Új hozzászólás Aktív témák

• CarTom

csendes tag

Sziasztok.

Én november 18-óta vagyok boldog tulajdonosa a tárgy készüléknek.
    T-nél vásárolt és Független! (bár ez engem nem igazán mozgat) B133!

Tényleg gyönyörű darab. Az Asszonynak egy hónappal korábban vettünk egy G2 minit mert a G6 nevét nem tudta megjegyezni, kimondani......... :DDD
    Amikor meglátta ezt, mondta hogy jobban tetszik neki mint az övé... De sajna ez a bringa már elment. :D

Nekem a hangerővel nincs problémám, sem a hangszóróból, sem a fülesből.
    A rendszer tényleg "lágy" nincs akadás, rögtön reagál mindenre. (S Advancedről váltottam, egy állom használni utána)

Amit viszont észrevettem és nem tudom mire vélni, hogy ahol a Samsungal simán akadás, szakadás mentesen tudtam beszélni, ezzel nem egészen. Nem szakad meg, de kicsit visszhangzik, illetve mintha a másik fél távolodna.... A térerő maximumon van!
    Korábban már írtak előttem hozzászólók hasonlót, de nekem csak a munkahelyemen jön elő ez a jelenség, de ott se mindenhol....

A másik ami kissé zavar, de még nem biztos, hogy a készülék hibája. Van hogy dobálja a wi-fi-t. Ezt egyelőre még csak otthon tapasztaltam.
    Persze magától vissza csatlakozik egy kis idő után de zavaró tud lenni.
    A térerő itt is fullon van, de egyszer - egyszer kiírja hogy rossz minőségű kapcsolat...
    Jelenleg a Hálózati értesítés bekapcsolva, mindig ébren, rossz minőségű kapcsolatok kerülése kikapcsolva, Wi-fi optimalizálás bekapcsolva.
    Most kísérletezek a beállításokkal, hogy a stabilabb.
    Ezzel kapcsolatban kérdezném, nektek milyen beállítás kombináció vált be?

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák