- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6313 üzenetére
Nekem simán jön, de valakinek nem akar elindulni sem. Ez google drive feltöltés.
De ha már itt vagyok, tapasztalat a Stock_b609_ rom-ról.
Szabad ram több mint a gyári, viszont maga a ram kezelés rosszabb. Nagy teljesítményű játékoknál, ha valami más is megvan nyitva közbe, pl: beállítás menü, hanghoust,vagy esetleg a poweramp, akkor akadozik a teló ( gyárival nem ). Poveramp megy és jön egy üzenet, akkor reccsenés hallható, majd a zene leáll ( gyárival nem ) Totalcommander és a kamera egyszerre fut akkor akadás van. A mozgásvezérlés hol működik, hol nem. Átfordításnál, felemelésnél nem minden esetben látja el a funkciót amire kitalálták. Kesztyű mód nem tökéletes, hol érzékeli, hol nem. Hívás lerakásakor, nem minden esetben érzékeli a megszakítást, ha közben játék is van a memóriában. Kijelző érzékenység, touch nem tökéletes, van amikor többször is meg kell nyomni.Gyári romnál ezek tökéletesem működnek.Egyszerre fut a játék, poweramp, hanghoust, böngésző, és semmi akadás.
Öszzefoglalva a Stock_b609 romot még fejleszteni kell. Megy is ügyesen vissza a gyári, csak a sd-kártyát kell megoldani ( írhatóság).
UI: hajnalban majd megbolondultam ébresztéskor, mert hiába fordítottam át, hiába nyomtam meg a hangerő gombot, csak üvöltött míg az értesítési sávon meg nem nyomtam a szundit. Na álomból felkelve ez nem ment valami gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest