- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8154 üzenetére
Én leválasztottam a playről az antutut, nem frissül. apk-ból rakom fel.
Így ugyan azon programmal tudom előtte utána tesztelni.Nekem a B133 hoz képest B609 kevesebbet nyom ugyan azon anutuval. Bár most a kíváncsiság kedvéért letöröltem és playről leszedtem. Most is ugyan úőgy kevesebb kb 2k val a B133-on mérthez.
De az tény, hogy folyamatosan frissülő programokkal nem lehet korrektet mérni.
Igazából a RealRacing3 al van külömbség nálam. B133 alatt egyszer sem akadt meg B609 alatt néha szaggat 1-2 szer Verseny közbe.
Mondjuk annyit nem játszok, hogy ez zavarjon, és elég lusta vagyok visszarakni a B133-at.
Amellett, hogy lassan haladok a témával a telefonon és egyre jobban személyre szabtam, így jobban tetszik.
(Csak ne kellene ennyit mókolni hozzá)MÁS:
A témában sehogy nem tudom belőni, hogy a beállítások menüben lévő ikonok ne ugorjanak össze egy le majd felgördítés után.Nincs megoldás, hogy az ikonoknak fix méretet adjak? Pl a fb, g+, és egyéb fiókok ikon mérete kicsi maradt. Ahogy odáig legö9rdítek a felül lévők is kicsik lesznek. Ha odáig nem gördítek le akkor nem ugranak össze...
De láttam bóvli témákat amibnen mások az ikonok, nem gyáriak, és fixen maradnak a méretek. Ebből gondolom van megoldás, csak hátha tudja valaki.
Amúgy próbáltam 96x96 és 144x144 es képmérettel is. Összeset átigazítottam benne, de akkor is össze ugrik 60x60-ra.De most találtam egy Scenery nevü témát Emu3 ra. Pl ikonokat és értesítési ikonokat cserélve hozzá se kell nyúlni. Lehet kiindulási alapnak áttérek arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest