- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8000 üzenetére
Az az igazság nem is nagyon akartam...
Nézegettem, hogy hány romvan már, meg mennyi mindent módosítotok, olvasom a fórumot, de használva a telefont arra jöttem rá annyira hibátlan a rendszer nekem mint aránylag átlag felhasználónak, hogy ennél nekem már nincs szükség a root és a 3.0 téma vissza alakításon kívül semmire.(se xposed, se gravity-t se próbáltam már ki, nincs miért)
Megnézem a google naptárat. Most a gyári naptárat használom, ami a googleval szinkronizál. Amit ott beírok az a telefonon és az outlookban is látom. Sok googles cuccot nem hasztálok, szinte minden le van tiltva ne zabáljon.
De ha tudsz egy témát ami 3.0 és módosítja a naptárat akkor elég ha feldobod valahova.(2.3asból kiszedtem de nem módosítja, gondolom az elnevezések lehet mások)
A 46db os emui3 témacsomagban nem találtam ilyet, de azóta van 4GB-os, abban biztos van egy.
Majd úgyis át kell szinezni, mert általában narancssárga meg keki-zöld minden téma. A királykék vagy a piros, fű-zőld már nem divatos szín.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest