- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
Tegnap frissítettem Online a 3.0 Emuira pár szösszenet részemről amit észrevettem és tapasztaltam.
Kicsit lassan jött le és ment fel a frissítés de megtörtént a végén kicsit sokat időzött,de újraindult és azonnal működött is a régi rendszerem. Ikonokat össze vissza kuszálta de vissza pakolgattam a mappáimban amiből kevesebbet kellett csinálni mert ugye lapozgatható a mappa.
Első ránézésre már meg is tetszett az egész 3.0 kinézete kezelhetősége minden. Hívásközben az animáció a menü bővülése sok sok hasznos funkció minden. Egyszóval szerintem nagyon jól sikerült kezelhető felületet biztosítottak amit nem hittem volna ,az elején hogy lehet még kihozni szebbet jobbat a 2.3 után,hát sikerült nekik.
Jelzem WIPE NÉLKÜL minden nélkül a régi belakott rendszeremre tettem fel úgy voltam vele ha nem kötelező nem csinálok factory resetet meg Wipe törlést. Eddig nem jelentkezett probléma. Aksi szempontjából viszont mintha jóval kevesebbet merült volna éjjel is meg tegnap óta is a telefon azaz 1 éjszaka alatt nem értem el a 2% merülést vele. És használat közben internetezés mobilneten itthon wifin sem fogyasztott annyit mint előtte.
Kényelmi funkció nekem 1 kezes használat menü is és hogy az alsó sorba betudom illeszteni a fentről legördülő sávnak egy lenyitó gombját nekem tetszik nagyon. Még ismerkedem vele ,de az biztos hogy sikerült még jobban megszerettetni ezt a készüléket velem a 3.0 változásainakNem beszélve a szép és változatos és folyamatosan frissülő témáknak. Köszi ha végig olvastad
Csak azért írtam ha véletlen valaki nem merné vagy fél tőle szerintem bátran telepítse az új kinézetet ,mert teljesen használható és 1 nap alatt megszokható kis rendszert és kinézetet fog kapni a továbbiakban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest