Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet én is veszek. Jópofa dolog, de egy kicsit drágának tartom.
Szerintem meg fogom kérdezni, hogy mennyi kedvezményt ad, ha többet rendelek/rendelünk. Nem tudom, hogy mást érdekel -e, de szét is dobhatjuk.
(#6708) zeon.hu:
Busy -nál nincs hiba? Nekem 3.3 -as My-RoM -on most minden nagyon frankón működik. Bár előtte érdemes elindítani a Super -t is, mert azt hiszem kell neki frissítés.(#6710) Cunaja:
Nálam minden gond nélkül megy már, lehet a cache -t kellene űrítened. Gondolom wipe volt már néhányszor? Backup visszaállítás előtt próbáltad a Busy -t?(#6740) zeon.hu:
My-RoM nem csak a boot animációt, hanem az előtte lévő boot logót is megváltoztatja. A logót azt manuálisan kell visszatenni, mert a general verzió nem fogja. Benne van az összefoglalóban a folyamat és a letöltő is. Elég egyszerű, csak egy sima install zip.(#6734) Forrest814:
Szerintem ott kellene kezdeni, hogy először letörlöd az összes mobilos alkalmazást (HiSuite, Odin...stb.), aztán csinálsz egy újraindítást a gépen, és csak a HiSuite -ot teszed fel.Biztos vagyok benne, hogy a driver -rel lesz probléma. Azt látom, hogy a HiSuite látja, de a meghajtók között is ott van a telefon? MTP -re teszed akkor is? Nem csak az SD -t, hanem a telefont, a belső tárhellyel és az SD -vel együtt megjeleníti? Szerk.: Ott, ahol a c:/ meghajtót, meg egyebeket írja a számítógép, a saját gép alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest