Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

Kérdés FW szakértőktől akik cserélgetik.

Nekem Telenoros a P7 és a B121 a legutolsó amit a telefon kidobott frissítést.
    A gyártó oldaláról leszedett B133 ment most fel és két dolog feltűnt, ami nem volt nehéz, feltűnnie. Hogy ha tárcsázok, rendes telefonáláskor, van néhe hogy 5-10 másodperc is eltelik, míg van kicsöngés hang. (B121nél ez sose volt)

Másik, hogy a legrosszabb net mellett is stabilan hálózaton maradt(nyilván pincébe megszakadt, de ahol Edge volt ott is stabil volt.) Akkor is jól ment, ha ki volt kapcsolva a net egy ideig, és csak bekapcsoltam kis időre.
    Ma pl újra a kellett indítanom, mert egész nep nem ment a net, bekapcsoltam és a banki oldalon minden betöltés után ledobott, (kód beír, lapozok, ledob, kód beir, átutalás lap, ledob, kód beír, összeg megad, elküld, ledob, kód beír...(Újraindít,. és működött jól utána, de előtte ezt nem csinálta, még a legeldugottabb helyen ahol edge volt csak, ott se, ahol alig volt net, és térerő.) Ha 2 napig nem használtam netet és bekapcsoltam, akkor is stabil volt.

B121-nél ez a két hiba nem volt. (3-5 naponta indítok csak újra telefont, meg ha fullra lemerül néha.)

Oka mi lehet? (beállításokat nem maceráltam azóta se mióta megvettem, akkor belőttem és megy teszi a dolgát.)

Amúgy gyárilag független. (Itt pécsett az első 3db kérszülékből, ami ide került a városba, még aznap lett az enyém a 2. :) B116-al szűzen, 5 percel megelőztek. hehe )

Új hozzászólás Aktív témák