- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Egy észrevételem lenne...
Valaki biztos ad választ...Nem bírtam ki, és csak rootoltam most a B133-at is. Viszont most nem akartam twrp-t, így megint a rootgeniushoz fordultam.(mivel a vroot már feloldotta a bootloadert előzőben).Nem akartam recovery.bat-al cserélni és zipből feltenni a supersu-t.
Persze így ez nem supersu, hanem kingusert rakott fel. teszi a dolgát.
(Titan backuppal lefagyasztottam, majd feltettem a supersu-t és most az fut. Ha kell le is törli, csak vissza kell alakítani titannal sima alkalmazássá)
De ami feltűnt. Mielőtt fagyasztottam nézegettem, és van benne egy auto-run oldal, amivel nem kevés automatikusan induló programot ki is kapcsoltam(játékok, meg sok tényleg nem használt alkalmazás indult el). Hát nem kicsivel több hely lett a memóriában.
Persze ha ezek közül néhányat sorjában elindítom, menet közbe mert kellenek, vissza térek oda ahonnan indultam, de alapból újra indítás után 950Mb helyett 1.2Gb maradt.Egyébként használja valaki kinguserrel vagy mindenki lecserélte?
És autó indítás módosító programot tudtok ajánlani?
(pl a spiderman, és a 100%games, meg ilyenek minek menne autómatikus indításba? Semmi értelme)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- Renault, Dacia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 13 4G
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest