nekem az van így az ingyenesre már nem emlékszem mit ment.
    Titannal a Waze és a Viber is vissza áll. Azok sem állnak vissza normál backup után, kell nekik sms az élesítéshez. De titannal ez nem kell. Visszaáll úgy ahogy volt, minden mentéssel együtt.

De este ha lesz időm kipróbálom. Lementem titánnal, törlöm, majd titanból visszaállítom. Ha fut akkor rendben.

Remélem ez nem lépi át a warez kategóriát:
    Egyébként A belső tárhelyen (nekem oda telepít) Android könyvtárban a data és az obb könyvtárakba is tesz egy-egy könyvtárat, ami hozzá tartozik. (com.nng.igo.primong.hun10th)

Vagyis ha van ideje valakinek kipróbálni, akkor az apk-t backup-al lementi és a könytárakból (data,obb) a hozzá tartozókat is lementi külön. Törlés után ezeket visszatöltve és apk-t installálva szerintem menni fog később is.

Azért rohadt idegesítő, hogy Magyarországon nem lehet megvenni még fizetősen sem az IGO-t, miközben ez egy Magyar cég. - a csúnya szavakat töröltem hogy a..k életbe. De izraelben meg lehet venni. No kimment.

Új hozzászólás Aktív témák