- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3416 üzenetére
OTA -n nálam is. Érdekes, hogy recovery -ből nem akart... Jó lenne ebből egy general verzió is, valószínűleg ezért megy fel csak így. Bár nem mint ha gáz lenne.
ctibor:
Nálam nem volt gond a visszatérés 2.3 -ra. A 3.0 felment minden hiba nélkül, csak fájl hiányai voltak. DE utána lazán vissza tudtam tenni 2.3 -ra.Kb. 4x próbáltam ki a műveletet, hátha lesz itt is kérdés, vagy valakinek ilyen. Se recovery -ből, se 3 gombossal nem ment fel. Végül simán OTA -val probléma nélkül felment.
KKrisz751:
Az ebből nem derült ki, hogy a készülék szolgáltatós vagy gsm boltos? Gondolom előbbi? Én mondjuk megpróbálkoznék egy korábbi FW -vel, aztán vissza.Persze azt is érdemes megnézni, amit szende_robi írt. Meg egyébként ez lehet hardveres gond is.
GSPLR:
Nem szolgáltatósra is lazán felnyomtam. MM -es P7 -re.Bár az már más kérdés, hogy szerintem nem volt teljesen normális dolog annyiért megvenni (még korai vásárlásban szerezte a tulajdonosa), amikor kb. 20-30 ezerrel olcsóbb volt szolgáltatótól a független feltöltősen, vagy listaáron.
Itt a származása nem mindegy a készüléknek. Ahogy minden márkánál. Nem mindegy honnan van, illetve hogy mi volt előtte rajta, mi az alap szoftver. Lett -e függetlenítve...stb.
Tompie:
Nem szeretnék senkit megbántani, de az, hogy sarki GSM -es készüléket vásárolnak az emberek, az már többször bebizonyosodott, hogy nem valami jó út.Tehát ez "hm egy újabb vakaki akinél a B133 rosszalkodik", szerintem pont nem igaz.
Amiken én intéztem frissítést, ott semmi gond nem volt. B121-B126-B133. Persze egyik sem volt ROOT -olt vagy mókolt.
Mindenkinek azt javaslom, aki kisebb bolttól vásárol, aminek nem lehet tudni a pontos származását vagy az előéletét, az nézze meg pontosan, hogy milyen FW van rajta, és 1-2 hétig azt használja, hogy vannak -e problémák a készülék működésében. A leírástól eltérő FW -ket (pl. B125) pedig jelezzétek is. Az esetek többségében ezek már használt készülékek, amiket újként adnak el.
Olyan készülék, amit nem Magyarországon helyeztek forgalomba, arra nem vonatkozik a magyar garancia. Tehát ez esetben a készülék javítása külföldön zajlik (ezzel a részével még nincs is gond, hiszen a kinti szervízek sokszor jobbak), vagy ami a legtöbb esetben igaz, egy sarki sufniban.
Egyéb országokból származó készülékek lehetnek pl. B135, B127...és egyéb FW -vel is. Ezeknek az FW -knek a stabil használata nem garantált a többi EU -s készüléken sem.
-----
Később írok egy "rövidebb" leírást az EMUI 3 -ról. Az esetek többségében pozitív a változás, de van 1-2 olyan dolog, ami nekem pl. nem tetszik. Összességében viszont szerinten nagyon is megéri váltani. DE erről majd később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest