Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Nekem másikon Kunguser van, én szeretem (MIUI ROM). SuperSU meg ha jól emlékszem fent van Play -en is. Bár mivel a másik MTK, így az MTK Droid Tools -szal pakoltam fel, így mind a kettő fent van.
Auto-run -os rész szerintem hasznos.Amúgy a 100% games, meg a Spiderman az ROOT nélkül is leszedhető, ha jól emlékszem. (Nem tudom már pontosan.) ÉS ha jól emlékszem gyári visszaállításkor vissza is pakolja.
Zotya21:
Azt a kátyát jó lenne cserélni.
2 évente amúgy érdemes, mert van rá lehetőség, ingyen. Én azt szoktam mondani, hogy vagdossák a saját kártyájukat, nekem meg adjanak újat.
Az egy dolog, hogy a 4G -t nem tudja, de korlátozottabb, akár a belső tárhelye is. Az mindenképp csere.
-
Jozsó
tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Nekem valójában nagyon kevés elvárásom van egy ilyen jellegű programmal szemben. Ha vmelyik alkalmazás root jogot kér, akkor szóljon nekem, aztán ha én úgy gondolom, hogy ok, akkor adjon neki.
Ezt tudja a kinguser. Ezért nálam maradt.
Az érdekes, hogy én már elég sok automatikusan induló progrit kikapcsoltam, de ez még nekem is tudott mutatni vagy 4-et, amit nem is tudtam, hogy elindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- CORSAIR K100 AIR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Auto-run -os rész szerintem hasznos.