Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #8154 üzenetére

Én leválasztottam a playről az antutut, nem frissül. apk-ból rakom fel.
    Így ugyan azon programmal tudom előtte utána tesztelni.

Nekem a B133 hoz képest B609 kevesebbet nyom ugyan azon anutuval. Bár most a kíváncsiság kedvéért letöröltem és playről leszedtem. Most is ugyan úőgy kevesebb kb 2k val a B133-on mérthez.

De az tény, hogy folyamatosan frissülő programokkal nem lehet korrektet mérni.

Igazából a RealRacing3 al van külömbség nálam. B133 alatt egyszer sem akadt meg B609 alatt néha szaggat 1-2 szer Verseny közbe.
    Mondjuk annyit nem játszok, hogy ez zavarjon, és elég lusta vagyok visszarakni a B133-at.
    Amellett, hogy lassan haladok a témával a telefonon és egyre jobban személyre szabtam, így jobban tetszik.
    (Csak ne kellene ennyit mókolni hozzá)

MÁS:
    A témában sehogy nem tudom belőni, hogy a beállítások menüben lévő ikonok ne ugorjanak össze egy le majd felgördítés után.

Nincs megoldás, hogy az ikonoknak fix méretet adjak? Pl a fb, g+, és egyéb fiókok ikon mérete kicsi maradt. Ahogy odáig legö9rdítek a felül lévők is kicsik lesznek. Ha odáig nem gördítek le akkor nem ugranak össze...

De láttam bóvli témákat amibnen mások az ikonok, nem gyáriak, és fixen maradnak a méretek. Ebből gondolom van megoldás, csak hátha tudja valaki.
    Amúgy próbáltam 96x96 és 144x144 es képmérettel is. Összeset átigazítottam benne, de akkor is össze ugrik 60x60-ra.

De most találtam egy Scenery nevü témát Emu3 ra. Pl ikonokat és értesítési ikonokat cserélve hozzá se kell nyúlni. Lehet kiindulási alapnak áttérek arra.

Új hozzászólás Aktív témák