Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz #86973952 #6313 üzenetére

Nekem simán jön, de valakinek nem akar elindulni sem. Ez google drive feltöltés.
    De ha már itt vagyok, tapasztalat a Stock_b609_ rom-ról.
    Szabad ram több mint a gyári, viszont maga a ram kezelés rosszabb. Nagy teljesítményű játékoknál, ha valami más is megvan nyitva közbe, pl: beállítás menü, hanghoust,vagy esetleg a poweramp, akkor akadozik a teló ( gyárival nem ). Poveramp megy és jön egy üzenet, akkor reccsenés hallható, majd a zene leáll ( gyárival nem ) Totalcommander és a kamera egyszerre fut akkor akadás van. A mozgásvezérlés hol működik, hol nem. Átfordításnál, felemelésnél nem minden esetben látja el a funkciót amire kitalálták. Kesztyű mód nem tökéletes, hol érzékeli, hol nem. Hívás lerakásakor, nem minden esetben érzékeli a megszakítást, ha közben játék is van a memóriában. Kijelző érzékenység, touch nem tökéletes, van amikor többször is meg kell nyomni.

Gyári romnál ezek tökéletesem működnek.Egyszerre fut a játék, poweramp, hanghoust, böngésző, és semmi akadás.

Öszzefoglalva a Stock_b609 romot még fejleszteni kell. Megy is ügyesen vissza a gyári, csak a sd-kártyát kell megoldani ( írhatóság).
    UI: hajnalban majd megbolondultam ébresztéskor, mert hiába fordítottam át, hiába nyomtam meg a hangerő gombot, csak üvöltött míg az értesítési sávon meg nem nyomtam a szundit. Na álomból felkelve ez nem ment valami gyorsan. :((

Új hozzászólás Aktív témák