- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Egy észrevételem lenne...
Valaki biztos ad választ...Nem bírtam ki, és csak rootoltam most a B133-at is. Viszont most nem akartam twrp-t, így megint a rootgeniushoz fordultam.(mivel a vroot már feloldotta a bootloadert előzőben).Nem akartam recovery.bat-al cserélni és zipből feltenni a supersu-t.
Persze így ez nem supersu, hanem kingusert rakott fel. teszi a dolgát.
(Titan backuppal lefagyasztottam, majd feltettem a supersu-t és most az fut. Ha kell le is törli, csak vissza kell alakítani titannal sima alkalmazássá)
De ami feltűnt. Mielőtt fagyasztottam nézegettem, és van benne egy auto-run oldal, amivel nem kevés automatikusan induló programot ki is kapcsoltam(játékok, meg sok tényleg nem használt alkalmazás indult el). Hát nem kicsivel több hely lett a memóriában.
Persze ha ezek közül néhányat sorjában elindítom, menet közbe mert kellenek, vissza térek oda ahonnan indultam, de alapból újra indítás után 950Mb helyett 1.2Gb maradt.Egyébként használja valaki kinguserrel vagy mindenki lecserélte?
És autó indítás módosító programot tudtok ajánlani?
(pl a spiderman, és a 100%games, meg ilyenek minek menne autómatikus indításba? Semmi értelme)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Assetto Corsa EVO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest